vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εδω κανανε γυρους πανω απο την προπονηση τα μουνιαΕπιστροφη με το ελικοπτερο της ελλ.ας οι μπατσολυμπιακοι..Ξεφτιλισμένο κρατος !
εδω κανανε γυρους πανω απο την προπονηση τα μουνιαΕπιστροφη με το ελικοπτερο της ελλ.ας οι μπατσολυμπιακοι..Ξεφτιλισμένο κρατος !
αφου τους παιζατε μονοτερμα ρε.ετσι βγηκε και ειπε ενας.Δίκαια πέρασε ο Πάοκ,δεν είμασταν καθόλοι καλοί.
καριολια ειναι η μερα σας σημερα...τι να κανουμε....εχετε δικαιωμα να πανηγυρισετε...
αφου δεν καθαρισα στο τηγανι σημερα δεν αξιζα...
καριολια ειναι η μερα σας σημερα...τι να κανουμε....εχετε δικαιωμα να πανηγυρισετε...
αφου δεν καθαρισα στο τηγανι σημερα δεν αξιζα...
δεν πιστευω ρε καριολη να πεταξες εσυ το μπουκαλι...ειμαι μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ,γραφω απο κιν κ χυνω....
δεν μπορω να γραψω πολλα αλλα αυριο θα γραψω την ιστοριουλα μου απο το μεσημερι κ μετα
σας χυνω ρε μουνια ολες σας....ολες σας γαμω το πουστρολιμανο σας
αχριστιδι....σε γαμαω μωρη![]()
δεν ειμαι καφρος εγωδεν πιστευω ρε καριολη να πεταξες εσυ το μπουκαλι...![]()
![]()
![]()
![]()
άμα το πέταξε αυτός δε θα τον πάρω μαζί μου το βράδυ στην Παοκτζού.δεν πιστευω ρε καριολη να πεταξες εσυ το μπουκαλι...![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειμαι καφρος εγω
άμα το πέταξε αυτός δε θα τον πάρω μαζί μου το βράδυ στην Παοκτζού.
Δίκαια κερδίσατε-περάσατε ρε μαλάκα μη λέμε τα ίδια.Εγώ θα παρηγορώ τη γαβρίνα οκ.![]()
![]()
![]()
σας χαιρετω
παιρνω αγκαλιες ολα τα παοκτσακια τωρα
Συγχαρητηρια. Δικαιη προκριση.
Και τωρα οι δυο μας ;)
Κάτσε ρε μην το γρουσουζεύεις έτσι όπως είναι η ομάδα φέτος πολλά έχουνε δεί τα ματάκια μαςΣυγχαρητηρια. Δικαιη προκριση.
Και τωρα οι δυο μας ;)
τη ειναι το το ματσ μαλακα......1-2.?αυριο ειναι 1-2 το ματς και τον μαρτη 2-0 με κοσμο.
ναι ρε μαλακα 1-2 δεν εκανε ο σαλπι με τον ιβιτς και μπηκε το γκολ;τη ειναι το το ματσ μαλακα......1-2.?
![]()
![]()