AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ενα στρογγυλο δυαρακι...ποσο με δινει?
ενα στρογγυλο δυαρακι...ποσο με δινει?
πας κοντρα στο φιλαρακι σου τον γαμα που ειπε θα παιξει χεγω μολις σας επαιξα ενα δελτιακι,κανονιστε να με πληρωσετε να μαι καλος μαζι σας αυτη την εβδομαδα,δεν θα γραφω πολλα πολλα...
Το χ δεν βολευει κανεναν,οποτε λογικα θα ειναι ανοιχτο ματς,δεν σας κοβω να χανετε,οποτε μας μενει τι διπλο...πας κοντρα στο φιλαρακι σου τον γαμα που ειπε θα παιξει χ
πας κοντρα στο φιλαρακι σου τον γαμα που ειπε θα παιξει χ
Οχι ρε μαλακα,μη μου πεις οτι το παιξες?paok 2!!!!!
KAPΦΙ!Οχι ρε μαλακα,μη μου πεις οτι το παιξες?
ο γκαντεμης????????????????Οχι ρε μαλακα,μη μου πεις οτι το παιξες?
Σύγκρινα πουθενά τον μελίσση με τον γαβραάμ;;;;; Απλά έγραψα οτι ο γαβρααμ δεν αξίζει με τίποτα 2,5 μύρια όπως και να το κάνουμε.Πλακα κανεις φανταζομαι...ο Αβρααμ ειναι αναντικατασατος στην εθνικη,παιζει Τσου λου και ο Μελισσακος με λιγοστες συμμετοχες πηρε τον πουλο(μια και καλη)στα τυρια.Τι συγκριση να κανεις?
Προλαβαινω δεν προλαβαινω να το παρω πισω,δε μιλουσες νωριτερα?KAPΦΙ!
ναι ρε δεν περναει η προπαγανδα σας...παοκ λεμεΣύγκρινα πουθενά τον μελίσση με τον γαβραάμ;;;;; Απλά έγραψα οτι ο γαβρααμ δεν αξίζει με τίποτα 2,5 μύρια όπως και να το κάνουμε.
Επίσης αν γίνει μια αποτυχημένη μεταγραφή σημαίνει ότι αυτός που πούλησε είναι υποκατάστημα αυτού που αγόρασε:;; Απλές ερωτήσεις. Η προπαγάνδα δεν περνάει.
Με ανθρώπους μηδαμινής πνευματικής υπόστασης όπως κατάλαβες και από πριν δεν ασχολούμαιΜην ψάχνεις...ο πιο κουτός απ'τους κουτούς λέμε.
Δεν υπάρχει...
Με ανθρώπους μηδαμινής πνευματικής υπόστασης όπως κατάλαβες και από πριν δεν ασχολούμαι
Ακριβως τα ιδια πραγματα βλεπω... Η μονη και σημαντικη διαφορα ειναι ο Ολυμπιακος που εχει καμια 15αρια βαθμους λιγοτερους!!kante & mia sygkrisi ta persina