θα κρατήσω και για σένα καμιά αρχιδότριχα. Έχω μπόλικες
την υπογραφη μου να πατας να βλεπεις καθε πρωι σερσερικο να θυμασαι ποιος εισαι
θα κρατήσω και για σένα καμιά αρχιδότριχα. Έχω μπόλικες
Θα έχω πρόβλημα αν την καταπιώ? Για πες εσύ που έχεις πείρα και ξέρεις καλύτερακρατα τες να εχεις να θυμασαι
κοιτα μην κολλησει καμια πουτσοτριχα μονο στο λαιμο σου την κυριακη το βραδυ
Σχήμα λόγου ρε μαθηματικέ!!!
ε δεν εισαι πιο κοντος τοτεΣχήμα λόγου ρε μαθηματικέ!!!
Υ.Γ.1.72 65.
ελα να με δεις απο κοντα να δεις αμα ειμαι μπουχεσαςΜπουχέσα!!!!!!!!!!!
Ο γαμιάς σου είμαι. Να μου μιλάς καλύτερατην υπογραφη μου να πατας να βλεπεις καθε πρωι σερσερικο να θυμασαι ποιος εισαι
Αλήθεια πότε θα πάμε ρε μαλάκα για κανένα τσίπουρο?ελα να με δεις απο κοντα να δεις αμα ειμαι μπουχεσας
θα το κανονισουμε τωρα που σε γνωρισα δεν σε αφηνω να μου φυγειςΑλήθεια πότε θα πάμε ρε μαλάκα για κανένα τσίπουρο?
Μην ξερογλύφεσαι. Είμαι λογοδοσμένοςθα το κανονισουμε τωρα που σε γνωρισα δεν σε αφηνω να μου φυγεις
ε καλα για τσιπουρο θα σε παω δεν ειπα να σε γαμησωΜην ξερογλύφεσαι. Είμαι λογοδοσμένος
Σου πάει το κίτρινο. Κόψε όμως τα πουτανας γιος, μην αρχίσουμε τις γαμωμάνες. Κρίμα είναι[size=30pt]κιτρινος λαγος ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αρης ο λαγος τρεχει σαν χαζος αρης ο λαγος..ΑΓΓΙΓΜΑ Ψωλης..ηχος μιας κραυγης ο πτνς γιος κωλοσυλλογος αρης ο λαγος[/size]
ε καλα για τσιπουρο θα σε παω δεν ειπα να σε γαμησω
τα εικονίδια που έβαλες με μπέρδεψαν.ε καλα για τσιπουρο θα σε παω δεν ειπα να σε γαμησω
ελα να με δεις απο κοντα να δεις αμα ειμαι μπουχεσας
Σου πάει το κίτρινο. Κόψε όμως τα πουτανας γιος, μην αρχίσουμε τις γαμωμάνες. Κρίμα είναι
μπορεί να είναι βοδυ βιλδερ ρε. Τέλος πάντων θα τον βγάλω φωτό και θα στον δείξωΤι είσαι ρε παπάρα με τις διαστάσεις που δίνεις??
Πες μας τώρα ότι είσαι 90-60-90
αμμοβολήΈχει αρχίσει να μυρίζει?? Λες να θέλει μπανάκι??
οχι ρε φιλε ειμαι σφιχτος...................................................Τι είσαι ρε παπάρα με τις διαστάσεις που δίνεις??
Πες μας τώρα ότι είσαι 90-60-90
αμμοβολή