You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
θελω να δω εσεις ποσο θα κλαψετε αν σας φυγει ο κουπερμε αυτον τον μπερετα θα πεσει πολυ γελωτας.....
γιατι δεν διαψευδουν απο την παε σας οσα εχουν γραφτει απο τις φυλλαδες του γαυρου?
«Προσεύχομαι για τον ΠΑΟΚ»!
Από Gazzetta Team | Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 11:57
Bookmark and Share
* Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size
* Εκτύπωση
* Email
* Φωτογραφίες
Super League
ΠΑΟΚ
Το όνομα του είναι Χρήστος Μήτσιος αλλά όλοι τον ξέρουν ως Παπά-Χρήστο. Ο ιερωμένος που έγινε σύμβουλο στην Τούμπα, ειδικά με την απόφαση της εκκλησίας να του πάρει την έδρα, μιλάει για όλους και για όλα!
Ακολουθούν ορισμένα από τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης στο περιοδικό «People»
Πώς αντιμετωπίσατε την αντικατάστασή σας;
«Επειδή η αντικατάσταση αφορά εξουσία και διαχείριση χρημάτων με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ίσα-ίσα, απαλλάχτηκα από σκοτούρες διαχείρισης, γραφειοκρατίας και ανεύρεσης χρημάτων. Έμεινα ένας απλός εφημέριος. Αυτό που με πείραξε, όμως, είναι ο λόγος για τον οποίο έγινε».
Ποιο είναι το πιο τραβηγμένο σχόλιο που ακούσατε αυτές τις μέρες;
«Ότι ο παπάς αυτός συναναστρέφεται με αλήτες, αλλά οι αλήτες αυτοί είναι η καλή μου παρέα, οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που λατρεύω και με τους οποίους θέλω να είμαι μαζί. Φτάνει πλέον ο καθωσπρεπισμός και η νομενκλατούρα. Φτάνει πια με τους κυρίους αυτούς που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή. Δεν είναι αλήτες τα παιδιά που αγωνίζονται για επιβίωση».
- Στη «θύρα 4» πώς αντιμετωπίζει ο φίλαθλος λαός;
«Είμαι ο φίλος τους, ο άνθρωπος τους, αυτός που τους αγαπάω σαν να είμαι πατέρας τους. Δεν πάω εκεί ούτε ντυμένος με την εξουσία, ούτε με σχήμα, αλλά ως δικός τους άνθρωπος. Αυτό είναι που εκτίμησαν και αγωνίζονται, εκφράζουν τόσο όμορφα πράγματα μέσω των site και των εφημερίδων».
- Το γκρουπ σας στο facebook αριθμεί 7.500 μέλη. Το γνωρίζετε;
«Όχι... Ξέρω τι είναι το facebook γιατί έχω παιδιά γυμνασίου και λυκείου, αλλά δεν πίστευα ότι τόσος πολύς κόσμος ασχολήθηκε με αυτό. Κάτι δείχνει, κάτι λέει. Φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν σπουδαίο περιεχόμενο για να ασχολούνται με την τύχη ενός παπά».
- Πόσα χρόνια ακολουθείτε τον ΠΑΟΚ;
«Από το 1978, όταν ήρθα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητής της θεολογίας. Είμαι παπάς τα τελευταία δέκα χρόνια, καθηγητής μέσης εκπαίδευσης 27 χρόνια. Ως νέος ήμουν ποδοσφαιριστής, αλλά ένας τραυματισμός σταμάτησε την καριέρα μου. Έμεινα κοντά στον αθλητισμό για να βοηθήσω το χώρο, τους νέους, την κοινωνία».
- Έχετε δύο παιδιά. Πάτε μαζί τους στο γήπεδο;
«Ναι και μαζί τους έβγαλα τα διαρκείας του ΠΑΟΚ στη «Θύρα 4» για την επόμενη σεζόν. Τα παιδιά μου, ο Κοσμάς που πάει στη Γ' Λυκείου και ο Σεβαστιανός, που πάει στη Γ' Γυμνασίου, είναι γνήσια ΠΑΟΚτσάκια, παλεύουν μαζί μου».
- Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας;
«Δεν θέλω να απαντήσω ή να πολεμήσω. Περιμένω με υπομονή να γίνει κατανοητό ότι το να παλεύει κανείς με το κομμάτι αυτό της νεολαίας είναι αναγκαίο. Τα παιδιά έχουν να παλέψουν με πολλά πράγματα, με το φάσμα της ανεργίας και τις δυσκολίες που δέρνει η σημερινή εποχή. Αν από μακριά τους μιλάμε, δεν θα μας ακούει κανείς».
- Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας για τον ΠΑΟΚ;
«Η ευχή μου είναι να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα και να πάω για δεύτερη φορά στο γήπεδο της Βαρκελώνης. Εύχομαι και προσεύχομαι για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο γενικότερα».
- Ο κόσμος της ενορίας σας τι λέει;
«Θέλω να πιστεύω ότι είναι περήφανοι για τον παπά τους, γιατί τους είχα πει κάποτε, όταν ήρθα στην ενορία, ότι αν δέκα άνθρωποι μου ζητήσουν να φύγω, θα το κάνω αμέσως, όποια στιγμή και για όποιο λόγο γίνει αυτό».
Από Gazzetta Team | Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 11:57
Bookmark and Share
* Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size
* Εκτύπωση
* Φωτογραφίες
Super League
ΠΑΟΚ
Το όνομα του είναι Χρήστος Μήτσιος αλλά όλοι τον ξέρουν ως Παπά-Χρήστο. Ο ιερωμένος που έγινε σύμβουλο στην Τούμπα, ειδικά με την απόφαση της εκκλησίας να του πάρει την έδρα, μιλάει για όλους και για όλα!
Ακολουθούν ορισμένα από τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης στο περιοδικό «People»
Πώς αντιμετωπίσατε την αντικατάστασή σας;
«Επειδή η αντικατάσταση αφορά εξουσία και διαχείριση χρημάτων με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ίσα-ίσα, απαλλάχτηκα από σκοτούρες διαχείρισης, γραφειοκρατίας και ανεύρεσης χρημάτων. Έμεινα ένας απλός εφημέριος. Αυτό που με πείραξε, όμως, είναι ο λόγος για τον οποίο έγινε».
Ποιο είναι το πιο τραβηγμένο σχόλιο που ακούσατε αυτές τις μέρες;
«Ότι ο παπάς αυτός συναναστρέφεται με αλήτες, αλλά οι αλήτες αυτοί είναι η καλή μου παρέα, οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που λατρεύω και με τους οποίους θέλω να είμαι μαζί. Φτάνει πλέον ο καθωσπρεπισμός και η νομενκλατούρα. Φτάνει πια με τους κυρίους αυτούς που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή. Δεν είναι αλήτες τα παιδιά που αγωνίζονται για επιβίωση».
- Στη «θύρα 4» πώς αντιμετωπίζει ο φίλαθλος λαός;
«Είμαι ο φίλος τους, ο άνθρωπος τους, αυτός που τους αγαπάω σαν να είμαι πατέρας τους. Δεν πάω εκεί ούτε ντυμένος με την εξουσία, ούτε με σχήμα, αλλά ως δικός τους άνθρωπος. Αυτό είναι που εκτίμησαν και αγωνίζονται, εκφράζουν τόσο όμορφα πράγματα μέσω των site και των εφημερίδων».
- Το γκρουπ σας στο facebook αριθμεί 7.500 μέλη. Το γνωρίζετε;
«Όχι... Ξέρω τι είναι το facebook γιατί έχω παιδιά γυμνασίου και λυκείου, αλλά δεν πίστευα ότι τόσος πολύς κόσμος ασχολήθηκε με αυτό. Κάτι δείχνει, κάτι λέει. Φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν σπουδαίο περιεχόμενο για να ασχολούνται με την τύχη ενός παπά».
- Πόσα χρόνια ακολουθείτε τον ΠΑΟΚ;
«Από το 1978, όταν ήρθα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητής της θεολογίας. Είμαι παπάς τα τελευταία δέκα χρόνια, καθηγητής μέσης εκπαίδευσης 27 χρόνια. Ως νέος ήμουν ποδοσφαιριστής, αλλά ένας τραυματισμός σταμάτησε την καριέρα μου. Έμεινα κοντά στον αθλητισμό για να βοηθήσω το χώρο, τους νέους, την κοινωνία».
- Έχετε δύο παιδιά. Πάτε μαζί τους στο γήπεδο;
«Ναι και μαζί τους έβγαλα τα διαρκείας του ΠΑΟΚ στη «Θύρα 4» για την επόμενη σεζόν. Τα παιδιά μου, ο Κοσμάς που πάει στη Γ' Λυκείου και ο Σεβαστιανός, που πάει στη Γ' Γυμνασίου, είναι γνήσια ΠΑΟΚτσάκια, παλεύουν μαζί μου».
- Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας;
«Δεν θέλω να απαντήσω ή να πολεμήσω. Περιμένω με υπομονή να γίνει κατανοητό ότι το να παλεύει κανείς με το κομμάτι αυτό της νεολαίας είναι αναγκαίο. Τα παιδιά έχουν να παλέψουν με πολλά πράγματα, με το φάσμα της ανεργίας και τις δυσκολίες που δέρνει η σημερινή εποχή. Αν από μακριά τους μιλάμε, δεν θα μας ακούει κανείς».
- Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας για τον ΠΑΟΚ;
«Η ευχή μου είναι να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα και να πάω για δεύτερη φορά στο γήπεδο της Βαρκελώνης. Εύχομαι και προσεύχομαι για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο γενικότερα».
- Ο κόσμος της ενορίας σας τι λέει;
«Θέλω να πιστεύω ότι είναι περήφανοι για τον παπά τους, γιατί τους είχα πει κάποτε, όταν ήρθα στην ενορία, ότι αν δέκα άνθρωποι μου ζητήσουν να φύγω, θα το κάνω αμέσως, όποια στιγμή και για όποιο λόγο γίνει αυτό».
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
θελω να δω εσεις ποσο θα κλαψετε [glow=red,2,300]αν[/glow] σας φυγει ο κουπερ
γιατι δεν [glow=red,2,300]διαψευδουν[/glow] απο την παε σας οσα εχουν γραφτει απο τις φυλλαδες του γαυρου?
"αν" και εφοσων, βλεπουμε, μεχρι τοτε ειναι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του ΑΡΗ. -
Αν καθοταν μια ΣΟΒΑΡΗ διοικηση να ασχολειται και να διαψευδει την καθε ΠΑΠΑΡΙΑ του καθε ΜΑΛΑΚΑ, την ειχαμε πουτσισει........ επαναλαμβανω, ΣΟΒΑΡΗ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ διοικηση..... ξερεις φανταζομαι τι πα' να πει αυτο,ε????
Καλησπερες!!!!!
εγω ξερω τι παει να πει αυτο"αν" και εφοσων, βλεπουμε, μεχρι τοτε ειναι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του ΑΡΗ. -
Αν καθοταν μια ΣΟΒΑΡΗ διοικηση να ασχολειται και να διαψευδει την καθε ΠΑΠΑΡΙΑ του καθε ΜΑΛΑΚΑ, την ειχαμε πουτσισει........ επαναλαμβανω, ΣΟΒΑΡΗ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ διοικηση..... ξερεις φανταζομαι τι πα' να πει αυτο,ε????
Καλησπερες!!!!!
εσυ δεν ξερω κατα ποσο εισαι σε θεση να ξερεις τι παει να πει αυτο μετα τις δηλωσεις του κυριου κοντη χθες στη λεσχη
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
τι υπονοεις;εγω ξερω τι παει να πει αυτο
εσυ δεν ξερω κατα ποσο εισαι σε θεση να ξερεις τι παει να πει αυτο μετα τις δηλωσεις του κυριου κοντη χθες στη λεσχη
οτι θα φυγει ο κουπερ;
ρε ντεκερ
μηπως σε πειραξε το μπερετα
Συνημμένα
μμαλλον αυτος με πειραξετι υπονοεις;
οτι θα φυγει ο κουπερ;
ρε ντεκερ
μηπως σε πειραξε το μπερετα
ο κουπερ που δεν εχει παρει τα φραγκα του κ θελει να φυγει ομως σιγουρα δεν με πειραζει καθολου
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
και συ που το ξες παλι αυτο;;;;;;μμαλλον αυτος με πειραξε
ο κουπερ που δεν εχει παρει τα φραγκα του κ θελει να φυγει ομως σιγουρα δεν με πειραζει καθολου
ο γιος του γκαγκα στο πε και αυτο.....
οχι ολες οι φυλλαδες εκτος του ψευτοθεου σαςκαι συ που το ξες παλι αυτο;;;;;;
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εγω ξερω τι παει να πει αυτο
Εσυ ξερεις τι παει να πει ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?????? Μαλλον εννοεις διοικησεις αλλων ομαδων περα απο τη δικη σου........
Τι ειπε ο Κοντης και σας πειραξε ΠΑΛΙ πιτσουνακια μου??????? Για ενημερωσε με, μηπως και μαθω και γω ο καψερος που μαλλον δεν καταλαβα τι ειπε, εκει που ημουν και τον ακουγα.......
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
και συ που το ξες παλι αυτο;;;;;;
Καθησε να δουμε τι θα μας πουν οι μικροι γκεμπελισκοι, μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα μου ελεγαν δεξια αριστερα οτι οι παικτες ειναι απληρωτοι και θα γινει το μπαμ, τωρα το γυρισαν στον Κουπερ........ για να δουμε τι τους ταιζουν τωρα.......
αν θεωρεις οτι η δικη μου διοικηση,αυτη που με εχει φερει εκει με εχει φερει,πολυ πιο ψηλα απ οτι εσυ μπορεις να φανταστεις.....δεν ειναι σοβαρη τοτε μαλλον δεν μπορουμε να κανουμε κουβενταΕσυ ξερεις τι παει να πει ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?????? Μαλλον εννοεις διοικησεις αλλων ομαδων περα απο τη δικη σου........
Τι ειπε ο Κοντης και σας πειραξε ΠΑΛΙ πιτσουνακια μου??????? Για ενημερωσε με, μηπως και μαθω και γω ο καψερος που μαλλον δεν καταλαβα τι ειπε, εκει που ημουν και τον ακουγα.......
αν θεωρεις την δικη σου διοικηση σοβαρη τοτε θα ηθελα να μην μου εμφανιζεις καθε 3 κ λιγο το παπαγαλακι σου(κοντη) κ να μη μιλαει ο προεδρος σου ο οποιος ειναι αφαντος
οσο για το τι ειπε ο κοντης μια χαρα το ακουσες κ σου ξενισε σιγουρα....το να τα βαζει με ακροατες κ με ραδιοφωνα,ασχετα αν μ αρεσουν οι οχι,που δεν ειναι κ το αγαπημενο μου,αντι να τα βαζει με τον ιδιο του τον εαυτο για τα χαλια της ομαδας κ το πως μπορει να τα ξεπερασει ε αυτο ειναι καταντια
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
που ναι ο κονσεισαο οεο;αν θεωρεις οτι η δικη μου διοικηση,αυτη που με εχει φερει εκει με εχει φερει,πολυ πιο ψηλα απ οτι εσυ μπορεις να φανταστεις.....δεν ειναι σοβαρη τοτε μαλλον δεν μπορουμε να κανουμε κουβεντα
αν θεωρεις την δικη σου διοικηση σοβαρη τοτε θα ηθελα να μην μου εμφανιζεις καθε 3 κ λιγο το παπαγαλακι σου(κοντη) κ να μη μιλαει ο προεδρος σου ο οποιος ειναι αφαντος
οσο για το τι ειπε ο κοντης μια χαρα το ακουσες κ σου ξενισε σιγουρα....το να τα βαζει με ακροατες κ με ραδιοφωνα,ασχετα αν μ αρεσουν οι οχι,που δεν ειναι κ το αγαπημενο μου,αντι να τα βαζει με τον ιδιο του τον εαυτο για τα χαλια της ομαδας κ το πως μπορει να τα ξεπερασει ε αυτο ειναι καταντια
εχεις πλακαΚαθησε να δουμε τι θα μας πουν οι μικροι γκεμπελισκοι, μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα μου ελεγαν δεξια αριστερα οτι οι παικτες ειναι απληρωτοι και θα γινει το μπαμ, τωρα το γυρισαν στον Κουπερ........ για να δουμε τι τους ταιζουν τωρα.......
εισαι πραγματικα εντελως εκτος τοπου κ χρονου οπως ολοι οι συνοπαδοι σου
εμας ακους να μιλαμε για την ομαδα σου?
οι δικοι σου συνοπαδοι ειναι αυτοι που κλαινε μερα νυχτα κ ασχολουντε ακομα κ τωρα με τα χρηματα που θα επαιρνα απο τον οπαπ
αντι να κανετε κατι να παρετε κ εσεις κανετε τα παντα για να μην τα παρουμε εμεις
αλλα στ αρχιδια μας
θελω να δω 60 χιλιαδες παοκτσακια στο οακα να γουσταρω
εκει να δω τι θα λετε που δεν θα εχετε ουτε κ την μεγαλυτερη εκδρομη που μας ζαλιζετε κ θα ειναι 'κυπελουχος' ο δικος μας λαος
βοηθος προπονητη σε ομαδα φιλικη προς αυτονπου ναι ο κονσεισαο οεο;
γιατι θετεις αυτο το θεμα?
μας ειδες να καιγομαστε που εφυγε?
ισα ισα δεν θα τον πληρωνουμε κ δεν θα ακουμε μαλακιες για τις κινησεις του
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εχεις πλακα
εισαι πραγματικα εντελως εκτος τοπου κ χρονου οπως ολοι οι συνοπαδοι σου
εμας ακους να μιλαμε για την ομαδα σου?
οι δικοι σου συνοπαδοι ειναι αυτοι που κλαινε μερα νυχτα κ ασχολουντε ακομα κ τωρα με τα χρηματα που θα επαιρνα απο τον οπαπ
αντι να κανετε κατι να παρετε κ εσεις κανετε τα παντα για να μην τα παρουμε εμεις
αλλα στ αρχιδια μας
θελω να δω 60 χιλιαδες παοκτσακια στο οακα να γουσταρω
εκει να δω τι θα λετε που δεν θα εχετε ουτε κ την μεγαλυτερη εκδρομη που μας ζαλιζετε κ θα ειναι 'κυπελουχος' ο δικος μας λαος
Το ποιος εχει πλακα, το κρινει οποιος διαβαζει........
Οι δικοι μου συνοπαδοι δε σημαινει οτι εκφραζουν ολοι ολους.....
ΑΛΛΑ......
Αν εσυ με την ασπρομαυρη τυροπιτα που εχεις κολλημενη στον εγκεφαλο νομιζεις οτι μπορει να συνεχιστει η ΑΣΥΔΟΣΙΑ της πολιτειας και των παραγοντων και να μοιραζουν απλοχερα ΔΗΜΟΣΙΟ χρημα στα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ τους ΜΟΝΟ, ειδικα στις εποχες που ζουμε, τοτε καποιος αλλος εχει πλακα.....
Και ειδικα οταν τονιζεις οτι θα επρεπε να βγουμε και να ΖΗΤΙΑΝΕΨΟΥΜΕ και εμεις το ΔΗΜΟΣΙΟ χρημα....... το δικο μου, το δικο σου........
Οτι σας καθεται στο λαιμο αυτη η τεραστια εκδρομη και οτι θελετε να κανετε οτι γινεται για να αντιπαραβαλετε κατι παρομοιο καταδεικνυει το γεγονος οτι...... εσεις "δεν" ασχολειστε με εμας...........
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
[glow=red,2,300]αν θεωρεις οτι η δικη μου διοικηση,αυτη που με εχει φερει εκει με εχει φερει[/glow],πολυ πιο ψηλα απ οτι εσυ μπορεις να φανταστεις.....δεν ειναι σοβαρη τοτε μαλλον δεν μπορουμε να κανουμε κουβεντα
Αν κοιταξεις ΠΩΣ σε εφερε και ΠΟΥ σε εφερε, θα εισαι προετοιμασμενος για ενα καλυτερο αυριο.... αλλιως αρχισε να ετοιμαζεσαι για εποχες Μ.ΜΠ.-Μ.Γ. (Μετα Μπατατουδη- Μετα Γουμενου)
Κατα τα αλλα, ασε μας να βγαλουμε ΜΟΝΟΙ μας την ακρη με τον Κοντη, ξερω οτι νοιαζεσαι για το καλο μας, αλλα πολυ Libero ακους και σε χαλαει....... ακου και λιγο Arisfm (που σιγουρα ακους, δεν το συζητω) να μαθαινεις τι ακριβως παιζεται με τους "ακροατες" και τα "sms", μπορει να συμβαινουν αντιστοιχα πραγματα και σε σενα και να μην το εχεις παρει χαμπαρι......
η τεραστια μαλακια που σε δερνει φταιει γι αυτο κ δεν μπαινω καν στον κοπο να μιλησω με ατομα της ομαδας σου γιατι δεν πολυ απλα δεν υπαρχετεΤο ποιος εχει πλακα, το κρινει οποιος διαβαζει........
Οι δικοι μου συνοπαδοι δε σημαινει οτι εκφραζουν ολοι ολους.....
ΑΛΛΑ......
Αν εσυ με την ασπρομαυρη τυροπιτα που εχεις κολλημενη στον εγκεφαλο νομιζεις οτι μπορει να συνεχιστει η ΑΣΥΔΟΣΙΑ της πολιτειας και των παραγοντων και να μοιραζουν απλοχερα ΔΗΜΟΣΙΟ χρημα στα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ τους ΜΟΝΟ, ειδικα στις εποχες που ζουμε, τοτε καποιος αλλος εχει πλακα.....
Και ειδικα οταν τονιζεις οτι θα επρεπε να βγουμε και να ΖΗΤΙΑΝΕΨΟΥΜΕ και εμεις το ΔΗΜΟΣΙΟ χρημα....... το δικο μου, το δικο σου........
Οτι σας καθεται στο λαιμο αυτη η τεραστια εκδρομη και οτι θελετε να κανετε οτι γινεται για να αντιπαραβαλετε κατι παρομοιο καταδεικνυει το γεγονος οτι...... εσεις "δεν" ασχολειστε με εμας...........
οσο για τις ασυδοσιες κ το δημοσιο χρημα,σιγα με πιασανε τα κλαματα
οτι να ναι εισαι
εγω δεν ειμαι αυτος που μπηκα στο 44
να το θυμασαι αυτο
εγω απλα ηθελα να κανω το γηπεδο μου πια ασφαλες γιατι φετος το εκαναν ελεγχο κ το εκριναν για τον πουτσο
αν νομιζεις οτι οι ανθρωπινες ζωες ειναι κατω απο το χρημα τοτε εισαι πολυ λιγος
επισης θα ηθελα να κανεις τα ιδια οταν τα χρηματα τα επαιρναν οι παγουραδες οι μια αλλη ομαδα δεν θυμαμαι πια για τον ιδιο λογο με εμας κ χωρις να βαουν διαφημισεις οπως εμεις,που στην τελικη δεν θα τα παιρναμε τζαμπα
η θα ηθελα να κανεις τα ιδια γλυτσα οπαδε που το μονο που ξερεις ειναι η ρουφιανια οταν σου τρωει τα χρηματα η αεκ που δεν πληρωνει μια κ μπαινει ολο σε παραθυρα για να τα γλυτωσει
κ για την εκδρομη πιστεψε με χεστηκα
εσας κροιδευω γιατι δεν μπορειτε να παρετε μισο τιτλο κ για να μην ξενερωσετε ο θουπερ 125846'3' βρισκει μαλακιες για να σας κραταει κ να σας παιρνει τα χρηματα ζωα
τι να ακουσω?Αν κοιταξεις ΠΩΣ σε εφερε και ΠΟΥ σε εφερε, θα εισαι προετοιμασμενος για ενα καλυτερο αυριο.... αλλιως αρχισε να ετοιμαζεσαι για εποχες Μ.ΜΠ.-Μ.Γ. (Μετα Μπατατουδη- Μετα Γουμενου)
Κατα τα αλλα, ασε μας να βγαλουμε ΜΟΝΟΙ μας την ακρη με τον Κοντη, ξερω οτι νοιαζεσαι για το καλο μας, αλλα πολυ Libero ακους και σε χαλαει....... ακου και λιγο Arisfm (που σιγουρα ακους, δεν το συζητω) να μαθαινεις τι ακριβως παιζεται με τους "ακροατες" και τα "sms", μπορει να συμβαινουν αντιστοιχα πραγματα και σε σενα και να μην το εχεις παρει χαμπαρι......
τα παραμυθακια της χαλιμας να ακουσω?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αυτα τα λεγες και πριν φυγει?Γιατι δεν διαβασα κατι σχετικο απο δω μεσα...βοηθος προπονητη σε ομαδα φιλικη προς αυτον
γιατι θετεις αυτο το θεμα?
μας ειδες να καιγομαστε που εφυγε?
ισα ισα δεν θα τον πληρωνουμε κ δεν θα ακουμε μαλακιες για τις κινησεις του
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K