Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κανένας. Γιατί απλά δεν θα περάσουν στους ομίλους

Στα παπάρια μας,έτσι κι αλλιώς το κόμπλεξ τους είναι κάτι παραπάνω από πασιφανές.
Με τον εφιάλτη της δικής μας μεετακίνησης κοιμούνται και ξυπνάνε(?)..

Καλημέρα..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στα παπάρια μας,έτσι κι αλλιώς το κόμπλεξ τους είναι κάτι παραπάνω από πασιφανές.

Καλημέρα..
τι λες ρε κομπλεξικό σκουλήκι ρε για τον τιτανομέγιστο λαό της μπαουκ?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Καλημέρα..
Η μεγαλύτερη εκδρομή losers στον πλανήτη

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως αγαπητά άτιτλα ο Ζαγοράκης δεν έκανε την κίνηση του ΟΑΚΑ για εσάς (μη χαίρεστε) αλλά για να πιέσει να γίνουν τα έργα στην Τούμπα. Απλά πράγματα. Εξάλλου δεν παίζει να γίνει κανένα ματς στο ΟΑΚΑ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μοναχα εμεις βρε γαμιολες
κομπλεξικες
που δηλωσατε για εδρα το οακα
ζηλιαρες πουσταρες...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως αγαπητά άτιτλα ο Ζαγοράκης δεν έκανε την κίνηση του ΟΑΚΑ για εσάς (μη χαίρεστε) αλλά για να πιέσει να γίνουν τα έργα στην Τούμπα. Απλά πράγματα. Εξάλλου δεν παίζει να γίνει κανένα ματς στο ΟΑΚΑ.

Εσυ με τρομαζεις, εισαι πολυ εξυπνος και πονηρος για ορκ......... και οχι τιποτα, αλλα θα ξυπνησεις και αλλους.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μοναχα εμεις βρε γαμιολες
κομπλεξικες
που δηλωσατε για εδρα το οακα
ζηλιαρες πουσταρες...
Μάλλον έχετε μπερδευτεί. Το χάσατε το κυπελλάκι. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω που στηρίζετε τον χαρακτηρισμό έπος. Να το σηκώνατε να παραδεχτώ...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ με τρομαζεις, εισαι πολυ εξυπνος και πονηρος για ορκ......... και οχι τιποτα, αλλα θα ξυπνησεις και αλλους.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί εσύ πίστεψες έστω και μια στιγμή ότι ο Ζαγοράκης θα ασχοληθεί με την ομαδούλα σου;;;;; Ο άνθρωπος διοικεί χωρίς λεφτά τον ΠΑΟΚ και όσα και να γράφεις περί προβάτων και κουτόχορτων ο ΠΑΟΚ έφτασε εκεί που εσύ ποτέ δε θα φτάσεις ούτε για τα επόμενα 40 χρόνια.

Προσωπικά δεν θέλω και ούτε ήθελα ούτε ευρώ από τον οπαπ. Αλλά το να βγαίνει ο οπαδός μιας εξίσου ευνοημένης από το δημόσιο ομάδας και να κράζει είναι τουλάχιστον εμετικό και γλοιώδες.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γιατί εσύ πίστεψες έστω και μια στιγμή ότι ο Ζαγοράκης θα ασχοληθεί με την ομαδούλα σου;;;;; Ο άνθρωπος διοικεί χωρίς λεφτά τον ΠΑΟΚ και όσα και να γράφεις περί προβάτων και κουτόχορτων ο ΠΑΟΚ έφτασε εκεί που εσύ ποτέ δε θα φτάσεις ούτε για τα επόμενα 40 χρόνια.

[glow=red,2,300]Προσωπικά δεν θέλω και ούτε ήθελα ούτε ευρώ από τον οπαπ[/glow]. Αλλά το να βγαίνει ο οπαδός μιας [glow=red,2,300]εξίσου ευνοημένης από το δημόσιο ομάδας[/glow] και να κράζει είναι τουλάχιστον εμετικό και γλοιώδες.

Ξερεις οτι εισαι μειοψηφια, αλλα εφοσων το εννοεις, το σεβομαι απολυτα, ουτε εγω θελω για την ομαδα μου Ευρω παραπανω απο ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Αυτο απο που προκυπτει?????  :think:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξερεις οτι εισαι μειοψηφια, αλλα εφοσων το εννοεις, το σεβομαι απολυτα, ουτε εγω θελω για την ομαδα μου Ευρω παραπανω απο ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Αυτο απο που προκυπτει?????  :think:
Χρέη μπασκετ, 44, πληρωμή παικτων, αλεξανδρειο τζαμπανταν, προπέρσινη ρύθμιση οφειλών, ζεστά και κρυα μπαλάκια στις κληρώσεις κυπέλλων, δεύτερη άνοδος στην Α΄εθνική, πέτσινα πρωταθλήματα στο μπασκετ με αποφάσεις διεξαγωγής πλέυ οφ μεσούσης της περιόδου και ενώ άλλες ομάδες ήταν πρώτες, ελληνοποιήσεις παικτών κτλ κτλ κτλ κτλ. ........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το φάουλ του 'καπιτάνο"

"ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..."

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μπορεί ως παίκτης να πρόσφερε όπως και αρκετοί άλλοι στην ιστορία του ΠΑΟΚ για μόλις βέβαια μία σεζόν ουσιαστικά, ως τεχνικός διευθυντής όμως και παρόλο που του δόθηκε η ευκαιρία, δεν έκανε τίποτα παρά μόνο προβλήματα δημιούργησε στην ομάδα...

...Τώρα με δηλώσεις του και ενώ φάνηκε ότι ήδη κάτι "έψηνε" με την Σταντάρ κάνει δεύτερο φάουλ ενώ έχει ήδη φύγει από τον σύλλογο.

Τονίζει πως δεν... περνούσε ο λόγος του παρόλο που μέσα στους μόλις έξι μήνες πρόσληψης του έκανε δύο μεταγραφές και πήγε στην Πορτογαλία με σκοπό να κλείσει προπονητή, στην γνωστή ιστορία με το "φιάσκο" Ζόρζε Κόστα!

Όσο για τους διάσημους φίλους του; Τους είχε μόνο για την πάρτη του, και με έναν από αυτόν άλλωστε έκλεισε την δουλειά με την Σταντάρ Λιέγης, αντί να κλείσει προπονητή...

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του «Antenna 1» τόνισε:

«Ήταν ασυνεπές να υπάρχουν δύο τεχνικοί διευθυντές σε μία ομάδα. Στην ποδοσφαιρική μου καριέρα πάντα δούλευα με έναν τεχνικό διευθυντή που έπαιρνε τις αποφάσεις», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Από τη στιγμή που ο λόγος μου δεν είχε πλέον την αξία που του άρμοζε, έπρεπε να ακολουθήσω άλλο δρόμο. Το γεγονός πως έφυγα δεν έχει να κάνει με τη μη πρόσληψη του Ζόρζε Κόστα.

Ούτε με τα λεφτά που μου πρόσφεραν, όπως ειπώθηκε εδώ. Πρόκειται για σχέδια ζωής που έχω. Αν ήταν κάτι άλλο θα το έλεγα γιατί μου αρέσει να είμαι ευθύς με τους ανθρώπους».

"Καπιτάνο" να είσαι καλά, στην ανάμνηση μας, θα μείνεις φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ και όχι το κουστούμι...

Τι εγινε ρε αυτος που ειναι τιμη για τον μπαοκ να εχει τ. διευθυντη που εχει γηπεδο με το ονομα του στη χωρα του??????????

Τον πετυχημενο???

Που εφυγε σα "φιλος"?

Που δε θα μαθετε ποτε γιατι εγινε σε μια νυχτα τ. διευθυντης και με ΤΙ μισθο?????

Αυτα για το κουτοχορτο...... αν θελεις εχει κι αλλα...... :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το φάουλ του 'καπιτάνο"

"ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..."

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μπορεί ως παίκτης να πρόσφερε όπως και αρκετοί άλλοι στην ιστορία του ΠΑΟΚ για μόλις βέβαια μία σεζόν ουσιαστικά, ως τεχνικός διευθυντής όμως και παρόλο που του δόθηκε η ευκαιρία, δεν έκανε τίποτα παρά μόνο προβλήματα δημιούργησε στην ομάδα...

...Τώρα με δηλώσεις του και ενώ φάνηκε ότι ήδη κάτι "έψηνε" με την Σταντάρ κάνει δεύτερο φάουλ ενώ έχει ήδη φύγει από τον σύλλογο.

Τονίζει πως δεν... περνούσε ο λόγος του παρόλο που μέσα στους μόλις έξι μήνες πρόσληψης του έκανε δύο μεταγραφές και πήγε στην Πορτογαλία με σκοπό να κλείσει προπονητή, στην γνωστή ιστορία με το "φιάσκο" Ζόρζε Κόστα!

Όσο για τους διάσημους φίλους του; Τους είχε μόνο για την πάρτη του, και με έναν από αυτόν άλλωστε έκλεισε την δουλειά με την Σταντάρ Λιέγης, αντί να κλείσει προπονητή...

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του «Antenna 1» τόνισε:

«Ήταν ασυνεπές να υπάρχουν δύο τεχνικοί διευθυντές σε μία ομάδα. Στην ποδοσφαιρική μου καριέρα πάντα δούλευα με έναν τεχνικό διευθυντή που έπαιρνε τις αποφάσεις», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Από τη στιγμή που ο λόγος μου δεν είχε πλέον την αξία που του άρμοζε, έπρεπε να ακολουθήσω άλλο δρόμο. Το γεγονός πως έφυγα δεν έχει να κάνει με τη μη πρόσληψη του Ζόρζε Κόστα.

Ούτε με τα λεφτά που μου πρόσφεραν, όπως ειπώθηκε εδώ. Πρόκειται για σχέδια ζωής που έχω. Αν ήταν κάτι άλλο θα το έλεγα γιατί μου αρέσει να είμαι ευθύς με τους ανθρώπους».

"Καπιτάνο" να είσαι καλά, στην ανάμνηση μας, θα μείνεις φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ και όχι το κουστούμι...

Τι εγινε ρε αυτος που ειναι τιμη για τον μπαοκ να εχει τ. διευθυντη που εχει γηπεδο με το ονομα του στη χωρα του??????????

Τον πετυχημενο???

Που εφυγε σα "φιλος"?

Που δε θα μαθετε ποτε γιατι εγινε σε μια νυχτα τ. διευθυντης και με ΤΙ μισθο?????

Αυτα για το κουτοχορτο...... αν θελεις εχει κι αλλα...... :2funny:

Δεν μπορώ να καταλάβω που φάγαμε κουτόχορτο. Ήταν μια λάθος όπως εξελίχθηκε επιλογή. Όλες οι ομάδες κάνουν τέτοιες. Που και που όμως κάνουν και σωστές. Αλήθεια θύμισέ μου καμιά σωστή επιλογή των δικών σας.....

Επισκέπτης
paok_nofcuk.jpg

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Χρέη μπασκετ, 44, πληρωμή παικτων, αλεξανδρειο τζαμπανταν, προπέρσινη ρύθμιση οφειλών, ζεστά και κρυα μπαλάκια στις κληρώσεις κυπέλλων, δεύτερη άνοδος στην Α΄εθνική, πέτσινα πρωταθλήματα στο μπασκετ με αποφάσεις διεξαγωγής πλέυ οφ μεσούσης της περιόδου και ενώ άλλες ομάδες ήταν πρώτες, ελληνοποιήσεις παικτών κτλ κτλ κτλ κτλ. ........

Χρεη μπασκετ - το ιδιο ακριβως εγινε και με σενα.
44-κουρασε
Πληρωμη παικτων - ρωτα το φιλαρακι σας τον ορφανο.
Τουμπα? Κρατικο?  (Χτισιμο ΚΑΙ συντηρηση,δεη-οτε-νερο απο ΓΓΑ)
Προπερσινη ρυθμιση - και συ τα ιδια!
Ζεστα κρυα μπαλακια - μονο για μενα υπαρχουν, ε? Οταν εσυ αποκλειεσαι απο αγ.νικολαο-βουλη και γιαννενο, δεν υπαρχουν "κρυα" μπαλακια?
Δευτερη ανοδος ?????????
Πρωταθληματα μπασκετ?????
Πλευ οφ? Ποτε θεσπιστηκαν και ποιος "αλλος" ηταν πρωτος???????

Μην εκτιθεσαι αλλο....... α, googlαρισε λιγο και τις εμφανισεις της ομαδας σου τα τελευταια 20+ χρονια να δεις το εμπρος μερος της φανελας σου........ για αρχη.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν μπορώ να καταλάβω που φάγαμε κουτόχορτο. Ήταν μια λάθος όπως εξελίχθηκε επιλογή. Όλες οι ομάδες κάνουν τέτοιες. Που και που όμως κάνουν και σωστές. Αλήθεια θύμισέ μου καμιά σωστή επιλογή των δικών σας.....

Η "λαθος επιλογη" πριν απο μια εβδομαδα ηταν ο υπερπαοκτσομεγαλοτεχνικοδιευθυντης που κανει το φιλικο με τους τεραστιους παικτες-φιλους του, που εχει γηπεδο με το ονομα του και που θα φερει τον τρισμεγιστο ζορζε κοστα για προπονητη. Βρες ποιους παικτες εχεις παρει τα τελευταια 2 χρονια, μετα τη χρονια που ΗΣΟΥΝ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗ Β', βγαλε απο τη μεση βιερινια και κοντρερας που ηταν αποκλειστικες επιλογες του σαντος και πες μου τι εφεραν ο "παγκοσμιος" κονσεισαο και ο τεχνικος διευθυντης β' του επομενου αιωνα βρυζας............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom