Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αφού λοιπόν ήταν πιο ωραίο και ήταν και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, γιατί μας μιλάς για πράγματα που φαντάζεσαι και όχι για αυτά που συμβαίνουν;

Και προφανώς εσύ ξέρεις καλύτερα αφού μαλακία χωρίς ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.
Παλινδρόμιση του άρχοντα των σκελών περί τη ανάμνηση προσφιλούς προσώπου.
Να τον παίζετε με το αριστερό αν είστε δεξιόχειρες, είναι σαν να σου τον παίζει άλλος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να τον παίζετε με το αριστερό αν είστε δεξιόχειρες, είναι σαν να σου τον παίζει άλλος
καλύτερα δεν είναι να γαμάς;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ που είμαι αμφίχειρ με ποιό να τον παίζω;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μήπως να σου φτιάξουμε μια πατέντα που να προκαλεί κίνηση μέσω μαγνητικών κυμάτων;

έχω δοκιμάσει εναλλάξ αλλά δεν έχω πετύχει γρηγορότερη εκσπερμάτιση απ ότι με καθένα χωριστά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγώ που είμαι αμφίχειρ με ποιό να τον παίζω;
Και με τα δύο...είναι σαν να στον παίζουνε 2 ταυτόχρονα! :tooth:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αυτά κάνατε και στο κανονικό πρωτάθλημα και νομίζατε ότι γίνατε ομάδα.Πόσες φορές και ο Μουσλίμοβιτς έκανε τα ίδια και δεν είε ούτε κίτρινη κάρτα.Οι ομάδες που ευνοήθηκαν φέτος είναι οι εξής:1)ΟΣΦΠ με διαιτησία να βγάζει μάτια ειδικά στο Καραισκάκη,2)Λάρισα πολύ κρίμα γιατί ενώ είχε καλή ομάδα κάθε φορά το πρώτο γκόλ που έβαζε ήταν εντελώς τυχαία πάντα οφ-σάιντ και 3)ΠΑΟΚ με το σκληρό παιχνίδι των λατίνων έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε ειδικά με τις μικρές ομάδες εκεί που σκοντάφταν οι μεγάλοι."Είστε πολύ μικροί ακόμη να γίνετε μεγάλη ομάδα".Με μαγκίτσες και με τον κόσμο δεν γίνονται οι ομάδες.Με προέδρους μαριονέτες βλέπε Ζαγοράκη δεν γίνονται οι μεγάλες ομάδες.Μην σας παραμυθιάζουν και πορώνεστε σαν τα πρόβατα.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αυτά κάνατε και στο κανονικό πρωτάθλημα και νομίζατε ότι γίνατε ομάδα.Πόσες φορές και ο Μουσλίμοβιτς έκανε τα ίδια και δεν είε ούτε κίτρινη κάρτα.Οι ομάδες που ευνοήθηκαν φέτος είναι οι εξής:1)ΟΣΦΠ με διαιτησία να βγάζει μάτια ειδικά στο Καραισκάκη,2)Λάρισα πολύ κρίμα γιατί ενώ είχε καλή ομάδα κάθε φορά το πρώτο γκόλ που έβαζε ήταν εντελώς τυχαία πάντα οφ-σάιντ και 3)ΠΑΟΚ με το σκληρό παιχνίδι των λατίνων έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε ειδικά με τις μικρές ομάδες εκεί που σκοντάφταν οι μεγάλοι."Είστε πολύ μικροί ακόμη να γίνετε μεγάλη ομάδα".Με μαγκίτσες και με τον κόσμο δεν γίνονται οι ομάδες.Με προέδρους μαριονέτες βλέπε Ζαγοράκη δεν γίνονται οι μεγάλες ομάδες.Μην σας παραμυθιάζουν και πορώνεστε σαν τα πρόβατα.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Άλλο πάλι και τούτο....

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ευνοειτε ο ΠΑΟΚ!!!!!!!Το ακουσαμε κ αυτο.ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κρίμα για τον χαρακτήρα του Γκαρσία γιατί παικτικά είναι πολύ μεγάλος παίκτης, προχθές στο 1ο ημίχρονο έπαιζε όλο τον παναθηναικό μόνους του!

Υ.Γ Καλό τσογλάνι και ο Σιμάο, στον παιχνίδι του πρωταθλήματος του έσπασε τα πλευρά του Γκαρσία και προχθές πήγε να του σπάσει το πόδι με την σκαριά και το καθίκι μετά όπως παραδέχτηκε και ο Τεν Κάτε τον έβγαλε και γιατί βάρεσε ένα παιδί επίτηδες με την μπάλα στα μούτρα και το έριξε κάτω! :bottom:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βασικά μετά το ματς σκέφτηκα δύο σημαντικά πράγματα.

Α) Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει δώσει δύο σημαντικότατα ματς. Με γαύρο κύπελλο και με τον βάζελο προχτές. Και στα δύο η διαιτησία μας εσφαξε. Δε ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι αλλά είναι μια αλήθεια.

Β) Όλοι οι γαύροι για τα προχθεσινά πήραν θέση εναντίον του Γκαρσία και ότι ήταν κόκκινη και ότι είναι αλήτης κτλ κτλ. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι γαύροι δεν τάσσονται εναντίον του αιώνιου λαγού τους. Αυτό ένα πράγμα μου λέει. Ότι τελικά ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει... απότομα!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Α) Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει δώσει δύο σημαντικότατα ματς. Με γαύρο κύπελλο και με τον βάζελο προχτές. Και στα δύο η διαιτησία μας εσφαξε. Δε ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι αλλά είναι μια αλήθεια.

Β) Όλοι οι γαύροι για τα προχθεσινά πήραν θέση εναντίον του Γκαρσία και ότι ήταν κόκκινη και ότι είναι αλήτης κτλ κτλ. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι γαύροι δεν τάσσονται εναντίον του αιώνιου λαγού τους. Αυτό ένα πράγμα μου λέει. Ότι τελικά ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει... απότομα!!!
Καλά μη τρελαίνεσαι. Άσε να το δείξει ο καιρός το πόσο θα μεγαλώσετε

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό ένα πράγμα μου λέει. Ότι τελικά ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει... απότομα!!!
Ο ΠΑΟΚ φίλε μου δεν μεγαλώνει απότομα.
Πάντα μεγάλος ήταν και ο μόνος που κοιτούσε σταθερά  στα μάτια τους 3 της Αθήνας.
Απλά φέτος με τη βοήθεια του Ζαγοράκη και της παρέας του δείχνει να σηκώνεται απο τα χώματα που ήταν πεσμένος και να τινάζει τις σκόνες από πάνω του.
Θα συμφωνήσω βέβαια με τον petrosyn οτι ο χρόνος θα δείξει άν θα μείνουμε όρθιοι ,και νομίζω αυτό θα κριθεί και από τη δική μας στάση , των οπαδών.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντα μεγάλος ήταν και ο μόνος που κοιτούσε σταθερά  στα μάτια τους 3 της Αθήνας.
Απλά φέτος με τη βοήθεια του Ζαγοράκη και της παρέας του δείχνει να σηκώνεται απο τα χώματα που ήταν πεσμένος και να τινάζει τις σκόνες από πάνω του.
Θα συμφωνήσω βέβαια με τον petrosyn οτι ο χρόνος θα δείξει άν θα μείνουμε όρθιοι ,και νομίζω αυτό θα κριθεί και από τη δική μας στάση , των οπαδών.
Τα λες σωστά και μορφωμένα. Θα ξαναματαπώ για ακόμα μια φορά πως δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τις κωλοφυλλάδες της πόλης. Μεγάλος καρκίνος

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει. Ο ΠΑΟΚ σαν δυναμική ήταν πάντα μεγάλος. Αυτό που εννοώ είναι ότι μεγαλώσαμε απότομα και αγωνιστικά - διοικητικά, εκεί που δλδ χωλαίνουμε πολλά χρόνια. Και εννοείται ότι δεν πρέπει να έχουμε ψηλά τον αμανέ. Μόνο έτσι αυτό θα έχει διάρκεια.

Θυμίσου την περίοδο όπου ομολογουμένως παίξαμε την καλύτερη μπάλα την τελευταία εικοσαετία (όσο δλδ παρακολουθώ και εγώ) δλδ την εποχή ντουσκο. Ήμαστε τέταρτοι με 15 πόντους διαφορά απο τον τρίτο. Φέτος δείξαμε μια απίστευτη σταθερότητα. Μακάρι να συνεχιστεί.

Επίσης θα συμφωνήσω με τον συντοπίτη φίλο μου. Οι φυλλάδες (όχι μόνο εδώ αλλά και παντού) μόνο κακό κάνουν.

Τέλος θλίβομαι που υπάρχουν Παοκτσήδες που λοιδορούν τον Γκαρσία. Ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που παίκτης του ΠΑΟΚ (τελευταίο που θυμάμαι είμαι ο πεντακοσιομέγιστος Μπάνε) αντιπροσωπεύει αυτό που αντιπροσωπεύουμε και εμείς. Σκοπός των αλλόθρησκων είναι να τον στοχοποιήσουν. Εμείς όμως γιατί;;; Παικταράς δεν είναι;;;; Μάγκες δεν χρειαζόμαστε;;;; Εδώ ολόκληρος Ζιζου και έχει χάσει τα λογικά του. Ή θυμηθείτε τον Ντιεγκίτο. Το μόνο λάθος του Παμπλίτο είναι ότι έσπρωξε τον Σάντος. Και βγαίνουν οι κωλοφυλλάδες και δημιουργούν κλίμα περί αποδιοπομπαίου τράγου. Τι λέτε ρε:;;;; Προσωπικά τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Έτσι πρέπει να τον έχουμε όλοι.

Πάντως το τραγικότερο όλων ήταν που υπήρχαν άτομα οι οποίοι έκραξαν τον Σάντος. Δεν χωράτε στην Τούμπα.

Black Stallion

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0

φίλε διαφωνώ και στα δύο που λες.
Άμα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την αναγνώριση του Ολυμπιακο΄για να μεγαλώσει τότε πριν τι ήταν? ομάδα της πλάκας?
επίσης διαφωνώ στο ότι σας έσφαξε με τη κόκκινη του γκαρσία. Καμμία σχέση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom