Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Με ισοπεδωσες......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κοιτα να δεις στο εχω πει και πιο παλια,
εχεις ενα μοναδικο τροπο σκεψης,
οποτε δεν υπαρχει λογος να μπω σε
αντιπαραθεση μαζι σου γιατι
κατα βαθος εισαι και εσυ
[size=20pt]ΠΑΟΚΤΣΗΣ!![/size]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κατα βαθος εισαι και εσυ
[size=20pt]ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!![/size]

;) ;)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
κατα βαθος εισαι και εσυ
[size=20pt]ΠΑΟΚΤΣΗΣ!![/size]
δεν βαρεθηκες ρε μαλακα να καταστρεφεις κυτταρα απο τα ακροδαχτυλα σου...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
αφου ειναι αθεραπευτα .............ς
ενταξει ρε φιλε και εσυ αν ειχες ενα γειτονα που ειναι καλυτερος απο εσενα μονο με αυτον θα ασχολιοσουν μαλλον...
σε καθε προταση που θα ελεγες θα συμπληρωνες παντα και κατι για αυτον
ισως λεω ισως

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κατα βαθος εισαι και εσυ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ
ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

:birdman:  :birdman:

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ενταξει ρε φιλε και εσυ αν ειχες ενα γειτονα που ειναι καλυτερος απο εσενα μονο με αυτον θα ασχολιοσουν μαλλον...
σε καθε προταση που θα ελεγες θα συμπληρωνες παντα και κατι για αυτον
ισως λεω ισως

δεν εχω ομως καλυτερο γειτονα,
ειμαι καλυτερος γειτονας!
λες ρε μαλακα?
δεν το ειχα σκεφτει!!

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχω ομως καλυτερο γειτονα,
ειμαι καλυτερος γειτονας!
λες ρε μαλακα?
δεν το ειχα σκεφτει!!
καλα που ειμαι και εγω και σου ανοιγω τα ματια που εχουν κλεισει
σταματα να τρως

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στην αρχη της χρονιας ο καθενας λεει οτι θελει, εσυ με τα παλτα που μαζεψες πες οτι ΔΕ μας πρηξατε οτι φετος θα κανετε...... "το βημα παραπανω".......και μιλουσατε και για πρωταθλημα μεχρι να (μην) ερθετε στο Βικελιδης να φατε τη φαααααααπππ.......

Για παικτες αστο, γαματο, ο ζησουκος εκανε τα ταξιδακια του αναψυχης, ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ και εφερε τους υπεραστερες μεσσι-παπαζογλου-φιλομενο-φωτακη και φυσικα εκλεψε τον βιτολο. Αλλο αν εκ του αποτελεσματος, εφτασε εκει που εφτασε και ξερουμε ΟΛΟΙ ΠΩΣ εφτασε.......(σοβαρη-σταθερη-αμυντικη ομαδα αποτελεσματος, αλλα μεχρι εκει)

Για σφαγες επισης γαματο, δε σε παιρνει, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΣΟΥ, ηταν το παιχνιδι με το νιονιο, οπου ακυρωθηκε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ, χωρις κανενας να μαθει ΠΟΤΕ γιατι..... βεβαια ο υπερπροεδρας καταλαβε την παπαρια με lady gaga, τον εξαφανισε και "ξαφνικα" εστρωσε και η διαιτησια πολυ πολυ υπερ σου........Τυχαιο? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. Για τις κατα καιρους ευννοιες, μοκο ολοι σας, ε???? Οπως π.χ. οταν κερδισα σε Λεβαδεια και ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΜΕ οτι υπηρχε φαση πεναλτυ σε χερι του Νετο.

Τελικα βεβαια, δε θα το απραδεχτειτε ποτε, αλλα δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι οτι ΣΚΑΤΟ και να σηκωθει απο κατω βρισκεστε εσεις........ πιο προσφατο αυτο με τον σαχπατζιδη.......
Στην τριπολη απλά δεν έδωσε 2 πέναλντι. Στον ατρόμητο απλά ακύρωσε γκολ. Στον βάζελο στο οακα εκεί που ο βιερινια ισοφαριζε ο αγαπητός σου σπαθας έδινε κοκκινη στον Ιβιτς χωρίς να ξέρει κανίς τον λόγο. Όλοι γνωρίζουμε όμως τι έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής στο μπουρδελάκι σας. Άσε και το σπρώξιμο του βάζελου με εσάς που δεν σας έδωσε κανονικότατο πέναλντι.  :birdman: :birdman:  Ολοφάνερη κλοπή του τίτλου. Εγώ απλά με λάρισα πήρα ένα πεναλντάκι το οποίο δεν ήταν. Το ξέρω και το παραδέχομαι. Αλλά στη σούμα χάνω 7-8 βαθμούς και ο βάζελος μαζί με τα υπόλοιπα κερδίζει άλλους τόσους. Ξέρω ότι δε θα εστερνιστείς την άποψη μου. Στα παπάρια μου όμως.....

Πρόσεχε μην πέσεις φέτος. Οι οιωνοί δεν είναι καλοί.Κλείνει η 2η Μ.Π. (μετά πτώσης) επταετία.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Στην τριπολη απλά δεν έδωσε 2 πέναλντι. Στον ατρόμητο απλά ακύρωσε γκολ. Στον βάζελο στο οακα εκεί που ο βιερινια ισοφαριζε ο αγαπητός σου σπαθας έδινε κοκκινη στον Ιβιτς χωρίς να ξέρει κανίς τον λόγο. Όλοι γνωρίζουμε όμως τι έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής στο μπουρδελάκι σας. Άσε και το σπρώξιμο του βάζελου με εσάς που δεν σας έδωσε κανονικότατο πέναλντι.  :birdman: :birdman:  Ολοφάνερη κλοπή του τίτλου. Εγώ απλά με λάρισα πήρα ένα πεναλντάκι το οποίο δεν ήταν. Το ξέρω και το παραδέχομαι. Αλλά στη σούμα χάνω 7-8 βαθμούς και ο βάζελος μαζί με τα υπόλοιπα κερδίζει άλλους τόσους. Ξέρω ότι δε θα εστερνιστείς την άποψη μου. Στα παπάρια μου όμως.....

Πρόσεχε μην πέσεις φέτος. Οι οιωνοί δεν είναι καλοί.Κλείνει η 2η Μ.Π. (μετά πτώσης) επταετία.

Αθεραπευτα μπαοκ......... αντε και καλο σουκου!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλημερα αδερφια
ρε ντεκερ στο ειπα και θα στο ξαναπω
μην τους κανεις την χαρη η βλακεια ορια δεν εχει...
σπασε λιγο πλακα μαζι τους αλλα δειξε και λιγο οικτο
κριμα ειναι
where is leleourasssssssssssssssssssssssssssss :think:
where is santosssssssssssssssssssssssssssssss :think:
where is conceisaoooooooooooooooooooooooooooo :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"Η φήμη και το όνομα του Άρη προκαλούν το ενδιαφέρον και την προσοχή αρκετών μεγάλων συλλόγων που επιζητούν ένα δυνατό φιλικό μαζί του για να προετοιμαστούν εν΄ όψει της καινούριας χρονιάς..

Μεταξύ των ομάδων που χτύπησαν την πόρτα των γραφείων της Αλκμήνης είναι τρεις από τις πιο αξιόλογες δυνάμεις του Ισπανικού πρωταθλήματος, η Βιγιαρεάλ, η Μαγιόρκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης."

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
"Η φήμη και το όνομα του Άρη προκαλούν το ενδιαφέρον και την προσοχή αρκετών μεγάλων συλλόγων που επιζητούν ένα δυνατό φιλικό μαζί του για να προετοιμαστούν εν΄ όψει της καινούριας χρονιάς..

Μεταξύ των ομάδων που χτύπησαν την πόρτα των γραφείων της Αλκμήνης είναι τρεις από τις πιο αξιόλογες δυνάμεις του Ισπανικού πρωταθλήματος, η Βιγιαρεάλ, η Μαγιόρκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης."

:2funny: :2funny: :2funny:

τι γελας ρε μπερεκεντε........
στο σφυρι ο κοντρεραςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ξεπουλαμε δεν πουλαμε
αιντααααααααααααααααααα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like