pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αφου παρακαλας ρε να μην παιξει
γιατι το 3μπαλο δεν το γλιτωνετε
αφου παρακαλας ρε να μην παιξει
γιατι το 3μπαλο δεν το γλιτωνετε
Πραγματικά φίλε έχουμε αλλάξει πολύ. Και αυτό είναι θετικότατο. Ούτε φανφάρες ούτε μεταξωτές κορδέλες.η εχουμε γινει πολυ μεγαλη ομαδα κ δεν μας πολυενδιαφερουν τα ονοματα οπως του εντινιο,που πριν απο 3 χρονια ουτε απο τα τεμπη δεν θα περνουσαν εκτος κ αν ειχαν αγωνα με ομαδα της πολης μας,η πολυ απλα εχουμε χαμηλα την μπαλα κ περιμενουμε να δουμε τι θα προσφερει ο καθενας....
αντε να δουμε θα μας βγαλει......Πραγματικά φίλε έχουμε αλλάξει πολύ. Και αυτό είναι θετικότατο. Ούτε φανφάρες ούτε μεταξωτές κορδέλες.
ναι πραγματικο φιλεΠραγματικά φίλε έχουμε αλλάξει πολύ. Και αυτό είναι θετικότατο. Ούτε φανφάρες ούτε μεταξωτές κορδέλες.
Προφανώς εννοεί για το τύπο που πήραμε ρε....αν και κάτι λέει σαν όνομα(?)..δεν βγήκε κάνεις να πανηγυρίσει για ένα δανικό παίχτη,που για να τον κρατήσουμε(ΑΝ βγει ) πρέπει να χώσουμε 1 “χαρτί” το καλοκαίρι....ναι πραγματικο φιλε
το πιστευω και εγω
Αν τον παίρνατε εσείς (και σου θυμίζω δικό σου ποστ όταν πηρατε αντου και εμεις δοκιμαζαμε τον οκβουκβανε, που έγραψες ότι εσείς παίρνετε παικταραδες και εμείς κάτι άσημους- βαριέμαι τώρα να το ψάξω) τον Εντίνιο θα πηγαίνατε στο αεροδρόμιο περισσότεροι από ότι στον αγωνα με τον βαζελο και θα γράφατε εδώ για τη νεα υπερπαντοκρατορία του ρούλεως (μήπως δε λέω αλήθεια;;; ). Εμείς όμως ούτε υποδοχές ούτε μεγάλα λόγια για έναν παίκτη που όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός είναι. Διαφωνείς κάπου;;;;ναι πραγματικο φιλε
το πιστευω και εγω
αγορινα μου ο εντινιο ειναι λιγο πιο καλος απο τον μουσουλμανοβιτςΑν τον παίρνατε εσείς (και σου θυμίζω δικό σου ποστ όταν πηρατε αντου και εμεις δοκιμαζαμε τον οκβουκβανε, που έγραψες ότι εσείς παίρνετε παικταραδες και εμείς κάτι άσημους- βαριέμαι τώρα να το ψάξω) τον Εντίνιο θα πηγαίνατε στο αεροδρόμιο περισσότεροι από ότι στον αγωνα με τον βαζελο και θα γράφατε εδώ για τη νεα υπερπαντοκρατορία του ρούλεως (μήπως δε λέω αλήθεια;;; ). Εμείς όμως ούτε υποδοχές ούτε μεγάλα λόγια για έναν παίκτη που όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός είναι. Διαφωνείς κάπου;;;;
αγορινα μου ο εντινιο ειναι λιγο πιο καλος απο τον μουσουλμανοβιτς
φυσικα και θα σας βοηθησει
αλλα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο
ουτε αεροδρομια ουτε τιποτα χαλαρωσε αγορινα μου
εκει που θα ειχα σκασει ηταν αν παιρνατε τον νουνο
τον οποιο τον ποθουσε διακαως και ο σαντος
αλλα που χαρτι για .....
εχετε την μεσημβρια
δεν αντεχεις την αληθεια κοκοπιτακο
Σε καθε ποστ αποδεικνύεις το κομπλεξ κατωτερότητας που διακρίνει τη φυλή σου
Η αλήθεια είναι ότι ακομα και οι δικοί σου γελάνε με εσένα και αυτα που γράφεις.δεν αντεχεις την αληθεια κοκοπιτακο
τι να σε κανω......
βρες μου ενα ποστ που να εχει αυτο που λεςΗ αλήθεια είναι ότι ακομα και οι δικοί σου γελάνε με εσένα και αυτα που γράφεις.
Διατηρώ μια επιφύλαξη για τον Μάξιμο
Αυτό λέμε...τον εντινιο πήραμε ρε.....και λέμε αν “βγει”....και εσείς κάτι αρρωστά-γατιά και κάτι βαδιστές τους κάνετε “σποτάκια”....τι δε κατάλαβες?...αγορινα μου ο εντινιο ειναι λιγο πιο καλος απο τον μουσουλμανοβιτς
φυσικα και θα σας βοηθησει
αλλα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο
ουτε αεροδρομια ουτε τιποτα χαλαρωσε αγορινα μου
εκει που θα ειχα σκασει ηταν αν παιρνατε τον νουνο
τον οποιο τον ποθουσε διακαως και ο σαντος
αλλα που χαρτι για .....
εχετε την μεσημβρια
μονο με τον γκρασιαν τη πατησαμεΑυτό λέμε...τον εντινιο πήραμε ρε.....και λέμε αν “βγει”....και εσείς κάτι αρρωστά-γατιά και κάτι βαδιστές τους κάνετε “σποτάκια”....τι δε κατάλαβες?...
κ τι σημαινει οτι ειναι μουντιαλικος?μονο με τον γκρασιαν τη πατησαμε
ο αμπρεου φιλαρακο ειναι ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
τωρα που δεν εκατσε η χημεια με την ομαδα
αλλου παπα ευαγγελιο :-
κ τι σημαινει οτι ειναι μουντιαλικος?
θες να δουμε ποσους τετοιους εχω εγω κ ποσους εσυ?
αυτο που λεμε ειναι οτι οταν πηγαιναμε εμεις στο αεροδρομια εσεις δεν ξερατε πως ειναι η μπαλα.την παθαμε κ μαθαμε.εσεις την παθαινετε ακομα γιατι σαν ομαδα κ σαν λαος ειστε πολυ πισω ακομα
βεβαια το να πηγαινεις στο αεροδρομιο κ να κανεις γλεντια με τοσο κοσμο ειναι κ ενας τροπος να μαζευεστε τοσοι πολλοι εκτος γηπεδου μιας κ απ οσο θυμαμαι τα τελευταια 40 χρονια δεν εχετε καταφερει να το κανετε παιρνοντας εναν τιτλο
ενω εσυ εχεις κουραστει να σηκωνεις κουπες...γηπεδου μιας κ απ οσο θυμαμαι τα τελευταια 40 χρονια δεν εχετε καταφερει να το κανετε παιρνοντας εναν τιτλο