"Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου".
Υπάρχει ποδοσφαιριστής Samatta που μάλιστα βιοπορίζεται από το άθλημα ειλικρινά τώρα;;;;;; Πόσο χειρότερα μπορεί να παίξει ο Τζίμας δηλαδή που ΔΕΝ του δίνεται η ευκαιρία;;;;;;
* Ο γαύρος και το επιτελείο του που διάβασε άψογα το παιχνίδι ήρθε και μας ξεφτίλισε απλά τα πράγματα!!!!! Έβαλε παίκτη πάνω στον Meïté που και τουαλέτα να πήγαινε θα του την τίναζε... & με αυτήν την κίνηση καταφέρνει πάρα πολύ απλά να αποκόψει το κέντρο από τους επιθετικούς {βλέπε Samatta εδώ γελάμε βέβαια}.
** Όσον αφορά την εμμονή/επιμονή στον Τανζανό λες και είναι ο Ντρογκμπά που περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος με ξεπερνά....
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής παίζει να είναι ο πιο αδιάφορος που έχει φορέσει την ασπρόμαυρη εδώ και δεκαετίες {σκέφτομαι και ΔΕΝ μου έρχεται κάποιος στο μυαλό ώστε να συγκριθεί}... Στην φάση του γκολ του Ποντένσε αντί να του κλείσει τον χώρο ΟΧΙ μόνο ΔΕΝ κάνει κίνηση αλλά του ανοίγει διάπλατα αεροδρόμιο ΜΗΝ τυχόν και ΔΕΝ έχει οπτική να εκτελέσει...
Και φυσικά μου έχει καρφωθεί στο μυαλό στο παιχνίδι με τον βάζελο την προηγούμενη εβδομάδα για το κύπελλο.. στην μανούρα που δημιουργήθηκε ελέω Μπακατσέτα & Τάισον.. ήταν ο μόνος που ΔΕΝ έκανε τον κόπο να μπει στην όλη διαδικασία των αψιμαχιών μεταξύ των ποδοσφαιριστών....
*** Η ομάδα πλέον από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα ψυχολογικά ΔΕΝ είναι καλά και ευελπιστώ ολόψυχα αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό της Λεωφόρου στο κύπελλο να γίνει το restart ενόψει της δύσκολης συνέχειας....
**** Όσο σκέφτομαι πως ξημερώνει μία καινούργια εβδομάδα και θα συνεχίσει να υπάρχει στο ρόστερ η ποδοσφαιρική απάτη ονόματι Ally Samatta τρελαίνομαι ειλικρινά....
***** Τον γαύρο σήμερα προσωπικά τον περίμενα ανταγωνιστικό αλλά ΟΧΙ τόσο.. με εξέπληξε ευχάριστα το πως μπήκαν από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή με τσαμπουκά δίχως να μασάνε από έδρες όπως ο παλιός γαύρος {δίχως διαιτησίες βέβαια} με σκοπό να επιβάλουν το παιχνίδι τους & τα κατάφεραν στα μέγιστα στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης... ΜΗΝ ξεχνάμε βέβαια πως για πρώτη φορά φέτο έχει κανονικό προπονητή στον πάγκο του και κάποιους αξιόλογους αθλητικούς ξένους που αποκτήθηκαν τον Γενάρη.. είναι τυχεροί μάλιστα που ΟΛΑ αυτά τους συμβαίνουν στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν..
****** Ααααααα και ξέχασα.. Πασχαλάκη γ@@@αι!!!!!