Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Πες μου το ρε μλκ ότι από εδώ πήρες τις πληροφορίες σου να ηρεμήσω

γαμιολη στην φιεστα της κωλοαεκ θα πας η θα μπαρκαρεις με το πλοιο στην αφρικη για να χορτασεις σοκολατενιο πουτσο;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γαμιολη στην φιεστα της κωλοαεκ θα πας η θα μπαρκαρεις με το πλοιο στην αφρικη για να χορτασεις σοκολατενιο πουτσο;
Ρε παπάρα αφού ξέρουμε ότι γουστάρεις να σε γαμάνε. Ξέρουμε ότι γουστάρεις άντρες αλλά βολεύεσαι και με τραβέλια (αρκεί να τα τσιμπουκώνεις και να σου πηδάνε τη κολοτρυπίδα σου), γιατί λοιπόν παλιόπουστα γράφεις "γαμιόλη"; Σου το έχω πει. Όσο και να τρίβεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνι αυτή στον κώλο σου δε θα μπει.
Εσύ θα πας στη φιέστα ανόδου του Άρη ή θα είσαι στα 4 να σε γαμάνε;  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε παπάρα αφού ξέρουμε ότι γουστάρεις να σε γαμάνε. Ξέρουμε ότι γουστάρεις άντρες αλλά βολεύεσαι και με τραβέλια (αρκεί να τα τσιμπουκώνεις και να σου πηδάνε τη κολοτρυπίδα σου), γιατί λοιπόν παλιόπουστα γράφεις "γαμιόλη"; Σου το έχω πει. Όσο και να τρίβεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνι αυτή στον κώλο σου δε θα μπει.
Εσύ θα πας στη φιέστα ανόδου του Άρη ή θα είσαι στα 4 να σε γαμάνε;  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
εγω εχω πολυ τεστο και  τα γαμαω ολα αλλα πανω απ'ολα την κωλαρα σου
υγ:ειδες παλιοπουτανα που ανεβηκε ο ΑΡΗΣ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Γαβαθιώτης σπικιγκ να υποθέσω ε;  :birdman: :birdman:
oragiasport.jpg
:rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εγω εχω πολυ τεστο και  τα γαμαω ολα αλλα πανω απ'ολα την κωλαρα σου
υγ:ειδες παλιοπουτανα που ανεβηκε ο ΑΡΗΣ
Ναι. Σαν τον μπουχό και εσύ. Άντρακλας λέμε. [size=2pt]Τώρα κάτι ψιλοτάκουνα και στριγκ που έχεις στη ντουλάπα σου και τα φοράς το βράδυ δε τα λέμε [/size]  :grin: :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ξεκινησε με το καλημερα να τους ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.235
Πόντοι
5.506
Αντικειμενικε μου εσυ...μια ερωτηση επειδη κι αυτα τα μπουρδελα της Αγγλιας θα τα κανω εξοχικα,οπως το Λονδινο! :rockon:

Οταν μπηκε το γκολ της Σιτυ το κορακι εδειξε πρωτα σεντρα?(Και μετα απο κανα 7λεπτο το ακυρωσε?) :think:

Σε εχουμε τεραστια αναγκη Αντικειμενικε μου! :wanker: :wanker:

Το τελευταίο εξοχικό σου μπούξε.

QCoFUn1vXEwuuHmKH1rd.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Η ντροπη της προσφυγιας- Κουλα 2014-Αεξαρα...Δεν ηθελε τον Σκουτερη να δικασει την υποθεση της φυγης τους! Να μην αγχωνονται αυτος θα τους Βιασει στο τελος! :wanker:
Δεν ηθελαν να γινει δεκτο το video απο το κλειστο κυκλωμα των αποδυτηριων της Τουμπας! Δειχνει τον Κομινη να τους καλει να βγουνε εξω για την συνεχιση του αγωνα! Η αδερφη που λεγεται Δημητριαδης ειναι με σηκωμενα τα χερια αρνουμενος να το δεχθει! :wanker:

Παμε για καλα γουστα! :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η ντροπη της προσφυγιας- Κουλα 2014-Αεξαρα...Δεν ηθελε τον Σκουτερη να δικασει την υποθεση της φυγης τους! Να μην αγχωνονται αυτος θα τους Βιασει στο τελος! :wanker:
Δεν ηθελαν να γινει δεκτο το video απο το κλειστο κυκλωμα των αποδυτηριων της Τουμπας! Δειχνει τον Κομινη να τους καλει να βγουνε εξω για την συνεχιση του αγωνα! Η αδερφη που λεγεται Δημητριαδης ειναι με σηκωμενα τα χερια αρνουμενος να το δεχθει! :wanker:

Για το βιντεάκι που δείχνει τον Ιβάν να ακολουθεί τον Κομίνη στα αποδυτήρια θα πεις τίποτα;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Θα φατε πουτσα βουλγαροπουστηδες και θα γουσταρετε.

Εχετε πεισει τον εαυτο σας πως αν φαινονται οι παικτες της ΑΕΚ λιγο η πολυ τρομοκρατημενοι παιζει ρολο μετα τη μπουκα του πουτανας γιου στο γηπεδο. Θα λετε ευχαριστω σε μερικα χρονια που δεν σας γαμησαμε ολη τη βουλγαρια και δεν πεσατε κατηγοριες. Ερχεται αφανισμος.

Διαβασε και κανα στορυ του υδροκεφαλου ψωλοχυματος στο instagram να παραμυθιαστεις και ασε τη μπαλα για αυτους που καταλαβαινουν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:grin: :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.enwsi.gr/wp-content/uploads/2018/04/%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CE%BB%CE%B9-anieli.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Θα κάνει περιουσία (και άλλη) ο Ιβάν αν ανοίξει σχολή. Προχθές η Σίτυ, χθες η Γιούβε. Απολίτιστοι στας Ευρώπας. Μεσαίωνας. Ενώ εδώ ε; Χρυσός αιώνας πολιτισμού. 8 ώρες η διαδικασία της έφεσης.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Θα κάνει περιουσία (και άλλη) ο Ιβάν αν ανοίξει σχολή. Προχθές η Σίτυ, χθες η Γιούβε. Απολίτιστοι στας Ευρώπας. Μεσαίωνας. Ενώ εδώ ε; Χρυσός αιώνας πολιτισμού. 8 ώρες η διαδικασία της έφεσης.

ταισανε πολλες τσεπες με ρουβλια για να παρουνε πρωταθλημα για αυτο και οι δικαστες και οι πολιτικοι τους κανουνε τα γκαρσονια, ειναι η μονη λογικη εξηγηση που συνεχιζεται αυτο το θεατρο του παραλογου εδω και εβδομαδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom