vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εδω κανανε γυρους πανω απο την προπονηση τα μουνιαΕπιστροφη με το ελικοπτερο της ελλ.ας οι μπατσολυμπιακοι..Ξεφτιλισμένο κρατος !
εδω κανανε γυρους πανω απο την προπονηση τα μουνιαΕπιστροφη με το ελικοπτερο της ελλ.ας οι μπατσολυμπιακοι..Ξεφτιλισμένο κρατος !
αφου τους παιζατε μονοτερμα ρε.ετσι βγηκε και ειπε ενας.Δίκαια πέρασε ο Πάοκ,δεν είμασταν καθόλοι καλοί.
καριολια ειναι η μερα σας σημερα...τι να κανουμε....εχετε δικαιωμα να πανηγυρισετε...
αφου δεν καθαρισα στο τηγανι σημερα δεν αξιζα...
καριολια ειναι η μερα σας σημερα...τι να κανουμε....εχετε δικαιωμα να πανηγυρισετε...
αφου δεν καθαρισα στο τηγανι σημερα δεν αξιζα...
δεν πιστευω ρε καριολη να πεταξες εσυ το μπουκαλι...ειμαι μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ,γραφω απο κιν κ χυνω....
δεν μπορω να γραψω πολλα αλλα αυριο θα γραψω την ιστοριουλα μου απο το μεσημερι κ μετα
σας χυνω ρε μουνια ολες σας....ολες σας γαμω το πουστρολιμανο σας
αχριστιδι....σε γαμαω μωρη
δεν ειμαι καφρος εγωδεν πιστευω ρε καριολη να πεταξες εσυ το μπουκαλι...
άμα το πέταξε αυτός δε θα τον πάρω μαζί μου το βράδυ στην Παοκτζού.δεν πιστευω ρε καριολη να πεταξες εσυ το μπουκαλι...
δεν ειμαι καφρος εγω
άμα το πέταξε αυτός δε θα τον πάρω μαζί μου το βράδυ στην Παοκτζού.
Δίκαια κερδίσατε-περάσατε ρε μαλάκα μη λέμε τα ίδια.Εγώ θα παρηγορώ τη γαβρίνα οκ.
σας χαιρετω
παιρνω αγκαλιες ολα τα παοκτσακια τωρα
Συγχαρητηρια. Δικαιη προκριση.
Και τωρα οι δυο μας ;)
Κάτσε ρε μην το γρουσουζεύεις έτσι όπως είναι η ομάδα φέτος πολλά έχουνε δεί τα ματάκια μαςΣυγχαρητηρια. Δικαιη προκριση.
Και τωρα οι δυο μας ;)
τη ειναι το το ματσ μαλακα......1-2.?αυριο ειναι 1-2 το ματς και τον μαρτη 2-0 με κοσμο.
ναι ρε μαλακα 1-2 δεν εκανε ο σαλπι με τον ιβιτς και μπηκε το γκολ;τη ειναι το το ματσ μαλακα......1-2.?