You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.776
- Πόντοι
- 2.356
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.850
- Πόντοι
- 10.326
ντομπρα λεει η ολοκληρωμενη αδερφη...ειδες κατι στο βιντεο απο αυτα που αναφερεις?ναι επειδη η εισβολη πιστολερο αλλαξε το σκορ του αγωνα που θες να κερδισεις με το ζορι ειτε με δικαστη ειτε με πιστολια...
εγω ουτε με 0-0 θα εμπαινα στο λεω ντομπρα... εισβολη οπαδων στον αγωνιστικο χωρο και προκληση διακοπης που αλλοιωσε το αποτελεσμα στα αποδυτηρια. εισβολη του οπλοφορου ακομα και στα αποδυτηρια και παραμονη και του υιου του σε εκεινο το χωρο!!!
θα βρεξει πουτσα στην ευρωπη
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.776
- Πόντοι
- 2.356
καλα σκουτερης ρωταει τον παοκ αν τον εμπιστευεται!!! με τυφλα ματια τον εμπιστευεστε εννοειται! για την αεκ γιατι δε ρωτησε? με συναισθημα δικαζει?ντομπρα λεει η ολοκληρωμενη αδερφη...ειδες κατι στο βιντεο απο αυτα που αναφερεις?Πουτανες θα βρεξει πουτσα στο 90' με γκολ Σκουτερη!
![]()
ντομπρα! οσο ντομπρα βγηκες μετα τον ιβιτς στη λεωφορο να παιξεις το ματς που εχανες! τι οχι? ενα κουτακι ηταν μωρε δεν ηταν κανα περιστροφο! και δεν ειχε αλλαξει καν το σκορ!!! 1-0 πηγε στα αποδυτηρια 1-0 ηταν και μετα μεχρι τα δικαστηρια.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
ντομπρα λεει η ολοκληρωμενη αδερφη...ειδες κατι στο βιντεο απο αυτα που αναφερεις?Πουτανες θα βρεξει πουτσα στο 90' με γκολ Σκουτερη!
![]()
Το βίντεο που ο Ιβάν ακολουθεί τον διαιτητή στα αποδυτήρια και μάλιστα κάνει κίνηση και για να μπει ΜΕΣΑ εκεί που είναι οι διαιτητές και απλά τον αποτρέπουν οι μπράβοι του και ένας δύο αστυνομικοί. Κάτι άλλο;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.850
- Πόντοι
- 10.326
με πολλα "Αν" μιλας κ ο Σκουτερης τα "Αν" δεν θα τα λαβει υποψη! Σου τα εξηγησα ωραια παιχτη μου?Λοιπόν πάρε το βίντεο που έβαλες και βάλτο από εκεί που εμφανίζεται ο Δημητριάδης κάπου στο 4:00 είαι . Βάλε και το ηχητικό ντοκουμέντο που υπάρχει μεταξύ Δημητριάδη και Γκαγκάτση και θα έχεις μια πλήρη εικόνα. Ο Κομίνης (σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στη διαδικασία της έφεσης και όχι από πηγές Γαβαθιώτη) σφύριξε γιατί κάλεσε τον Λυσσάνδρου και τον Γκαγκάτση. ΑΝ είχε σφυρίξει για να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, θα έπρεπε να πάρει τους βοηθούς του και να πάνε για τη φισσούνα. Επίσης ΑΝ είχε σφυρίξει για να βγουν οι ομάδες έξω γιατί ο παίκτης του ΠΑΟΚ πάει στο 3:16 να παραπονεθεί στον διαιτητή (πρέπει να είναι ο Μαουρίτσιο αλλά δε παίρνω και όρκο) ; Μήπως του ζήτησε να περιμένει λίγο για να πάει να χέσει;
Σου τα εξήγησα ωραία παίκτη μου;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Βασικά δυο αν είπα που ουσιαστικά είναι ένα. Και αυτό το ένα είναι ότι και καλά εσύ λες (από πηγές Γαβαθιώτη) ότι ο διαιτητής σφύριξε να βγουν οι ομάδες έξω. Εγώ σου λέω το λοιπόν χωρίς αν. Αφού σφύριξε να βγουν οι ομάδες έξω γιατί ο ίδιος περίμενε να έρθει ο Δημητριάδης και ο Γκαγκάτσης και δε πήρε αμέσως τους βοηθούς του για να πάνε στη φισσούνα όπως προβλέπεται; Επίσης θα μου πεις γιατί στο 3:16 ο παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει εμφανώς παράπονα στο διαιτητή; Δεν είχαν κολόχαρτα τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για να χέσει; Το έβαλες το βίντεο που ανέβασες από το 4 και μετά μαζί με το ηχητικό ντοκουμέντο για να έχεις πλήρη εικόνα ή περιμένεις να σου πει ο Μίχος και ο Κόλκας ; Το βίντεο με τον Ιβάν να ακολουθεί τον διαιτητή και να θέλει να μπει και μέσα στα αποδυτήρια το είδες ή περιμένεις να σου πει ο Κυριάκος στο τετράγωνο τι να πεις;με πολλα "Αν" μιλας κ ο Σκουτερης τα "Αν" δεν θα τα λαβει υποψη! Σου τα εξηγησα ωραια παιχτη μου?![]()
Σου τα είπα ωραία καρντάση; Χωρίς αν.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.850
- Πόντοι
- 10.326
ολες οι αποριες θα σου λυθουν μαλλον την Δευτερα! Παντως τρομοκρατημενο σε κοβω!Βασικά δυο αν είπα που ουσιαστικά είναι ένα. Και αυτό το ένα είναι ότι και καλά εσύ λες (από πηγές Γαβαθιώτη) ότι ο διαιτητής σφύριξε να βγουν οι ομάδες έξω. Εγώ σου λέω το λοιπόν χωρίς αν. Αφού σφύριξε να βγουν οι ομάδες έξω γιατί ο ίδιος περίμενε να έρθει ο Δημητριάδης και ο Γκαγκάτσης και δε πήρε αμέσως τους βοηθούς του για να πάνε στη φισσούνα όπως προβλέπεται; Επίσης θα μου πεις γιατί στο 3:16 ο παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει εμφανώς παράπονα στο διαιτητή; Δεν είχαν κολόχαρτα τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για να χέσει; Το έβαλες το βίντεο που ανέβασες από το 4 και μετά μαζί με το ηχητικό ντοκουμέντο για να έχεις πλήρη εικόνα ή περιμένεις να σου πει ο Μίχος και ο Κόλκας ; Το βίντεο με τον Ιβάν να ακολουθεί τον διαιτητή και να θέλει να μπει και μέσα στα αποδυτήρια το είδες ή περιμένεις να σου πει ο Κυριάκος στο τετράγωνο τι να πεις;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Δε βλέπεις; 2 κασόνια μαλαματίνες έχω κατεβάσει. Αλλά δε σε βλέπω να απαντάς. Ζητάς να σου πούμε τι σφύριξε ο διαιτητής και όμορφα και ωραία σου λέμε βάση αυτών που ειπώθηκαν στη διαδικασία της έφεσης. Ζητάς βιντεακια που να δείχνουν τον Ιβαν να θέλει να κάνει ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών και σου τα δείχνουμε. Σου ζητάμε εμείς να μας πεις κάτι και τη μπάλα τη στέλνεις στο Χαριλάου. Κοιμάται ο Κόλκας και ο Κυριάκος στο τετράγωνο σνιφάρει τα χιόνια του και δε μπορούν να σε βοηθήσουν;ολες οι αποριες θα σου λυθουν μαλλον την Δευτερα! Παντως τρομοκρατημενο σε κοβω!![]()
![]()
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τιιι έγινε ρε καρτνάσι; Παντελονάτε; Άντρακλα; ( ;) ;) ) Θα απαντήσεις; 6 ώρες πέρασαν και είσαι μούγκα! Τι έγινε; Ακόμα να σου πει ο Κόλκας και ο Κυριάκος στο τετράγωνο; Μέχρι και τις 4+ αλλόνιζες, μετά τι; Σου ήρθε η ανάγκη να κάνεις νανάκια;Βασικά δυο αν είπα που ουσιαστικά είναι ένα. Και αυτό το ένα είναι ότι και καλά εσύ λες (από πηγές Γαβαθιώτη) ότι ο διαιτητής σφύριξε να βγουν οι ομάδες έξω. Εγώ σου λέω το λοιπόν χωρίς αν. Αφού σφύριξε να βγουν οι ομάδες έξω γιατί ο ίδιος περίμενε να έρθει ο Δημητριάδης και ο Γκαγκάτσης και δε πήρε αμέσως τους βοηθούς του για να πάνε στη φισσούνα όπως προβλέπεται; Επίσης θα μου πεις γιατί στο 3:16 ο παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει εμφανώς παράπονα στο διαιτητή; Δεν είχαν κολόχαρτα τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για να χέσει; Το έβαλες το βίντεο που ανέβασες από το 4 και μετά μαζί με το ηχητικό ντοκουμέντο για να έχεις πλήρη εικόνα ή περιμένεις να σου πει ο Μίχος και ο Κόλκας ; Το βίντεο με τον Ιβάν να ακολουθεί τον διαιτητή και να θέλει να μπει και μέσα στα αποδυτήρια το είδες ή περιμένεις να σου πει ο Κυριάκος στο τετράγωνο τι να πεις;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.850
- Πόντοι
- 10.326
Ρε μλκ πραγματικα εισαι αυτιστικος περιμενεις απο μενα να σου απαντησω σαν να ειμαι ο Κομινης? Που ουτε ο ιδιος δεν απανταει!Βασικά δυο αν είπα που ουσιαστικά είναι ένα. Και αυτό το ένα είναι ότι και καλά εσύ λες (από πηγές Γαβαθιώτη) ότι ο διαιτητής σφύριξε να βγουν οι ομάδες έξω. Εγώ σου λέω το λοιπόν χωρίς αν. Αφού σφύριξε να βγουν οι ομάδες έξω γιατί ο ίδιος περίμενε να έρθει ο Δημητριάδης και ο Γκαγκάτσης και δε πήρε αμέσως τους βοηθούς του για να πάνε στη φισσούνα όπως προβλέπεται; Επίσης θα μου πεις γιατί στο 3:16 ο παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει εμφανώς παράπονα στο διαιτητή; Δεν είχαν κολόχαρτα τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για να χέσει; Το έβαλες το βίντεο που ανέβασες από το 4 και μετά μαζί με το ηχητικό ντοκουμέντο για να έχεις πλήρη εικόνα ή περιμένεις να σου πει ο Μίχος και ο Κόλκας ; Το βίντεο με τον Ιβάν να ακολουθεί τον διαιτητή και να θέλει να μπει και μέσα στα αποδυτήρια το είδες ή περιμένεις να σου πει ο Κυριάκος στο τετράγωνο τι να πεις;
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Ενημερωτικα πουτανα μου το βιντεο ειναι υπογεγραμμενο απο Εισαγγελεα! Do you know εισαγγελεα οεο???
Δεν θα αγχωνεσαι τζαμπα Δευτερα ξημερωματα θα παρεις τις απαντησεις σου!
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.139
- Πόντοι
- 5.506
Ρε μλκ πραγματικα εισαι αυτιστικος περιμενεις απο μενα να σου απαντησω σαν να ειμαι ο Κομινης? Που ουτε ο ιδιος δεν απανταει!
Ενημερωτικα πουτανα μου το βιντεο ειναι υπογεγραμμενο απο Εισαγγελεα! Do you know εισαγγελεα οεο???
Δεν θα αγχωνεσαι τζαμπα Δευτερα ξημερωματα θα παρεις τις απαντησεις σου!![]()
![]()
Μπούξο μου, πες μου λίγο, αυτός ο φαλάκρας με τα μούσια στο 4:10 του βίδεο, ποιός είναι και τι κάνει εκεί; Μήπως του είπαν οτι σ εκείνο το γραφείο μοιράζουν
Ρε μαλάκες, δε μπορεί να είστε τόσο αυτιστικά και να μας έχετε ζαλίσει τα μεζέα 1 μήνα με το βίντεο από τα αποδυτήρια αντι ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ. Πραγματικά, δε μπορεί.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τι έγινε; Ξύπνησε ο Κόλκας και σου είπε τι να γράψεις; Και εσύ δε μπορείς να απαντήσεις σα να είσαι ο Κομίνης αλλά από την άλλη λες ότι ο Κομίνης σφύριξε για να βγουν οι ομάδες έξω ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΜΙΝΗΣ και να ξέρεις γιατί σφύριξε. Ρεύτηκες πρωί πρωί και μέθυσες από τις αναθυμιάσεις των μαλαματίνων που ήπιες χθες το βράδυ; Και θα πεις και τίποτα για το βιντεάκι που δείχνει τον Ιβάν να θέλει να μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών και να τον σταματάνε τελευταία στιγμή οι μπράβοι του και οι αστυνομικοίή δεν έχει συνέλθει από τις χθεσινές μυτιές ο Κυριακος στο τετράγωνο;Ρε μλκ πραγματικα εισαι αυτιστικος περιμενεις απο μενα να σου απαντησω σαν να ειμαι ο Κομινης? Που ουτε ο ιδιος δεν απανταει!
Δεν θα αγχωνεσαι τζαμπα Δευτερα ξημερωματα θα παρεις τις απαντησεις σου!![]()
![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.139
- Πόντοι
- 5.506
Τι έγινε; Ξύπνησε ο Κόλκας και σου είπε τι να γράψεις; Και εσύ δε μπορείς να απαντήσεις σα να είσαι ο Κομίνης αλλά από την άλλη λες ότι ο Κομίνης σφύριξε για να βγουν οι ομάδες έξω ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΜΙΝΗΣ και να ξέρεις γιατί σφύριξε. Ρεύτηκες πρωί πρωί και μέθυσες από τις αναθυμιάσεις των μαλαματίνων που ήπιες χθες το βράδυ; Και θα πεις και τίποτα για το βιντεάκι που δείχνει τον Ιβάν να θέλει να μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών και να τον σταματάνε τελευταία στιγμή οι μπράβοι του και οι αστυνομικοίή δεν έχει συνέλθει από τις χθεσινές μυτιές ο Κυριακος στο τετράγωνο;
Τύπε, πρώτα μπήκαν στο μυαλό του κομίνη και κατάλαβαν οτι όταν σήκωνε το χέρι για οφσαιντ και συνέχεια του αγώνα εννοούσε οτι το γκολ μετράει και θα πάει στη σέντρα, μετά όταν σφύριζε στα αποδυτήρια σκεφτόταν να ξαναρχίσει το ματς με σκορ 1-0 και καλούσε τις ομάδες, στο τέλος μπήκαν και στο μυαλό του "ένας από αυτούς" τσετσένου τι έψαχνε τον κομίνη για να του ζητήσει μια σελφι οι τρείς τους, κομίνης-τσετσένος-κουμπούρι.
Τι απ όλα αυτά δεν καταλαβαίνεις;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Έλα μου ντε. Είναι πιο απλό και από το 1+1=2...Τύπε, πρώτα μπήκαν στο μυαλό του κομίνη και κατάλαβαν οτι όταν σήκωνε το χέρι για οφσαιντ και συνέχεια του αγώνα εννοούσε οτι το γκολ μετράει και θα πάει στη σέντρα, μετά όταν σφύριζε στα αποδυτήρια σκεφτόταν να ξαναρχίσει το ματς με σκορ 1-0 και καλούσε τις ομάδες, στο τέλος μπήκαν και στο μυαλό του "ένας από αυτούς" τσετσένου τι έψαχνε τον κομίνη για να του ζητήσει μια σελφι οι τρείς τους, κομίνης-τσετσένος-κουμπούρι.
Τι απ όλα αυτά δεν καταλαβαίνεις;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 266
γρηγορια λες να το παρει μπαοκΈλα μου ντε. Είναι πιο απλό και από το 1+1=2...
αχαχαχαχαχαχ
καημενε μου
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.850
- Πόντοι
- 10.326
γρηγορια λες να το παρει μπαοκ
αχαχαχαχαχαχ
καημενε μου
Μλκ μου μαζι θα το σηκωσουμε στο ματς με Πλατανια! Εχεις ανοιχτη προσκληση απο μενα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 191
- Εμφανίσεις
- 91K