Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
άδικο έχω;;; Αν έπαιζε και ο λαγός με 10 τότε θα βλέπαμε άλλο ματς. Δεν βλέπω κανέναν να βρίζει τον σιμαο για την ενέργειά του..
Προσωπικά δεν τον βρίζω γιατί δεν είδα την φάση που λες.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Ο Γκαρσία έφαγε εχθές κόκκινη επειδή ήταν ο Γκαρσία και όχι κάποιος άλλος. Διαφωνεί κανείς:;;;; Το ότι είναι γενικά νταής καλά κάνει δε με ενδιαφέρει. Μου φτάνει που παίζει μπαλάρα. Εχθές έφαγε άδικη κόκκινη με βούλη έφαγε άδικη κόκκινη. Μόνο με τον γαύρο ήταν σωστή αλλά και πάλι ο ντιόγκο έπρεπε να τιμωρηθεί απο πριν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε πληροφορώ ότι εχθές την ώρα του αγώνα όλοι βρίζαμε τον Γκαρσία. Μετά είδαμ ετι έγινε.
Δλδ ποτέ δεν θεοποιήσατε εκι και κυριάκο;;;;;
Ή οι γαύροι καστίγιο και στολτίδη και αμανατίδη;;;

μη γενικεύεις........
για τη μαλακία που δέρνει τον έκι έχει αποκλειστεί η ομάδα εκτός από τη Βαλένθια.

Δε με ενδιαφέρει πώς βλέπουν οι άλλοι τη μπάλλα.
Εγώ τη βλέπω με όσο πιο αντικειμενικό τρόπο μπορώ.
Εχω παίξει και μπάλλα και έχω κυνηγήσει μέχρι τα σύρματα μαλάκα για δολοφονική ενέργεια. Αυτό δεν πάει να πει ότι έπρεπε να το κάνω.
Μετά πάντα μετάνιωνα την αντίδραση λόγω αδρεναλίνης.....
Εγώ δεν είδαι καμμιά μεταμέλεια..... Επίσης απαρέδεκτη θεωρώ τη στάστη του επίσημου ΠΑΟΚ...
Ενας παίκτης που έχει αποβληθεί έχει κάνει το γήπεδο προσωπική αρένα μετά....
Αλλά εάν ήταν η ΟΥΕΦΑ υπεύθυνη τώρα θα έπαιζε μπάλλα μετά από κάνα χρόνο....
Αλλα έτσι είναι....
Ηρωας δεν γίνεσαι όπου σε παίρνει..........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Ο Γκαρσία έφαγε εχθές κόκκινη επειδή ήταν ο Γκαρσία και όχι κάποιος άλλος. Διαφωνεί κανείς:;;;;

εγώ και όλοι οι διαιτητές εάν τους ρωτήσεις που ξέρουν τον κανονισμό.
Το ότι έχεις δίκιο δεν σου δίνει το δικαίωμα της αυτοδικίας. Ουτε στην μπάλλα ούτε στον ΚΠΔ και γενικά σε όλους τους πολιτισμένους χώρους.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μη γενικεύεις........
για τη μαλακία που δέρνει τον έκι έχει αποκλειστεί η ομάδα εκτός από τη Βαλένθια.

Δε με ενδιαφέρει πώς βλέπουν οι άλλοι τη μπάλλα.
Εγώ τη βλέπω με όσο πιο αντικειμενικό τρόπο μπορώ.
Εχω παίξει και μπάλλα και έχω κυνηγήσει μέχρι τα σύρματα μαλάκα για δολοφονική ενέργεια. Αυτό δεν πάει να πει ότι έπρεπε να το κάνω.
Μετά πάντα μετάνιωνα την αντίδραση λόγω αδρεναλίνης.....
Εγώ δεν είδαι καμμιά μεταμέλεια..... Επίσης απαρέδεκτη θεωρώ τη στάστη του επίσημου ΠΑΟΚ...
Ενας παίκτης που έχει αποβληθεί έχει κάνει το γήπεδο προσωπική αρένα μετά....
Αλλά εάν ήταν η ΟΥΕΦΑ υπεύθυνη τώρα θα έπαιζε μπάλλα μετά από κάνα χρόνο....
Αλλα έτσι είναι....
Ηρωας δεν γίνεσαι όπου σε παίρνει..........
Συμφωνώ για την αντίδραση του μετά. Ειδικά επειδή έσπρωξε τον Σάντος. Πάντως δολοφονική ενέργεια ΔΕΝ έκανε. Αυτό προσπαθώ να πω. Δεν έπρεπε να φάει κόκκινη. Και μη ξεχνάς ότι αυτή η κόκκινη καθόρισε και το αποτέλεσμα. Ακόμα και με δέκα ήμαστε σαφώς καλύτεροι απο παο. Το αποτέλεσμα μας αδικεί με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.
Η στάση του επίσημου ΠΑΟΚ δεν είναι πάντως λανθασμένη. Θεωρούμε ότι η διαιτησία μας αδίκησε (έστω και χωρίς δόλο) κάτι που θα μας στοιχίσει για τσου λου. Εξάλλου δεν είναι πρώτη φορά.. Εδώ εσείς είχατε βγάλει dvd για αγώνα που ουσιαστικά ο γαύρος είχε αδικηθεί. Η ανακοίνωση σας πείραξε;;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ και όλοι οι διαιτητές εάν τους ρωτήσεις που ξέρουν τον κανονισμό.
Το ότι έχεις δίκιο δεν σου δίνει το δικαίωμα της αυτοδικίας. Ουτε στην μπάλλα ούτε στον ΚΠΔ και γενικά σε όλους τους πολιτισμένους χώρους.

Άντε καλά. Τότε σε κάθε αγώνα οι ομάδες έπρεπε να τελειώνουν με 7 παίκτες η κάθε μια. Δεν τον βάρεσε καμία αγκωνιά. Απλά μπήκε μπροστά του. Αν ήταν όπως είπα και πριν ο Σορλέν απλά θα έτρωγε κίτρινη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνώ για την αντίδραση του μετά. Ειδικά επειδή έσπρωξε τον Σάντος. Πάντως δολοφονική ενέργεια ΔΕΝ έκανε. Αυτό προσπαθώ να πω. Δεν έπρεπε να φάει κόκκινη. Και μη ξεχνάς ότι αυτή η κόκκινη καθόρισε και το αποτέλεσμα. Ακόμα και με δέκα ήμαστε σαφώς καλύτεροι απο παο. Το αποτέλεσμα μας αδικεί με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.
Η στάση του επίσημου ΠΑΟΚ δεν είναι πάντως λανθασμένη. Θεωρούμε ότι η διαιτησία μας αδίκησε (έστω και χωρίς δόλο) κάτι που θα μας στοιχίσει για τσου λου. Εξάλλου δεν είναι πρώτη φορά.. Εδώ εσείς είχατε βγάλει dvd για αγώνα που ουσιαστικά ο γαύρος είχε αδικηθεί. Η ανακοίνωση σας πείραξε;;;

κάνεις ένα μέγα λάθος.
εγώ δεν κρίνω με βάση τα οπαδικά μου συναισθήματα. Αν το ίδιο είχε κάνει και ο βάζελος το ίδιο θα έλεγα.
το βέβαιο είναι ότι εχθές ο ΠΑΟΚ δικαιούτο τουλάχιστον Χ. Αυτό δεν αναιρεί τη μαλακία του Γκαρσία. Από αυτόν ξεκίνησαν όλα, ότι και εάν έκανε ή δεν έκανε ο Σιμάο.
Δεν παίζει μόνος του. Επίσης από όλα που είδα αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν η απρέπειά του στον Σάντος.
Είναι μεγάλη ντροπή να απωθείς τον προπονητή σου μέσα στην έδρα σου, όσο δικαιο και να έχεις.....
Απίστευτος αντιεπαγγελματίας που δε σέβεται τα λεφτά που παίρνει.........

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι ακόμη και να διώξουν τον Γκαρσία, μετά τη χθεσινή του «έκρηξη». Ο Ουργουανός άφησε τον «Δικέφαλο» με 10 παίκτες και άρχισε πάλι του δικά του, κλοτσώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του και βρίζοντας θεούς και δαίμονες. Πλέον, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον παίκτη, ο οποίος στα αποδυτήρια ήταν… ταύρος μαινόμενος, σπάζοντας τα πάντα.

«Ελα έξω να αναμετρηθούμε σαν άντρες», έλεγε στον Σαριέγκι, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο Ουρουγουανός μίλησε για τη φάση με τον Σιμάο, κατηγορώντας τον Κάκκο: «Δεν τον ακούμπησα και να μου πει ο διαιτητής γιατί με απέβαλε. Με κορόιδεψε. Είναι ο χειρότερος διαιτητής στην Ελλάδα και ήρθε να μας κλέψει το αποτέλεσμα. Πάντα κάνει τα ίδια στην Τούμπα. Όπως τιμωρούνται οι παίκτες πρέπει να τιμωρούνται και οι διαιτητές. Δυστυχώς, ο Κολίνα είναι μόνο ένας».

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κάνεις ένα μέγα λάθος.
εγώ δεν κρίνω με βάση τα οπαδικά μου συναισθήματα. Αν το ίδιο είχε κάνει και ο βάζελος το ίδιο θα έλεγα.
το βέβαιο είναι ότι εχθές ο ΠΑΟΚ δικαιούτο τουλάχιστον Χ. Αυτό δεν αναιρεί τη μαλακία του Γκαρσία. Από αυτόν ξεκίνησαν όλα, ότι και εάν έκανε ή δεν έκανε ο Σιμάο.
Δεν παίζει μόνος του. Επίσης από όλα που είδα αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν η απρέπειά του στον Σάντος.
Είναι μεγάλη ντροπή να απωθείς τον προπονητή σου μέσα στην έδρα σου, όσο δικαιο και να έχεις.....
Απίστευτος αντιεπαγγελματίας που δε σέβεται τα λεφτά που παίρνει.........

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι ακόμη και να διώξουν τον Γκαρσία, μετά τη χθεσινή του «έκρηξη». Ο Ουργουανός άφησε τον «Δικέφαλο» με 10 παίκτες και άρχισε πάλι του δικά του, κλοτσώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του και βρίζοντας θεούς και δαίμονες. Πλέον, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον παίκτη, ο οποίος στα αποδυτήρια ήταν… ταύρος μαινόμενος, σπάζοντας τα πάντα.

«Ελα έξω να αναμετρηθούμε σαν άντρες», έλεγε στον Σαριέγκι, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο Ουρουγουανός μίλησε για τη φάση με τον Σιμάο, κατηγορώντας τον Κάκκο: «Δεν τον ακούμπησα και να μου πει ο διαιτητής γιατί με απέβαλε. Με κορόιδεψε. Είναι ο χειρότερος διαιτητής στην Ελλάδα και ήρθε να μας κλέψει το αποτέλεσμα. Πάντα κάνει τα ίδια στην Τούμπα. Όπως τιμωρούνται οι παίκτες πρέπει να τιμωρούνται και οι διαιτητές. Δυστυχώς, ο Κολίνα είναι μόνο ένας».
Επαναλαμβάνω όμως ότι εγώ μιλάω για το τι έγινε ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν μόνο τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Κανέναν άλλον...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επαναλαμβάνω όμως ότι εγώ μιλάω για το τι έγινε ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν μόνο τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Κανέναν άλλον...

όπως αγαπάς......
κατ αυτόν τον τρόπο τότε δεν αφορούσε κανέναν άλλον ο Καστίγιο.

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
Μεγάλη σφαγή η χθεσινή.Το κατεστημένο και ο Βαρδινογιαννισμός ξαναχτύπησαν.
Στο ματς της χρονιάς,ένα σφύριγμα έκρινε όλη τη χρονιά.
Οι 2 κίτρινες μία στο Σιμάο(άρα κόκκινη) και μιά στον Γκαρσία έγιναν μόνο κόκκινη στον Γκαρσία,που μέχρι τότε ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ.
Μ αρέσει που η...Μητέρα μίλησε και για επισκέψεις του Γκαγκάτση στα γραφεία του ΠΑΟΚ...
Πάντα με δεκανίκια το ΠΟΚ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άλλος ένας σωτήρας που σιχάθηκε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και απειλεί ότι θα φύγει!Την οικογένεια Γκαγκάτση την κουβάλησε στην Τούμπα για το ευ αγωνίζεσθαι! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Προς φίλαθλο(;;;;)του Πανιωνίου που μίλησε για βουλγαράκια και για χρέη του ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έχει ρίζες στην Πόλη όπως και ο Πανιώνιος στην Ιωνία και η πλειοψηφεία των οπαδών του είναι απόγονοι προσφύγων όπως και του Πανιωνίου και όχι Βούλγαροι.
Σχετικά με τα χρέη να σε ενημερώσω ότι τα βεβαιωμένα χρέη του ο ΠΑΟΚ τα πληρώνει και δεν έγινε Νέος ΠΑΟΚ.

Προς φίλους του Παναθηναικού : Συνεχίστε να πανυγηρίζετε.
Για πείτε μου όμως αν την κλοτσιά που έφαγε ο Γκαρσία από τον Σιμάο την είχε φάει ο κλαψο εεε ο Καραγκούνης ήθελα να πώ. 1. Θα είχε κληθεί το 166 , η ΕΜΑΚ, η αεροπορία στρατου και βρετανοί κομάντος για να τον σώσουν από βέβαιο θάνατο;
2. Θα είχε λασπώσει το γήπεδο από τα δάκρυά του;
3. Θα είχε αποβληθεί ο αντίπαλός του με 2η κίτρινη και μετά θα βλέπαμε άλλο ματς;
Αλλά ο ΜΠΟΥΦΟΣ  ο Γκαρσία (που ήταν πολύ καλός μέχρι τότε) όχι μόνο δεν έπεσε αλλά έκανε τις μαλακίες και τα καραγκιοζιλίκια του και ΔΙΚΑΙΑ  πήρε την κόκκινη.

