Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα το θεωρουσα αποτυχια αν αυτοι οι δεκα βαθμοι σου διναν κατι παραπανω απο μενα,αλλα οπως καλα ξερεις δεν δινουν τιποτα,οποτε ειναι μονο να χαμε να λεγαμε.Τζαμπα κοπος.Αν θεωρεις πετυχημενη την χρονια επειδη περασες με δεκα ποντους την μεγαλη ομαδα της πολης παω πασο...Υπο αλλες συνθηκες θα σου δινα καθε διακιο να πανηγυριζεις,υπο τις παρουσες ομως σε επιασα μαλακα...
Ρητορικά υποθέτω το έγραψες αυτό έτσι?
Δε νομίζω να έχεις την απαίτηση να το καταλάβει..

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα το θεωρουσα αποτυχια αν αυτοι οι δεκα βαθμοι σου διναν κατι παραπανω απο μενα,αλλα οπως καλα ξερεις δεν δινουν τιποτα,οποτε ειναι μονο να χαμε να λεγαμε.Τζαμπα κοπος.Αν θεωρεις πετυχημενη την χρονια επειδη περασες με δεκα ποντους την μεγαλη ομαδα της πολης παω πασο...Υπο αλλες συνθηκες θα σου δινα καθε δικαιο να πανηγυριζεις,υπο τις παρουσες ομως σε επιασα μαλακα...
Εσύ όμως το καταλαβαίνεις ότι είσαι μέχρι εκεί. Αυτό είναι το ταβάνι σου. Το οποίο ταβάνι σου για εμένα είναι ο πάτος. Εγώ θα το φτάσω το ταβάνι μου. Πρόσεχε όμως μην πιάσεις εσύ πάλι τον πάτο σου (ο οποίος γνωρίζεις καλά ποιος είναι)

Επισκέπτης

Δε φτάνει ρε AGNIUS το μυαλουδάκι τους στο ότι 2 βαθμοί στα πλέϊ οφφ με έναν άσσο στο Βικελίδη κι ένα χ στην Τούμπα (καθόλου απίθανο σενάριο με την εικόνα που έχουν οι ομάδες) πήγε περίπατο.
Εκεί το χαβά τους με το +10 που στο κάτω κάτω δεν είναι και σίγουρο ότι θα μείνουν και ως το τέλος..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εσύ όμως το καταλαβαίνεις ότι είσαι μέχρι εκεί. Αυτό είναι το ταβάνι σου. Το οποίο ταβάνι σου για εμένα είναι ο πάτος. Εγώ θα το φτάσω το ταβάνι μου. Πρόσεχε όμως μην πιάσεις εσύ πάλι τον πάτο σου (ο οποίος γνωρίζεις καλά ποιος είναι)
Καταντησατε γραφικοι,γελαει ο κοσμος μαζι σας με τα ταβανια και τα πατωματα που αναφερετε.ΔΕν εχεις δει ποτε Τσαμπιονς Λιγκ και μιλας για ταβανι!!Τζαμπα κουβεντα κανουμε,εχει δικιο ο Νατσο,αντε κοιμησου και ονειρεψου ταβανια για να ξυπνησεις ωραια και αυριο.Ευτυχως τα πλει οφφ ειναι κοντα...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρητορικά υποθέτω το έγραψες αυτό έτσι?
Δε νομίζω να έχεις την απαίτηση να το καταλάβει..
καταλαβαίνω ότι εσύ δυσκολεύτηκες να το καταλάβεις αλλά χαίρομαι γιατί προοδεύεις

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταντησατε γραφικοι,γελαει ο κοσμος μαζι σας με τα ταβανια και τα πατωματα που αναφερετε.ΔΕν εχεις δει ποτε Τσαμπιονς Λιγκ και μιλας για ταβανι!!Τζαμπα κουβεντα κανουμε,εχει δικιο ο Νατσο,αντε κοιμησου και ονειρεψου ταβανια για να ξυπνησεις ωραια και αυριο.Ευτυχως τα πλει οφφ ειναι κοντα...
Διαφωνείς κάπου σε αυτά που γράφω;;;; Είναι κάτι αναληθές;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Πω ρε φιλε, ειδικα ΤΩΡΑ βρηκες μερες να μας γραφεις για τον....... ΠΑΤΟ σου........αντε να τα εγραφες πριν 3 εβδομαδες, αλλα τωρα?????? Σα να γραφει η τζουλια για το νιμου της...... :grin:

Τελικα, παλιολινατσες, θα μας πειτε γιατι τα τυρια τοσο μενος εναντιον σας και γιατι αναρτηθηκε το εμμετικο πανο??????

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
για τον Μπλιωνα (r.i.p) ρε τυπε τι γιατι. εκμεταλλευονται το θανατο ενος ανθρωπου για να νοιωσουν οτι υπαρχουν στον οπαδικο χαρτη δημιουργωντας κοντρα με μεγαλυτερες ομαδες.

Επισκέπτης
Πω ρε φιλε, ειδικα ΤΩΡΑ βρηκες μερες να μας γραφεις για τον....... ΠΑΤΟ σου........αντε να τα εγραφες πριν 3 εβδομαδες, αλλα τωρα?????? Σα να γραφει η τζουλια για το νιμου της...... :grin:

ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
για τον Μπλιωνα (r.i.p) ρε τυπε τι γιατι. εκμεταλλευονται το θανατο ενος ανθρωπου για να νοιωσουν οτι υπαρχουν στον οπαδικο χαρτη δημιουργωντας κοντρα με μεγαλυτερες ομαδες.

Αληθευει οτι κυκλοφορησε ΣΥΝΘΗΜΑ και ΠΑΝΟ προσφατα...... "μια κροτιδα για καθε καρωτιδα"???????? Παντελονατη απαντηση θελω, γιατι μου εχουν υποσχεθει και αποδειξεις οι πηγες μου........

(Και ειχα την απορια τι νταλγκα βαρουσαν τα τυρογαλα και δερναν μπαογκτζακια στο τρενο για Αθηνα, μετα το μπαοκ-αεκ......)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
όχι ρε πούστη μου...δεν υπάρχουν αυτά ρε συ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ορεξη και χρονο για ψαξιμο να 'χεις και ολα υπαρχουν.........  :grin:

Οι φιλτατοι δε συμμετεχουν, μαλλον βλεπουν στο MEGA τους αντιπαλους τους για του χρονου.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπα σε καλό σου βραδυάτικα....βγήκε το τσίπουρο απ'τη μύτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε και συ, σου ειπαν οτι για τη νηστεια κανει τσιπουρο με θαλασσινα και το εχεις ξεσκισει..... το τσιπουρο ΣΚΕΤΟ...... πρωι μεσημερι βραδυ (που λεει και το συνθημα)  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ε και συ, σου ειπαν οτι για τη νηστεια κανει τσιπουρο με θαλασσινα και το εχεις ξεσκισει..... το τσιπουρο ΣΚΕΤΟ...... πρωι μεσημερι βραδυ (που λεει και το συνθημα)  :2funny: :2funny:

Όλες τις εποχές πάει το τσιπουράκι....νέκταρ!

Προπαγάνδα!Ο Γαμάι τα στέλνει! :2funny:

Ο γαμαϊ τύπωσε και τα προσκλητήρια :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom