Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΠΙθανώς όχι αλλά εγώ όταν πήγα τελικούς έβγαλα από τη μέση το ποκ. ΕΠίσης κάθε χρόνο τυχαίνω με έναν εκ των γαύρο και βάζελο. Εσύ;;;;

Αρα τελικα οι κληρωσεις ειναι στημενες 'η θεμα κωλοφαρδιας???????? Μην ψαχνετε ΠΑΝΤΟΥ φαντασματα............ δηλαδη ο βαζελας που φετος επαιξε με β' και γ' εθνικη μονο και τωρα με το γιαννενο ηταν στημενο ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ? ΕΓΩ τουλαχιστον δε το βλεπω ετσι..... δε θυμαμαι ολες τις πορειες σου, αλλα και γω εχω πεσει και σε σενα και στον γαυρο, αλλα πολλες φορες αποκλειστηκα απο τα λιμα και δεν ξερουμε με ποιον θα συνεχιζα, οπως και συ οταν αποκλειστηκες απο χαιδαρια-αγ.νικολαους και αλλα λιμα, δεν ξερουμε πως θα συνεχιζε....... ελεος πια....... αν καθομουν τωρα να σκεφτομαι γιατι ο πουστης ο βαζελος δεν εχει παιξει με ομαδα της προκοπης φετος, θα ημουν για κλαματα.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πάλι φάνηκε ότι ο στόχος σου είναι τι θα κάνουμε εμείς. Εξάλλου και εσύ ξέρεις ότι κύπελλο δεν παίρνεις.

Ρε συ Nacho, ειμαι χαζος????????? Εγω???? 'Η αυτος????????? Εγραψα καπου κατι τετοιο?????????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ωραία δε θα πει τπτ...

Φραπεδιές το καλοκαιράκι μέχρι να έρθει ο Αύγουστος αντί να τρέχεις σε τπτ Λευκορωσίες απ'τον Ιούλιο..

Εκτός αν....

χρειαστεί να παίξουμε κι εμείς νωρίς :grin:

Ναι, θα μας αφαιρεσουν 10 βαθμους γιατι στον αγωνα πρωταθληματος με τον μακαρο φυσηξε αερας και του εσβησε το πουρο....... :2funny:

Αλλα τι λεω..... και να μην μπαιναμε στα πλει οφ (πλει ΩΧ για καποιους), παλι δε θα χρειαζοταν να παιξουμε ΝΩΡΙΣ...... :cool2:

Επισκέπτης
Ναι, θα μας αφαιρεσουν 10 βαθμους γιατι στον αγωνα πρωταθληματος με τον μακαρο φυσηξε αερας και του εσβησε το πουρο....... :2funny:

Αλλα τι λεω..... και να μην μπαιναμε στα πλει οφ (πλει ΩΧ για καποιους), παλι δε θα χρειαζοταν να παιξουμε ΝΩΡΙΣ...... :cool2:

Όταν λέω να παίξουμε νωρίς δεν εννοώ αναγκαστικά στο europa ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πάλι φάνηκε ότι ο στόχος σου είναι τι θα κάνουμε εμείς. Εξάλλου και εσύ ξέρεις ότι κύπελλο δεν παίρνεις.

Να στο ξαναπω στα κανονικα ελληνικα....... ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ τι θα κανεις εσυ, εγω εχω τελικο κυπελλου μπροστα μου, πλει οφ και Ευρωπη του χρονου, ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, εχω τους στοχους μου, να παιξω τη μπαλιτσα μου, να κρατησω τον προπονηΤΑΡΑ μου, να συνεχισω να στηριζω την ΟΜΑΔΑΡΑ μου, με τα καλα και τα στραβα που ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ..... και δε πα' να γα' οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ............

Εσυ δηλαδη ξερεις οτι κυπελλο ΔΕΝ παιρνω??????? ΟΚ, δεκτο, πιτσα-μπυρα-καναπεδαρα (και πρασινο κασκολακι κατα την προσφιλη συνηθεια σας) και κατσε να δεις αν παιρνω 'η οχι.......

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
διαβαζω τα εκατερωθεν πειραγματα και θυμηθηκα ενα ελληνικο παλιο εργο σε μια σκηνη που γυριστηκε στο πανοραμα θεσσαλονικης....ο βεγγος μιλουσε με τον ηλιοπουλο και τελος ειπε.. ταδε εφη ΘΡΑΣΥΜΒΟΥΛΑΣ..
θυμηθηκα εκεινη την ομαδαρα εξ αθηνων που για πλακα φιλοδωρησε με 4< τεσσερα >  στο κυπελλο την μπαοκ....ελπιζω να βοηθησα την συζητηση  ..καλο πασχα ......

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
διαβαζω τα εκατερωθεν πειραγματα και θυμηθηκα ενα ελληνικο παλιο εργο σε μια σκηνη που γυριστηκε στο πανοραμα θεσσαλονικης....ο βεγγος μιλουσε με τον ηλιοπουλο και τελος ειπε.. ταδε εφη ΘΡΑΣΥΜΒΟΥΛΑΣ..
θυμηθηκα εκεινη την ομαδαρα εξ αθηνων που για πλακα φιλοδωρησε με 4< τεσσερα >  στο κυπελλο την μπαοκ....ελπιζω να βοηθησα την συζητηση  ..καλο πασχα ......
φιλε οτι να ναι...
αλλα δεν πειραζει
καλο πασχα και καλη ανασταση στα γκαβλια μας...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Α....ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ
Α.... ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ....
ΧΟΝΤΡΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΠΟΡΝΗ
ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ;

Γκάαααααααααααααααβλαααααααααααααα!!!!!!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Α....ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ
Α.... ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ....
ΧΟΝΤΡΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΠΟΡΝΗ
ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ;

Το πουτανοπαιδι με τα τρεμαμενα χερακια, το παχυλο συμβολαιο και την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ (για μερικα γιδια που ακομα δεν ξερουν με ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ πηγε στη τζουλια του βορρα), εχει δικιο σε αυτα που λεει..... ΑΛΛΑ..... αλλα κοριτσαρα μου κοκορικο..... οταν στο γηπεδο σου πεφτει ολο το συμπαν στους αντιπαλους και οταν ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ και ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΣΟΥ στην εθνικη νικοκηπουριδης ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ απο τα μαστουρια που εκαναν ντου εναντιον του....... ΤΟΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ "φανταστικος λαος" "φοβερη ατμοσφαιρα",εεε???........... γυριστρουλες........  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ωραιος, τον ειχα ξεχασει τον .....βουλη!!! Καλο πασχα!!!!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Να μην ξεχασω βεβαια, τωρα που το θυμηθηκα, να σας ευχαριστησω εκ μερους ολων των Αρειανων για τη συμπαρασταση σας και το ειλικρινο ενδιαφερον σας να μας σωσετε απο την καταστροφη, οταν ηταν να παρουμε τον loser ΕΡΚ, ποσο δικιο ειχατε..... ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ...... καλα που ΔΕ σας ακουσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κανένας δεν αμβισβήτησε την αξία του Κούπερ.
Αν μάλιστα συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα τον βλέπω του χρόνου να κερδίζει επάξια την θέση του βοηθού δίπλα στον Μέγα Δάσκαλο Σάντος.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν μάλιστα συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα τον βλέπω του χρόνου να κερδίζει επάξια την θέση του βοηθού δίπλα στον [glow=red,2,300]Μέγα Δάσκαλο Σάντος[/glow].

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συ ειπας.........

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν μάλιστα συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα τον βλέπω του χρόνου να κερδίζει επάξια την θέση του βοηθού δίπλα στον Μέγα Δάσκαλο Σάντος.
γιατι παει στον αρη ο σαντος??

Επισκέπτης

Aυτό είναι άλλωστε το όνειρο ζωής του Κούπερ.
Να τον αξιώσει ο γιαραμπής κάποτε να γίνει βοηθός του σάντος!

Πόσο σας έχουν ζαλίσει οι απανωτές αλήθεια???

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αν διάβαζε κάποιος ουδέτερος το thread που δεν ασχολείται με το Ελληνικό πρωτάθληαμ θα ήταν σίγουρος ότι ο αρης είναι τουλάχιστον 20β πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Πόσο λίγοι είσαστε.
Πανυγηρίζετε στους -10.

Συνημμένα

• barbastathis.jpg
    barbastathis.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 11

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν διάβαζε κάποιος ουδέτερος το thread που δεν ασχολείται με το Ελληνικό πρωτάθληαμ θα ήταν σίγουρος ότι ο αρης είναι τουλάχιστον 20β πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Πόσο λίγοι είσαστε.
Πανυγηρίζετε στους -10.

Αντε ρε.... και δε θα πιστευε οτι εκλεψε το πρωταθλημα που ειχε στο τσεπακι του ο μπαοκ του τιτανοτεραστιου σαντος, καποιος σπαθας που τολμησε να δειξει κιτρινη καρτα στον τσε γκε βαρα τον στο 2'????????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom