Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Μην ψαχνετε σε μας να βρειτε τετοιες πουστιες.Σε αυτα ειδικευεστε ΜΟΝΟ εσεις(ρωτηστε και τον Μιετσελ!)
δηλαδη αν ειχες την δυνατοτητα να με ριξεις δεν θα μου εριχνες μια να πεσω ετσι?????????????
δυσκολααααααααααααααααααα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το πενταετές πλάνο του Χατζάρα,σε ποιο χρόνο βρίσκεται?

Η απόφαση για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου πότε θα βγει?

Το οπτικό υλικό από τις....σφαγές του άρη έχει σταλεί στην ΟΥΕΦΑ?

Τα λεφτά της Σανταντέρ ήρθαν μετρητά ή με επιταγή?

Πού φυλάσσονται τα πανό που κατέβασε ο Κόλο Αμπρέου?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δηλαδη αν ειχες την δυνατοτητα να με ριξεις δεν θα μου εριχνες μια να πεσω ετσι?????????????
ΜΟΝΟ σε μεταξυ μας παιχνιδι,και θα το χαιρομουν ιδιαιτερα,ποτε σε ασχετο αγωνα και αυτος ειναι ενας ακομα λογος που γουσταρω που ειμαι Αρης.

Επισκέπτης

Αν αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να χάσω από κάποιον...όχι δε θα γούσταρα έτσι.
Αν εξαρτιόταν απ'το μεταξύ μας με μεγάλη μου χαρά....

Επισκέπτης
ΜΟΝΟ σε μεταξυ μας παιχνιδι,και θα το χαιρομουν ιδιαιτερα,ποτε σε ασχετο αγωνα και αυτος ειναι ενας ακομα λογος που γουσταρω που ειμαι Αρης.

Κοίτα....αν είναι ν'απαντάμε τα ίδια μείνε εσύ να πάω για κανα τσίπουρο :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μα ακριβως στα λεφτα που σου εδινε ο βαζελος βρωμαει ολη η ιστορια και για οικοδομο και για τον εργατη Μελισση που διαπρεπει τωρα με Λαρισα(και δεν προκειται να φορεσει ξανα τα πρασινα).Στις χορηγιες και στα λοιπα οφελη...
Αυτό εξάλλου φάνηκε την προηγούμενη κυριακή.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
καλημερα πουτανες

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μην ψαχνετε σε μας να βρειτε τετοιες πουστιες.Σε αυτα ειδικευεστε ΜΟΝΟ εσεις(ρωτηστε και τον Μιετσελ!)
Για καλές πουστιές θυμήσου απλά τις βαλιτσούλες του βολου και μη στέκεσαι σε ένα πανό μίασμα το οποίο σηκώθηκε απο 1-2 άτομα.
Επισης ψάξε λίγο τι έγινε την δεκαετία του 80 με την κίνηση των 12. Θα καταλάβεις τι ομάδα υποστηρίζεις.

Επισκέπτης
Για καλές πουστιές θυμήσου απλά τις βαλιτσούλες του βολου και μη στέκεσαι σε ένα πανό μίασμα το οποίο σηκώθηκε απο 1-2 άτομα.
Επισης ψάξε λίγο τι έγινε την δεκαετία του 80 με την κίνηση των 12. Θα καταλάβεις τι ομάδα υποστηρίζεις.

Για δίδαξέ μας ωραία πράγματα..

