You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
το διπλο στο τιγανι δεν σου λεει κατι?
η μπαλα που επαιξα εκει δεν ηταν επιπεδου κ ποιοτικη ε?
ενα ματς..παρε αεκ και παο στην εδρα σου(ή μη χασεις τουλαχιστον) και θα δειξεις πως η νικη στο τηγανι δεν ηταν φωτοβολιδα..
μα δεν ηταν φωτοβολιδαενα ματς..παρε αεκ και παο στην εδρα σου(ή μη χασεις τουλαχιστον) και θα δειξεις πως η νικη στο τηγανι δεν ηταν φωτοβολιδα..
το δειχνω σε ολη τη χρονια αυτο
δεν ειναι τυχαιο που κ περσυ ημουν δευτερος στην κανονικη διαρκεια κ φετος για εκει το παλευω
εχω διαρκεια κ το δειχνουν οι αριθμοι
εσενα θα σε κερδισω,τον βαζελο δεν ειμαι σιγουρος
Μεγάλο διπλό απέναντι στις Κασσάνδρες (για οπαδούς της δικής μου ομάδας αναφέρομαι) που θέλουν την ομάδα κουρασμένη και να έχει πιάσει ταβάνι. Μπράβο μεγάλε Σάντος για ακόμη μια φορά. Ξέχασα να εξυμνήσω και τη συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ συνέντευξη προπονητη ΠΑΟΚ που έχω διαβάσει ποτέ. Συμβόλαιο 20 χρόνια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
καλααααα...μα δεν ηταν φωτοβολιδα
το δειχνω σε ολη τη χρονια αυτο
δεν ειναι τυχαιο που κ περσυ ημουν δευτερος στην κανονικη διαρκεια κ φετος για εκει το παλευω
εχω διαρκεια κ το δειχνουν οι αριθμοι
εσενα θα σε κερδισω,τον βαζελο δεν ειμαι σιγουρος
κλειστο ή 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1?Μπράβο μεγάλε Σάντος για ακόμη μια φορά. Ξέχασα να εξυμνήσω και τη συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ συνέντευξη προπονητη ΠΑΟΚ που έχω διαβάσει ποτέ. Συμβόλαιο 20 χρόνια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεγάλο διπλό απέναντι στις Κασσάνδρες (για οπαδούς της δικής μου ομάδας αναφέρομαι) που θέλουν την ομάδα κουρασμένη και να έχει πιάσει ταβάνι. Μπράβο μεγάλε Σάντος για ακόμη μια φορά. Ξέχασα να εξυμνήσω και τη συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ συνέντευξη προπονητη ΠΑΟΚ που έχω διαβάσει ποτέ. Συμβόλαιο 20 χρόνια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι είπε δηλαδή την δευτέρα γιατί μου διέφυγε?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ντεκερ στο ειπα εγω.....
θα περασει ο μπαοκ....
*μονο της δικιας μου ομαδος το αποτελεσμα δεν μπορω να πετυχω :-
θα περασει ο μπαοκ....
*μονο της δικιας μου ομαδος το αποτελεσμα δεν μπορω να πετυχω :-
γιαννιωτακια σημερα πηρατε την απαντηση σαs να μαθετε αλλη φορα να σεβεστε τον μεγαλο ΠΑΟΚ!!! αντε τωρα στην β'εθνικη γιατι πολυ γλωσιτσα ειχατε βγαλει!!! αν και καταγωγη μου ειναι απο ηπειρο αυτο που κανατε στο κυπελλο με εκανε να σαs αντιπαθησω!!! α ρε ντασιο ταγαρι μιλαs και εσυ ρε αμπαλε? αντε στην β'εθνικη και εσυ για να βαλειs μυαλο!!! μπραβο σου ρε ΠΑΟΚΑΡΑ εδειξεs χαρακτηρα μεγαληs ομαδαs στον βοσκοτοπο των ιωαννινων!!! βαζελια σαs περιμενουμε για να σαs γλεντησουμε!!! στειλτε κανα κακο η κανα σπαθα αλλα και παλι θα προσκυνησετε!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε ηλίθιε μαλακοπίτουρα...μέσα στο γήπεδο ήμουν...Βγες απο το λαγουμι σου ρε μπουλαρε σε ιππευσα μεσα στο χωριουδακι σου
ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΜΕΙΣ ΛΑΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.ΟΜΑΔΟΥΛΑ..Ε ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ.
Σίγα τι έκανες ρε???
με κέρδισες με 1-0...
Τρομερή μπάλα έπαιξες χτες...
Έιδικά μετλα το γκολ σαν τις πουτανίτσες ξαπλώνατε κάτω και όλο καθυστερήσεις σε κάθε ελέυθερο χτύπηκα και σε κάθε πλάγιο άουτ...
Μεγάλη ομάδα...
Απλά εμείς δεν μπήκαμε σχεδόν σε καμία χρονική στιγμή στο παιχνίδι...
Μια χαρά σας πήγε και η διαιτησία αλλά δεν θα σταθώ σ'αυτή γιατί απλά είχαμε τα μαύρα μας τα χάλια...
Οσο και να χτυπιέσαι όμως πουστράκο ή χτεσινή σου νίκη δεν συγκρίνεται με τίποτα με την πούτσα που σε έριξα στο κύπελλο...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κλάψε πουστράκο...γιαννιωτακια σημερα πηρατε την απαντηση σαs να μαθετε αλλη φορα να σεβεστε τον μεγαλο ΠΑΟΚ!!! αντε τωρα στην β'εθνικη γιατι πολυ γλωσιτσα ειχατε βγαλει!!! αν και καταγωγη μου ειναι απο ηπειρο αυτο που κανατε στο κυπελλο με εκανε να σαs αντιπαθησω!!! α ρε ντασιο ταγαρι μιλαs και εσυ ρε αμπαλε? αντε στην β'εθνικη και εσυ για να βαλειs μυαλο!!! μπραβο σου ρε ΠΑΟΚΑΡΑ εδειξεs χαρακτηρα μεγαληs ομαδαs στον βοσκοτοπο των ιωαννινων!!! βαζελια σαs περιμενουμε για να σαs γλεντησουμε!!! στειλτε κανα κακο η κανα σπαθα αλλα και παλι θα προσκυνησετε!!
Επισκέπτης
ρε μεγαλε αληθεια τα τελευταια 10 χρονια ποσα παιχνιδια εχεις κερδισει με τις ομαδες του ποκ στην τουμπαγιαννιωτακια σημερα πηρατε την απαντηση σαs να μαθετε αλλη φορα να σεβεστε τον μεγαλο ΠΑΟΚ!!! αντε τωρα στην β'εθνικη γιατι πολυ γλωσιτσα ειχατε βγαλει!!! αν και καταγωγη μου ειναι απο ηπειρο αυτο που κανατε στο κυπελλο με εκανε να σαs αντιπαθησω!!! α ρε ντασιο ταγαρι μιλαs και εσυ ρε αμπαλε? αντε στην β'εθνικη και εσυ για να βαλειs μυαλο!!! μπραβο σου ρε ΠΑΟΚΑΡΑ εδειξεs χαρακτηρα μεγαληs ομαδαs στον βοσκοτοπο των ιωαννινων!!! βαζελια σαs περιμενουμε για να σαs γλεντησουμε!!! στειλτε κανα κακο η κανα σπαθα αλλα και παλι θα προσκυνησετε!!
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οσες εσυ τα τελευταια 25 χρονιαρε μεγαλε αληθεια τα τελευταια 10 χρονια ποσα παιχνιδια εχεις κερδισει με τις ομαδες του ποκ στην τουμπα
οσες εσυ τα τελευταια 25 χρονια
Καμία σχέση...εσύ έχεις και μερικές...ο αιώνιος...
Επισκέπτης
σωστα και ποσα πρωταθληματα εχεις εσυ μεγαλη ομαδα τα τελευται χρονια;οσα και εγω και κυπελλα οσα και εγω!!!!και με αποκλεισμο στην τουμπα με 1-1 το 98 εκει που χρειαζεται και εχει νοημα παντα περναω!!!!οσες εσυ τα τελευταια 25 χρονια
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μη μιλάς για μπούκωμα μπαστόπιασμα!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Ε ΑΣΧΕΤΟΙ
είπε τα αυτονόητα. Μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας. Όπως ΔΕΝ έχει κάνει κανένας προπονητής σου μέχρι τώρα!!!!Τι είπε δηλαδή την δευτέρα γιατί μου διέφυγε?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΠΟΙΟΙ μ@@@@ΕΣ ΚΛΕΙΝΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ 7.000 ΓΑΥΡΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΙΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ;;;;;;;;
ΠΟΙΟΙ μ@@@@ΕΣ ΚΛΕΙΝΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ 7.000 ΓΑΥΡΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΙΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ;;;;;;;;
ΕΡΩΤΗΜΑ:
γεια πες να μαθαινουμε?παντως οπως και ειναι,ειμαστε ολοι οι οπαδοι των ομαδων της θεσσαλονικης και της βορειας ελλαδας ξεφτιλα για αυτο που καναν οι γαυροι....αυτη επρεπε να τρεχουνε!!!!!!!!!!!
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τι σας ταιζουν εκει στο σουπερ 3? παπαδες πουλας για ακομα μια φορα. οταν δε σε παιρνει ομαδικα το γυρνας στην οπαδικη προπαγανδα. ελπιζω τουλαχιστον να μην παραμυθιαζεται κανενας.ΕΡΩΤΗΜΑ:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 88K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME