τι να κερδισετε;τον Ηρακλη;ελατε ελατε πελατες....οπως ειστε τωρα ειναι οτι πρεπει...και τι να παρετε;πρωταθλημα;α ρε ερμα και σεις.
Λοιπόν σημειώστε τον Μενταλο - > Μπήκε σε site για
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
τι να κερδισετε;τον Ηρακλη;ελατε ελατε πελατες....οπως ειστε τωρα ειναι οτι πρεπει...και τι να παρετε;πρωταθλημα;α ρε ερμα και σεις.
να τα παλι τα ασπονδυλα...βγηκαν απο τις φωλιες τους!!!
εμφανιζονται παντα μετα απο καθε αποτυχια του ΠΑΟΚ...
λες και αυτοι δεν επαιζαν χτες δεν φαγαν αλλοι μια πουτσα οι αυτοκρατορες της φαπας...
αλλα φυσικα μονο ετσι μπορουν να χαρουν οταν χανουμε απο αλλες ομαδες γιατι αυτοι μια ζωη φαπες τρωνε!!!
(ειστε ειδικο ειδος σκουλικιων σαν αυτα που βγαινουν απο την τρυπα τους οταν βρεχει?)
υ.γ.
υπαρχουν και γριες που μιλανε?
εκαναν μια νικη και νομιζουν σωθηκαν?
Λοιπόν σημειώστε τον Μενταλο - > Μπήκε σε site γιακαι
και τα πρωτα σχόλια του είναι για τον ΠΑΟΚ
![]()
- Που είστε ρε αdmins !!! Ban στον κύριο!
γιατι να τον μπαναρουν βρε μαμελουκε.......Λοιπόν σημειώστε τον Μενταλο - > Μπήκε σε site γιακαι
και τα πρωτα σχόλια του είναι για τον ΠΑΟΚ
![]()
- Που είστε ρε αdmins !!! Ban στον κύριο!
Έχε χάρη που είμαι μάγκας και δεν κάνω τον άντρα με ξένα αρχίδια. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ομως που θα πεις οτι εμφανιζόμαστε οταν χάνεις. Άντε με τον κάθε μαλάκα εδω μέσανα τα παλι τα ασπονδυλα...βγηκαν απο τις φωλιες τους!!!
εμφανιζονται παντα μετα απο καθε αποτυχια του ΠΑΟΚ...
λες και αυτοι δεν επαιζαν χτες δεν φαγαν αλλοι μια πουτσα οι αυτοκρατορες της φαπας...
αλλα φυσικα μονο ετσι μπορουν να χαρουν οταν χανουμε απο αλλες ομαδες γιατι αυτοι μια ζωη φαπες τρωνε!!!
(ειστε ειδικο ειδος σκουλικιων σαν αυτα που βγαινουν απο την τρυπα τους οταν βρεχει?)
υ.γ.
υπαρχουν και γριες που μιλανε?
εκαναν μια νικη και νομιζουν σωθηκαν?
Γιατί να τον ban-άρουν???
Αλλά είπαμε...δυνατό το DNA του ρουφιάνου...
για τους παοκτσηδες το λεειεμεις ειμαστε οι ρουφιανοι?
εμεις ειμαστε οι ρουφιανοι?
σιγα ρε μαγκα που θα μου οτι μιλαω με ξενα αρχιδια...
μαγκες σαν και σενα παντου σαν τις κωλοτρυπιδες ειστε!!!
παρε απο την αρχη ρε βλακα το θρεντ και δες ποιοι εχουν ποιο πολλα σχολια εδω μεσα βλακα!!!
εσεις οι ασπονδυλοι ρε γελοιε καραγκιοζη που αλλη δουλεια δεν εχετε και μονο με τον παοκ ξερετε να ασχοληστε ηλιθιε!!!
αντε στην ομαδουλα σου γελοιε και αμα με κερδισεις και ξεπλυνεις καμια ντροπη απο τις τοσες που εχεις εναντιον μου βγες και μιλα...
κομπλεξικε προπαγανδιστη
Ρε πανίβλακα, αν έβγαζες τα σκατά που έχεις στο κεφάλι, θα καταλάβαινες τι εννοώ. Δεν κάνω ΕΓΩ τον άντρα με ξένα αρχίδια γι'αυτό δεν λεω τίποτα για την χθεσινή πούτσα. Τράβα γαμήσου τώρα και κλάψε παρακάτω, Τα καλύτερα έρχονταισιγα ρε μαγκα που θα μου οτι μιλαω με ξενα αρχιδια...
Ρε πανίβλακα, [size=15pt]αν έβγαζες τα σκατά που έχεις στο κεφάλι[/size], θα καταλάβαινες τι εννοώ. Δεν κάνω ΕΓΩ τον άντρα με ξένα αρχίδια γι'αυτό δεν λεω τίποτα για την χθεσινή πούτσα. Τράβα γαμήσου τώρα και κλάψε παρακάτω, Τα καλύτερα έρχονται
http://[URL unfurl="true"]www.informecanica.gr/filox-xs15-big.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν κατάλαβα?????? :tickedoff:
θες να σπάσεις το μονοπώλειο του πλεζουρα και εμένα? >:(
[img]http://[URL unfurl="true"]www.hhpfresh.com/content-images/Products/FT/05_Fresh-Mega-Size-Facial-Tissues.jpg[/img[/URL]]
Γιατί πέταξες την εγκεφαλική κλανιά σου μετά το ποστάρισμά μουτοτε γιατι θιγεσαι ρε καραγκιοζη?
τα αλλα τα καραγκιοζακια ομως βουλωμενα ειναι ολα μονο μαλακιες ξερουν να λενε
δεν κατάλαβα??????
θες να σπάσεις το μονοπώλειο του πλεζουρα και εμένα? >
http://[URL unfurl="true"]www.hhpfresh.com/content-images/Products/FT/05_Fresh-Mega-Size-Facial-Tissues.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εσείς δίνετε του σωρού από το LIDL ρε..
Εγώ τους προσέχω τους άσπονδους! ;D
Οχι ρε,δεν εχω ζησει...μονο 35 χρονια ολα κι ολα...το ποιος ειναι κομπλεξικος δεν χρειαζεται να το πουμε εμεις,φανηκε και χθες,στον χουλιαμα απαντατε με βρισιες και αντι να κατσετε να αναλυσετε μπαλιτσα και τους λογους που χασατε,θυμαστε εμας και βγαζετε κομπλεξ.ΑΜΠΑΛΟΙ!Agnus αν υπονοείς ότι στην κόντρα με τα ασπόνδυλα οι κομπλεξικοί είμαστε εμείς, μάλλον δεν έχεις ζήσει ποτέ στη Θεσ/νίκη.
Ασ τους μωρε,ειναι υπο τη επιρρεια της χθεσινης φαΠΑΣΈχε χάρη που είμαι μάγκας και δεν κάνω τον άντρα με ξένα αρχίδια. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ομως που θα πεις οτι εμφανιζόμαστε οταν χάνεις. Άντε με τον κάθε μαλάκα εδω μέσα