Επισκέπτης
Κλάααααααααααααααααααααααααααααααμαααααααααααααααααα
Πίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικραααααααααααααααααααααααααα
Δυστυχίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
φφφφφφφφφφφφααααααααααααααααααααααααααααπππππππππππππππππππππππππππππΑυτό που με ανυσηχεί είναι ότι σε δύο εβδομάδες χάσαμε δύο φορές από λεγόμενες μικρές ομάδες. Και αυτό στο πρωτάθλημα είχε να συμβεί από πρόπερσι.
Αυτό που με ανυσηχεί είναι ότι σε δύο εβδομάδες χάσαμε δύο φορές από λεγόμενες μικρές ομάδες. Και αυτό στο πρωτάθλημα είχε να συμβεί από πρόπερσι.
Ετσι,ετσι,σαν κλασσικη ομαδουλα της σειρας απο τον Μαρτη χανετε καθε κινητρο,ευτυχως που στις εκλαμψεις σας το ομολογειτε.Αντε βρε,και του χρονου τωρα.Για φετος αρκεστειτε να υποστηριξετε τον χορηγο σας στον τελικο με την μεγαλη ομαδα της πολης...καθαρά θέμα κινήτρου ήταν,μην ανησυχείς.....δηλαδή έλλειψης κινήτρου αφού χάθηκε το πρωτάθλημα,που στο ποδόσφαιρο είναι ο πιο ισχυρός παράγοντας για να κυνηγήσεις την νίκη...
θυμήσου τον άρη με το χαιδάρι....σίδερα έτρωγαν και τελικά τα κατάφεραν στο 95'....
Ετσι,ετσι,σαν κλασσικη ομαδουλα της σειρας απο τον Μαρτη χανετε καθε κινητρο,ευτυχως που στις εκλαμψεις σας το ομολογειτε.Αντε βρε,και του χρονου τωρα.Για φετος αρκεστειτε να υποστηριξετε τον χορηγο σας στον τελικο με την μεγαλη ομαδα της πολης...
Ετσι,ετσι,σαν κλασσικη ομαδουλα της σειρας απο τον Μαρτη χανετε καθε κινητρο,ευτυχως που στις εκλαμψεις σας το ομολογειτε.Αντε βρε,και του χρονου τωρα.Για φετος αρκεστειτε να υποστηριξετε τον χορηγο σας στον τελικο με την μεγαλη ομαδα της πολης...
Και μόνο που παραδέχεσαι ότι το κίνητρο του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα κάνεις και ομολογία της δικής σου κατωτερότητας. Όσο για τον χορηγό φάνηκε ποιανού αφέντης είναι στο γηπεδάκι σας. ΑΛήθεια θέλω να μου πεις. Τη τελευταία δεκαετία έπειξες σε 4 τελικούς. Θύμησέ μου μια ομάδα που απέκλεισες η οποία είναι μεγαλύτερη από την ξάνθη. Γιατί άραγε;;;;;;
Τσακάλι είσαιΥποννοεις κατι για τις.... κληρωσεις, αν καταλαβαινω καλα???
καθαρά θέμα κινήτρου ήταν,μην ανησυχείς.....δηλαδή έλλειψης κινήτρου αφού χάθηκε το πρωτάθλημα,που στο ποδόσφαιρο είναι ο πιο ισχυρός παράγοντας για να κυνηγήσεις την νίκη...
θυμήσου τον άρη με το χαιδάρι....σίδερα έτρωγαν και τελικά τα κατάφεραν στο 95'....
Τσακάλι είσαι
Να μην ξεχασω βεβαια, τωρα που το θυμηθηκα, να σας ευχαριστησω εκ μερους ολων των Αρειανων για τη συμπαρασταση σας και το ειλικρινο ενδιαφερον σας να μας σωσετε απο την καταστροφη, οταν ηταν να παρουμε τον loser ΕΡΚ, ποσο δικιο ειχατε..... ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ...... καλα που ΔΕ σας ακουσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ προσωπικά ποτέ δεν τον είπα λουσερ και μάλιστα είμαι από αυτούς που γράφω ότι αν κάτσει θα σας κάνει δουλειά. Το θέμα όμως είναι ότι ακόμα δεν κατάφερε τίποτα. Μη βγάζεις από τωρα γλώσσα ειδικά από τη στιγμή που η ιστορία σου έχει διδάξει ότι πάντα τη ξαναβάζεις μέσα.Να μην ξεχασω βεβαια, τωρα που το θυμηθηκα, να σας ευχαριστησω εκ μερους ολων των Αρειανων για τη συμπαρασταση σας και το ειλικρινο ενδιαφερον σας να μας σωσετε απο την καταστροφη, οταν ηταν να παρουμε τον loser ΕΡΚ, ποσο δικιο ειχατε..... ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ...... καλα που ΔΕ σας ακουσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρα οι κληρωσεις του κυπελλου ειναι ΣΤΗΜΕΝΕΣ????????? Για τον ΑΡΗ??????? Και οταν κληρωνεστε εσεις με πανσερραικους-αγ. νικολαους-χαιδαρια-γιαννενα, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ειναι καθαρες??????????
Αντε ρε παραπερα..........
ΠΙθανώς όχι αλλά εγώ όταν πήγα τελικούς έβγαλα από τη μέση το ποκ. ΕΠίσης κάθε χρόνο τυχαίνω με έναν εκ των γαύρο και βάζελο. Εσύ;;;;Αρα οι κληρωσεις του κυπελλου ειναι ΣΤΗΜΕΝΕΣ????????? Για τον ΑΡΗ??????? Και οταν κληρωνεστε εσεις με πανσερραικους-αγ. νικολαους-χαιδαρια-γιαννενα, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ειναι καθαρες??????????
Αντε ρε παραπερα..........
φφφφφφφφφφφφφφφααααααααααααααααααααααπππππππππππππππ (Βικελίδης)
φφφφφφφφφφφφφφφααααααααααααααααααααααπππππππππππππππ (χανούμα)
φφφφφφφφφφφφφφφααααααααααααααααααααααπππππππππππππππ (αλκαζάρ)
κι έπεται συνέχεια....
Πάλι φάνηκε ότι ο στόχος σου είναι τι θα κάνουμε εμείς. Εξάλλου και εσύ ξέρεις ότι κύπελλο δεν παίρνεις.Παντως δεν ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ, να ειμαστε απο σημερα αραχτοι στην καναπεδαρα μας, να περιμενουμε ΤΕΛΙΚΟ και οτι γινει, να περιμενουμε πλει οφ και οτι γινει και να ειμαστε ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ οτι θα παιξουμε στας Ευρωπας ΕΝΑΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ και ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ο συμπολιτης να ιδροκοπαει μπας και γλιτωσει τη μοιρα του να παιζει ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ απο αρχες Ιουλιου??????????
Ωραια.......
Παντως δεν ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ, να ειμαστε απο σημερα αραχτοι στην καναπεδαρα μας, να περιμενουμε ΤΕΛΙΚΟ και οτι γινει, να περιμενουμε πλει οφ και οτι γινει και να ειμαστε ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ οτι θα παιξουμε στας Ευρωπας ΕΝΑΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ και ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ο συμπολιτης να ιδροκοπαει μπας και γλιτωσει τη μοιρα του να παιζει ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ απο αρχες Ιουλιου??????????
Ωραια.......