Προς petrosyn : Φίλε μου εσύ που λές ότι οι ανεγκέφαλοι οποαδοί του ΠΑΟΚ αποθεώνουν τον Γκαρσία για τους τσαμπουκάδες του, εσύ δεν είσαι που λίγες σελίδες πριν περηφανευόσουν για τις μπουνιές που έριξε ο Γκάλης στον Πρέλεβιτς; Δεν είναι θέμα Παοκτσήδων θέλω να σου πώ αλλά όλοι οι οπαδοί χαίρονται όχι μόνο με τις αθλητικές νίκες αλλά και για τους τσαμπουκάδες επί του αντιπάλου και των αθλητών και των (συν)οπαδών τους.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Προς petrosyn : Φίλε μου εσύ που λές ότι οι ανεγκέφαλοι οποαδοί του ΠΑΟΚ αποθεώνουν τον Γκαρσία για τους τσαμπουκάδες του, εσύ δεν είσαι που λίγες σελίδες πριν περηφανευόσουν για τις μπουνιές που έριξε ο Γκάλης στον Πρέλεβιτς; Δεν είναι θέμα Παοκτσήδων θέλω να σου πώ αλλά όλοι οι οπαδοί χαίρονται όχι μόνο με τις αθλητικές νίκες αλλά και για τους τσαμπουκάδες επί του αντιπάλου και των αθλητών και των (συν)οπαδών τους.
Αδελφέ άλλο ο χαβαλές μεταξύ μας και άλλο η θεοποίηση μέσα στο γήπεδο και μέσα από τις κωλοφυλλάδες της πόλης μας

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
το πιο καλοστημενο ματς της χρονιας!ειδαμε κι αποειδαμε με τον βοκολο και με τον αρχισκορερ λουκα οπτε ηταν ωρα να αλλαξει τροπαριο.ειλικρινα σα γαυρος λυπαμαι που δε μπορω να σας καθαριζω με διαιτητες κομαντο οπως προηγουμενα χρονια γιατι αυτο σας αξιζει.και λυπαμαι που δε χρειαζεται κιολας αφου οσο και να σκυλιαζετε κιολας στα μεταξυ μας ματσακια δεν καταφερνετε τιποτα.αντε και για να μη τρελενεστε σας λεω οτι δε τα εχω τοσο με τους οπαδους του παοκ που εχουν κι αυτοι τον πονο τους αλλα με τισ διοικησεις τους και τις χορηγιες τους και μετα μας φταιει το ποκ.ημαρτον δηλαδη μαρφιν γκρουπ τι αλλο θελετε να ακουσετε για να ξυπνησετε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς BBS.....
αντί να μας λες τι ΘΑ έκανε ο Καραγκούνης εάν έτρωγε αυτή την κλωτσιά πες μας το γκολ που έβαλε εάν ήταν 10 φορές καλύτερο από αυτό του παικταρά Κονσεισάο στο ματς με το γάβρο.....

Καλή η μαλακία αρκεί να μη ματώνει το πέος απ το τρίψιμο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
προς BBS.....
αντί να μας λες τι ΘΑ έκανε ο Καραγκούνης εάν έτρωγε αυτή την κλωτσιά πες μας το γκολ που έβαλε εάν ήταν 10 φορές καλύτερο από αυτό του παικταρά Κονσεισάο στο ματς με το γάβρο.....

Μην μου στεναχωρείς τα μπαόκια. Λάου - λάου

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
προς BBS.....

To του Καραγκούνη ήταν παρα πολύ ωραίο όπως και του Κονσεισάο.
Τώρα για την μαλακία , κάτι θα ξέρεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
To του Καραγκούνη ήταν παρα πολύ ωραίο όπως και του Κονσεισάο.
Τώρα για την μαλακία , κάτι θα ξέρεις.

αφού λοιπόν ήταν πιο ωραίο και ήταν και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, γιατί μας μιλάς για πράγματα που φαντάζεσαι και όχι για αυτά που συμβαίνουν;

Και προφανώς εσύ ξέρεις καλύτερα αφού μαλακία χωρίς ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην μου στεναχωρείς τα μπαόκια. Λάου - λάου

συγγνώμη περιμένεις να μιλήσω σοβαρά με ανθρώπους που ξεκινούν την ανάλυση με το "Αν το πουλί μου είχε νύχι θα ήταν δάκτυλο";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom