pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
AGNUS έχεις φάει??
Εχεις να προτεινεις κατι εμετικο? Να του κοψουμε την ορεξη!!
AGNUS έχεις φάει??
Φιλε,πες με ασχετο,στα αρχιδια μου,ο καθενας εχει τη γνωμη του για τον αλλον.Το θεμα ειναι τι αποδυκνειεται,εγω μιλω με γεγονοτα.Δες τις προηγουμενες σελιδες μετα την ηττα και στειλε μου ενα ποστ παοκτση που να ΜΗΝ αναφερεται στον Αρη αλλα στο παιχνιδι...Καζουρα ναι, οχι και ο καθε ασχετος να μας λεει οπαδους του πουτσου!!
AGNUS έχεις φάει??
Τι προτεινεις Νατσο?AGNUS έχεις φάει??
Τι προτεινεις Νατσο?
Τι προτεινεις Νατσο?
Παπαροσουπα με γαρνιτουρα κακαδια(πρασινα) ξεραμενα!!
Καλα,ας ερθει να μας πει πως περασε γαιτι εχω τις αμφιβολιες μου,που να του σηκωθει απο χθες...θα αρχισει τις ΠΑΣτιλιες...Να μείνεις νηστικός γιατί μόλις μπει ο ντέκερ θ'αρχίσει το ερωτικό παραλήρημα..
Καλα,ας ερθει να μας πει πως περασε γαιτι εχω τις αμφιβολιες μου,που να του σηκωθει απο χθες...θα αρχισει τις ΠΑΣτιλιες...
Λες να έφαγε και δεύτερη ήττα και να μη γάμησε? Που ΠΑΣ χωρίιιις αγάααααααααπη???????Καλα,ας ερθει να μας πει πως περασε γαιτι εχω τις αμφιβολιες μου,που να του σηκωθει απο χθες...θα αρχισει τις ΠΑΣτιλιες...
Κοιτα,αν ειχε την τυχη της ομαδας του,τοτε μπορει να γυρισε η δικια του και να του ταξε σπιτικο δειπνο απο τα χερακια της...οποτε ολοκληρωθηκε η συντιβηΛες να έφαγε και δεύτερη ήττα και να μη γάμησε? Που ΠΑΣ χωρίιιις αγάααααααααπη???????
Πηρες την φυσιολογικη απαντηση,στο θρεντ μπαοκτσηδων εισαι...Nα πω οτι δεν ειχα χτυπησει καμπανακια???
Τα λεγα,και η μονη απαντηση καποιων ηταν <<Κοιτα τι κανει το αεκακι και ασε τον παοκ..>>
παντως για να'μαι ειλικρινης τετοιο ξεβρακωμα δεν το περιμενα...
Nα πω οτι δεν ειχα χτυπησει καμπανακια???
Τα λεγα,και η μονη απαντηση καποιων ηταν <<Κοιτα τι κανει το αεκακι και ασε τον παοκ..>>
παντως για να'μαι ειλικρινης τετοιο ξεβρακωμα δεν το περιμενα...
Γνωστός σΠΑΣαρχίδης!Ε..μα κι εσύ. Τους έσΠΑΣες τα νεύρα!
Πηρες την φυσιολογικη απαντηση,στο θρεντ μπαοκτσηδων εισαι...
Αχαχαχαχαχαχα,ωραιος ο συνειρμος σου,γελασαμε κι αποψε...ειπα κι εγω,δεν θα το δω σημερα?Ειπες οτι μονο 35 χρονια εισαι εδω?
Να ΠΑΣ στο καλο...Ετοιμα τα μακαρονια με κιμα!!
Παω να φαω και τα λεμε μετα!!
ΠΑΣαδες