Επισκέπτης
Μικροτσουτσουνα σκουληκια πηρατε αέρα θα σας τα κόψω τα ποδαρακια όλα.. ενα ενα..
ααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ
Έλα μη σταματάς.
Πιο γρήγορα....πιο γρήγορα!!!!!
Μικροτσουτσουνα σκουληκια πηρατε αέρα θα σας τα κόψω τα ποδαρακια όλα.. ενα ενα..
μην σταματάαααααααααααας, πες μου μόνο που θες να σε χύσω μάτια μουδιώξτα τα καραγκιοζιλίκια απο εδω μέσα λελε! Και πες τους οτι πιπα - γυρο δίνει αυτός που έχει την πιο μεγάλη πουτσα ;) Μικροτσουτσουνα σκουληκια πηρατε αέρα θα σας τα κόψω τα ποδαρακια όλα.. ενα ενα..
μήπως αργήσαμε πολύ να ξαναπάμε για τσίπ'ρα?σιγα μονο μην σου φυγει καμια κουραδιτσα μαζι κωλογερε
ελα νεαπολη που εισαι πιο κοντα
παρελθον,μελλον κλπ...
μην σταματάαααααααααααας, πες μου μόνο που θες να σε χύσω μάτια μου
Καλά με έχεις κόψει για ρατσιστή? Εδώ χύνω τον Λελέουρα.με κολλησες τωρα.. Τι να σου πω. Δεν ήξερα οτι χύνεις και παοκτζούδες..
Το γύρισες; Γίνε άρης να πουστάρεις;Καλά με έχεις κόψει για ρατσιστή? Εδώ χύνω τον Λελέουρα.
Μην φοβάσαι δεν κινδυνεύεις από μενα. Είμαι λογοδοσμένος
βαρεθηκα να τα γαμαω και τωρα μπαινουν εδω μεσα για να προκαλεσουν μπας και τους δωσω προσοχη...διώξτα τα καραγκιοζιλίκια απο εδω μέσα λελε! Και πες τους οτι πιπα - γυρο δίνει αυτός που έχει την πιο μεγάλη πουτσα ;) Μικροτσουτσουνα σκουληκια πηρατε αέρα θα σας τα κόψω τα ποδαρακια όλα.. ενα ενα..
Δεν σε γαμάω λέμε. Μην κωλοτρίβεσαι μωρή λυσάραΤο γύρισες; Γίνε άρης να πουστάρεις;
ΠΑΟΚ ΡΕ (και ας μην γαμησω ποτε )
ε τι λεω τοσο καιρομήπως αργήσαμε πολύ να ξαναπάμε για τσίπ'ρα?
φέρε και την erinal να την κεράσουμε κανένα καυτερόε τι λεω τοσο καιρο
μια ζωη στρακια ηταν τωρα στα γεραματα θα το γυρισουν;Το γύρισες; Γίνε άρης να πουστάρεις;
ΠΑΟΚ ΡΕ (και ας μην γαμησω ποτε )
τι να την κανεις ρε;Δεν σε γαμάω λέμε. Μην κωλοτρίβεσαι μωρή λυσάρα
αναλογως τι πινει...φέρε και την erinal να την κεράσουμε κανένα καυτερό
Δεν σε γαμάω λέμε. Μην κωλοτρίβεσαι μωρή λυσάρα
θέλεις να μου γλύψεις τη μουνάρα?τι να την κανεις ρε;
εσυ θες ενα νταβραντισμενο να συνεχισεις να πουσταρεις
αναλογως τι πινει...
Στη Νεάπολη μένω. Θέλεις να μου γεμίσεις τις μπαταρίες?Βαλε τις μπαταρίες σου, πιες και ενα τήλιο και πέρνα απο νεάπολη να φας την π..α μας και μετα κάνε τον πλεζουρακο στα λόγια ;)