Ο ΠΑΟΚ φίλε μου δεν μεγαλώνει απότομα.
Πάντα μεγάλος ήταν και ο μόνος που κοιτούσε σταθερά στα μάτια τους 3 της Αθήνας.
Απλά φέτος με τη βοήθεια του Ζαγοράκη και της παρέας του δείχνει να σηκώνεται απο τα χώματα που ήταν πεσμένος και να τινάζει τις σκόνες από πάνω του.
Θα συμφωνήσω βέβαια με τον petrosyn οτι ο χρόνος θα δείξει άν θα μείνουμε όρθιοι ,και νομίζω αυτό θα κριθεί και από τη δική μας στάση , των οπαδών.
Θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει. Ο ΠΑΟΚ σαν δυναμική ήταν πάντα μεγάλος. Αυτό που εννοώ είναι ότι μεγαλώσαμε απότομα και αγωνιστικά - διοικητικά, εκεί που δλδ χωλαίνουμε πολλά χρόνια. Και εννοείται ότι δεν πρέπει να έχουμε ψηλά τον αμανέ. Μόνο έτσι αυτό θα έχει διάρκεια.
Θυμίσου την περίοδο όπου ομολογουμένως παίξαμε την καλύτερη μπάλα την τελευταία εικοσαετία (όσο δλδ παρακολουθώ και εγώ) δλδ την εποχή ντουσκο. Ήμαστε τέταρτοι με 15 πόντους διαφορά απο τον τρίτο. Φέτος δείξαμε μια απίστευτη σταθερότητα. Μακάρι να συνεχιστεί.
Επίσης θα συμφωνήσω με τον συντοπίτη φίλο μου. Οι φυλλάδες (όχι μόνο εδώ αλλά και παντού) μόνο κακό κάνουν.
Τέλος θλίβομαι που υπάρχουν Παοκτσήδες που λοιδορούν τον Γκαρσία. Ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που παίκτης του ΠΑΟΚ (τελευταίο που θυμάμαι είμαι ο πεντακοσιομέγιστος Μπάνε) αντιπροσωπεύει αυτό που αντιπροσωπεύουμε και εμείς. Σκοπός των αλλόθρησκων είναι να τον στοχοποιήσουν. Εμείς όμως γιατί;;; Παικταράς δεν είναι;;;; Μάγκες δεν χρειαζόμαστε;;;; Εδώ ολόκληρος Ζιζου και έχει χάσει τα λογικά του. Ή θυμηθείτε τον Ντιεγκίτο. Το μόνο λάθος του Παμπλίτο είναι ότι έσπρωξε τον Σάντος. Και βγαίνουν οι κωλοφυλλάδες και δημιουργούν κλίμα περί αποδιοπομπαίου τράγου. Τι λέτε ρε:;;;; Προσωπικά τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Έτσι πρέπει να τον έχουμε όλοι.
Πάντως το τραγικότερο όλων ήταν που υπήρχαν άτομα οι οποίοι έκραξαν τον Σάντος. Δεν χωράτε στην Τούμπα.