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και ο ΟΦΗ εχει κοψει πρωταθλημα απο τον βαζελο :2funny: :2funny:
Και έκοψαν την μπαλα σε αυτόν που πέτυχε το γκολ αν θυμάσαι καλά προπαγανδιστούλη. Άντε να δούμε θα κόψει κανείς τη μπάλα στον Πάμπλο Γκαρσία και στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς;;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο,τι πουστιες εχουν κανει οι εκαστοτε διοικησεις μου τις εχουν κανει εις βαρος της ομαδας μου και μονο,το ξερω οτι ειχα τις χειροτερες διοικησεις για αυτο και δεν εχω τιτλους,για τον Βολο υπαρχουν μονο φημες,τα γεγονοτα ειναι το πανο(οχι απο 1-2 ατομα,μην υπερβαλλεις)για τα οποια καποιοι καμαρωνουν ακομη...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο,τι πουστιες εχουν κανει οι εκαστοτε διοικησεις μου τις εχουν κανει εις βαρος της ομαδας μου και μονο,το ξερω οτι ειχα τις χειροτερες διοικησεις για αυτο και δεν εχω τιτλους,για τον Βολο υπαρχουν μονο φημες,τα γεγονοτα ειναι το πανο(οχι απο 1-2 ατομα,μην υπερβαλλεις)για τα οποια καποιοι καμαρωνουν ακομη...
Βρες μου έναν να καμαρώνει. Και ήταν 1-2 άτομα.
Κάθεσαι και μου λες για φήμες. Απέδειξέ μου τότε εσύ τι παρασκηνιακή σχέση έχω με τον βαζελο, που δεν πιστεύεις σε φήμες.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και έκοψαν την μπαλα σε αυτόν που πέτυχε το γκολ αν θυμάσαι καλά προπαγανδιστούλη. Άντε να δούμε θα κόψει κανείς τη μπάλα στον Πάμπλο Γκαρσία και στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς;;;;;
Το θεμα ειναι οτι εχει γινει,τωρα οσον αφορα την τιμωρια σας για το παραστρατημα σας,αυτη θα φανει στο εγγυς μελλον,μη βιαζεσαι...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μεγάλο ματσάκι σήμερα και σίγουρα το πιο δύσκολο μέχρι το επόμενο. Θα δείξουν οι παίκτες μας αν αντέχουν τον πρωταθλητισμό. Το μόνο που έχουμε να φοβόμαστε είναι ο εαυτός μας. Νίκη έστω και μισό μηδέν θα σημαίνει τρεις πόντους ανεκτίμητους μεταβιβάζοντας το άγχος στις πουτανίτσες του λεκανοπεδίου. Αν όμως δεν πάρουμε του 3 ποντους δύσκολα τα πράγματα.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι εχει γινει,τωρα οσον αφορα την τιμωρια σας για το παραστρατημα σας,αυτη θα φανει στο εγγυς μελλον,μη βιαζεσαι...
να μας τιμωρησει ποιος?
σοβαρολογεις τωρα με αυτα που λες?
γιατι σε ολα τα ματς βγαζετε ανακοινωσεις για την διαιτησια εκτος απο το ματς με τον βαζελο στο οακα οταν δεν εδωσε παναλντι?
μηπως εχει να κανει με το οτι ο κοντης ειναι κουπαρος με τον πατερα?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Βρες μου έναν να καμαρώνει. Και ήταν 1-2 άτομα.
Κάθεσαι και μου λες για φήμες. Απέδειξέ μου τότε εσύ τι παρασκηνιακή σχέση έχω με τον βαζελο, που δεν πιστεύεις σε φήμες.
υπαρχουν και εδω μεσα,αν διαβασεις τις πισω σελιδες θα τους βρεις,οσο για τα ατομα ΔΕΝ ηταν 1-2 μην παραποιεις γεγονοτα,ηταν πολυ παραπανω.Οσο για την παρασκηνιακη σχεση με βαζελο,σε παραπεμπω απλα στους παιχτες που πουλησες με τα αναλογα οφελη...(εκτος κι αν εισαι κι εσυ σε αυτους που υποστηριζουν οτι ο προεδρος επιασε κοροιδο τον Βγενο οποτε μιλαμε σε αλλη βαση,πες το μου να το ξερω)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτά που λες τα πιστεύεις πραγματικά ή τα λες απλά για να απαντήσεις;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom