maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ΑΝΕΤΑ. Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα, ολόκληρος Μαραντόνα είχε έρθει στην Τούμπα με τη Νάπολι & [glow=red,2,300]του πετούσαμε μπουκάλια...[/glow]
ΑΝΕΤΑ. Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα, ολόκληρος Μαραντόνα είχε έρθει στην Τούμπα με τη Νάπολι & [glow=red,2,300]του πετούσαμε μπουκάλια...[/glow]
Χαβαλε τους κανουμε, μην τρελαινεσαι, εστω κι αν "φουντωνει" ωρες ωρες, χαβαλε τους κανουμε....... αλλωστε και γω, αν χτυπα ξυλο γινει καμια στραβη, ηδη εχω κλεισει συμμετοχες να μπουμε σε ενα πουλμαν και να ...........εξαφανιστουμε για κανενα 10ημερο!!!!!
Ο ΘΕΟΣ ειπα, οχι ο αλλαχ.............
Δεν τρελενομαι αλλα κατσε να δεις τι εχεις πει στα προηγουμενα ποστ.
Οκ, αστο.
Η κυριακη ειναι κοντα!! Θα δουμε το ταμειο στις εννεα το βραδυ. +20 το πιο πιθανο!!
Βαρέθηκα να σε διορθώνωΠάρτο αλλιώς....θα βρεις!
Υ.Γ.1 Γαμιέται η μπάουγκ.
Υ.Γ.2 Γαμιέται η τοπική αυτοδιοίκηση..
Υ.Γ.2 Γαμιέται η Νεάπολη..
Α...με το γείττονά σου βριστήκαμε στα Γαλλικά χθεςΒαρέθηκα να σε διορθώνω
Ναι ναι το είδα και σας καμάρωσαΑ...με το γείττονά σου βριστήκαμε στα Γαλλικά χθες
Πάρτο αλλιώς....θα βρεις!
Υ.Γ.1 Γαμιέται η μπάουγκ.
Υ.Γ.2 Γαμιέται η τοπική αυτοδιοίκηση..
μαγκες την κυριακη περναει η παναθα αερα απο τριπολη χανεται απο τον αρη η φερνεται και χ και τελειωνει το πρωταθλημα μαζι με τα ονειρα σας και παιζεται πλευ οφ με τον γαυρο για το τσαμπιον ληγκ και μακαρι να βγητε εσεις και οχι ο γαυρος.
μωρε λες?Δεν κάνουμε καμιά κατάληψη; Άλλωστε το έχουμε ξανακάνει
μωρε λες?
Η συμβολή σου στο thread είναι καταλυτική.μωρε λες?
είσαι μέγιστος μαλάκας. Πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές. Μην ονειρεύεσαι κωλοδάχτυλα και καρφώνεσαιΕμεινε στην Ιστορία τα κωλόχερα που έκανε μπροστά στην 3 όταν σκόραρε
ηθελες να πεις να λειπεις για να μη σε ξαναγαμησω μηπως?Η συμβολή σου στο thread είναι καταλυτική.
Πείτε μου τι ώρα θα έρθετε για να λείπω γιατί με έλουσε κρύος ιδρώτας
Σου λειψε το καβλί μου κοπελάρα μου? Να μην φεύγεις απο δω, να το χορταίνεις. Δεν πιστεύω να βρήκες άλλο γαμιά?ηθελες να πεις να λειπεις για να μη σε ξαναγαμησω μηπως?
ναι να φανταστείς δεν ξαναγάμησα από τότε. Να σου κρατήσω τελικά αρχιδότριχες ή έχεις κάβα?σου έμειναν χαραγμένα βαθιά και ανεξίτηλα στο...κωλαράκι σου και τα θυμάσαι