Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]Δεν μπορώ να καταλάβω που φάγαμε κουτόχορτο.[/glow] Ήταν μια λάθος όπως εξελίχθηκε επιλογή. Όλες οι ομάδες κάνουν τέτοιες. Που και που όμως κάνουν και σωστές. [glow=red,2,300]Αλήθεια θύμισέ μου καμιά σωστή επιλογή των δικών σας.....[/glow]

Επισης διαβασε τι εγραφαν την αλλη μερα η ανακοινωση της κοτοπαε και τα κοτομμε της πολης για το "φιλικο διαζυγιο" και θα δεις ποιοι ειναι μαθημενοι στο κουτοχορτο...........

Καμια, μα καμια ομως, ειδικα αυτη η τελευταια του ΕΡΚ, αυτη θα ειναι η καταστροφη μας.......

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χρεη μπασκετ - το ιδιο ακριβως εγινε και με σενα.
44-κουρασε
Πληρωμη παικτων - ρωτα το φιλαρακι σας τον ορφανο.
Τουμπα? Κρατικο?  (Χτισιμο ΚΑΙ συντηρηση,δεη-οτε-νερο απο ΓΓΑ)
Προπερσινη ρυθμιση - και συ τα ιδια!
Ζεστα κρυα μπαλακια - μονο για μενα υπαρχουν, ε? Οταν εσυ αποκλειεσαι απο αγ.νικολαο-βουλη και γιαννενο, δεν υπαρχουν "κρυα" μπαλακια?
Δευτερη ανοδος ?????????
Πρωταθληματα μπασκετ?????
Πλευ οφ? Ποτε θεσπιστηκαν και ποιος "αλλος" ηταν πρωτος???????

Μην εκτιθεσαι αλλο....... α, googlαρισε λιγο και τις εμφανισεις της ομαδας σου τα τελευταια 20+ χρονια να δεις το εμπρος μερος της φανελας σου........ για αρχη.
Άρα έρχεσαι στα λόγια μου. Είστε μια εξίσου ευνοημένη ομάδα απλά μας χωρίζει ένα 44.

Μάθε πότε και πως θεσπίστηκαν τα πλευ οφ στο μπασκετ

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η "λαθος επιλογη" πριν απο μια εβδομαδα ηταν ο υπερπαοκτσομεγαλοτεχνικοδιευθυντης που κανει το φιλικο με τους τεραστιους παικτες-φιλους του, που εχει γηπεδο με το ονομα του και που θα φερει τον τρισμεγιστο ζορζε κοστα για προπονητη. Βρες ποιους παικτες εχεις παρει τα τελευταια 2 χρονια, μετα τη χρονια που ΗΣΟΥΝ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗ Β', βγαλε απο τη μεση βιερινια και κοντρερας που ηταν αποκλειστικες επιλογες του σαντος και πες μου τι εφεραν ο "παγκοσμιος" κονσεισαο και ο τεχνικος διευθυντης β' του επομενου αιωνα βρυζας............
Δεν τα ξέρεις και καλά. Ο Κοντρέρας ήταν αποκλειστικά του Βρύζα. Όσο για το αν είναι επιτυχημένοι ή όχι αναλογίσου ότι έχουμε πάνω κάτω το ίδιο μπατζετ. Μετά κοίτα λίγο τις θέσεις που κατέλαβε κάθε ομάδα και τη διαφορά πόντων μεταξύ τους.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 4330.png
    4330.png
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 24

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επισης διαβασε τι εγραφαν την αλλη μερα η ανακοινωση της κοτοπαε και τα κοτομμε της πολης για το "φιλικο διαζυγιο" και θα δεις ποιοι ειναι μαθημενοι στο κουτοχορτο...........

Καμια, μα καμια ομως, ειδικα αυτη η τελευταια του ΕΡΚ, αυτη θα ειναι η καταστροφη μας.......
Ο ΕΡΚ είναι μεγάλη υπόθεση για εσάς. Το θέμα είναι όμως στην πρώτη στραβή να στηριχθεί από την λίγη διοίκησή σας. Όπως είχε στηριχθεί ο Σάντος.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Oι μητροπόλεις Κασσανδρείας και Θεσσαλονίκης αντικατέστησαν το γνωστό παπά -οπαδό του ΠΑΟΚ που υπηρετούσε σαν ιερέας στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης

Το κατηγορητήριο φοβερό: Πηγαίνει και παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Απόφαση : ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (μετάθεση)

Ολοι φυσικά θυμόμαστε τις τιμωρίες που επέβαλε η εκκλησία στους παπάδες-real estate για την υπόθεση του βατοπεδίου. Απόφαση: ΑΘΩΟΙ

Αυτά από εμάς τα σχόλια δικά σας....
Για πρωτη και ισως τελευταια φορα θα συμφωνησω με τους τουρκους
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟ ΠΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ
με τα βατοπεδια και τους ανθιμοι να βγαλετε ακρη.... :bigdick: :bigdick: :bigdick:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΛΟΦΟ
τι σας πειραξε ρε ο ανθρωπος....

Συνημμένα

• 6112_papas_aerodromio.jpg
    6112_papas_aerodromio.jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Oι μητροπόλεις Κασσανδρείας και Θεσσαλονίκης αντικατέστησαν το γνωστό παπά -οπαδό του ΠΑΟΚ που υπηρετούσε σαν ιερέας στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης

Το κατηγορητήριο φοβερό: Πηγαίνει και παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Απόφαση : ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (μετάθεση)

Ολοι φυσικά θυμόμαστε τις τιμωρίες που επέβαλε η εκκλησία στους παπάδες-real estate για την υπόθεση του βατοπεδίου. Απόφαση: ΑΘΩΟΙ

Αυτά από εμάς τα σχόλια δικά σας....
Για πρωτη και ισως τελευταια φορα θα συμφωνησω με τα παοκια
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟ ΠΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ
με τα βατοπεδια και τους ανθιμοι να βγαλετε ακρη.... :bigdick: :bigdick: :bigdick:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΛΟΦΟ
τι σας πειραξε ρε ο ανθρωπος....

Ξευτιλίκι και υποκρισία..
Ο παππάς κατά την άποψη της εκκλησίας πρέπει να είναι ένα σοβαροφανές λαμόγιο που το μόνο που έχει να κάνει είναι να εισπράττει τα "τυχερά κι ευλογημένα"...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γεια σου παπα παπα
γαμω τον πειραια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ επειδη το ξεχασαμε μου φαινεται
οι κοπελαρες μας στην μπαλα πηραν για αλλη μια χρονια το πρωταθλημα (5ο στη σειρα παρακαλω)
μπραβο στα κοριτσια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο άνθιμος την έκανε την "θεόσταλτη" μετάθεση;  Με συγκινεί το ήθος του και η χριστιανική του αγάπη... :jerking:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Ο παπα-ΠΑΟΚ!

25 Ιαν, 19:58 Από Κώστας Φόλλας
a- a+
Ο παπα-ΠΑΟΚ!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΩΝ. «ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ». «ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ».-

Στις φωτογραφίες της αποθεωτικής υποδοχής που επεφύλαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά τη νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού, ξεχωρίζει η μορφή ενός φιλάθλου που τραβάει τα βλέμματα.

Ο λόγος για τον παπά-Χρήστο Μήτσιο, ο οποίος είναι γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του καθώς παρακολουθεί συχνά τους αγώνες του «δικεφάλου» από τη Θύρα 4 της Τούμπας, δίπλα στους φανατικούς οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η φωτογραφία που τον έκανε… διάσημο!

Ο παπά-Χρήστος έγινε για πρώτη φορά… διάσημος το καλοκαίρι, όταν μαζί με έναν ακόμη ιερωμένο, τον παπά-Πέτρο, ήταν παρόντες στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ. Οι δυο τους βρίσκονταν ανάμεσα στους φιλάθλους και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον πρώτο να φωνάζει συνθήματα! Η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία… σκανδάλισε και μάλιστα ο μητροπολίτης Άνθιμος έκανε συστάσεις και στους δύο να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο παπά-Χρήστος κλήθηκε σε απολογία και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για αυτό: «Νομίζω ότι αυτό προσβάλει και τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και όλους που όσους πάνε στο γήπεδο. Δηλαδή αυτά παιδιά που πάνε στο γήπεδο και στην εκκλησία, τι είναι; Αλήτες; Η απάντηση μου είναι ξεκάθαρη. Θα είμαι πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ, θα είμαι εκεί, και ότι και αν είναι θα το πληρώσω εγώ. Δεν θα βάλω τον ΠΑΟΚ να το πληρώσει, εγώ θα το πληρώσω, αλλά θα είμαι εκεί κοντά στον λαό. Ο ΠΑΟΚ κουβαλάει και μια άλλη ιστορία στις πλάτες του και γι’ αυτό έχει και σήμα τον δικέφαλο. Δεν ξεχνιούνται αυτά. Στην έκθεση φωτογραφίας της Μπαρτσελόνα υπάρχει μια φωτογραφία ενός κληρικού να παίζει μπάλα», λέει χαρακτηριστικά.

Εισιτήριο διαρκείας!

Η παρουσία του παπά-Χρήστου στη Θύρα 4 αλλά και σε εκτός έδρας παιχνίδια του «δικεφάλου», δεν είναι κάτι καινούργιο. Εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα στους φανατικούς οπαδούς της ομάδας που αγαπάει μιας και έχει εισιτήριο διαρκείας μαζί με τους δύο γιους του, τον Κοσμά και τον Σεβαστιανό! Παράλληλα, ο ιερέας συνδυάζει την παρακολούθηση των αγώνων του «δικεφάλου» με την ανάγκη του να προσεγγίσει τους νέους και μάλιστα σε έναν από τους αγαπημένους τους χώρους, όπως το γήπεδο.

Η Κόνιτσα και ο πατέρας Παΐσιος

Ο παπά-ΠΑΟΚ, όπως τον φωνάζουν πολλοί, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978, ερχόμενος από την Κόνιτσα. Σπούδασε στη θεολογική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και για 27 χρόνια υπήρξε καθηγητής Θεολογίας αλλά τα τελευταία έντεκα είναι ιερέας (αποφάσισε να βάλει τα ράσα σε μεγάλη ηλικία). Δεν κρύβει την αγάπη του για τον πατέρα Παΐσιο, ο οποίος τον επηρέασε και σημάδεψε τη ζωή του. Στη δεδομένη χρονική στιγμή, η ενορία του βρίσκεται στο Τρίλοφο της Θεσσαλονίκης.

«Αν τους δώσεις αγάπη… τρελλαίνονται»!

Ο παπά-Χρήστος –ως μοναδική ή έστω όχι συνηθισμένη, περίπτωση ανθρώπου- έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ. Έχει παραχωρήσει συνέντευξη στα «Νέα», στο «Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης, στο κανάλι «Alpha» κ.α. Το αγαπημένο του θέμα είναι η νεολαία και υπογραμμίζει ότι η κοινωνία πρέπει να βρεθεί κοντά στα παιδιά για να μπορέσει να τα καταλάβει, να τα προσεγγίσει και να τα… αγγίξει. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι πολλοί από τους νέους βρίσκονται κοντά στην Εκκλησία και αρκετοί τον ψάχνουν για να τους εξομολογήσει. «Στην κερκίδα των φανατικών έχει πολλά παιδιά πεταμένα για διάφορους λόγους από την κοινωνία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αγκαλιά αισθάνομαι από όλα αυτά τα παιδιά. Τι ομορφιά αισθάνομαι μέσα στην ψυχή μου και πόσες εκατοντάδες παιδιά από την κερκίδα έρχονται κάθε μήνα στην εκκλησία για εξομολόγηση. Έρχονται και με ψάχνουν αγωνιωδώς. Αν δεν το ζήσει κάποιος αυτό, δεν μπορεί να το καταλάβει. Είναι κρίμα που δεν το κατανοούν εύκολα κάποιοι της Εκκλησίας μας. Αυτά τα παιδιά θέλουν πολλή αγάπη και αν τους δώσεις αγάπη… τρελαίνονται», έχει πει ο παπά-Χρήστος.

«Δεν φωνάζω υβριστικά συνθήματα»

Αρκετά είναι τα βίντεο στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον παπά-Χρήστο, που βρίσκεται ανάμεσα σε φιλάθλους τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον… αποθεώνουν. Πολλές φορές, μάλιστα, φωνάζουν υβριστικά συνθήματα αφού η λέξη παπάς έχει ομοιοκαταληξία με τη λέξη Πειραιάς (δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το σύνθημα) αλλά ο ίδιος δεν φωνάζει. Όσο για εκείνους που χρησιμοποιούν βωμολοχίες; «Ένας πατέρας, πρέπει να αγκαλιάζει τα παιδιά ακόμη και τη στιγμή που παρεκτρέπονται», είπε κάποτε όταν ρωτήθηκε.

Με τους αναρχικούς στις πορείες!

Είναι από τους ιερωμένους που δεν... πήγαιναν τον μακαριστό Χριστόδουλο, στον οποίο καταλογίζει φανατισμό, αντίθετα εκτιμά βαθιά τον Ιερώνυμο. Υποστηρίζει, επίσης, ότι η εκκλησία είναι η πρώτη που πρέπει να πολεμάει το σάπιο και το κατεστημένο και δεν διστάζει να συμφωνήσει με εκείνους που αναφέρουν πως ο Χριστός ήταν ο πρώτος αναρχικός: «Μα γι' αυτό τον σταύρωσαν. Το σύστημα τον σταύρωσε!», λέει. Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι στις πρώτες διαδηλώσεις για το Ιράκ κατέβαινε στις πορείες με τα μπλοκ των αναρχικών γιατί τον εξέφραζαν τα συνθήματά τους. Συμπληρώνει, επίσης, ότι μετά τις πορείες, αρκετοί από τους νέους, τον πλησίαζαν, του φιλούσαν το χέρι και πλέον διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί τους.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ κάτω τα ξερά σας από τον παπα-Χρήστο τον ΠΑΟΚΤΣΗ ιερέα!!!

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
τον Ανθιμο ποιος θα τον μεταθεσει οριστικα ? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Μόνο οι Θεσ/νικείς μπορούν να τον μεταθέσουν οριστικά αλλά απ' ό,τι φαίνεται είναι αρεστός στο "ποιμνίο" του...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και ξαφνικά αυτοί που μας έλεγαν γραφικούς και κλαψιαρηδες για τη διαιτησία και τα κατεστημένα, τώρα κάνουν τα ίδια. Αδικημένοι από τη διατησία, απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα , τα σπάνε, dvd με τις αδικίες κτλ κτλ....

Πόσο αδερφές είστε όλοι όσοι το παίζετε υπεράνω........ Όταν όμως αλλάζουν τα κόζια ξεχνάτε τα λόγια σας. Πουστρογαυροβάζελοι..... Μια ζωή αδερφάρες...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Και ξαφνικά αυτοί που μας έλεγαν γραφικούς και κλαψιαρηδες για τη διαιτησία και τα κατεστημένα, τώρα κάνουν τα ίδια. Αδικημένοι από τη διατησία, απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα , τα σπάνε, dvd με τις αδικίες κτλ κτλ....

Πόσο αδερφές είστε όλοι όσοι το παίζετε υπεράνω........ Όταν όμως αλλάζουν τα κόζια ξεχνάτε τα λόγια σας. Πουστρογαυροβάζελοι..... Μια ζωή αδερφάρες...

Πες τα Χρυσόστομε... Μου τα έλεγαν οι παλιοί ότι τα έκαναν αυτά οι γάβροι τα χρόνια της πέτρινης δεκαετίας που εγώ ήμουν πιτσιρικάς & δεν τα πίστευα... Να όμως που είχαν δίκιο!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τον Ανθιμο ποιος θα τον μεταθεσει οριστικα ? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τον σκατοπούστη... και λίγο για την ιστορία του εν λόγω "παναχρειώτατου"

ο κατα κόσμον κος Ανθιμος Ρούσσος, εκ Πύργου Ηλίειας ορμώμενος (φτού στον κόρφο μας), χειροτονήθηκε μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως (τι σκατά θέλει η αλεπού στο παζάρι) μετά την έκπτωσιν του Κωνστάντιου το 1974 και στην οποία υπηρέτησε (τα αρχίδια μου κουνιούνται όπως θα σας πω παρακάτω) επί 30 έτη μέχρι το 2004, (δεύτερος μακροβιώτερος μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως μετά τον Ιωακείμ Καβύρη, ο Θεός ας αναπαύσει την πραγματικά ΑΓΙΑ ψυχή του)..

κατά την διάρκεια της διακονίας του ο παναχρειώτατος Ανθιμος κατάφερε

(1) να αλώσει τον πέριξ της μητροπόλεως χώρον και να εκδιώξει το ιστορικό Γυμνάσιο Αρρένων κάνοντας προσπάθειες να γκρεμίσει το κτίριο που στεγαζόταν (ευτυχώς δεν του βγήκαν) και προσπάθησε επίσης να εκδιώξει το Γ! Δημοτικό Σχολείο αλλά ευτυχώς δεν το πέτυχε (αφού σε δημόσια συγκέντρωση κατοίκων εγώ και 17 συμμαθητές μου τον απειλήσαμε ότι θα τον ξυρίσουμε χωρίς σαπούνι-ακόμα μου το φυλάει ο τράγος να σκεφτείτε ότι την κηδεία του γέρου μου δεν ήθελε να την αφήσει να γίνει στην μητρόπολη στην οποία ο μακαρίτης ήταν, ευτυχώς όχι τόσο πιστός, ενορίτης)
(2) εξαφάνισε αναθήματα, εικόνες βυζαντινές, σκεύη κλπ που εμπιστεύτηκαν στην μητρόπολη πρόσφυγες από την Αίνο. η τύχη τους αγνοείται μετά την "διακονία" του. των κατηγοριών απηλάχθη με βούλευμα επί πρωθυπουργίας ΑΠ. Φωτοτυπία του σχετικού πρακτικού παραδόσεως των ειδών στον τότε μητροπολίτη Γερβάσιο έχω στα χέρια μου
(3) ενθυλάκωσε πλείστας κληρονομίας από ηλικιωμένους κατοίκους της αλεξανδρούπολης (ΟΧΙ ΑΚΛΗΡΟΥΣ) ποσά των οποίων βρέθηκαν σε προσωπικούς του λογαριασμούς και αναγκάστηκε να τα επιστρέψει
(4) εκτισε ΠΑΡΑΝΟΜΑ μονή γυναικών πάνω σε αρχαιολογικό χώρο, παρόλες τις αντιδράσεις των κατοίκων. η υπόθεση εκκρεμεί ακόμη στην δικαιοσύνη αλλά αμφιβάλλω αν θα γίενι τίποτε (το πολύ πολύ να πληρωθεί ένα πρόστιμο) στην οποίαν "ησύχαζε" (πούτσες μπλέ, γαμούσε ο μούργος)..
(5) προαλειφόταν για την θέση του αρχιεπισκόπου Αθηνών αλλά του την έφαγε ο Χριστόδουλος (κατά κόσμον ιεροδουλος)
(6) εχρισε διάδοχο του τον αρχιμανδρίτη Ανθιμο ηλικίας σήμερα 47 ετών, διδασκάλου το επάγγελμα και εγνωσμένου πούστη ανα την πόλιν και εις την περιφέρειαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.. τον εν λόγω είχα την τύχη να τον έχω μαθητή σε ιδιαίτερα μαθηματικών που έκανα σαν φοιτητής στην γενέθλια μου πόλη Αλεξανδρούπολη.. (όχι ρε δεν τον πήδηξα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

γιαούρτι ρε οπου τον βλέπετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
αυτος ο μπερετα εχει παοκοφατσα...
αν ερθει τελικα