Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναι, για να δώσεις το πρωτάθλημα στο βάζελο... Αλήθεια, αυτή η λογική γιατί διαφέρει απ' το χιλιοειπωμένο απ' την προπαγάνδα σας πανό στο μπαράζ του Βόλου;;;
Γιατι πολυ απλα,τυχαινει να παιζω κι εγω σε αντιθεση με το μπαραζ οπου απλα εδειξες το τεραστιο κομπλεξ που σε διακατεχει σαν λαο.ΔΕν εχω κανα ζορι να δωσω το πρωταθλημα πουθενα,απο τον βαζελο εκοψα και 2 ποντους,3 απο τον γαβρο,θα κοψω και απο σενα,απο κει και περα αν ειστε μαγκες παρτε το...Και επισης να προσθεσω οτι δεν υπαρχει καμια προπαγανδα,υπαρχουν φωτο και μαρτυριες,αλλωστε κι εσυ δηλωνες περηφανος για το γεγονος,που ειναι η προπαγανδα?Προπαγανδα ειναι αυτα που λετε εσεις περι καταληψης της 3 και ιστοριες ενω ξεχνατε να προσθεσετε την κατασταση που επικρατουσε στον αντιπαλο σας τοτε...

Επισκέπτης
Γιατι πολυ απλα,τυχαινει να παιζω κι εγω σε αντιθεση με το μπαραζ οπου απλα εδειξες το τεραστιο κομπλεξ που σε διακατεχει σαν λαο.ΔΕν εχω κανα ζορι να δωσω το πρωταθλημα πουθενα,απο τον βαζελο εκοψα και 2 ποντους,3 απο τον γαβρο,θα κοψω και απο σενα,απο κει και περα αν ειστε μαγκες παρτε το...
Τι λες τώρα??
Το έντιμο εείναι να κάτσουμε να χάσουμε για να μην το πάρει ο βάζελος..
Αυτή είναι λογική ζμπαουκτζή κι'ύστερα λες για δε σου γράφω..

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Τι λες τώρα??
ενω ηταν λογικο να βγαινετε ολοι εσεις και να λετε οτι θα στηθουμε στον βαζελο γιατι ειμαστε παραρτημα τους?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι λες τώρα??
Ειναι φοβεροι ρε Νατσο,αυτοι θα παρεξηγηθουν που θα υποστηριζουμε την ομαδα μας(!!),μιλαμε για τοσο γκαου!

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι φοβεροι ρε Νατσο,αυτοι θα παρεξηγηθουν που θα υποστηριζουμε την ομαδα μας(!!),μιλαμε για τοσο γκαου!
οποιος σε κατηγορησει για κατι τετοιο ειναι μεγαλος μαλακας...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
οποιος σε κατηγορησει για κατι τετοιο ειναι μεγαλος μαλακας...
Πες τα στον προλαλησαντα ομοιδεατη σου...Εγω θελω να κερδισω τον μεταξυ μας αγωνα οπως ξεσκιστηκες κι εσυ και πανηγυριζες(θεμιτοτατο)στην τεσσαρα.Τιποτε παραπανω,το ποιος θα το παρει(βαζελος)θα κριθει στο συνολο των παιχνιδιων.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Στο κατω κατω ας φροντιζατε να μην κατεβουν οι Σαλπιγγιδης και οικοδομος που αποτελουν σημαντικοτατα στελεχη του βαζελου,εγω δεν νομιζω να τον ενισχυσα με παιχτες μου τα τελευταια χρονια ουτε πηρα δανεικους απο αυτον...ΑΛΛΟΙ το κανανε. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ενω ηταν λογικο να βγαινετε ολοι εσεις και να λετε οτι θα στηθουμε στον βαζελο γιατι ειμαστε παραρτημα τους?

Υπάρχει διαφορά όμως να κατηγορείς κάποιον που χάνει ένα παιχνίδι (υποθετικά πάντα) γιατί έχεις μία υποψία "στησίματος" η κάποιον που κερδίζει ένα παιχνίδι ( ο ορισμός της υπέρτατης μαλακίας)..

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Στο κατω κατω ας φροντιζατε να μην κατεβουν οι Σαλπιγγιδης και οικοδομος που αποτελουν σημαντικοτατα στελεχη του βαζελου,εγω δεν νομιζω να τον ενισχυσα με παιχτες μου τα τελευταια χρονια ουτε πηρα δανεικους απο αυτον...ΑΛΛΟΙ το κανανε. :2funny: :2funny:
αμα δεν στον επαιρνε τον αβρααμ ο γαυρος θα στον επαιρνε ο βαζελος...
αφου στον πηρε ο γαυρος εισαι παραρτημα του?
αν σου εδιναν τα λεφτα που εδωσαν για τον οικοδομο εσενα και δεν τον εδινες και εσενα μαλακα θα σε ελεγα..
ασε που δεν ηθελε να μεινει.οσο για τον σαλπι μην την ψαχνεις...αλλη φαση!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πιστεύω οτι θα περάσετε από παντού ....εύκολα ή δύσκολα....τον Αρη φοβάμαι μη σας κάνει τη ζημιά που θα τα δώσει όλα ...αν τον νικήσεις το πήρες το τρόπαιο ...σας το εύχομαι ....Ηρακλής...
Ετσι,ετσι,συνεχιστε να τους υποστηριζετε,αυτους που πηγαν καποτε να σας διαλυσουν και σας εριξαν στην Β',για αυτο ειστε στην κατασταση αυτη σημερα,λαος που ξεχναει την ιστορια του αυτα παθαινει...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχει διαφορά όμως να κατηγορείς κάποιον που χάνει ένα παιχνίδι (υποθετικά πάντα) γιατί έχεις μία υποψία "στησίματος" η κάποιον που κερδίζει ένα παιχνίδι ( ο ορισμός της υπέρτατης μαλακίας)..
αν ομως τελευταια αγωνιστικη παιζονται πολλα και στηθεις στα 4 στον γαυρο  τοτε μην τρελαθεις αμα σε κραξω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αμα δεν στον επαιρνε τον αβρααμ ο γαυρος θα στον επαιρνε ο βαζελος...
αφου στον πηρε ο γαυρος εισαι παραρτημα του?
αν σου εδιναν τα λεφτα που εδωσαν για τον οικοδομο εσενα και δεν τον εδινες και εσενα μαλακα θα σε ελεγα..
ασε που δεν ηθελε να μεινει.οσο για τον σαλπι μην την ψαχνεις...αλλη φαση!!
Μα ακριβως στα λεφτα που σου εδινε ο βαζελος βρωμαει ολη η ιστορια και για οικοδομο και για τον εργατη Μελισση που διαπρεπει τωρα με Λαρισα(και δεν προκειται να φορεσει ξανα τα πρασινα).Στις χορηγιες και στα λοιπα οφελη...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Κουίζ για λίγους

Πότε θα φύγει ο Μίνι Κούπερ

α.πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

β. πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

γ. μετά τον αποκλεισμό από την Καβάλα

ΥΓ Δείτε το πρόγραμμα του ρούλη....έχει σωθεί μαθηματικά?...πόσους βαθμούς θα μαζέψει?

αύριο όλοι Χαριλάου,παίζεται η σωτηρία

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αν ομως τελευταια αγωνιστικη παιζονται πολλα και στηθεις στα 4 στον γαυρο  τοτε μην τρελαθεις αμα σε κραξω
Το να χασω εκει κατω ειναι το πιο φυσιολογικο,αν δεν εχω και κινητρο να παλεψω ειδικα,μην κοιτας εσυ που εκανες μια νικη απο το πουθενα,σκυλεψες επι πτωματος(ο φονος εγινε απο μας στο Βικελιδης)...

Επισκέπτης
Κοίτα τώρα αυτό που λες δεν έχει καμία λογική..
Σύμφωνα με το υποθετικό σενάριο αυτό παίζω στο τηγάνι με το γαύρο που σ'ένα παιχνίδι παίζει τον τίτλο.
Δε θα είναι για μένα και το πιο εύκολο παιχνίδι οπότε γιατί να με κράξεις εαν χάσω??
Θα είναι κάτι αφύσικο?

Επισκέπτης
Κουίζ για λίγους

Πότε θα φύγει ο Μίνι Κούπερ

α.πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

β. πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

γ. μετά τον αποκλεισμό από την Καβάλα

ΥΓ Δείτε το πρόγραμμα του ρούλη....έχει σωθεί μαθηματικά?...πόσους βαθμούς θα μαζέψει?

αύριο όλοι Χαριλάου,παίζεται η σωτηρία

Θέλει πολύ αγώνα να σωθούμε ακόμα και είναι πολύ δύσκολο.

Αει κίχου τώρα..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μην ψαχνετε σε μας να βρειτε τετοιες πουστιες.Σε αυτα ειδικευεστε ΜΟΝΟ εσεις(ρωτηστε και τον Μιετσελ!)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα τώρα αυτό που λες δεν έχει καμία λογική..
Σύμφωνα με το υποθετικό σενάριο αυτό παίζω στο τηγάνι με το γαύρο που σ'ένα παιχνίδι παίζει τον τίτλο.
Δε θα είναι για μένα και το πιο εύκολο παιχνίδι οπότε γιατί να με κράξεις εαν χάσω??
Θα είναι κάτι αφύσικο?
διαβασε τι λεω αν στηθεις...το να παιξεις και να χασεις ειναι απολυτα φυσιολογικο το να ην παιξεις και χασεις θα ειναι παραξενο...
δεν το παιζω εξυπνος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom