Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
Β) Όλοι οι γαύροι για τα προχθεσινά πήραν θέση εναντίον του Γκαρσία και ότι ήταν κόκκινη και ότι είναι αλήτης κτλ κτλ. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι γαύροι δεν τάσσονται εναντίον του αιώνιου λαγού τους. Αυτό ένα πράγμα μου λέει. Ότι τελικά ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει... απότομα!!!

Λογικό είναι ρε φίλε να στραφούν οι γάβροι κατά του Γκαρσία.Αφού είναι υποδείγματα ηθικής οι ίδιοι,πάντα τίμιοι και με το σταυρό στο χέρι,κερδίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Εξαιρέσεις αποτελούν ο Γουλανδρής,ο Κοσκωτάς,ο Κόκκαλης,ο Σαλιαρέλης,ο Καζναφέρης,ο Μποροβύλος,ο Βαλιάνος,ο Ψυχομάνης,ο Ποντίκης,ο Παπαπέτρου,ο Καλόπουλος,ο Κουκουλάκης,ο Βιδάλης,ο Κόντης,ο καθηγητής της αλητείας,ο αθλητικός δικαστής ο Πουλάκος κλπ κλπ.
Δεν είναι ικανοί αυτοί να αμαυρώσουν την ένδοξη ιστορία του (τρύπιου) Εφήβου...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Cockpit συμφωνώ ότι ο Γκαρσία είναι πολύ καλός παίκτης με μεγάλη καριέρα αλλά πρέπει να κοντρολάρει λίγο τα νεύρα του ακόμα και όταν προκαλείται , για το καλό της ομάδας. Αν μετα το χτύπημα του Σιμάο έπεφτε , νομίζω την κάρτα θα την είχε πάρει ο Σιμάο (ή τουλάχιστον δεν θα την είχε πάρει ο ίδιος) και θα βλέπαμε άλλο ματς.
Πάντως νομίζω είναι πολύ νωρίς να τον συγκρίνουμε με τον μεγάλο Μπάνε.
Επίσης συμφωνώ ότι οι οπαδικές κωλοφυλλάδες είναι το ίδιο παντού και πουλάνε τον ίδιο παπά, και η καραμέλα ότι στη Θεσσαλλονίκη μας παραμυθιάζουν οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι ενώ ο πρωταθλητής ,η πράσινη και ο Τσουκαλάς ανεβάζουν το επίπεδο των οπαδών είναι αστεία.

Black Stallion

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Cockpit συμφωνώ ότι ο Γκαρσία είναι πολύ καλός παίκτης με μεγάλη καριέρα αλλά πρέπει να κοντρολάρει λίγο τα νεύρα του ακόμα και όταν προκαλείται , για το καλό της ομάδας. Αν μετα το χτύπημα του Σιμάο έπεφτε , νομίζω την κάρτα θα την είχε πάρει ο Σιμάο (ή τουλάχιστον δεν θα την είχε πάρει ο ίδιος) και θα βλέπαμε άλλο ματς.
Πάντως νομίζω είναι πολύ νωρίς να τον συγκρίνουμε με τον μεγάλο Μπάνε.
Επίσης συμφωνώ ότι οι οπαδικές κωλοφυλλάδες είναι το ίδιο παντού και πουλάνε τον ίδιο παπά, και η καραμέλα ότι στη Θεσσαλλονίκη μας παραμυθιάζουν οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι ενώ ο πρωταθλητής ,η πράσινη και ο Τσουκαλάς ανεβάζουν το επίπεδο των οπαδών είναι αστεία.
έχει σχέση ο Μπάνε με τον Γκαρσία???
όσο κι ο Μαραντόνα με τον κυρ-Μήτσο.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν τον σύγκρινα με κανέναν Μπάνε. Όμως ο Πάμπλο είναι ο πρώτος παίκτης μετά από τον Μπάνε που αντιλαμβάνεται τον κόσμο. Το να πέσει κάτων θεατρινίστικα όπως ο σιμάο πιστεύω ότι είναι πουτανιά. Είμαι ο πρώτος που θα βρίσει παίκτη μας ο οποίος θα προσπαθήσει να εκμαιέυσει κάτι με πούστικο τρόπο. Θεώρησα απαράδεκτη π.χ. την βουτιά του Κονσεισάο στο ματς με νιονιο στην Τούμπα που πήραμε πέναλντι. Δεν θέλω τέτοια πράγματα από τους παίκτες μας.

Αν ο κάκος σφύριζε σωστά στην επίμαχη φάση (και ξαναλέω δεν θεωρώ ότι έπραξε με δόλο) τότε στο 2ο ημίχρονο θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ με 11 και ο βάζελος με 10. Άρα έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος. Άρα έχουμε σφαγή. Απλά πράγματα.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Δεν τον σύγκρινα με κανέναν Μπάνε. Όμως ο Πάμπλο είναι ο πρώτος παίκτης μετά από τον Μπάνε που αντιλαμβάνεται τον κόσμο. Το να πέσει κάτων θεατρινίστικα όπως ο σιμάο πιστεύω ότι είναι πουτανιά. Είμαι ο πρώτος που θα βρίσει παίκτη μας ο οποίος θα προσπαθήσει να εκμαιέυσει κάτι με πούστικο τρόπο. Θεώρησα απαράδεκτη π.χ. την βουτιά του Κονσεισάο στο ματς με νιονιο στην Τούμπα που πήραμε πέναλντι. Δεν θέλω τέτοια πράγματα από τους παίκτες μας.

Αν ο κάκος σφύριζε σωστά στην επίμαχη φάση (και ξαναλέω δεν θεωρώ ότι έπραξε με δόλο) τότε στο 2ο ημίχρονο θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ με 11 και ο βάζελος με 10. Άρα έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος. Άρα έχουμε σφαγή. Απλά πράγματα.
φίλε μου εγώ ΑΕΚ είμαι και γενικώς συμπαθώ τον ΠΑΟΚ, αλλά θέλω να σου πω ότι έχεις άδικο για τον Γκαρσία. Εχει κρεμάσει την ομάδα του πολλές φορές. Ελα στην θέση συμπαικτών του και προπονητή του που αφήνει την ομάδα για τέταρτη φορά νομίζω με 10. Κάνετε κακό στην ομάδα αποθεωνοντάς τον. Ακόμα και να έδινε την κ΄ιτρινη στον Σιμάο, ο Γκαρσία του επιτέθηκε αμέσως οπότε δεν έχει σχέση η μη κίτρινη στον Σιμάο. Να μου πεις θα έπαιζαν με 10 και οι δύο ομάδες, αλλά αυτό δεν δίνει άλλοθι στον Γκαρσία. Επίσης δεν ήταν και το πρώτο ή το τελευταίο σκληρό μαρκάρισμα σε αγώνα εντός φάσης.Στο κάτω κάτω δεν πρέπει να τον βρήκε και πολύ άσχημα γιατί ούτε το πόδι του άπιασε για να δείξει ότι πονάει.
Τέλος πάντων, ο Γκαρσία δεν νομίζω ότι πρέπει να παίζει σε επαγγελματική ομάδα, όχι λόγω αξίας αλλά λόγω συμπεριφοράς.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
φίλε μου εγώ ΑΕΚ είμαι και γενικώς συμπαθώ τον ΠΑΟΚ, αλλά θέλω να σου πω ότι έχεις άδικο για τον Γκαρσία. Εχει κρεμάσει την ομάδα του πολλές φορές. Ελα στην θέση συμπαικτών του και προπονητή του που αφήνει την ομάδα για τέταρτη φορά νομίζω με 10. Κάνετε κακό στην ομάδα αποθεωνοντάς τον. Ακόμα και να έδινε την κ΄ιτρινη στον Σιμάο, ο Γκαρσία του επιτέθηκε αμέσως οπότε δεν έχει σχέση η μη κίτρινη στον Σιμάο. Να μου πεις θα έπαιζαν με 10 και οι δύο ομάδες, αλλά αυτό δεν δίνει άλλοθι στον Γκαρσία. Επίσης δεν ήταν και το πρώτο ή το τελευταίο σκληρό μαρκάρισμα σε αγώνα εντός φάσης.Στο κάτω κάτω δεν πρέπει να τον βρήκε και πολύ άσχημα γιατί ούτε το πόδι του άπιασε για να δείξει ότι πονάει.
Τέλος πάντων, ο Γκαρσία δεν νομίζω ότι πρέπει να παίζει σε επαγγελματική ομάδα, όχι λόγω αξίας αλλά λόγω συμπεριφοράς.
σωστα μιλας αλλα τα ιδια πρεπει να πεις και εσυ για τον Κυριακο
ο καθενας  βλεπει την καμπουρα του αλλου και οχι την δικια του

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
σωστα μιλας αλλα τα ιδια πρεπει να πεις και εσυ για τον Κυριακο
ο καθενας  βλεπει την καμπουρα του αλλου και οχι την δικια του
ρε φίλε, έγραωα εγώ ότι ο Κυριάκος αποβλήθηκε άδικα? Σωστά απόβλήθηκε αν και ο Γκαλέτι έκανε χειρότερη χειρονομία ΄μπροστά μας. Σωστά αποβλήθηκε ο Κυριάκος, αλλά εδώ μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Με την λογική σου, όταν ο Ντιόγο του έριξε αγκωνιά στην καρωτίδα, θα έπρεπε να τον πιάσει και να τον δέρνει ακόμα και η ΑΕΚ να έμενε στον τελικό με 10.
Λυπάμαι αλλά έχουμε διαφορετική λογική. Ο Γκαρσία έχει αποβληθεί έως τώρα 4 φορές νομίζω και όλες για χτυπήματα εκτός φάσης. Εάν το βρίσκεις φυσιολογικό, τότε πάω πάσσο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε φίλε, έγραωα εγώ ότι ο Κυριάκος αποβλήθηκε άδικα? Σωστά απόβλήθηκε αν και ο Γκαλέτι έκανε χειρότερη χειρονομία ΄μπροστά μας. Σωστά αποβλήθηκε ο Κυριάκος, αλλά εδώ μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Με την λογική σου, όταν ο Ντιόγο του έριξε αγκωνιά στην καρωτίδα, θα έπρεπε να τον πιάσει και να τον δέρνει ακόμα και η ΑΕΚ να έμενε στον τελικό με 10.
Λυπάμαι αλλά έχουμε διαφορετική λογική. Ο Γκαρσία έχει αποβληθεί έως τώρα 4 φορές νομίζω και όλες για χτυπήματα εκτός φάσης. Εάν το βρίσκεις φυσιολογικό, τότε πάω πάσσο.
δεν το βρισκω σωστο
αλλα ειδες πως δικαιολογεις τον Κυριακο(εφαγε αγκωνια-τα ιδια εκανε ο γκαλετι)
οσο για τους γαυρους ας θυμηθουν τον Ανατολακη και τους 3 ποδοσφαιριστες που σακατεψε και κατεστρεψε την καριερα τους

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Το θέμα είναι ότι προχθές το ριπλέι έδειξε πεντακάθαρα ότι δεν τον χτύπησε. Αν ήταν άλλος παίκτης στην θέση του ο κάκος θα έδινε κίτρινη. Ο κάκος έδειξε κόκκινη μόνο και μόνο επειδή του είχε ξεφύγει η φάση στο καραισκάκη. Το ότι όμως ο κάκος έχει βάλει στο μάτι τον Γκαρσία δεν φταίει ο Γκαρσία.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν το βρισκω σωστο
αλλα ειδες πως δικαιολογεις τον Κυριακο(εφαγε αγκωνια-τα ιδια εκανε ο γκαλετι)
οσο για τους γαυρους ας θυμηθουν τον Ανατολακη και τους 3 ποδοσφαιριστες που σακατεψε και κατεστρεψε την καριερα τους
φίλε κου δεν δικαιολογώ τον Κυριάκο. ισα ίσα που τον παραδέχομαι που δεν αντέδρασε και δεν άφησε την ομ΄δα με 10. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφω. Επίσης ο Κυρι΄'ακος έκανε τη χειρονομία όντας στον πάγκο. Δίκαιη η αποβολή του αλλά δεν άφησε την ομάδα με 10.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Το θέμα είναι ότι προχθές το ριπλέι έδειξε πεντακάθαρα ότι δεν τον χτύπησε. Αν ήταν άλλος παίκτης στην θέση του ο κάκος θα έδινε κίτρινη. Ο κάκος έδειξε κόκκινη μόνο και μόνο επειδή του είχε ξεφύγει η φάση στο καραισκάκη. Το ότι όμως ο κάκος έχει βάλει στο μάτι τον Γκαρσία δεν φταίει ο Γκαρσία.
φίλε μου θα μας τρελάνεις!! Δεν τον χτύπησε ο Γκαρσία τον σιμάο? Ποιο ριπλέι το δείχνει αυτό φίλε μου γιατί μάλλον όλοι είμαστε τρελοί που είδαμε μια αγκωνιά στο κεφάλι,  ια κλωτσιά και μιά στο στήθος στο τέλος!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν τον σύγκρινα με κανέναν Μπάνε. Όμως ο Πάμπλο είναι ο πρώτος παίκτης μετά από τον Μπάνε που αντιλαμβάνεται τον κόσμο. Το να πέσει κάτων θεατρινίστικα όπως ο σιμάο πιστεύω ότι είναι πουτανιά. Είμαι ο πρώτος που θα βρίσει παίκτη μας ο οποίος θα προσπαθήσει να εκμαιέυσει κάτι με πούστικο τρόπο. [glow=red,2,300]Θεώρησα απαράδεκτη π.χ. την βουτιά του Κονσεισάο στο ματς με νιονιο στην Τούμπα που πήραμε πέναλντι. Δεν θέλω τέτοια πράγματα από τους παίκτες μας.[/glow]
Αν ο κάκος σφύριζε σωστά στην επίμαχη φάση (και ξαναλέω δεν θεωρώ ότι έπραξε με δόλο) τότε στο 2ο ημίχρονο [glow=red,2,300]θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ με 11 και ο βάζελος με 10. Άρα έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος. Άρα έχουμε σφαγή. Απλά πράγματα.[/glow]

Sorry κιολας για την παρεμβαση, αν και δε μου πεφτει λογος.....

Α) Σε πειραξε δε σε πειραξε, το αβαβα πεναλτακι εγινε γκολ και σε συνδυασμο με το ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ που δε δωθηκε νωριτερα στο νιονιο, το τσιμπησες το ματσακι, ΑΡΑ δε σε ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ, οτι ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ειχες την ευνοια του κορακιου και κυλησε μια χαρα ηρεμα η χρονια σου........

Β) Οταν ειχαν ΒΓΕΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ μας για το κωλοπαιδι περυσι, που η φαση του ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ απο αυτη του σιμαο....... ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ..... στα λογια μας ερχεσαι..... πες εσυ οτι με 10 παικτες και καπακι δυο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ χερια-πεναλτυ μες την περιοχη, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ και ΔΕ θα εμπαιναν ολοι μεσα........ τοτε που η μιση τουμπα εβραζε απο το αγωνιστικο χαλι σας.........

Αλλα οπως το λεγατε..... παοκ εισαι... ετσι κι αυτοι σου λενε τωρα.... παναθα εισαι..... αυτα γινοντουσαν, γινονται και θα γινονται στο Ελλαδισταν φιλε μου..... δεν υπαρχει ελπιδα, με τη νοοτροπια που κουβαλαμε.....

Εδω ο Ζαγορας δειλα-δειλα θετει θεματακι, να βγει στον αερα η προσληψη Γκαγκατση απο τον παοκ....... τι περιμενεις μετα.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Τι λετε ρε παιδια, θα μας τρελανετε??? Ποιο ριπλει εδειξε οτι ΔΕΝ τον χτυπησε??? Πλακα κανετε???? Μια χαρα τον χτυπησε, αλλα δε δικαιολογει φυσικα το ολο θεατρο του σιμαο, δεν ξερετε οτι ο κανονισμος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ????? Αν εσεις γουσταρετε τα ψευτοτσαμπουκαλικια και νταηλικια περασμενων δεκαετιων, μαγκια σας, αλλα ο κοσμος παει μπροστα..... αν αναπολειτε συμπεριφορες τυπου λεοντιαδη και μητροπουλου παλι μαγκια σας......

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Α) Σε πειραξε δε σε πειραξε, το αβαβα πεναλτακι εγινε γκολ και σε συνδυασμο με το ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ που δε δωθηκε νωριτερα στο νιονιο, το τσιμπησες το ματσακι, ΑΡΑ δε σε ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ, οτι ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ειχες την ευνοια του κορακιου και κυλησε μια χαρα ηρεμα η χρονια σου........
ενα ματς με τον νιονιο
ενα ματς που πραγματι μας εσπρωξαν
αλλα απο που και ως που οποτε την χρειαστηκαμε την διαιτησια την ειχαμε; :think:
ολα τα ντερμπι τα παιξαμε με 10 που ναι μεν ηταν αποβολες αλλα εαν ειχαμε τα κονε δεν θα τα επνιγαν οπως κανουν τοσα χρονια με τον γαυρο;

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
Aυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το ΜΕΤΑ την κόκκινη,η αν΄τιδραση του Πάμπλο.Γιατί το δήθεν χτύπημα ήταν από αυτά που γίνονται συνέχεια.Αν δεν υπήρχε η αντίδραση,΄δεν θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα

ΥΓ ΡΕ ψευτοηθικολόγοι είδατε την σκαριά στο κεφάλι του Βενετίδη
τα κατορθώματα Κυργιάκου Ανατολάκη που φάσεις σαν του Πάμπλο τις έκαναν σε κάθε ματς σχεδόν
τη δολοφονική σκαριά Τσιρίλο με τις τάπες στον λαιμό του Μίτσελ
την αγκωνιά του Κοβάσεβιτς πέρυσι στο Καυτατζόγλειο

Γίνετα και υποστηρικτές του ΦερΠλέι τρομάρα σας...Μια ζωή μέσα στην πουστιά και τη λαμογιά,με κάλπικους τίτλους

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Aυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το ΜΕΤΑ την κόκκινη,η αν΄τιδραση του Πάμπλο.Γιατί το δήθεν χτύπημα ήταν από αυτά που γίνονται συνέχεια.Αν δεν υπήρχε η αντίδραση,΄δεν θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα

ΥΓ ΡΕ ψευτοηθικολόγοι είδατε την σκαριά στο κεφάλι του Βενετίδη
τα κατορθώματα Κυργιάκου Ανατολάκη που φάσεις σαν του Πάμπλο τις έκαναν σε κάθε ματς σχεδόν
τη δολοφονική σκαριά Τσιρίλο με τις τάπες στον λαιμό του Μίτσελ
την αγκωνιά του Κοβάσεβιτς πέρυσι στο Καυτατζόγλειο

Γίνετα και υποστηρικτές του ΦερΠλέι τρομάρα σας...Μια ζωή μέσα στην πουστιά και τη λαμογιά,με κάλπικους τίτλους
φίλε μου πόσα θες να μας τρελάνεις??? Χτύπησε κανένας από αυτούς που αναφέρεις, αντίπαλο παίκτη εκτός φάσης όπως έχι κάνει τόσες φορές ο Γκαρσία? Ελεος ρε παιδιά. Μην κάνετε το άσπρο μαύρο. μαρκαρίσματα πάνω σε φάση έχουν γίνει πολλά και κάποι άσχημα. Χτυπήματα όμως εκτός φάσης σκόπιμα, είναι αλητεία από όποιον και να γίνονται. Τώρα εάν θέλετε να τον επευφημείτε, κρατήστε τον εκεί στην Τούμπα για πολ΄΄α χρόνια ώστε οι αντιπαλοί σας να πάιζουν με παίκτη παραπάνω.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Sorry κιολας για την παρεμβαση, αν και δε μου πεφτει λογος.....

Β) Οταν ειχαν ΒΓΕΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ μας για το κωλοπαιδι περυσι, που η φαση του ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ απο αυτη του σιμαο....... ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ..... στα λογια μας ερχεσαι..... πες εσυ οτι με 10 παικτες και καπακι δυο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ χερια-πεναλτυ μες την περιοχη, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ και ΔΕ θα εμπαιναν ολοι μεσα........ τοτε που η μιση τουμπα εβραζε απο το αγωνιστικο χαλι σας.........

Αλλα οπως το λεγατε..... παοκ εισαι... ετσι κι αυτοι σου λενε τωρα.... παναθα εισαι..... αυτα γινοντουσαν, γινονται και θα γινονται στο Ελλαδισταν φιλε μου..... δεν υπαρχει ελπιδα, με τη νοοτροπια που κουβαλαμε.....

Εδω ο Ζαγορας δειλα-δειλα θετει θεματακι, να βγει στον αερα η προσληψη Γκαγκατση απο τον παοκ....... τι περιμενεις μετα.....

Είπα και εγώ δε θα μιλήσεις:;;;;
Επίσης φέτος θυμίσου τί έγινε στο καυτατζόγλειο ακριβώς πριν το ματς με νιονιο και θα καταλάβεις. Επίσης θυμίσου τι έγινε μέσα στη Νέα Σμύρνη ή στη Φυλή παρόλο που τα πήραμε τα ματσάκια.
Για πέρσι εγώ δεν αρνήθηκα ότι αδικηθήκατε. Έπρεπε να φάει κόκκινη ο γου χου. Για τα πέναλντι μπορείς να πεις ότι ήταν και ακούσια. Τέσπα όσο κόκκινη πάντως ήταν του γου χου άλλο τόσο ήταν του βιτολο φέτος(την οποία και δεν πήρε). Εξάλλου τα δυο ματς αυτά δεν ήταν μεγάλης σπουδαιότητας. Απλά ματς πρωταθλήματος. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ είχε δύο κομβικά ματς φέτος και η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτά.

Επίσης θέλω να μου πείτε έναν παίκτη που τραυμάτισε ο κακός Γκαρσία, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι λετε ρε παιδια, θα μας τρελανετε??? Ποιο ριπλει εδειξε οτι ΔΕΝ τον χτυπησε??? Πλακα κανετε???? Μια χαρα τον χτυπησε, αλλα δε δικαιολογει φυσικα το ολο θεατρο του σιμαο, δεν ξερετε οτι ο κανονισμος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ????? Αν εσεις γουσταρετε τα ψευτοτσαμπουκαλικια και νταηλικια περασμενων δεκαετιων, μαγκια σας, αλλα ο κοσμος παει μπροστα..... αν αναπολειτε συμπεριφορες τυπου λεοντιαδη και μητροπουλου παλι μαγκια σας......

Τελικά τον χτύπησε ή είχε πρόθεση να τον χτυπήσει:;;; Με μπέρδεψες...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τελικά τον χτύπησε ή είχε πρόθεση να τον χτυπήσει:;;; Με μπέρδεψες...
Να βγει νεος κανονισμος...Αν δεν ματωσει κοκκηνη δεν εχει. :jerking: :jerking:..Τρεις φορες του την χωνει,και ο ΒΛΑΚΑΣ σιμαο,πεφτει στην τριτη...Αμα ο γκαρσια κανει τα παντα για να αποβληθει δεν σου φταιει ο κακκος φιλε μου.... ;) ;) ;)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να βγει νεος κανονισμος...Αν δεν ματωσει κοκκηνη δεν εχει. :jerking: :jerking:..Τρεις φορες του την χωνει,και ο ΒΛΑΚΑΣ σιμαο,πεφτει στην τριτη...Αμα ο γκαρσια κανει τα παντα για να αποβληθει δεν σου φταιει ο κακκος φιλε μου.... ;) ;) ;)

Αν ήταν ο Σορλέν θα την έτρωγε;;;;
Σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις δίνεται κόκκινη:;;;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom