Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Οχι...

Τον βλακα παριστανεις?
αμα χασω απο τον βαζελο ειμαι θυγατρικη του ετσι?
αμα τον κερδισω θα ειμαι θυγατρικη των απογονων?
ας μου το εξηγησει καποιος γιατι εχω μπερδευτει...
παντα στα μυαλα ολων σας ο παοκ ειναι θυγατρικη καποιου?
ποσο βλακες μπορει να ειστε?

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Φιλε μου μην ασχολεισαι αλλο.
Ας λεμε εμεις για τον ΠΑΟΚ μας εδω και αστους να λενε οτι θελουν.
Στο τελος θα δουμε το ταμειο.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μου μην ασχολεισαι αλλο.
Ας λεμε εμεις για τον ΠΑΟΚ μας εδω και αστους να λενε οτι θελουν.
Στο τελος θα δουμε το ταμειο.
να σου πω δεν εχεις αδικο...
απλα θελουν καποιον να ασχοληται μαζι τους...
και πεφτω πολλες φορες στο τρυπακι τους...δεν γαμεις...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Λοιπον καλα ολα αυτα... Αλλα μονο ενα θα σου πω,και με την απαντηση σου θα ερθεις στα λογια μου.

Υπαρχει το ιδιο παθος στην ατμοσφαιρα της Θεσσαλονικης,στον κοσμο,στους παιχτες,στους παραγοντες, και στους προπονητες οταν παιζουν με τον βαζελο, και το ιδιο με τον "κακο" Ολυμπιακο...?????

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Λοιπον καλα ολα αυτα... Αλλα μονο ενα θα σου πω,και με την απαντηση σου θα ερθεις στα λογια μου.

Υπαρχει το ιδιο παθος στην ατμοσφαιρα της Θεσσαλονικης,στον κοσμο,στους παιχτες,στους παραγοντες, και στους προπονητες οταν παιζουν με τον βαζελο, και το ιδιο με τον "κακο" Ολυμπιακο...?????
κλαψε...ολοι μας και μονοι σας... :2funny: :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ολοι θελουν το κακο του θρυνου , κλαααααααψ

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16

θα ξεπερασω αυτο που ειπες και αφησες να εννοηθει οτι βγαζω παικτες εκτος πριν το ματς με το βαζελο και θα σου πω κατι...
σαφως και υπαρχει το ιδιο αισθημα σε τετοια ματσ ειτε με γαυρο ειτε με βαζελο!!!
και για να μαθεις και κατι οποιον μεγαλυτερο σε ηλικια ρωτησεις ενα θα σου πει...
ποιο βρωμικη υπουλη υποχθονια ομαδα απο τον βαζελο δεν υπαρχει...τις πουστιες που εκανε καποτε πισω απο την πλατη των αλλων δεν τις εκανε κανενας...τουλαχιστον εσεις τα κανατε ολα μπροστα στα ματια ολων απροκαλυπτα και δεν κρυβοσασταν καν αυτοι μια ζωη ειναι κρυμενοι πισω απο το δαχτυλο τους...

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Η ιδια ατμοσφαιρα ειναι. απλα με τον ολυμπιακο υπαρχει εκεινη η κοντρα με τον Κουδα.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αντε να εχετε καλο απογευμα.
Συνοπαδοι και μη.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
θα ξεπερασω αυτο που ειπες και αφησες να εννοηθει οτι βγαζω παικτες εκτος πριν το ματς με το βαζελο και θα σου πω κατι...
σαφως και υπαρχει το ιδιο αισθημα σε τετοια ματσ ειτε με γαυρο ειτε με βαζελο!!!
και για να μαθεις και κατι οποιον μεγαλυτερο σε ηλικια ρωτησεις ενα θα σου πει...
ποιο βρωμικη υπουλη υποχθονια ομαδα απο τον βαζελο δεν υπαρχει...τις πουστιες που εκανε καποτε πισω απο την πλατη των αλλων δεν τις εκανε κανενας...τουλαχιστον εσεις τα κανατε ολα μπροστα στα ματια ολων απροκαλυπτα και δεν κρυβοσασταν καν αυτοι μια ζωη ειναι κρυμενοι πισω απο το δαχτυλο τους...
Mαλιστα,το κακο ειναι οτι ολα αυτα δεν αποτυπωνονται και στην ολη ατμοσφαιρα οπως σου ειπα και πιο πανω...
Η ιδια ατμοσφαιρα ειναι. απλα με τον ολυμπιακο υπαρχει εκεινη η κοντρα με τον Κουδα.
Ουφ ξεκολειστε πια με αυτη την μαλακια!!  Εχω βαρεθει να την ακουω...

Και απλα παραδεχτειτε οτι δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση τα δυο ματς για εσας...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Στειλτου ενα email ρε συ επιτελους!!
Μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τον Νικολακοπουλο! Και σιγα την προσωπικοτητα που καθεσαι και ασχολεισε καθε μερα.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στειλτου ενα email ρε συ επιτελους!!
Μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τον Νικολακοπουλο! Και σιγα την προσωπικοτητα που καθεσαι και ασχολεισε καθε μερα.
ε?
εχω ξαναγραψει κατι για αυτον?καλα ρε αν εχω ξαναγραψει και δεν το θυμαμαι μην λαμβανεις υπόψιν το τελευταιο  :grin:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
αλωστε το λεει και ο εγκριτος νικολακοπουλος αυτο
ποιος ειναι αυτος?
δηλαδη θελετε να λεμε οτι μας νοιαζει ποιο πολυ το ματς με εσας?
ανεβαινει η αξια σας αν ασχοληθουμε πιο πολυ με τον γαυρο?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αυτό σου το επιβεβαιώνω κι εγώ στρατηγέ...ειδικά οι πιο παλιοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ όλοι μα όλοι αυτή την άποψη έχουν!!!

Και για τον Κούδα μην το γελάς καθόλου...ακόμα δεν έχει σβήσει από τη μνήμη τους...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ξεμπροστιασμα Ν01:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΒΡΥΖΑΣ-ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
*ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΓΙΑ 2.225 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ :o :o :o :
ξεμπροστιασμα Νο2:
*ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ,ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΤΛ.ΝΟΙΚΙΑΣΕ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΟΝ(ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011)ΜΕ 1200 ΕΥΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ
ΥΓ1:ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΥΓ2:η μονη καθαρη ομαδα ειναι Ο ΘΕΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom