Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
τι να κερδισετε;τον Ηρακλη;ελατε ελατε πελατες....οπως ειστε τωρα ειναι οτι πρεπει...και τι να παρετε;πρωταθλημα;α ρε ερμα και σεις.

Λοιπόν σημειώστε τον Μενταλο - > Μπήκε σε site για :knockinb: και  :pipa2: και τα πρωτα σχόλια του είναι για τον ΠΑΟΚ  :headbang: :headbang:- Που είστε ρε αdmins !!! Ban στον κύριο!

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
να τα παλι τα ασπονδυλα...βγηκαν απο τις φωλιες τους!!!
εμφανιζονται παντα μετα απο καθε αποτυχια του ΠΑΟΚ...
λες και αυτοι δεν επαιζαν χτες δεν φαγαν αλλοι μια πουτσα οι αυτοκρατορες της φαπας...
αλλα φυσικα μονο ετσι μπορουν να χαρουν οταν χανουμε απο αλλες ομαδες γιατι αυτοι μια ζωη φαπες τρωνε!!!
(ειστε ειδικο ειδος σκουλικιων σαν αυτα που βγαινουν απο την τρυπα τους οταν βρεχει?)
υ.γ.
υπαρχουν και γριες που μιλανε?
εκαναν μια νικη και νομιζουν σωθηκαν?

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αντε βρε καρμοιρηδες που πατε και για πρωταθλημα.20 χρονια στην αφανεια εισασταν ,10 θεσεις κατω μας κανατε και ομαδα σε ενα πρωταθλημα που ολοι ειναι νεκροι.μονο αμυνα εχετε και αν τυχει καποιος να σας βαλει πανω απο 2 γκολ παει το χασατε.Αλαα αυτο το ανεκδοτο θα τελειωσει το σαββατο.
λες και αυτοι δεν επαιζαν χτες δεν φαγαν αλλοι μια πουτσα οι αυτοκρατορες της φαπας...
αλλα φυσικα μονο ετσι μπορουν να χαρουν οταν χανουμε απο αλλες ομαδες γιατι αυτοι μια ζωη φαπες τρωνε!!!
(ειστε ειδικο ειδος σκουλικιων σαν αυτα που βγαινουν απο την τρυπα τους οταν βρεχει?)
υ.γ.

Επισκέπτης
Λοιπόν σημειώστε τον Μενταλο - > Μπήκε σε site για :knockinb: και  :pipa2: και τα πρωτα σχόλια του είναι για τον ΠΑΟΚ  :headbang: :headbang:- Που είστε ρε αdmins !!! Ban στον κύριο!

Γιατί να τον ban-άρουν???

Αλλά είπαμε...δυνατό το DNA του ρουφιάνου...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γιατι να τον μπαναρουν βρε μαμελουκε....... :huh:
γαμησε τον πουστη τον ζαγορακη
κομπαγιασι
κομπαγιασι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
υ.γ.
Έχε χάρη που είμαι μάγκας και δεν κάνω τον άντρα με ξένα αρχίδια. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ομως που θα πεις οτι εμφανιζόμαστε οταν χάνεις. Άντε με τον κάθε μαλάκα εδω μέσα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
σιγα ρε μαγκα που θα μου οτι μιλαω με ξενα αρχιδια...
μαγκες σαν και σενα παντου σαν τις κωλοτρυπιδες ειστε!!!
παρε απο την αρχη ρε βλακα το θρεντ και δες ποιοι εχουν ποιο πολλα σχολια εδω μεσα βλακα!!!
εσεις οι ασπονδυλοι ρε γελοιε καραγκιοζη που αλλη δουλεια δεν εχετε και μονο με τον παοκ ξερετε να ασχοληστε ηλιθιε!!!
αντε στην ομαδουλα σου γελοιε και αμα με κερδισεις και ξεπλυνεις καμια ντροπη απο τις τοσες που εχεις εναντιον μου βγες και μιλα...
κομπλεξικε προπαγανδιστη

Επισκέπτης
μαγκες σαν και σενα παντου σαν τις κωλοτρυπιδες ειστε!!!
παρε απο την αρχη ρε βλακα το θρεντ και δες ποιοι εχουν ποιο πολλα σχολια εδω μεσα βλακα!!!
εσεις οι ασπονδυλοι ρε γελοιε καραγκιοζη που αλλη δουλεια δεν εχετε και μονο με τον παοκ ξερετε να ασχοληστε ηλιθιε!!!
αντε στην ομαδουλα σου γελοιε και αμα με κερδισεις και ξεπλυνεις καμια ντροπη απο τις τοσες που εχεις εναντιον μου βγες και μιλα...
κομπλεξικε προπαγανδιστη

URL]]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε πανίβλακα, αν έβγαζες τα σκατά που έχεις στο κεφάλι, θα καταλάβαινες τι εννοώ. Δεν κάνω ΕΓΩ τον άντρα με ξένα αρχίδια γι'αυτό δεν λεω τίποτα για την χθεσινή πούτσα. Τράβα γαμήσου τώρα και κλάψε παρακάτω, Τα καλύτερα έρχονται

Επισκέπτης
Ρε πανίβλακα, [size=15pt]αν έβγαζες τα σκατά που έχεις στο κεφάλι[/size], θα καταλάβαινες τι εννοώ. Δεν κάνω ΕΓΩ τον άντρα με ξένα αρχίδια γι'αυτό δεν λεω τίποτα για την χθεσινή πούτσα. Τράβα γαμήσου τώρα και κλάψε παρακάτω, Τα καλύτερα έρχονται

Μίλα για τίποτε που να γίνεται καλύτερα..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
http://[URL unfurl="true"]www.informecanica.gr/filox-xs15-big.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

δεν κατάλαβα?????? :tickedoff:

θες να σπάσεις το μονοπώλειο του πλεζουρα και εμένα? >:(

[img]http://[URL unfurl="true"]www.hhpfresh.com/content-images/Products/FT/05_Fresh-Mega-Size-Facial-Tissues.jpg[/img[/URL]]

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
τοτε γιατι θιγεσαι ρε καραγκιοζη?
τα αλλα τα καραγκιοζακια ομως βουλωμενα ειναι ολα μονο μαλακιες ξερουν να λενε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τοτε γιατι θιγεσαι ρε καραγκιοζη?
τα αλλα τα καραγκιοζακια ομως βουλωμενα ειναι ολα μονο μαλακιες ξερουν να λενε
Γιατί πέταξες την εγκεφαλική κλανιά σου μετά το ποστάρισμά μου

Επισκέπτης
δεν κατάλαβα?????? :tickedoff:

θες να σπάσεις το μονοπώλειο του πλεζουρα και εμένα? >:(

http://[URL unfurl="true"]www.hhpfresh.com/content-images/Products/FT/05_Fresh-Mega-Size-Facial-Tissues.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Εσείς δίνετε του σωρού από το LIDL ρε..
Εγώ τους προσέχω τους άσπονδους! ;D

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Agnus αν υπονοείς ότι στην κόντρα με τα ασπόνδυλα οι κομπλεξικοί είμαστε εμείς, μάλλον δεν έχεις ζήσει ποτέ στη Θεσ/νίκη.
Οχι ρε,δεν εχω ζησει...μονο 35 χρονια ολα κι ολα...το ποιος ειναι κομπλεξικος δεν χρειαζεται να το πουμε εμεις,φανηκε και χθες,στον χουλιαμα απαντατε με βρισιες και αντι να κατσετε να αναλυσετε μπαλιτσα και τους λογους που χασατε,θυμαστε εμας και βγαζετε κομπλεξ.ΑΜΠΑΛΟΙ!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι έγινε ρε παιδιά;;;;

βλέπω σήμερα τον Αναστό να κατεβαίνει αυθημερόν στο Da Capo για εσπρέσσο και να ξανανεβαίνει,από την χαρά του.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Έχε χάρη που είμαι μάγκας και δεν κάνω τον άντρα με ξένα αρχίδια. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ομως που θα πεις οτι εμφανιζόμαστε οταν χάνεις. Άντε με τον κάθε μαλάκα εδω μέσα
Ασ τους μωρε,ειναι υπο τη επιρρεια της χθεσινης φαΠΑΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom