Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
την κανω γιατι εχω δουλεια κ θα αργησω
καλο βραδυ
παω να χαρω το τριποντο
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το διπλο στο τιγανι δεν σου λεει κατι?
η μπαλα που επαιξα εκει δεν ηταν επιπεδου κ ποιοτικη ε?

ενα ματς..παρε αεκ και παο στην εδρα σου(ή μη χασεις τουλαχιστον) και θα δειξεις πως η νικη στο τηγανι δεν ηταν φωτοβολιδα..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κι εγω σας αφηνω να χαρειτε τον θριαμβο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ενα ματς..παρε αεκ και παο στην εδρα σου(ή μη χασεις τουλαχιστον) και θα δειξεις πως η νικη στο τηγανι δεν ηταν φωτοβολιδα..
μα δεν ηταν φωτοβολιδα
το δειχνω σε ολη τη χρονια αυτο
δεν ειναι τυχαιο που κ περσυ ημουν δευτερος στην κανονικη διαρκεια κ φετος για εκει το παλευω
εχω διαρκεια κ το δειχνουν οι αριθμοι
εσενα θα σε κερδισω,τον βαζελο δεν ειμαι σιγουρος

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μεγάλο διπλό απέναντι στις Κασσάνδρες (για οπαδούς της δικής μου ομάδας αναφέρομαι) που θέλουν την ομάδα κουρασμένη και να έχει πιάσει ταβάνι. Μπράβο μεγάλε Σάντος για ακόμη μια φορά. Ξέχασα να εξυμνήσω και τη συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ συνέντευξη προπονητη ΠΑΟΚ που έχω διαβάσει ποτέ. Συμβόλαιο 20 χρόνια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μα δεν ηταν φωτοβολιδα
το δειχνω σε ολη τη χρονια αυτο
δεν ειναι τυχαιο που κ περσυ ημουν δευτερος στην κανονικη διαρκεια κ φετος για εκει το παλευω
εχω διαρκεια κ το δειχνουν οι αριθμοι
εσενα θα σε κερδισω,τον βαζελο δεν ειμαι σιγουρος
καλααααα...
Μπράβο μεγάλε Σάντος για ακόμη μια φορά. Ξέχασα να εξυμνήσω και τη συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ συνέντευξη προπονητη ΠΑΟΚ που έχω διαβάσει ποτέ. Συμβόλαιο 20 χρόνια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κλειστο ή 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μεγάλο διπλό απέναντι στις Κασσάνδρες (για οπαδούς της δικής μου ομάδας αναφέρομαι) που θέλουν την ομάδα κουρασμένη και να έχει πιάσει ταβάνι. Μπράβο μεγάλε Σάντος για ακόμη μια φορά. Ξέχασα να εξυμνήσω και τη συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ συνέντευξη προπονητη ΠΑΟΚ που έχω διαβάσει ποτέ. Συμβόλαιο 20 χρόνια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι είπε δηλαδή την δευτέρα γιατί μου διέφυγε?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ντεκερ στο ειπα εγω.....
θα περασει ο μπαοκ....
*μονο της δικιας μου ομαδος το αποτελεσμα δεν μπορω να πετυχω :-

PAOKVAG

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γιαννιωτακια σημερα πηρατε την απαντηση σαs να μαθετε αλλη φορα να σεβεστε τον μεγαλο ΠΑΟΚ!!! αντε τωρα στην β'εθνικη γιατι πολυ γλωσιτσα ειχατε βγαλει!!! αν και καταγωγη μου ειναι απο ηπειρο αυτο που κανατε στο κυπελλο με εκανε να σαs αντιπαθησω!!! α ρε ντασιο ταγαρι μιλαs και εσυ ρε αμπαλε? αντε στην β'εθνικη και εσυ για να βαλειs μυαλο!!! μπραβο σου ρε ΠΑΟΚΑΡΑ εδειξεs χαρακτηρα μεγαληs ομαδαs στον βοσκοτοπο των ιωαννινων!!! βαζελια σαs περιμενουμε για να σαs γλεντησουμε!!! στειλτε κανα κακο η κανα σπαθα αλλα και παλι θα προσκυνησετε!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Βγες απο το λαγουμι σου ρε μπουλαρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σε ιππευσα μεσα στο χωριουδακι σου :2funny: :2funny:

ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΜΕΙΣ ΛΑΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.ΟΜΑΔΟΥΛΑ..Ε ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ. :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Ρε ηλίθιε μαλακοπίτουρα...μέσα στο γήπεδο ήμουν...
Σίγα τι έκανες ρε???
με κέρδισες με 1-0...
Τρομερή μπάλα έπαιξες χτες...
Έιδικά μετλα το γκολ σαν τις πουτανίτσες ξαπλώνατε κάτω και όλο καθυστερήσεις σε κάθε ελέυθερο χτύπηκα και σε κάθε πλάγιο άουτ...
Μεγάλη ομάδα...
Απλά εμείς δεν μπήκαμε σχεδόν σε καμία χρονική στιγμή στο παιχνίδι...
Μια χαρά σας πήγε και η διαιτησία αλλά δεν θα σταθώ σ'αυτή γιατί απλά είχαμε τα μαύρα μας τα χάλια...

Οσο και να χτυπιέσαι όμως πουστράκο ή χτεσινή σου νίκη δεν συγκρίνεται με τίποτα με την πούτσα που σε έριξα στο κύπελλο... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
γιαννιωτακια σημερα πηρατε την απαντηση σαs να μαθετε αλλη φορα να σεβεστε τον μεγαλο ΠΑΟΚ!!! αντε τωρα στην β'εθνικη γιατι πολυ γλωσιτσα ειχατε βγαλει!!! αν και καταγωγη μου ειναι απο ηπειρο αυτο που κανατε στο κυπελλο με εκανε να σαs αντιπαθησω!!! α ρε ντασιο ταγαρι μιλαs και εσυ ρε αμπαλε? αντε στην β'εθνικη και εσυ για να βαλειs μυαλο!!! μπραβο σου ρε ΠΑΟΚΑΡΑ εδειξεs χαρακτηρα μεγαληs ομαδαs στον βοσκοτοπο των ιωαννινων!!! βαζελια σαs περιμενουμε για να σαs γλεντησουμε!!! στειλτε κανα κακο η κανα σπαθα αλλα και παλι θα προσκυνησετε!!
Κλάψε πουστράκο...
18843_284844843562_107040613562_321.jpg

Επισκέπτης
ρε μεγαλε αληθεια τα τελευταια 10  χρονια ποσα παιχνιδια εχεις κερδισει με τις ομαδες του ποκ στην τουμπα :idiot:

Επισκέπτης
οσες εσυ τα τελευταια 25 χρονια
σωστα και ποσα πρωταθληματα εχεις εσυ μεγαλη ομαδα τα τελευται χρονια;οσα και εγω και κυπελλα οσα και εγω!!!!και με αποκλεισμο στην τουμπα με 1-1 το 98 :2funny:εκει που χρειαζεται και εχει νοημα παντα περναω!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΠΟΙΟΙ μ@@@@ΕΣ ΚΛΕΙΝΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ 7.000 ΓΑΥΡΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΟΙΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ  ΓΑΥΡΩΝ;;;;;;;;

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΠΟΙΟΙ μ@@@@ΕΣ ΚΛΕΙΝΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ 7.000 ΓΑΥΡΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΟΙΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ   ΓΑΥΡΩΝ;;;;;;;;

γεια πες να μαθαινουμε?παντως οπως και ειναι,ειμαστε ολοι οι οπαδοι των ομαδων της θεσσαλονικης και της βορειας ελλαδας ξεφτιλα για αυτο που καναν οι γαυροι....αυτη επρεπε να τρεχουνε!!!!!!!!!!!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΠΟΙΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ   ΓΑΥΡΩΝ;;;;;;;;
τι σας ταιζουν εκει στο σουπερ 3? παπαδες πουλας για ακομα μια φορα. οταν δε σε παιρνει ομαδικα το γυρνας στην οπαδικη προπαγανδα. ελπιζω τουλαχιστον να μην παραμυθιαζεται κανενας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom