δηλαδη αν ειχες την δυνατοτητα να με ριξεις δεν θα μου εριχνες μια να πεσω ετσι?????????????Μην ψαχνετε σε μας να βρειτε τετοιες πουστιες.Σε αυτα ειδικευεστε ΜΟΝΟ εσεις(ρωτηστε και τον Μιετσελ!)
δυσκολααααααααααααααααααα
δηλαδη αν ειχες την δυνατοτητα να με ριξεις δεν θα μου εριχνες μια να πεσω ετσι?????????????Μην ψαχνετε σε μας να βρειτε τετοιες πουστιες.Σε αυτα ειδικευεστε ΜΟΝΟ εσεις(ρωτηστε και τον Μιετσελ!)
ΜΟΝΟ σε μεταξυ μας παιχνιδι,και θα το χαιρομουν ιδιαιτερα,ποτε σε ασχετο αγωνα και αυτος ειναι ενας ακομα λογος που γουσταρω που ειμαι Αρης.δηλαδη αν ειχες την δυνατοτητα να με ριξεις δεν θα μου εριχνες μια να πεσω ετσι?????????????
δηλαδη αν ειχες την δυνατοτητα να με ριξεις δεν θα μου εριχνες μια να πεσω ετσι?????????????
ΜΟΝΟ σε μεταξυ μας παιχνιδι,και θα το χαιρομουν ιδιαιτερα,ποτε σε ασχετο αγωνα και αυτος ειναι ενας ακομα λογος που γουσταρω που ειμαι Αρης.
Αυτό εξάλλου φάνηκε την προηγούμενη κυριακή.Μα ακριβως στα λεφτα που σου εδινε ο βαζελος βρωμαει ολη η ιστορια και για οικοδομο και για τον εργατη Μελισση που διαπρεπει τωρα με Λαρισα(και δεν προκειται να φορεσει ξανα τα πρασινα).Στις χορηγιες και στα λοιπα οφελη...
Ελευθερος υπηρεσιας απο τωρα...Κοίτα....αν είναι ν'απαντάμε τα ίδια μείνε εσύ να πάω για κανα τσίπουρο
Και ο ΟΦΗ εχει κοψει πρωταθλημα απο τον βαζελοΑυτό εξάλλου φάνηκε την προηγούμενη κυριακή.
Για καλές πουστιές θυμήσου απλά τις βαλιτσούλες του βολου και μη στέκεσαι σε ένα πανό μίασμα το οποίο σηκώθηκε απο 1-2 άτομα.Μην ψαχνετε σε μας να βρειτε τετοιες πουστιες.Σε αυτα ειδικευεστε ΜΟΝΟ εσεις(ρωτηστε και τον Μιετσελ!)
Και ο ΟΦΗ εχει κοψει πρωταθλημα απο τον βαζελο
Για καλές πουστιές θυμήσου απλά τις βαλιτσούλες του βολου και μη στέκεσαι σε ένα πανό μίασμα το οποίο σηκώθηκε απο 1-2 άτομα.
Επισης ψάξε λίγο τι έγινε την δεκαετία του 80 με την κίνηση των 12. Θα καταλάβεις τι ομάδα υποστηρίζεις.
Και έκοψαν την μπαλα σε αυτόν που πέτυχε το γκολ αν θυμάσαι καλά προπαγανδιστούλη. Άντε να δούμε θα κόψει κανείς τη μπάλα στον Πάμπλο Γκαρσία και στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς;;;;;Και ο ΟΦΗ εχει κοψει πρωταθλημα απο τον βαζελο
Ο,τι πουστιες εχουν κανει οι εκαστοτε διοικησεις μου τις εχουν κανει εις βαρος της ομαδας μου και μονο,το ξερω οτι ειχα τις χειροτερες διοικησεις για αυτο και δεν εχω τιτλους,για τον Βολο υπαρχουν μονο φημες,τα γεγονοτα ειναι το πανο(οχι απο 1-2 ατομα,μην υπερβαλλεις)για τα οποια καποιοι καμαρωνουν ακομη...Για καλές πουστιές θυμήσου απλά τις βαλιτσούλες του βολου και μη στέκεσαι σε ένα πανό μίασμα το οποίο σηκώθηκε απο 1-2 άτομα.
Επισης ψάξε λίγο τι έγινε την δεκαετία του 80 με την κίνηση των 12. Θα καταλάβεις τι ομάδα υποστηρίζεις.
Βρες μου έναν να καμαρώνει. Και ήταν 1-2 άτομα.Ο,τι πουστιες εχουν κανει οι εκαστοτε διοικησεις μου τις εχουν κανει εις βαρος της ομαδας μου και μονο,το ξερω οτι ειχα τις χειροτερες διοικησεις για αυτο και δεν εχω τιτλους,για τον Βολο υπαρχουν μονο φημες,τα γεγονοτα ειναι το πανο(οχι απο 1-2 ατομα,μην υπερβαλλεις)για τα οποια καποιοι καμαρωνουν ακομη...
Το θεμα ειναι οτι εχει γινει,τωρα οσον αφορα την τιμωρια σας για το παραστρατημα σας,αυτη θα φανει στο εγγυς μελλον,μη βιαζεσαι...Και έκοψαν την μπαλα σε αυτόν που πέτυχε το γκολ αν θυμάσαι καλά προπαγανδιστούλη. Άντε να δούμε θα κόψει κανείς τη μπάλα στον Πάμπλο Γκαρσία και στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς;;;;;
να μας τιμωρησει ποιος?Το θεμα ειναι οτι εχει γινει,τωρα οσον αφορα την τιμωρια σας για το παραστρατημα σας,αυτη θα φανει στο εγγυς μελλον,μη βιαζεσαι...
υπαρχουν και εδω μεσα,αν διαβασεις τις πισω σελιδες θα τους βρεις,οσο για τα ατομα ΔΕΝ ηταν 1-2 μην παραποιεις γεγονοτα,ηταν πολυ παραπανω.Οσο για την παρασκηνιακη σχεση με βαζελο,σε παραπεμπω απλα στους παιχτες που πουλησες με τα αναλογα οφελη...(εκτος κι αν εισαι κι εσυ σε αυτους που υποστηριζουν οτι ο προεδρος επιασε κοροιδο τον Βγενο οποτε μιλαμε σε αλλη βαση,πες το μου να το ξερω)Βρες μου έναν να καμαρώνει. Και ήταν 1-2 άτομα.
Κάθεσαι και μου λες για φήμες. Απέδειξέ μου τότε εσύ τι παρασκηνιακή σχέση έχω με τον βαζελο, που δεν πιστεύεις σε φήμες.
Αυτά που λες τα πιστεύεις πραγματικά ή τα λες απλά για να απαντήσεις;;;;Το θεμα ειναι οτι εχει γινει,τωρα οσον αφορα την τιμωρια σας για το παραστρατημα σας,αυτη θα φανει στο εγγυς μελλον,μη βιαζεσαι...