stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Οχι...
Τον βλακα παριστανεις?
αμα χασω απο τον βαζελο ειμαι θυγατρικη του ετσι?Οχι...
Τον βλακα παριστανεις?
αμα χασω απο τον βαζελο ειμαι θυγατρικη του ετσι?
αμα τον κερδισω θα ειμαι θυγατρικη των απογονων?
ας μου το εξηγησει καποιος γιατι εχω μπερδευτει...
παντα στα μυαλα ολων σας ο παοκ ειναι θυγατρικη καποιου?
ποσο βλακες μπορει να ειστε?
να σου πω δεν εχεις αδικο...Φιλε μου μην ασχολεισαι αλλο.
Ας λεμε εμεις για τον ΠΑΟΚ μας εδω και αστους να λενε οτι θελουν.
Στο τελος θα δουμε το ταμειο.
Λοιπον καλα ολα αυτα... Αλλα μονο ενα θα σου πω,και με την απαντηση σου θα ερθεις στα λογια μου.αμα χασω απο τον βαζελο ειμαι θυγατρικη του ετσι?
αμα τον κερδισω θα ειμαι θυγατρικη των απογονων?
ας μου το εξηγησει καποιος γιατι εχω μπερδευτει...
παντα στα μυαλα ολων σας ο παοκ ειναι θυγατρικη καποιου?
ποσο βλακες μπορει να ειστε?
κλαψε...ολοι μας και μονοι σας...Λοιπον καλα ολα αυτα... Αλλα μονο ενα θα σου πω,και με την απαντηση σου θα ερθεις στα λογια μου.
Υπαρχει το ιδιο παθος στην ατμοσφαιρα της Θεσσαλονικης,στον κοσμο,στους παιχτες,στους παραγοντες, και στους προπονητες οταν παιζουν με τον βαζελο, και το ιδιο με τον "κακο" Ολυμπιακο...?????
Μουνι!!κλαψε...ολοι μας και μονοι σας...
Καλα το πας...εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!![size=20pt] κλαααααααψ[/size]
θα ξεπερασω αυτο που ειπες και αφησες να εννοηθει οτι βγαζω παικτες εκτος πριν το ματς με το βαζελο και θα σου πω κατι...Λοιπον καλα ολα αυτα... Αλλα μονο ενα θα σου πω,και με την απαντηση σου θα ερθεις στα λογια μου.
Υπαρχει το ιδιο παθος στην ατμοσφαιρα της Θεσσαλονικης,στον κοσμο,στους παιχτες,στους παραγοντες, και στους προπονητες οταν παιζουν με τον βαζελο, και το ιδιο με τον "κακο" Ολυμπιακο...?????
Λοιπον καλα ολα αυτα... Αλλα μονο ενα θα σου πω,και με την απαντηση σου θα ερθεις στα λογια μου.
Mαλιστα,το κακο ειναι οτι ολα αυτα δεν αποτυπωνονται και στην ολη ατμοσφαιρα οπως σου ειπα και πιο πανω...θα ξεπερασω αυτο που ειπες και αφησες να εννοηθει οτι βγαζω παικτες εκτος πριν το ματς με το βαζελο και θα σου πω κατι...
σαφως και υπαρχει το ιδιο αισθημα σε τετοια ματσ ειτε με γαυρο ειτε με βαζελο!!!
και για να μαθεις και κατι οποιον μεγαλυτερο σε ηλικια ρωτησεις ενα θα σου πει...
ποιο βρωμικη υπουλη υποχθονια ομαδα απο τον βαζελο δεν υπαρχει...τις πουστιες που εκανε καποτε πισω απο την πλατη των αλλων δεν τις εκανε κανενας...τουλαχιστον εσεις τα κανατε ολα μπροστα στα ματια ολων απροκαλυπτα και δεν κρυβοσασταν καν αυτοι μια ζωη ειναι κρυμενοι πισω απο το δαχτυλο τους...
Ουφ ξεκολειστε πια με αυτη την μαλακια!! Εχω βαρεθει να την ακουω...Η ιδια ατμοσφαιρα ειναι. απλα με τον ολυμπιακο υπαρχει εκεινη η κοντρα με τον Κουδα.
αλωστε το λεει και ο εγκριτος νικολακοπουλος αυτοΚαι απλα παραδεχτειτε οτι δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση τα δυο ματς για εσας...
ε?Στειλτου ενα email ρε συ επιτελους!!
Μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τον Νικολακοπουλο! Και σιγα την προσωπικοτητα που καθεσαι και ασχολεισε καθε μερα.
ποιος ειναι αυτος?αλωστε το λεει και ο εγκριτος νικολακοπουλος αυτο
Αυτό σου το επιβεβαιώνω κι εγώ στρατηγέ...ειδικά οι πιο παλιοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ όλοι μα όλοι αυτή την άποψη έχουν!!!θα ξεπερασω αυτο που ειπες και αφησες να εννοηθει οτι βγαζω παικτες εκτος πριν το ματς με το βαζελο και θα σου πω κατι...
σαφως και υπαρχει το ιδιο αισθημα σε τετοια ματσ ειτε με γαυρο ειτε με βαζελο!!!
και για να μαθεις και κατι οποιον μεγαλυτερο σε ηλικια ρωτησεις ενα θα σου πει...
ποιο βρωμικη υπουλη υποχθονια ομαδα απο τον βαζελο δεν υπαρχει...τις πουστιες που εκανε καποτε πισω απο την πλατη των αλλων δεν τις εκανε κανενας...τουλαχιστον εσεις τα κανατε ολα μπροστα στα ματια ολων απροκαλυπτα και δεν κρυβοσασταν καν αυτοι μια ζωη ειναι κρυμενοι πισω απο το δαχτυλο τους...