Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τα φαντάσματα δεν είναι πάνω από την Τούμπα σε αυτό το θέμα, αλλά πάνω από τη Σαλόνικα. Πανέμορφη πόλη, υπέροχος κόσμος, φαντασιόπληκτος όσο δεν παίρνει.
Για το κράτος του Πειραιά που λες, κοίτα την ομάδα σου. Δεν σου φταίει η Τουρκία που μας πηδάει σαν χώρα στην εξωτερική πολιτική. Φταίει η Ελλάδα μας που έχουμε τα χάλια μας από πολιτικούς που δν ξέρουν να βάλουν 2 πράγμνατα σε μια σειρά.
Το ίδιο ισχύει και στις ομάδες μας. Γίνε εσύ δυνατός και σοβαρή ομάδα, να μη χάνεις από την κάθε τελευταία ομάδα, και μετά μίλα όσο θές. Θα δεις μετά πως δεν είναι έτσι όπως τα λες.
Τις δύο φορές που είχες ομάδα, τη μία μας το πήρες και την άλλη το έχασες στην ισοβαθμία (είχαμε ΚΑΙ εμείς καλή ομάδα). Τις υπόλοιπες μόνο να κλαις ξέρεις κι εσύ.
συμφωνώ με αυτά που λες.
Το ότι μιλάω δεν σημαίνει ότι κλαίω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συμφωνώ.
Οπότε δεν μπορείτε να λέτε μετά πως φταίνε οι άλλοι. Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας.
κάνεις μέγα λάθος.
Απλά μια χρονιά ο Τζίγγερ έπιασε το νόημα...
Κάντο όπως ο Κόκκαλης.... Μούφα προπονητή και παρασκήνιο και παίρνεις ντάμπλ....
Μετά ήθελε να φτιάξει ομάδα. Και εκεί χάθηκαν όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.........

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Για το λαο του μπαοκκκκκ....

Συνημμένα

• kakkos2_4653bd851f3d0c51107ddf75ffe14d9d.jpg
    kakkos2_4653bd851f3d0c51107ddf75ffe14d9d.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συμφωνώ με αυτά που λες.
Το ότι μιλάω δεν σημαίνει ότι κλαίω.
το να μιλάς δεν είναι θέμα. αλλά  το να μιλάς για κράτος Πειραια....είναι κλάμα. Σόρρυ κιόλας.
Εγώ θέλω αντίπαλο που να τα έχει μεγάλα και να μην πέφτει κάτω. Να σηκώνεται και να μου ρίχνει καμιά. Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή. Θέλω να νικάω και όχι να χάνει ο άλλος.
Χάρηκα το κύπελλο γιατί το γύρισα το ματς. Και γιατί είδα επιτέλους να γίνεται μάχη.
Χάρηκα που έφαγα πέρσι από την ΑΕΚ 4 γιατί συμμορφώθηκα. Γιατί έπαιζαν λες και τους το χρωστούσανε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Κάκος για μένα είναι κορυφαίος διαιτητής....
Ειδικά σε παίγνια που πάει να ξεφύγει το πράγμα τους βάζει όλους σε τάξη και με τον χαρακτήρα του.....

Ειδικά η φάση εχθές που τους είχε στη σειρά κυκλικά και άρχισε να τους μοιράζει την τράπουλα ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..........  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το να μιλάς δεν είναι θέμα. αλλά  το να μιλάς για κράτος Πειραια....είναι κλάμα. Σόρρυ κιόλας.
Εγώ θέλω αντίπαλο που να τα έχει μεγάλα και να μην πέφτει κάτω. Να σηκώνεται και να μου ρίχνει καμιά. Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή. Θέλω να νικάω και όχι να χάνει ο άλλος.
Χάρηκα το κύπελλο γιατί το γύρισα το ματς. Και γιατί είδα επιτέλους να γίνεται μάχη.
Χάρηκα που έφαγα πέρσι από την ΑΕΚ 4 γιατί συμμορφώθηκα. Γιατί έπαιζαν λες και τους το χρωστούσανε.
για το κράτος του Πειραιά το είπα όχι καταφατικά αλλά με υποθετικό λόγο.
Άμα το έλεγα καταφατικά θα υποστήριζα ότι υπήρχε και κράτος αθηνών.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάνεις μέγα λάθος.
Απλά μια χρονιά ο Τζίγγερ έπιασε το νόημα...
Κάντο όπως ο Κόκκαλης.... Μούφα προπονητή και παρασκήνιο και παίρνεις ντάμπλ....
Μετά ήθελε να φτιάξει ομάδα. Και εκεί χάθηκαν όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.........
παπάρια...
κλάψε....
και θα κλαις διαρκώς όσο λες για παρασκήνια.
Φωνλαζατε για την υβλερνηση, άλλαξε και μπήκε ο χοντρός - βάζελος καμμένος και πάλι το παίρνει. Φωνάζατε για την προεδρία της Λίγκας, την πήρ ο Τζίγγερ και πάλι το χάσατε. Φωνάζατε για τον Γκαγκάτση, έφυγε και πάλι το πήραμε. Φωνάζατε για διαιτητές, αλλάξατε και τη διαιτησία και πάλι το πήραμε.
Ποια παρασκήνια;
ΦΤΙΑΧΤΕ ΟΜΑΔΑ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για το κράτος του Πειραιά το είπα όχι καταφατικά αλλά με υποθετικό λόγο.
Άμα το έλεγα καταφατικά θα υποστήριζα ότι υπήρχε και κράτος αθηνών.
οκ. Δεν διαφωνούμε τότε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο Κάκος για μένα είναι κορυφαίος διαιτητής....
Ειδικά σε παίγνια που πάει να ξεφύγει το πράγμα τους βάζει όλους σε τάξη και με τον χαρακτήρα του.....

Ειδικά η φάση εχθές που τους είχε στη σειρά κυκλικά και άρχισε να τους μοιράζει την τράπουλα ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..........  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
ΣΕΧ ΣΥΜΠΟΛ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:
Παντως επιβαλλεται.... :rockon: :rockon: :rockon:
Και αντικειμενικα ειναι ο καλυτερος αυτη τη στιγμη....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αυτή τη απάτη των γάβρων είναι που μου τη σπάει........
Παίζετε (λόγω πουστιάς σε όλα σχεδόν τα παίγνια με τους μικρούς) όλα τα ντέρμπυ για δύο αποτελέσματα, με ελάχιστο άγχος και χωρίς πρόβλημα άμα χάσετε.......
Δεν κερδίζετε ρε μαλάκες γιατί είστε καλύτεροι από τους άλλους....
ΚΕρδίζετε γιατί με τη λαμογιά σας έχετε καταφέρει είτε αγωνιστικά είτε ψυχολογικά όλοι οι αντίπαλοι στα παίγνια που καίνε να παίζουν διαρκώς με την πλάτη στον τοίχο.....

Το κύπελο δεν το κερδίσατε ούτε γιατί είσαστε καλύτεροι, ούτε γιατί φτάσατε δίκαια στον τελικό.
Το κερδίζατε γιατί οι παίκτες της ΑΕΚ ψυχολογικά έβλεπαν την εξιλέωση και η ψυχολογική πίεση ήταν τεράστια.....
Ο πανηγυρισμός του Γκαλέττι έδειξε περίτρανα ότι οι γάβροι έχουν το πλεονέκτημα ψυχολογικά να παίζουν σαν σε προπόνηση......Ολοι οι άλλοι παίζουν με το κεφάλι στην γκιλοτίνα............

Τη χρονιά που ο βάζελος σας πήρε το νταμπλ (είχαν αλλάξει τα κόζια και είχατε πάρει γραμμή μετά το ντέρμπυ ότι δεν έχετε προστασία) στον τελικό κυπέλλου σας πήρε ο Μιχαλάκης ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. Γιατί παίζατε με την πλάτη στον τοίχο ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ και με την ψυχολογία από κάτω λόγω απώλειας πρωταθλήματος μετά από 5 χρόνια......

Ασε τις μαλακίες λοιπόν και μάθε να λες την αλήθεια.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Θα συμφωνίσω απόλυτα.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχάς το τι θα κάνουμε εμείς με τον Γκαρσία δεν δεχόμαστε συμβουλές. Δικός μας παίκτης είναι ότι γουστάρουμε θα κάνουμε. Και εσείς είχατε και έχετε καστίγιους, εκι, κυριάκους, στολτίδηδες κτλ κτλ. Σας είπαμε ποτέ τι να του κάνετε ή αν σας χαλάνε την ομάδα. Στα ριπαπά μας. Ξαφνικά εσείς έχετε παρουσιάσει τρελό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκαρσία είναι παικταράς και με πλούσια καριέρα. ¨Οχι να μας πείτε ότι δεν παίζει και μπάλα. Χτες ήταν ο κορυφαίος του α ημιχρόνου. Στην επίμαχη φάση έπρεπε να φάει κίτρινη ο σιμάο και κίτρινη ο γκαρσία. Δεν έκανε κάτι που να χρειάζεται κόκκινη. Στην τελική δεν τον χτύπησε. Όσο ήμουν γήπεδο τα είχα με τον Γκαρσία. Όταν όμως το είδα στην τηλεόραση κατάλαβα το λάθος του κάκου. Άρα αν δεν γινόταν διαιτητικά λάθη ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε με έντεκα και η πράσινη γλύτσα με 10.

Κάποιος κύριος είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε ποτε μπάλα. Να του υπενθυμίσω ότι είμαστε καινούρια ομάδα με μπάτζετ ίδιο με του πανιωνίου. Επίσης να του θυμίσω ότι εχθές στο δεύτερο ημίχρονο τον πατήσαμε τον λαγό.

Επίσης να θυμίσω σε κάποιους στο ματς πρωταθλήματος στο καραισκάκη ο ντιόγκο πρωτος έριξε αγκωνια στον γκαρσία και δεν πήρε ούτε κίτρινη (ήταν καραμπινάτη κόκκινη). Έχτές ο Γκαρσία γιατί χωρίς να ρίξει εν τέλει αγκωνιά (το ριπλέι είναι διαφωτιστικό, απλά μπαίνει μπροστά του) τρώει απ'ευθείας κόκκινη;;; Απλά ερωτήματα. Ο διαιτητής ήταν ο ίδιος.

Δεν κλαίγομαι για την διαιτησία. Θεωρώ πως ο κάκος απλά έκανε ένα κακό παιχνίδι. Αλλά αυτοί που μιλούν για έυνοια (;;;;; ) του ΠΑΟΚ φέτος τι έχουν να πουνε;;; Αποδείξαμε πάντως ότι είμαστε η πιο έτοιμη ομάδα από τις 4. Το μέλλον θα δείξει. Το θετικό είναι ότι εμάς δε μας χαλάει καθόλου να μη βγούμε τσου λου. Απεναντίας στους λαγούς.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παλέρμε:
επειδή ένας διαιτητής λόγω έλλειψης ορατότητας δεν βλέπει τη φάση δεν έχει κάνει κακή διαιτησία.
τι έγινε φάνηκε από την κάμερα στο πλάι η οποία αν δεν υπήρχε ακόμα θα τον έβριζες......
Το ότι πήγε να χτυπήσει φόρα παρτίδα με αγκωνιά τον Σιμάο μετά τη φάση ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια του διαιτητή θεωρείται αντιαθλητική συμπεριφορά και δυσφήμιση του αθλήματος και βάσει κανονισμών αποβάλλεται απευθείας με κόκκινη.
Βγάλε τα μαύρα γιαλάκια τώρα και βλέπε την αλήθεια.
Και εν πάση περιπτώσει ο Γκαρσία θα μπορούσε κάλλιστα με τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του να πρωταγωνιστεί στο μύθο με το βοσκό και το λύκο......

Υ.Γ.
Αμα κατά συνέπεια δικαιολογείται ο κάθε Γκαρσία να κάνει το ίδιο πράγμα τότε,
1.
το ίδιο μπορούσε να κάνει και ο Μπελλούτσι στον Μπαρκαουάν.
2.
το ίδιο ο Καφές στον Παπαδόπουλο κ.ο.κ......

Εχετε ξεφύγει λίγο ή μου φαίνεται ότι βλέπετε Γκλαντιέτορ αντί για ποδόσφαιρο;

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
βρε κόκπιτ δεν ήταν κόκκινη του γκαρσία?
Παίζουμε μπάλα ή τερμινέιτορ?
Επίσης με μπάτζετ Πανιωνίου τι κάθεσαι και λες για ομάδα κλπ???
Κάποτε μπορεί να υποστήριξα τον Παοκ τώρα με τη βουλγάρικη σημαία άντε γειά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τι να λέμε ρε....δεν ήταν κόκκινη του Γκαρσία αλλά ήταν κόκκινη του Ντιόγκο...
Κοινώς είναι προφανές ότι σε αυτό το κωλοχανείο κανείς δε θέλει να παίζει 50-50 αλλά όλοι θέλουν να πάρουν τη θέση του γάβρου στην ευνοική αντιμετώπιση.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τι να λέμε ρε....δεν ήταν κόκκινη του Γκαρσία αλλά ήταν κόκκινη του Ντιόγκο...
Κοινώς είναι προφανές ότι σε αυτό το κωλοχανείο κανείς δε θέλει να παίζει 50-50 αλλά όλοι θέλουν να πάρουν τη θέση του γάβρου στην ευνοική αντιμετώπιση.
ακριβώς.
Ο Έλληνας που θέλει κάθαρση και τιμωρία για τους κακούς αλλά να μπει στο δημόσιο με μέσο.
Ουστ!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παλέρμε:
επειδή ένας διαιτητής λόγω έλλειψης ορατότητας δεν βλέπει τη φάση δεν έχει κάνει κακή διαιτησία.
τι έγινε φάνηκε από την κάμερα στο πλάι η οποία αν δεν υπήρχε ακόμα θα τον έβριζες......
Το ότι πήγε να χτυπήσει φόρα παρτίδα με αγκωνιά τον Σιμάο μετά τη φάση ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια του διαιτητή θεωρείται αντιαθλητική συμπεριφορά και δυσφήμιση του αθλήματος και βάσει κανονισμών αποβάλλεται απευθείας με κόκκινη.
Βγάλε τα μαύρα γιαλάκια τώρα και βλέπε την αλήθεια.
Και εν πάση περιπτώσει ο Γκαρσία θα μπορούσε κάλλιστα με τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του να πρωταγωνιστεί στο μύθο με το βοσκό και το λύκο......

Υ.Γ.
Αμα κατά συνέπεια δικαιολογείται ο κάθε Γκαρσία να κάνει το ίδιο πράγμα τότε,
1.
το ίδιο μπορούσε να κάνει και ο Μπελλούτσι στον Μπαρκαουάν.
2.
το ίδιο ο Καφές στον Παπαδόπουλο κ.ο.κ......

Εχετε ξεφύγει λίγο ή μου φαίνεται ότι βλέπετε Γκλαντιέτορ αντί για ποδόσφαιρο;

Δεν είπα ποτέ όμως ότι είχε δόλο ό κακος. Αν πρόσεξες έγραψα πιο πριν ότι ο Γκαρσία έκανε μαλακία. Όμως αυτή η μαλακία δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη. Αν ήταν π.χ. ο Σορλέν και οποιοσδήποτε άλλος παίκτης  θα έτρωγε κίτρινη. Επίσης αυτό που είπα είναι ότι και ο Σιμάο έπρεπε να φάει κίτρινη. Όπως και για τη φάση με το ballboy (ή αλλιώς ουζάκι για να θυμηθούν οι παλιότεροι) απευθείας κόκκινη. Δε νομίζω ότι φοράω όπως ειρωνικά είπες μαύρα γυαλάκια. Απλά λέω ότι βλέπω.

ΥΓ: Αυτό το παλέρμε δεν το έπιασα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο Γκαρσία είναι άλλο ένα μουνόπανο που τον θεοποίησε ο μέσος κάφρος οπαδός. Στ'αρχίδια μου αν είναι καλός παίχτης. Δεν γουστάρω τους νταήδες. Να τους χαίρεστε και να τους χειροκροτάτε

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Προσωπικά δεν σήκωσα βουλγάρικη σημαία. Το ότι σήκωσαν κάποιοι δεν εκφράζουν τον λαό του ΠΑΟΚ. Επίσης σε όλους τους αγώνες μας στην αθήνα κάποιοι σηκώνουν ελληνική σημαία. Αυτό πιστεύω ότι είναι χειρότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom