ειστε οτι να ναι τελικαΓια το ποστ σου είπε ντέκερ..
Νικήσατε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημασία δεν έχει,το συγκεκριμένο ποστ όμως σβήστο!
τραγικοι μεχρι εκει που δεν παει
ειστε οτι να ναι τελικαΓια το ποστ σου είπε ντέκερ..
Νικήσατε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημασία δεν έχει,το συγκεκριμένο ποστ όμως σβήστο!
Κανεις πλακα με καποιον που επαθε εμφραγμα???Ωραιο το αστειο σου,γελασαμε πολυ...ποσο κομπλεξ θα βγαλετε ακομη?Οσο για το ματς,το εγραψα ηδη μια φορα,μην με βαζετε να το ξαναγραψω.τη νικη την πηρε ο Τριτσωνης με τα προκλητικα σφυριγματα του...κλαψε κ εσυ
αν δεν καταλαβαινεις ποτε κανουμε πλακα ε τοτε δεν φταιω εγω
αν σε πειραξε τοσο η νικη συγνωμη
ειστε οτι να ναι τελικα
τραγικοι μεχρι εκει που δεν παει
ξυπνα ρεΚανεις πλακα με καποιον που επαθε εμφραγμα???Ωραιο το αστειο σου,γελασαμε πολυ...ποσο κομπλεξ θα βγαλετε ακομη?Οσο για το ματς,το εγραψα ηδη μια φορα,μην με βαζετε να το ξαναγραψω.τη νικη την πηρε ο Τριτσωνης με τα προκλητικα σφυριγματα του...
ποσο τσουζει πραγματικα οταν κερδιζουμε?Λοιπόν άκου..
Το ποστ αυτό θίγει θέμα υγείας και ο μπουλάκος εκτός από φιλαράκι είναι οικογενειάρχης άνθρωπος..
Μπορείς να το καταλάβεις αυτό η είναι τόση η καφρίλα σου που δε σ'αφήνει??
Η βλακεια που σας δερνει με τις καρτες ειναι καθαρα μαλακια του ζαγορακη που δεν τα χωνει σε οσους παιρνουν ηλιθιες καρτες,με αποτελεσμα αυτο να εξελιχθει σε μαστιγα του παοκ,η πρωτη καρτα ηταν αδικαιολογητη,η δευτερη πανω στη φαση αλλα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικος αφου ειχε"φορτωθει".Καθαρα θεμα προεδρου αυτη η μαλακια που σας δερνει.στο παιχνιδι,εκτος τα οσα ειπα,με τοσες ελειψεις κ με 25 λεπτα με 10 μετα απο βλακεια αποβολη η ομαδα εδειξε χαρακτηρα κ πηρε τους 3 ποντους
ηταν σοβαρη κ σωστα τακτικα μεσα στο γηπεδο
ενα θετικο στοιχειο ηταν το πολυ καλο παιχνιδι του σορλεν(επιτελους) κ του φωτακη,οι οποιοι δεν αφησαν σε κανενα λεπτο του παιχνιδιου να φανει το κενο των γκαρσια κ βιτολο κ επισης τα θετικα στοιχεια που εδειξε στο παιχνιδι του ο κριστιανο.εδειξε οτι μπορει να μαρκαρει,να τριπλαρει κ να σεντραρει κ με τα δυο ποδια γιατι αν προσεξατε δυο σεντρες με αποδεκτη τον ασφαιρο μουσλι ηταν με το δεξι
αμυντικα ηταν ο γνωστος ΠΑΟΚ παρ ολο που παιζαμε με στοπερ ενα δεξι μπακ
κραταμε το τριποντο κ παμε για αλλα
Εισαι ασχετη και κανεις και τους ομοιδεατες σου να γελανε,μαθε πρωτα τι ομαδα ειμαι και μετα παιξτο παντογνωστρια...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΓΚΝΙΟΥΣ?ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Γ ΤΟ ΙΠΠΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ?? ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΕΣ?ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΗΝ Β ΡΕ ΣΤΗΝ Β!
το εμφραγμα το υπεθεσες? γιατι στην τβ ειπανε οτι ειχε ταχυπαλμια και τον μαζεψανε προληπτικα. με τις αλλες μαλακιες που λες εκτιθεσαι να ξερειςΚανεις πλακα με καποιον που επαθε εμφραγμα???Ωραιο το αστειο σου,γελασαμε πολυ...ποσο κομπλεξ θα βγαλετε ακομη?Οσο για το ματς,το εγραψα ηδη μια φορα,μην με βαζετε να το ξαναγραψω.τη νικη την πηρε ο Τριτσωνης με τα προκλητικα σφυριγματα του...
μαλακια τους δερνειτο εμφραγμα το υπεθεσες? γιατι στην τβ ειπανε οτι ειχε ταχυπαλμια και τον μαζεψανε προληπτικα. με τις αλλες μαλακιες που λες εκτιθεσαι να ξερεις
Ο,τι και να χε παντως δεν ηταν για γελια,χωστε τα στον Μπουλ,κι εγω μαζι σας αν θελετε αλλα οχι ετσι.το εμφραγμα το υπεθεσες? γιατι στην τβ ειπανε οτι ειχε ταχυπαλμια και τον μαζεψανε προληπτικα. με τις αλλες μαλακιες που λες εκτιθεσαι να ξερεις
Εισαι ασχετη και κανεις και τους ομοιδεατες σου να γελανε,μαθε πρωτα τι ομαδα ειμαι και μετα παιξτο παντογνωστρια...
Σου επαναλαμβανω εισαι ασχετη,το δικαιολογω γιατι εισαι νεα στο σαιτ και δεν ξερεις...ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΟΡΓΙΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΑΠΑΡΑ Α ΠΑΠΑΡΑ
ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΟΡΓΙΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΑΠΑΡΑ Α ΠΑΠΑΡΑ
ποσο τσουζει πραγματικα οταν κερδιζουμε?
ρε ξυπνατε
ξυπνατεεεεεε