αν εννοεις γαμια εσενα μαλλον κανεις λαθος γιατι γαμιας με τν κωλο δεν γινεταιΣου λειψε το καβλί μου κοπελάρα μου? Να μην φεύγεις απο δω, να το χορταίνεις. Δεν πιστεύω να βρήκες άλλο γαμιά?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αν εννοεις γαμια εσενα μαλλον κανεις λαθος γιατι γαμιας με τν κωλο δεν γινεταιΣου λειψε το καβλί μου κοπελάρα μου? Να μην φεύγεις απο δω, να το χορταίνεις. Δεν πιστεύω να βρήκες άλλο γαμιά?
Κάνεις λάθος. Εγώ το παραδέχομαι, με γαμάς καταπληκτικά με τη σουφρίτσα σου. Ευτυχώς όμως που έφυγες γιατί είχα αρχίσει να αποκτώ αισθήματα για σένα και θα είχα πρόβλημα με το σπίτι. Σου εύχομαι να περνάς όμορφα στην αγκαλιά του καινούριου γαμιά σου. Απλά που και που να θυμάσαι με νοσταλγία τις ωραίες στιγμές που έζησες χαιδεύοντας το καβλί μουαν εννοεις γαμια εσενα μαλλον κανεις λαθος γιατι γαμιας με τν κωλο δεν γινεται
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακα πραγματικα εχεις ποβλημαΚάνεις λάθος. Εγώ το παραδέχομαι, με γαμάς καταπληκτικά με τη σουφρίτσα σου. Ευτυχώς όμως που έφυγες γιατί είχα αρχίσει να αποκτώ αισθήματα για σένα και θα είχα πρόβλημα με το σπίτι. Σου εύχομαι να περνάς όμορφα στην αγκαλιά του καινούριου γαμιά σου. Απλά που και που να θυμάσαι με νοσταλγία τις ωραίες στιγμές που έζησες χαιδεύοντας το καβλί μου
αφού δεν με παλεύεις ρε μαλάκα τι το προσπαθείς?μαλακα πραγματικα εχεις ποβλημα
ειχα σχηματισει την εντυπωση αυτη αλλα τωρα ειμαι σχεδον σιγουρος
την κανω γιατι ειμαι στην δουλεια
1,90 120 κιλα εγω σε παλευω?αφού δεν με παλεύεις ρε μαλάκα τι το προσπαθείς?
2 φορές εγώ είσαι ρε κτήνος!!!1,90 120 κιλα εγω σε παλευω?
και εγω νομιζα πως με 1.85 και 100 κιλα ειμαι υπέρβαρος. Ου ρε σκατόχοντρε1,90 120 κιλα εγω σε παλευω?
παπαρη θα ριξουμε στον παπαρη2 φορές εγώ είσαι ρε κτήνος!!!
Κανονίστε Παόκια μην την φάτε από τον Παπάρη!!!![]()
και εγω νομιζα πως με 1.85 και 100 κιλα ειμαι υπέρβαρος. Ου ρε σκατόχοντρε
ου με προσβαλες τωρα :'( :'( :'( :'( :'(και εγω νομιζα πως με 1.85 και 100 κιλα ειμαι υπέρβαρος. Ου ρε σκατόχοντρε
θα κρατήσω και για σένα καμιά αρχιδότριχα. Έχω μπόλικεςπαπαρη θα ριξουμε στον παπαρη
τράβα γαμήσου παρακάτω εσύ. Μιλάω με την κοπέλα μουπαψε καραγκιοζακο
![]()
![]()
![]()
είμαι σίγουρος πως θα το φας το φαι σουου με προσβαλες τωρα :'( :'( :'( :'( :'(
κρατα τες να εχεις να θυμασαιθα κρατήσω και για σένα καμιά αρχιδότριχα. Έχω μπόλικες
Σας το εύχομαι!!!παπαρη θα ριξουμε στον παπαρη
2 φορές εγώ είσαι ρε κτήνος!!!
Κανονίστε Παόκια μην την φάτε από τον Παπάρη!!!![]()
εφαγα 3 βρωμικα και νοιωθω ενα ελαφρυ φουσκωμα τωρα ρε γαμωτοείμαι σίγουρος πως θα το φας το φαι σου![]()
ο,95 μην κλεβεις και νοιωθει κοντος0.90 / 60 κιλα εισαι?
Σχήμα λόγου ρε μαθηματικέ!!!0.90 / 60 κιλα εισαι?
1,90 120 κιλα εγω σε παλευω?