Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Που και που ακούω μέσω νετ.
Πως και δεν τους έχετε μαζέψει με τα καφάσια εκεί πάνω??
οταν θα ξυπνησουμε επιτελους και καταλαβουμε οτι μονο κακο κανουν ισως τοτε...εγω προσωπικα ακουω μονο κατι χιουμοριστικες και το αλλαζω μετα...υπαρχουν μονο για να διατηρουν αντιπαλοτητα στην πολη για να εχουν ακροαματικοτητα...
δεν ειναι τυχαιο οτι καθε μερα το μονιμο θεμα τους ειναι ποιος εχει ποιο πολυ κοσμο στην πολη

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μπουλαρε που εισαι?????ΣΕ ΜΠΟΥΚΩΝΩ!!!!  0-1 ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ :2funny: :2funny: :2funny:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βγες απο το λαγουμι σου ρε μπουλαρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σε ιππευσα μεσα στο χωριουδακι σου :2funny: :2funny:

ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΜΕΙΣ ΛΑΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.ΟΜΑΔΟΥΛΑ..Ε ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ. :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειμαι ο ντεκερ κ μολις τελειωσα
οφ σαιτ του κωλου για τον βιειρινια,πεναλτακι στον μουσλι κ ηλιθια πρωτη κιτρινη στον μαλακα τον αραμπατζακο κ παρ ολα αυτα να εχω 5 κλασικες ευκαιριες για να σας ξεμουνιασω κ να παιρνω ενα ακομα τριποντο
αντε γεια ρε
απορω πως αυτη η ομαδα εφαγε 4 απο τα δευτερα των ηδη πεσμενων παγουραδων?
ρε τον καημενο τον ΠΑΟΚ
τωρα περιμενω αποτελεσματα των απο πανω μου γιατι οι απο κατω ειναι πολυ μακρυα κ δεν με φτανουν με τιποτα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
MVP του παοκ ο Τριτσωνης,τραγικη ομαδα,τραγικη ερασιτεχνικου επιπεδου,εκανε δουλεια ο προεδρος μεσοβδομαδα για να ξεπλυθει η ντροπη...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
MVP του παοκ ο Τριτσωνης,τραγικη ομαδα,τραγικη ερασιτεχνικου επιπεδου,εκανε δουλεια ο προεδρος μεσοβδομαδα για να ξεπλυθει η ντροπη...
κλαψε
τα σκληρα μαρκαρισματα του πας δεν τα ειδες
αντε γεια ρε
κλαψτεεεεεε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπουλαρα....
πολυ αερα ειχες παρει
κριμα γιατι στον κοβουν τα φλοκια μας
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
δεν μπορεις να ανασανεις κ μακαρι να ξαναπεσεις

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κλαψε
τα σκληρα μαρκαρισματα του πας δεν τα ειδες
αντε γεια ρε
κλαψτεεεεεε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω ειδα πως μονο τα φαουλ του πας σφυριζονταν,στην ευκαιρια του Φωτακη στο α' προηγηθηκε επιθετικο φαουλ καταφανεστατο που επνιξε ο Τριτσωνης,90-10 σας επαιξε.Αν ημουν οπαδος του παοκ ειλικρινα θα ντρεπομουν για τον τροπο που μου χαριζουν τις νικες...

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΡΕ ΜΠΟΥΛΑΡΑ ΒΓΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ  

ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΡΕ

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Εγω ειδα πως μονο τα φαουλ του πας σφυριζονταν,στην ευκαιρια του Φωτακη στο α' προηγηθηκε επιθετικο φαουλ καταφανεστατο που επνιξε ο Τριτσωνης,90-10 σας επαιξε.Αν ημουν οπαδος του παοκ ειλικρινα θα ντρεπομουν για τον τροπο που μου χαριζουν τις νικες...
χαχαχαχαχαχαχαχαχα σφαγη τυπε γαμησε τα ουτε ο γαυρος τετοιες σφαγες. κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
κλαψε ειπαμε
κ δες την ομαδα σου
μην ασχολεισαι με την δικη μου σε παρακαλω
αυτο κανετε παντα
μπαινετε για να πειτε για διαιτησιες κ μαλακιες κ ολο δεν ασχολειστε κ καλα
ελεος ειστε
φτανει
δειτε την δικη σας που σας δινουν τ πλεονεκτημα να παιζετε παντα με παικτη περισσοτερο κ αντε γεια

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
AGNIUS ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΚΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΓΑΥΡΟΣ? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΕ ΣΕΡΣΕΡΙΚΟ?ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισης ντρεπομαι για τον τσογλαναρα τον βιειρινια που εστρωσε τοσο ωραια την μπαλα κ το πουστρακι τον φωτακη για το σουτ αυτο
σα δεν ντρεπονται

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
κλαψε ειπαμε
κ δες την ομαδα σου
μην ασχολεισαι με την δικη μου σε παρακαλω
αυτο κανετε παντα
μπαινετε για να πειτε για διαιτησιες κ μαλακιες κ ολο δεν ασχολειστε κ καλα
ελεος ειστε
φτανει
δειτε την δικη σας που σας δινουν τ πλεονεκτημα να παιζετε παντα με παικτη περισσοτερο κ αντε γεια

Για το ποστ σου είπε ντέκερ..
Νικήσατε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημασία δεν έχει,το συγκεκριμένο ποστ όμως σβήστο!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
τυποι μεγαλη μαλακια του αραμπατζη ειδικα η πρωτη κιτρινη. που πας με τον μουν τωρα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
στο παιχνιδι,εκτος τα οσα ειπα,με τοσες ελειψεις κ με 25 λεπτα με 10 μετα απο βλακεια αποβολη η ομαδα εδειξε χαρακτηρα κ πηρε τους 3 ποντους
ηταν σοβαρη κ σωστα  τακτικα μεσα στο γηπεδο
ενα θετικο στοιχειο ηταν το πολυ καλο παιχνιδι του σορλεν(επιτελους) κ του φωτακη,οι οποιοι δεν αφησαν σε κανενα λεπτο του παιχνιδιου να φανει το κενο των γκαρσια κ βιτολο κ επισης τα θετικα στοιχεια που εδειξε στο παιχνιδι του ο κριστιανο.εδειξε οτι μπορει να μαρκαρει,να τριπλαρει κ να σεντραρει κ με τα δυο ποδια γιατι αν προσεξατε δυο σεντρες με αποδεκτη τον ασφαιρο μουσλι ηταν με το δεξι
αμυντικα ηταν ο γνωστος ΠΑΟΚ παρ ολο που παιζαμε με στοπερ ενα δεξι μπακ
κραταμε το τριποντο κ παμε για αλλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom