Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν ήταν ο Σορλέν θα την έτρωγε;;;;
Σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις δίνεται κόκκινη:;;;
οχι αυτο σας πειραξε ειχατε καλομαθει απο το καραισκακη που τη γλυτωσε το μουνοπανο ο γκαρσια και ειχατε ξεθαρρεψει
παρτε τωρα τα αρχιδια μου βλακες γιατι ο κακος ειναι βαζελος μεχρι το κοκκαλο
τις μαλαματινες τις ειχατε στο κωλο σας?
α ρε οφη του βορρα σε 20 χρονακια θα εχετε την ιδια τυχη και εσεις

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Φίλοι ΠΑΟΚτσήδες καλύτερα να αφήσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναικό πίσω μας και να μην ξεχνάμε ότι αύριο έχουμε τον 2ο από τους 6 τελικούς.
Και προτείνω να μην ασχολούμαστε και απαντάμε σε κουνελάκια που μπαίνουν στο thread του ΠΑΟΚ μόνο για να προκαλέσουν. 

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι αυτο σας πειραξε ειχατε καλομαθει απο το καραισκακη που τη γλυτωσε το μουνοπανο ο γκαρσια και ειχατε ξεθαρρεψει
παρτε τωρα τα αρχιδια μου βλακες γιατι ο κακος ειναι βαζελος μεχρι το κοκκαλο
τις μαλαματινες τις ειχατε στο κωλο σας?
α ρε οφη του βορρα σε 20 χρονακια θα εχετε την ιδια τυχη και εσεις
Και ο φιόγκο πάντως την είχε γλυτώσει τότε αν θυμάσαι καλά. Αλλά ευτυχώς για εσάς που είστε γαυρος και δεν την έδωσε.

Την δική σας τύχη την βλέπουμε στην Ευρώπη. Πίστεψέ με οι τεσσάρες που τρώτε έχουν ανεκτίμητη αξία. Εσείς για είκοσι χρονάκια θα παίρνετε πρωτάθλημα και για είκοσι χρονάκια θα είστε ο αγαπημένος αντίπαλος όλης της ευρώπης.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Είπα και εγώ δε θα μιλήσεις:;;;;
Επίσης φέτος θυμίσου τί έγινε στο καυτατζόγλειο ακριβώς πριν το ματς με νιονιο και θα καταλάβεις. Επίσης θυμίσου τι έγινε μέσα στη Νέα Σμύρνη ή στη Φυλή παρόλο που τα πήραμε τα ματσάκια.
Για πέρσι εγώ δεν αρνήθηκα ότι αδικηθήκατε. Έπρεπε να φάει κόκκινη ο γου χου. Για τα πέναλντι μπορείς να πεις ότι ήταν και ακούσια. Τέσπα όσο κόκκινη πάντως ήταν του γου χου άλλο τόσο ήταν του βιτολο φέτος(την οποία και δεν πήρε). Εξάλλου τα δυο ματς αυτά δεν ήταν μεγάλης σπουδαιότητας. Απλά ματς πρωταθλήματος. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ είχε δύο κομβικά ματς φέτος και η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτά.

Επίσης θέλω να μου πείτε έναν παίκτη που τραυμάτισε ο κακός Γκαρσία, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Συμφωνουμε και για γεωργιαδη και για βιτολο, αλλα δεν υπαρχουν κατ' εμε παιχνιδια σπουδαιοτητας και μη...... ολα εχουν τη σημασια τους και την αξια τους...... π.χ. περυσι αν εκεινο το παιχνιδι, που προσωπικα συνεχιζω και πιστευω οτι ο σταυριδης ηταν στημενος, εληγε 2πλο βαση διαφορας δυναμικοτητας αλλα και αριθμητικου πλεονεκτηματος και καταστασης ομαδων, εσυ πες μου ΣΙΓΟΥΡΑ οτι δε θα γινοταν πουτανα η τουμπα και δε θα φλερταρατε με τη βου, οντας 6 βαθμους πανω απο τη ζωνη εκεινη την αγωνιστικη..... ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝ, ουτε που μου καιγεται καρφι τι θα γινοταν, αλλα ειναι ενα μικρο παραδειγματακι για να σου εξηγησω τη διαφορα πως μπορει ενα παιχνιδι, μια αποφαση διαιτητη, ενα αποτελεσμα να ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ μιας ομαδας σε μια χρονια.....

Δεν παιζει ρολο ρε φιλε ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ καποιον, η προθεση και η συμπεριφορα κρινεται.... αν ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ενας παικτης τραυματισει σε μια δυνατη φαση εναν αλλο, μπορεις να τον δικαιολογησεις...... τα χτυπηματα εκτος φασης δε γινεται....... πουστριλικια ειναι, οσο πουστριλικι και το θεατρο που κανουν αντιστοιχα οτι πεφτουν κατω σα να τους εχεις πυροβολησει..... δεν ειναι τυχαιο που ολοι τον κραζουν, εχει δωσει δικαιωματα.... ας προσεχε.....

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εδω ο Ζαγορας δειλα-δειλα θετει θεματακι, να βγει στον αερα η προσληψη Γκαγκατση απο τον παοκ....... τι περιμενεις μετα.....
Kαλά θα κάνει ο παοκ αμα πάρει τον Γκαγκάτση!
Προστατεύει την ομάδα του... σε αυτό το μπουρδέλο πρωτάθλημα μόνο έτσι βλέπεις προκοπή, με τον σταυρό στο χέρι κανείς δεν πέτυχε τίποτα!

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
Θύρα 4

Έκπληκτοι παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τις δηλώσεις κάθε τυχάρπαστου ανευθυνο-υπεύθυνου σχετικά με τη συμπεριφορά, το χαρακτήρα και την ποδοσφαιρική αξία του Pablo Garcia. Μόνο σε μία πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη, που κυριαρχεί η υποκρισία και η συντήρηση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας θα μπορούσε να απαξιωθεί και να λοιδορηθεί με τέτοια ευκολία ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας. Ο συγκεκριμένος παίκτης, που κοσμεί το βλαχοελληνικό πρωτάθλημα, μόλις λίγα χρόνια πριν φορούσε τη φανέλα της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης με δεκάδες συμμετοχές στο ενεργητικό του και έχει δεκάδες συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε πρωταγωνιστικό επίπεδο στο Champions League. Αυτά για τον ποδοσφαιριστή Pablo Garcia.

Είναι γεγονός ότι σαν παίκτης αγωνίζεται με υπέρμετρο πάθος και αρκετή δύναμη. Αυτά τα χαρακτηριστικά του έχουν κοστίσει αρκετές κίτρινες κάρτες και αποβολές στην καριέρα του και είναι ταυτόσημα με το όνομα του. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός, δεν είναι επαγγελματίας θεατρίνος και δεν είναι επαγγελματίας βουτηχτής. Σέβεται τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και σέβεται το άθλημα που υπηρετεί. Αυτό είναι προς τιμήν του και εμείς τέτοιους παίκτες θέλουμε να βλέπουμε στον ΠΑΟΚ.

Είναι προφανές ότι η παλικαρίσια ενέργεια που έκανε στο Καραϊσκάκη τον έβαλε στο στόχαστρο των διαιτητών και των κουμάντων της Σούπερ Λίγκας. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, δέχεται κίτρινες και κόκκινες κάρτες με τρομερή ευκολία ακόμα και αν στραβοκοιτάξει τους αντιπάλους του. Αντίθετα, οι αντίπαλοι του μπορούνε να κάνουν ότι γουστάρουν εναντίον του αφού γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν ποτέ (βλέπε μαρκαρίσματα Σιμάο, Νάτσο Γκαρσία, Ντιέ).

Το αποκορύφωμα ήρθε με την αποβολή του στο πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό. Αντί να τιμωρηθεί ο Σιμάο, την πλήρωσε ξανά ο Pablo Garcia. Όλα τα παπαγαλάκια βρήκαν αφορμή να μιλήσουν και να διδάξουν ηθική. Ανάμεσα τους και οι περήφανοι βετεράνοι του ΠΑΟΚ που πουλάνε αντικειμενικότητα με το κιλό, όταν δεν γλύφουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ξεχάσανε τις μπουνιές του Καρεμπέ, τον Ζε Ιλίας, τον Αμανατίδη και τον Κυριάκο. Ξεχάσανε ότι την χρονιά που ο Ανατολάκης έσπασε το πόδι του Κιάσου, βραβεύτηκε με βραβείο fair play.

Ο στόχος τους είναι προφανής, να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Τότε θα έχουν την ευκαιρία οι ανταγωνιστικές ομάδες να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.. Έτσι και αλλιώς το μόνο λάθος του είναι ότι φοράει ασπρόμαυρα.

Pablo Garcia, el rey de la guerra.
Por siempre en nuestros corazones

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
Ξεχάσανε ότι την χρονιά που ο Ανατολάκης έσπασε το πόδι του Κιάσου, βραβεύτηκε με βραβείο fair play :kissass2: :kissass2:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνουμε και για γεωργιαδη και για βιτολο, αλλα δεν υπαρχουν κατ' εμε παιχνιδια σπουδαιοτητας και μη...... ολα εχουν τη σημασια τους και την αξια τους...... π.χ. περυσι αν εκεινο το παιχνιδι, που προσωπικα συνεχιζω και πιστευω οτι ο σταυριδης ηταν στημενος, εληγε 2πλο βαση διαφορας δυναμικοτητας αλλα και αριθμητικου πλεονεκτηματος και καταστασης ομαδων, εσυ πες μου ΣΙΓΟΥΡΑ οτι δε θα γινοταν πουτανα η τουμπα και δε θα φλερταρατε με τη βου, οντας 6 βαθμους πανω απο τη ζωνη εκεινη την αγωνιστικη..... ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝ, ουτε που μου καιγεται καρφι τι θα γινοταν, αλλα ειναι ενα μικρο παραδειγματακι για να σου εξηγησω τη διαφορα πως μπορει ενα παιχνιδι, μια αποφαση διαιτητη, ενα αποτελεσμα να ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ μιας ομαδας σε μια χρονια.....

Δεν παιζει ρολο ρε φιλε ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ καποιον, η προθεση και η συμπεριφορα κρινεται.... αν ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ενας παικτης τραυματισει σε μια δυνατη φαση εναν αλλο, μπορεις να τον δικαιολογησεις...... τα χτυπηματα εκτος φασης δε γινεται....... πουστριλικια ειναι, οσο πουστριλικι και το θεατρο που κανουν αντιστοιχα οτι πεφτουν κατω σα να τους εχεις πυροβολησει..... δεν ειναι τυχαιο που ολοι τον κραζουν, εχει δωσει δικαιωματα.... ας προσεχε.....
Εγώ για τον σταυριδη πιστεύω ότι απλά δεν το είδε. Για τα χέρια επαναλαμβάνω ότι σύμφωνα με τον κανονισμό ήταν ακούσια και τα δύο. Σϊγουρα ήταν φυσικά σφαγή για εσάς αλλά δε νομίζω με δόλο. Αν ήταν έτσι θα μας έδιναν και άλλους πόντους πέρσι όπως είχαν δώσει και σε εσάς.

Τον κράζουν αυτοί που φοβούνται τον ΠΑΟΚ.

Για να δεις πόσο πρόβατο είσαι σκέψου την παρακάτω εκδοχή. Ο Γκαρσία παίζει γαύρο και ο ντιογκο σε εμάς. Και γίνεται ότι γίνεται. Η νετ πρώτα θα έδειχνε 40 φορές την αγκωνιά του ντιόγκο και μετά την γροθιά του Πάμπλο μία φορά. Και οι του πάνελ θα έλεγαν ότι ο Γκαρσία ναι μεν ενήργησε άσχημα αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι προκλήθηκε άσχημα και συνυπολογίσουμε την πίεση του αγώνα παρασύρθηκε. Μετά είπε και συγνώμη όλα καλά. Όλα τα προβατάκια τότε θα έβριζαν τον ντιογκο.

Όσο αφορά το ματς προχθές ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σύμφωνα με τις λογικές σας ήδη από το 15 ο βάζελος έπρεπε να παίζει με 9. σιμαο σαλπιγγίδης κόκκινες....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ [glow=red,2,300]για τον σταυριδη πιστεύω ότι απλά δεν το είδε.[/glow] Για τα χέρια επαναλαμβάνω ότι σύμφωνα με τον κανονισμό ήταν ακούσια και τα δύο. Σϊγουρα ήταν φυσικά σφαγή για εσάς αλλά δε νομίζω με δόλο. Αν ήταν έτσι θα μας έδιναν και άλλους πόντους πέρσι όπως είχαν δώσει και σε εσάς.

Τον κράζουν αυτοί που φοβούνται τον ΠΑΟΚ.

Για να δεις πόσο πρόβατο είσαι σκέψου την παρακάτω εκδοχή. Ο Γκαρσία παίζει γαύρο και ο ντιογκο σε εμάς. Και γίνεται ότι γίνεται. Η νετ πρώτα θα έδειχνε 40 φορές την αγκωνιά του ντιόγκο και μετά την γροθιά του Πάμπλο μία φορά. Και οι του πάνελ θα έλεγαν ότι ο Γκαρσία ναι μεν ενήργησε άσχημα αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι προκλήθηκε άσχημα και συνυπολογίσουμε την πίεση του αγώνα παρασύρθηκε. Μετά είπε και συγνώμη όλα καλά. Όλα τα προβατάκια τότε θα έβριζαν τον ντιογκο.

Όσο αφορά το ματς προχθές ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ...

Δεν το ειδε, αν και ηταν στα 3-4 μετρα, ΟΚ. Ουτε ο βοηθος που ηταν ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ο 4ος επισης???? Τεσπα, δεν οδηγει πουθενα, δεν προκειται να πεισουμε ο ενας τον αλλο και ειναι λογικο, ο καθενας τα βλεπει απο τη μερια του, χωρια που δεν εχει σημασια πλεον...... και να σου πω και κατι αλλο, στο φιναλε ισως να την πατησε και ο καραμπελας, που ναι μεν σφανδαζε δικαιως, αφου το χτυπημα ηταν πολυ δυνατο και ασχημο, αλλα αν το δεις και απο μια αλλη παραμετρο, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ εδω στην Ελλαδα ΚΥΡΙΩΣ κανουν ΘΕΑΤΡΟ στο παραμικρο φαουλ και δως του οι κωλοτουμπες και ο δηθεν πονος, σε περιπτωσεις που βλεπουμε μετα στο ριπλει οτι δεν υπαρχει ΚΑΝ ΕΠΑΦΗ...... απλα για να "κλεψουν" το σφυριγμα....... εγω το ειδα και ετσι, μπορει ο σταυριδης, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ, να θεωρησε οτι κανει θεατρο, αλλο αν στο ριπλει φανηκε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οτι ηταν χτυπημα, μαλλον με προθεση, αυτα που λεμε, να του σπασει τον τσαμπουκα.... ετσι εγινε... εξω ο καραμπελας, μεσα ο Αουρελιο, που τον ειχε τραυματισει στο πρωτο παιχνιδι 1 μηνα εξω, εκτος φασης, παλι τυχαια ο γεωργιαδης...... οποτε η δουλεια εγινε..... παρτυ κανατε μετα απο δεξια, τα γκολ απο εκει ξεκινησαν...... περασμενα μεν..... ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ οχι..... ;)

Στο παραδειγμα σου εχεις δικιο, ετσι γινεται ΠΑΝΤΑ, αλλα με συγχωρεις, εγω δεν τρωω..... δεν περιμενω π.χ. να μου πει ο βαρουχας και ο καθε βαρουχας ΤΙ ΒΛΕΠΩ..... αμφισβητουμενες φασεις και μαλακιες..... ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ να δω τα οφσαιντ, τα πεναλτυ, τα φαουλ, τις κλωτσιες,τις αγκωνιες, την προθεση 'η οχι και τελικα, τι ρολο βαρανε ολοι τους...... δε θα με πεισει κανενα απο αυτα τα πιονια.... οτι ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ και αυτο που βλεπω π.χ. ειναι οφσαιντ, ενω βλεπω ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην εικονα οτι ο παικτης καλυπτεται 'η ειναι παθητικο 'η οτιδηποτε αλλο........

Το φοβουνται τον παοκ ειναι πολυ πολυ σχετικο φιλε μου, μπορει να σου αρεσει να το ακους, αλλα εννοια σου και ΑΝ και ΟΤΑΝ φοβηθουν τον παοκ, πιστεψε με θα βρουν τον τροπο..... απλα τα πραγματα.... αν σε ειχαν φοβηθει, θα ανοιγαν διαπλατα το ψυγειο με τα "παγωμενα χρεη" και γεια σας....... ξερουν τι κανουν αυτοι, υπαρχουν οι "παικτες" και τα "πιονια" στο κωλοπρωταθλημα εδω.......

Ενταξει, ουτε το ντιογο στο καραιταβλι ΔΕΝ τον χτυπησε, του εδειχνε εναν λεκε που ειχε η φανελα του........ :2funny: ;) Και μη μου πεις για τον "οδοντιατρο" που τον εξετασε και ειδε οτι του λειπουν 2 δοντια και βγηκε στον πετρουλακη.... ακομα κλαιμε απο τα γελια....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σύμφωνα με τις λογικές σας ήδη από το 15 ο βάζελος έπρεπε να παίζει με 9. σιμαο σαλπιγγίδης κόκκινες....

Ρε συ, ξεκολλα, δεν εχει συνωμοτισει ολο το συμπαν εναντιον του παμπλου  :grin: και του παοκ, ειπαμε κοκκινη ο σιμαο, κοκκινη ο γκαρσια, τελος, μη σκορδιζεις!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδη στην ευρωπη που γινονται πολυ πιο δυνατα μαρκαρισματα σε ακομη πιο συμαντικα παιχνιδια, με τη λογικη του παμπλου και της θυρας4, θα επρεπε να δερνονται ως το επομενο πρωι οι παικτες..... ημαρτον.....!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ, ξεκολλα, δεν εχει συνωμοτισει ολο το συμπαν εναντιον του παμπλου  :grin: και του παοκ, ειπαμε κοκκινη ο σιμαο, κοκκινη ο γκαρσια, τελος, μη σκορδιζεις!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδη στην ευρωπη που γινονται πολυ πιο δυνατα μαρκαρισματα σε ακομη πιο συμαντικα παιχνιδια, με τη λογικη του παμπλου και της θυρας4, θα επρεπε να δερνονται ως το επομενο πρωι οι παικτες..... ημαρτον.....!

Χαβαλέ κάνουμε..

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν το ειδε, αν και ηταν στα 3-4 μετρα, ΟΚ. Ουτε ο βοηθος που ηταν ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ο 4ος επισης???? Τεσπα, δεν οδηγει πουθενα, δεν προκειται να πεισουμε ο ενας τον αλλο και ειναι λογικο, ο καθενας τα βλεπει απο τη μερια του, χωρια που δεν εχει σημασια πλεον...... και να σου πω και κατι αλλο, στο φιναλε ισως να την πατησε και ο καραμπελας, που ναι μεν σφανδαζε δικαιως, αφου το χτυπημα ηταν πολυ δυνατο και ασχημο, αλλα αν το δεις και απο μια αλλη παραμετρο, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ εδω στην Ελλαδα ΚΥΡΙΩΣ κανουν ΘΕΑΤΡΟ στο παραμικρο φαουλ και δως του οι κωλοτουμπες και ο δηθεν πονος, σε περιπτωσεις που βλεπουμε μετα στο ριπλει οτι δεν υπαρχει ΚΑΝ ΕΠΑΦΗ...... απλα για να "κλεψουν" το σφυριγμα....... εγω το ειδα και ετσι, μπορει ο σταυριδης, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ, να θεωρησε οτι κανει θεατρο, αλλο αν στο ριπλει φανηκε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οτι ηταν χτυπημα, μαλλον με προθεση, αυτα που λεμε, να του σπασει τον τσαμπουκα.... ετσι εγινε... εξω ο καραμπελας, μεσα ο Αουρελιο, που τον ειχε τραυματισει στο πρωτο παιχνιδι 1 μηνα εξω, εκτος φασης, παλι τυχαια ο γεωργιαδης...... οποτε η δουλεια εγινε..... παρτυ κανατε μετα απο δεξια, τα γκολ απο εκει ξεκινησαν...... περασμενα μεν..... ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ οχι..... ;)

Στο παραδειγμα σου εχεις δικιο, ετσι γινεται ΠΑΝΤΑ, αλλα με συγχωρεις, εγω δεν τρωω..... δεν περιμενω π.χ. να μου πει ο βαρουχας και ο καθε βαρουχας ΤΙ ΒΛΕΠΩ..... αμφισβητουμενες φασεις και μαλακιες..... ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ να δω τα οφσαιντ, τα πεναλτυ, τα φαουλ, τις κλωτσιες,τις αγκωνιες, την προθεση 'η οχι και τελικα, τι ρολο βαρανε ολοι τους...... δε θα με πεισει κανενα απο αυτα τα πιονια.... οτι ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ και αυτο που βλεπω π.χ. ειναι οφσαιντ, ενω βλεπω ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην εικονα οτι ο παικτης καλυπτεται 'η ειναι παθητικο 'η οτιδηποτε αλλο........

Το φοβουνται τον παοκ ειναι πολυ πολυ σχετικο φιλε μου, μπορει να σου αρεσει να το ακους, αλλα εννοια σου και ΑΝ και ΟΤΑΝ φοβηθουν τον παοκ, πιστεψε με θα βρουν τον τροπο..... απλα τα πραγματα.... αν σε ειχαν φοβηθει, θα ανοιγαν διαπλατα το ψυγειο με τα "παγωμενα χρεη" και γεια σας....... ξερουν τι κανουν αυτοι, υπαρχουν οι "παικτες" και τα "πιονια" στο κωλοπρωταθλημα εδω.......

Ενταξει, ουτε το ντιογο στο καραιταβλι ΔΕΝ τον χτυπησε, του εδειχνε εναν λεκε που ειχε η φανελα του........ :2funny: ;) Και μη μου πεις για τον "οδοντιατρο" που τον εξετασε και ειδε οτι του λειπουν 2 δοντια και βγηκε στον πετρουλακη.... ακομα κλαιμε απο τα γελια....

Είπα ποτέ ότι δεν τον χτύπησε ή ότι δεν έπρεπε να φάει κόκκινη για την μπουνιά;;;; Όσο για ραδια φυλλάδες ούτε ακούω ούτε διαβάζω

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν άκουσα κανέναν να λέει για τη σφαλιάρα του σπυρόπουλου ή για το σπρώξιμο του κώτσιου...

Τα πάντα όλα να λέμε όχι μόνο το'να τ'αλλο ξέρω'γω....

Αλλά ξέχασα μάλλον στα κανάλια δεν το έδωσαν πολύ σημασία. Εξάλλου δεν έχουν τη κωλόφατσα του Γκαρσία!!!

ΥΓ: Κονσεϊσάο οφείλεις τουλάχιστον μισ συγνώμη για όλους αυτούς που στηρίζουν και αγαπούν την ομάδα. Εσύ κάποτε θα φύγεις. Αυτοί θα είναι για πάντα εκεί. Έκανες μεγάλο λάθος όσο και αν έχεις δίκαιο για τους τραγικούς που μουρμουρίζουν!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν άκουσα κανέναν να λέει για τη σφαλιάρα του σπυρόπουλου ή για το σπρώξιμο του κώτσιου...

Τα πάντα όλα να λέμε όχι μόνο το'να τ'αλλο ξέρω'γω....

Αλλά ξέχασα μάλλον στα κανάλια δεν το έδωσαν πολύ σημασία. Εξάλλου δεν έχουν τη κωλόφατσα του Γκαρσία!!!

ΥΓ: Κονσεϊσάο οφείλεις τουλάχιστον μισ συγνώμη για όλους αυτούς που στηρίζουν και αγαπούν την ομάδα. Εσύ κάποτε θα φύγεις. Αυτοί θα είναι για πάντα εκεί. Έκανες μεγάλο λάθος όσο και αν έχεις δίκαιο για τους τραγικούς που μουρμουρίζουν!!
Σε σας έκανε χειρονομία; Εγώ νόμιζα την είπε στους Λαρισινούς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom