Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
που πας μωρη θοδωρα.....
αυτα θα εχετα να θυμαστε γιατι απο πουτσες μεσα στο γηπεδο δοξα ο θεος πολλες ε?
ε ρε κομπλεξ
ειστε πολυ λιγος σαν λαος
αυτο να το θυμαστε
ανοιξτε τα ματια σας κ μην βλεπετε οσα σας δειχνει ο θουπερ 3 γιατι στο τελος θα πιστεψετε οτι ειστε η μπαρτσα των οπαδων(τι ειπα παλι ο πουστης) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε συ εισαι σοβαρος?
ακους πολυ αρης fm μου φαινεται κ δεν σου κανει καλο
το οτι εφαιρνε παικτες δεν αντολεγω αλλα ειδες ποτε ποσο εκαναν πραγματικα κ ποσο τους χρεωνε?
ειδες ποσα χρηματα πηρε στην εταιρια του απο τα τηλεοπτικα?
ειδες με αυτους γενικοτερα κατι χαλασμενα φαξ κ την ομαδα μου να παιζει προκριματικα κ να γινονται μαλακιες?
με ειδες να μενω εκτος ευρωπης για 5 χρονια απο τις μαλακιες που ειχαν γινει?
μην λεμε οτι θελουμε η οτι μα ςλενε να πουμε

δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει την μαλακια του σκορδα στην φυλλαδα του
ονομασε τα σκοπια μακεδονια?καλα ρε παμε καλα?
Εγω ειδα και τα 2 κυπελλα,την Αρσεναλ,τους Βρυζες τους Φραντζεσκους κτλ,που οταν τους εφερνε και τα χωνε ηταν Θεος...καταχραστη τον βγαλατε οταν στεγνωσε και αρχισατε το κυνηγητο.Οσο για αυτα που λες για τον Σκορδα δεν μπορω να το σχολιασω οπως ζητας γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε σας βαρεθηκα
την κανω γιατι εχω κ δουλειες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγω ειδα και τα 2 κυπελλα,την Αρσεναλ,τους Βρυζες τους Φραντζεσκους κτλ,που οταν τους εφερνε και τα χωνε ηταν Θεος...καταχραστη τον βγαλατε οταν στεγνωσε και αρχισατε το κυνηγητο.Οσο για αυτα που λες για τον Σκορδα δεν μπορω να το σχολιασω οπως ζητας γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ.
μα κ εσας αν σας εκανε ο σκορδας ολα αυτα που εκανε ο μπατμαν στην αρχη θα τον ειχατε θεο
μετα ομως οταν βλεπατε οτι τα χρηματα αντι να πανε στην ομαδα πηγαιναν στην τσεπαρα του την τεραστια τοτε τι θα κανατε?
επειδη δηλαδη εκανε κατι για την ομαδα θα μας πηδουσε κ εμεις θα το δεχομασταν?
εδω οι γαυροι κραζουν τον θειο που τους εκανε μαγκες
καλυτερα που δεν τον διαβαζεις

ειχε μια μερα σε εναν χαρτη το κεντρο που θα κανετε προετοιμασια κ διπλα εγραωε μακεδονια την περιοχη των σκοπιων

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μα κ εσας αν σας εκανε ο σκορδας ολα αυτα που εκανε ο μπατμαν στην αρχη θα τον ειχατε θεο
μετα ομως οταν βλεπατε οτι τα χρηματα αντι να πανε στην ομαδα πηγαιναν στην τσεπαρα του την τεραστια τοτε τι θα κανατε?
επειδη δηλαδη εκανε κατι για την ομαδα θα μας ηδουσε κ εμεις θα το δεχομασταν?
εγω οι γαυροι κραζουν τον θειο που τους εκανε μαγκες
καλυτερα που δεν τον διαβαζεις

ειχε μια μερα σε εναν χαρτη το κεντρο που θα κανετε προετοιμασια κ διπλα εγραωε μακεδονια την περιοχη των σκοπιων
Εσυ που ειχες "Μακεδονα" παικτη στην ομαδα μπασκετ ας εκδηλωνες τα αισθηματα σου οπως θα εκανες 100% αν επαιζε στον αντιπαλο σου,μην ψαχνεις ψυλλους στ'αχυρα,νομιζα οτι ηταν κατι σοβαρο η καταγγελια σου...Οσο για την υποθετικη ερωτηση που μου κανεις δεν μπορω να σου απαντησω γιατι κανενας παραγοντας δεν μου φερε τιτλους και μετα τον ετρεχα,οι δικοι μου συνηθως αρμεγαν την ομαδα η κανα την λεζαντα τους και φευγαν,προσφορα μηδεν.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σαν τους αρειανούς δεν έχει. Και κυρίως σαν τον μαξιμο. Ο άνθρωπος πιστεύω ότι είναι μεγάλο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ και μπαίνει μέσα για να σπάσει πλάκα. Δεν εξηγείται αλλιώς.....  :grin: :grin: :grin: :grin:

Μόλις απόλαυσα το εύκολο έργο του συνοπαδού ΝΤΕΚΕΡ απέναντι στους γείτονες, τους οποίους και κατατρόπωσε με σχετική άνεση παρόλη την αριθμητική υπεροχή των εκ παπαναστασίου ορμόμενων. Πραγματικά αυτά που γράφουν τα πιστεύουν;;;;;;  :think: :think: :think: :think:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σαν τους αρειανούς δεν έχει. Και κυρίως σαν τον μαξιμο. Ο άνθρωπος πιστεύω ότι είναι μεγάλο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ και μπαίνει μέσα για να σπάσει πλάκα. Δεν εξηγείται αλλιώς.....  :grin: :grin: :grin: :grin:

Μόλις απόλαυσα το εύκολο έργο του συνοπαδού ΝΤΕΚΕΡ απέναντι στους γείτονες, τους οποίους και κατατρόπωσε με σχετική άνεση παρόλη την αριθμητική υπεροχή των εκ παπαναστασίου ορμόμενων. Πραγματικά αυτά που γράφουν τα πιστεύουν;;;;;;  :think: :think: :think: :think:
Αισθανομαι ενα τιποτα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

με εχεις φτιαξει κουφαλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Μόλις απόλαυσα το εύκολο έργο του συνοπαδού ΝΤΕΚΕΡ απέναντι στους γείτονες, τους οποίους και κατατρόπωσε με σχετική άνεση παρόλη την αριθμητική υπεροχή των εκ παπαναστασίου ορμόμενων. [glow=red,2,300]Πραγματικά αυτά που γράφουν τα πιστεύουν;;;;;;[/glow]  :think: :think: :think: :think:

Πιστευε εσυ αυτα που ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ και ασε μας εμας να πιστευουμε αυτα που γραφουμε......

Τα πρωτα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ αρχισαν να βγαινουν στη φορα, οι πληροφοριες μου λενε οτι στο μπαοκφμ-θελημα αλλαχ αρχισε να αναφερεται η πεποιθηση οτι η τουμπα θα ειναι ετοιμη, ακομα και για το σεναριο να παιξουν στους ομιλους του τσουλου......... αρχισαν οι τουμπες με τον κωλο!!!!!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Τα πρωτα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ αρχισαν να βγαινουν στη φορα, οι πληροφοριες μου λενε οτι στο μπαοκφμ-θελημα αλλαχ αρχισε να αναφερεται η πεποιθηση οτι η τουμπα θα ειναι ετοιμη, ακομα και για το σεναριο να παιξουν στους ομιλους του τσουλου......... αρχισαν οι τουμπες με τον κωλο!!!!!
Ποιες πληροφορίες ρε συ.
Παραδέξου οτι πρωί μεσημέρι βράδυ 103 ακούς.
Ούτε στον ύπνο δεν ησυχάζεις, εφιάλτης σου έχει γίνει ο ΠΑΟΚ.
Κοίτα να ηρεμήσεις γιατί θα καταντήσεις σαν τον Μπάμπη τον Σκόρδα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ποιες πληροφορίες ρε συ.
Παραδέξου οτι [glow=red,2,300]πρωί μεσημέρι[/glow] βράδυ 103 ακούς.
Ούτε στον ύπνο δεν ησυχάζεις, εφιάλτης σου έχει γίνει ο ΠΑΟΚ.
Κοίτα να ηρεμήσεις γιατί θα καταντήσεις σαν τον Μπάμπη τον Σκόρδα.

Μονο οταν θελω να ΚΛΑΙΩ απο το γελιο, ΝΑΙ, ακουω τα ταγαρακια σας (κανενα 2λεπτο-3λεπτο, παραπανω δεν αντεχονται) το ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, αλλοι ειναι ομως που εχουν ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ στο 92.8 και στελνουν μηνυματακια "δηθεν ανησυχουντων Αρειανων", μικροι γκεμπελισκοι........

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αδερφια
ρε ντεκερ στο ειπα και θα στο ξαναπω
μην τους κανεις την χαρη η βλακεια ορια δεν εχει...
σπασε λιγο πλακα μαζι τους αλλα δειξε και λιγο οικτο
κριμα ειναι

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πιστευε εσυ αυτα που ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ και ασε μας εμας να πιστευουμε αυτα που γραφουμε......

Τι με ταϊζουν θελω να μου πεις. Πέρσι Αυγουστο έλεγες για λοκο, γκρατσιαν, αρανο, ναφτι, μαζινιο,αθανασιαδη, νασουτι, τσου λου με αυτό το ρόστερ. Εγώ δεν έλεγα τίποτα. Πήρα τον "άχρηστο" τον κουτσιανικούλη (που φετος θα σαρωσει), τον αμπαλο βιτολο, τον λιγο παπαζογλου, τον αργο φιλομένο κτλ κτλ. Και όμως βγήκα 2ος με πολύ σπρώξιμο του βαζελου και με ανιθετη διαιτησια εναντίον μου σε αρκετά ματς (αστέρας, ατρόμητος, πανιώνιος, βάζελος, ρούλης).

Ακόμα και φέτος που με την φυγή Σάντος ίσως δεν είμαι στα καλύτερα μου, ο Σαλπι που θα φέρουμε είναι αποδεδειγμένα καλύτερος από όλους τους επιθετικούς σου μαζί (συμπεριλαμβανομένου του φευγάτου έντι τζονσον & τζονσον) 

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τι με ταϊζουν θελω να μου πεις. Πέρσι Αυγουστο έλεγες για λοκο, γκρατσιαν, αρανο, ναφτι, μαζινιο,αθανασιαδη, νασουτι, τσου λου με αυτό το ρόστερ. Εγώ δεν έλεγα τίποτα. Πήρα τον "άχρηστο" τον κουτσιανικούλη (που φετος θα σαρωσει), τον αμπαλο βιτολο, τον λιγο παπαζογλου, τον αργο φιλομένο κτλ κτλ. Και όμως βγήκα 2ος με πολύ σπρώξιμο του βαζελου και με ανιθετη διαιτησια εναντίον μου σε αρκετά ματς (αστέρας, ατρόμητος, πανιώνιος, βάζελος, ρούλης).

Ακόμα και φέτος που με την φυγή Σάντος ίσως δεν είμαι στα καλύτερα μου, ο Σαλπι που θα φέρουμε είναι αποδεδειγμένα καλύτερος από όλους τους επιθετικούς σου μαζί (συμπεριλαμβανομένου του φευγάτου έντι τζονσον & τζονσον) 

Στην αρχη της χρονιας ο καθενας λεει οτι θελει, εσυ με τα παλτα που μαζεψες πες οτι ΔΕ μας πρηξατε οτι φετος θα κανετε...... "το βημα παραπανω".......και μιλουσατε και για πρωταθλημα μεχρι να (μην) ερθετε στο Βικελιδης να φατε τη φαααααααπππ.......

Για παικτες αστο, γαματο, ο ζησουκος εκανε τα ταξιδακια του αναψυχης, ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ και εφερε τους υπεραστερες μεσσι-παπαζογλου-φιλομενο-φωτακη και φυσικα εκλεψε τον βιτολο. Αλλο αν εκ του αποτελεσματος, εφτασε εκει που εφτασε και ξερουμε ΟΛΟΙ ΠΩΣ εφτασε.......(σοβαρη-σταθερη-αμυντικη ομαδα αποτελεσματος, αλλα μεχρι εκει)

Για σφαγες επισης γαματο, δε σε παιρνει, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΣΟΥ, ηταν το παιχνιδι με το νιονιο, οπου ακυρωθηκε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ, χωρις κανενας να μαθει ΠΟΤΕ γιατι..... βεβαια ο υπερπροεδρας καταλαβε την παπαρια με lady gaga, τον εξαφανισε και "ξαφνικα" εστρωσε και η διαιτησια πολυ πολυ υπερ σου........Τυχαιο? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. Για τις κατα καιρους ευννοιες, μοκο ολοι σας, ε???? Οπως π.χ. οταν κερδισα σε Λεβαδεια και ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΜΕ οτι υπηρχε φαση πεναλτυ σε χερι του Νετο.

Τελικα βεβαια, δε θα το απραδεχτειτε ποτε, αλλα δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι οτι ΣΚΑΤΟ και να σηκωθει απο κατω βρισκεστε εσεις........ πιο προσφατο αυτο με τον σαχπατζιδη.......

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Στην αρχη της χρονιας ο καθενας λεει οτι θελει, εσυ με τα παλτα που μαζεψες πες οτι ΔΕ μας πρηξατε οτι φετος θα κανετε...... "το βημα παραπανω".......και μιλουσατε και για πρωταθλημα μεχρι να (μην) ερθετε στο Βικελιδης να φατε τη φαααααααπππ.......

Για παικτες αστο, γαματο, ο ζησουκος εκανε τα ταξιδακια του αναψυχης, ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ και εφερε τους υπεραστερες μεσσι-παπαζογλου-φιλομενο-φωτακη και φυσικα εκλεψε τον βιτολο. Αλλο αν εκ του αποτελεσματος, εφτασε εκει που εφτασε και ξερουμε ΟΛΟΙ ΠΩΣ εφτασε.......(σοβαρη-σταθερη-αμυντικη ομαδα αποτελεσματος, αλλα μεχρι εκει)

Για σφαγες επισης γαματο, δε σε παιρνει, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΣΟΥ, ηταν το παιχνιδι με το νιονιο, οπου ακυρωθηκε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ, χωρις κανενας να μαθει ΠΟΤΕ γιατι..... βεβαια ο υπερπροεδρας καταλαβε την παπαρια με lady gaga, τον εξαφανισε και "ξαφνικα" εστρωσε και η διαιτησια πολυ πολυ υπερ σου........Τυχαιο? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. Για τις κατα καιρους ευννοιες, μοκο ολοι σας, ε???? Οπως π.χ. οταν κερδισα σε Λεβαδεια και ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΜΕ οτι υπηρχε φαση πεναλτυ σε χερι του Νετο.

Τελικα βεβαια, δε θα το απραδεχτειτε ποτε, αλλα δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι οτι ΣΚΑΤΟ και να σηκωθει απο κατω βρισκεστε εσεις........ πιο προσφατο αυτο με τον σαχπατζιδη.......

:jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom