Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για το ποστ σου είπε ντέκερ..
Νικήσατε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημασία δεν έχει,το συγκεκριμένο ποστ όμως σβήστο!
ειστε οτι να ναι τελικα
τραγικοι μεχρι εκει που δεν παει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το εσβησα ρε κλαψες
να πατε τωρα στο θρεντ σας για να μιλησουμε για μπαλα εδω
εσεις θα κανετε τα κλασικα σας
ο ΠΑΟΚ με την διαιτησια πηρε το παιχνιδι κτλ κτλ
ειστε -15?
ναι
αυριο θα ειστε στην καλυτερη για σας -14?
ναι
ασχοληθειται με την ομαδα σας γιατι αυριο εχετε ντερμπυ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κλαψε κ εσυ
αν δεν καταλαβαινεις ποτε κανουμε πλακα ε τοτε δεν φταιω εγω
αν σε πειραξε τοσο η νικη συγνωμη
Κανεις πλακα με καποιον που επαθε εμφραγμα???Ωραιο το αστειο σου,γελασαμε πολυ...ποσο κομπλεξ θα βγαλετε ακομη?Οσο για το ματς,το εγραψα ηδη μια φορα,μην με βαζετε  να το ξαναγραψω.τη νικη την πηρε ο Τριτσωνης με τα προκλητικα σφυριγματα του...

Επισκέπτης
ειστε οτι να ναι τελικα
τραγικοι μεχρι εκει που δεν παει

Λοιπόν άκου..
Το ποστ αυτό θίγει θέμα υγείας και ο μπουλάκος εκτός από φιλαράκι είναι οικογενειάρχης άνθρωπος..
Μπορείς να το καταλάβεις αυτό η είναι τόση η καφρίλα σου που δε σ'αφήνει??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κανεις πλακα με καποιον που επαθε εμφραγμα???Ωραιο το αστειο σου,γελασαμε πολυ...ποσο κομπλεξ θα βγαλετε ακομη?Οσο για το ματς,το εγραψα ηδη μια φορα,μην με βαζετε  να το ξαναγραψω.τη νικη την πηρε ο Τριτσωνης με τα προκλητικα σφυριγματα του...
ξυπνα ρε
δεν επαθε τιποτα ρε ζωα
μια χαρα ηταν ο ανθρωπος κ το ειπαν κ στην νοβα μετα
κοψτε τα σουπεραδικα κουτσομπολια
ειναι δυνατον να ελεγα κατι αν ηταν σοβαρο?
οσο για τον τριτσωνη,δες την ομαδα σου κ ασε τις διαιτησιες των αλλων
αρκετες ανακοινωσεις βγαζετε για παρτυ σας
δεν χρειαζεται να βγαζετε κ για την αδικια του πας

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΓΚΝΙΟΥΣ?ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Γ ΤΟ ΙΠΠΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ?? ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΕΣ?ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΗΝ Β ΡΕ ΣΤΗΝ Β!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Λοιπόν άκου..
Το ποστ αυτό θίγει θέμα υγείας και ο μπουλάκος εκτός από φιλαράκι είναι οικογενειάρχης άνθρωπος..
Μπορείς να το καταλάβεις αυτό η είναι τόση η καφρίλα σου που δε σ'αφήνει??
ποσο τσουζει πραγματικα οταν κερδιζουμε?
ρε ξυπνατε
ξυπνατεεεεεε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
στο παιχνιδι,εκτος τα οσα ειπα,με τοσες ελειψεις κ με 25 λεπτα με 10 μετα απο βλακεια αποβολη η ομαδα εδειξε χαρακτηρα κ πηρε τους 3 ποντους
ηταν σοβαρη κ σωστα  τακτικα μεσα στο γηπεδο
ενα θετικο στοιχειο ηταν το πολυ καλο παιχνιδι του σορλεν(επιτελους) κ του φωτακη,οι οποιοι δεν αφησαν σε κανενα λεπτο του παιχνιδιου να φανει το κενο των γκαρσια κ βιτολο κ επισης τα θετικα στοιχεια που εδειξε στο παιχνιδι του ο κριστιανο.εδειξε οτι μπορει να μαρκαρει,να τριπλαρει κ να σεντραρει κ με τα δυο ποδια γιατι αν προσεξατε δυο σεντρες με αποδεκτη τον ασφαιρο μουσλι ηταν με το δεξι
αμυντικα ηταν ο γνωστος ΠΑΟΚ παρ ολο που παιζαμε με στοπερ ενα δεξι μπακ
κραταμε το τριποντο κ παμε για αλλα
Η βλακεια που σας δερνει με τις καρτες ειναι καθαρα μαλακια του ζαγορακη που δεν τα χωνει σε οσους παιρνουν ηλιθιες καρτες,με αποτελεσμα αυτο να εξελιχθει σε μαστιγα του παοκ,η πρωτη καρτα ηταν αδικαιολογητη,η δευτερη πανω στη φαση αλλα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικος αφου ειχε"φορτωθει".Καθαρα θεμα προεδρου αυτη η μαλακια που σας δερνει.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΓΚΝΙΟΥΣ?ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Γ ΤΟ ΙΠΠΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ?? ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΕΣ?ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΗΝ Β ΡΕ ΣΤΗΝ Β!
Εισαι ασχετη και κανεις και τους ομοιδεατες σου να γελανε,μαθε πρωτα τι ομαδα ειμαι και μετα παιξτο παντογνωστρια...

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
το εμφραγμα το υπεθεσες? γιατι στην τβ ειπανε οτι ειχε ταχυπαλμια και τον μαζεψανε προληπτικα. με τις αλλες μαλακιες που λες εκτιθεσαι να ξερεις

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα μου γαμησατε την διαθεση
παιρνω τον μπουλο γιατι ειναι κριμα να σπαστω με τι κλασικες σας πιπες
τσουζει η νικη κ τα ριχνετε στον κ καλα κομπλεξισμο επειδη καναμε μια πλακα
τραγικοι
κ καλυτερα να φυγετε κ εσεις να τα πειτε στο δικο σας θρεντ γιατι αυριο εχετε ντερμπυ ειπαμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το εμφραγμα το υπεθεσες? γιατι στην τβ ειπανε οτι ειχε ταχυπαλμια και τον μαζεψανε προληπτικα. με τις αλλες μαλακιες που λες εκτιθεσαι να ξερεις
μαλακια τους δερνει
αυτο ακουσα κ εγω
τους τα λενε στον σουπερ 3 κ τα λενε κ αυτοι
λες κ ειμαι ζωο κ θα εκανα πλακα με το εφραγμα του αλλου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο,τι και να χε παντως δεν ηταν για γελια,χωστε τα στον Μπουλ,κι εγω μαζι σας αν θελετε αλλα οχι ετσι.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εισαι ασχετη και κανεις και τους ομοιδεατες σου να γελανε,μαθε πρωτα τι ομαδα ειμαι και μετα παιξτο παντογνωστρια...

ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΟΡΓΙΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΑΠΑΡΑ Α ΠΑΠΑΡΑ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΟΡΓΙΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΑΠΑΡΑ Α ΠΑΠΑΡΑ
Σου επαναλαμβανω εισαι ασχετη,το δικαιολογω γιατι εισαι νεα στο σαιτ και δεν ξερεις...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το θεμα ειναι οτι με τον εναν ή τον αλλον τροπο ο παοκ κερδαει..
μπαλα φυσικα δεν παιζει,γιατι δεν εχει ποιοτικους παικτες,αλλα σαν ομαδα εχει αλλα χαρισματα...
υ.γ.κριμα γαι τον Πας,η αλλη καραπουταναρα ο πανοπουλος ανοιξε τα ποδια σημερα..

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΘΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΣΧΕΤΟΙ Ε ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ?Ο ΓΑΥΡΟΣ Η Ο ΒΑΖΕΛΟΣ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Ε ΑΣΧΕΤΟΙ :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom