Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.sportaction.gr/media/PHOTO1/various/Ioulios/333_giasemakis.jpg[/img[/URL]]

γιγαντααααααααααααααααααααα αχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ακτινοβολούσε η φάτσα του που τα επισκιάζει όλα :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.arisfc.gr/images/players/20.jpg[/img[/URL]]

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα

ψωράλογοοοοοοοοοοοοοοοο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πραγματικά είμασταν τυχεροί και όχι άτυχοι σαν εσάς που τύχατε να παίξετε με τα μεγαθήρια του ΠΑΣ. Ξανακλάψε τώρα

Υ.Γ. Σόρυ ρε Μπουλάκο αλλά με πιάνει αλεργία όταν διαβάζω μαλακίες
Σ'χωρεμένος...
Για μια και μοναδική φορά... :P

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ωραίος είσαι ρε petrosyn. Μπήκες μέσα στο thread ενώ είχες να μπεις μέρες, διάβασες το μήνυμα που είχα ποστάρει τη στιγμή που μπήκες που απειλούσα τον Bull & αμέσως έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι προκλητικός, ότι κάνω επιθέσεις επί προσωπικού & με προκαλείς χωρίς καν να έχεις μπει στον κόπο να διαβάσεις ούτε τα προηγούμενα μου μηνύματα με άλλους μετέχοντες στο thread που αποδεικνύουν αν είμαι προκλητικός ή όχι, ούτε τα μηνύματα του Bull που επακολούθησαν την τεσσάρα που αποδεικνύουν πόσο προκλητικός ήταν. Γλείψε κι άλλο το Γιαννιώτη αγόρι μου, εξ' άλλου οι Γιαννιώτες δεν κάνουν άλλη δουλειά απ' το να λένε πόσο καλές σχέσεις έχουν με το "λαό" του Άρη. Έτσι είναι, όλοι οι ρουφιάνοι δουλεύετε μαζί. Κρίμα & για το avatar σου που προμήνυε ότι είσαι καλό ατομάκι.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ωραίος είσαι ρε petrosyn. Μπήκες μέσα στο thread ενώ είχες να μπεις μέρες, διάβασες το μήνυμα που είχα ποστάρει τη στιγμή που μπήκες που απειλούσα τον Bull & αμέσως έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι προκλητικός, ότι κάνω επιθέσεις επί προσωπικού & με προκαλείς χωρίς καν να έχεις μπει στον κόπο να διαβάσεις ούτε τα προηγούμενα μου μηνύματα με άλλους μετέχοντες στο thread που αποδεικνύουν αν είμαι προκλητικός ή όχι, ούτε τα μηνύματα του Bull που επακολούθησαν την τεσσάρα που αποδεικνύουν πόσο προκλητικός ήταν. Γλείψε κι άλλο το Γιαννιώτη αγόρι μου, εξ' άλλου οι Γιαννιώτες δεν κάνουν άλλη δουλειά απ' το να λένε πόσο καλές σχέσεις έχουν με το "λαό" του Άρη. Έτσι είναι, όλοι οι ρουφιάνοι δουλεύετε μαζί. Κρίμα & για το avatar σου που προμήνυε ότι είσαι καλό ατομάκι.
Είσαι ΒΛΑΚΑΣ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μη ξηγιεσαι ετσι με τον Πετραν...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ρε αδερφε με παιδακια μην ασχολησε...αστους να χαρουν τωρα και μετα απο 2 μηνες οταν θα γυρισουν εκει που ανηκουν θα το βουλωσουν...
παρτο χαμπαρι επειδη δεν τους δινει κανενας σημασια ουτε εδω ουτε και στην πραγματικη τους ζωη θελουν εδω μεσα να νοιωθουν καποιοι...
οποτε μπαινουν σε προκαλουν εσυ τρως τον παπα τους και χαιρονται
νομιζουν οτι ειναι καποιοι...
κατι τετοιους ουτε να τους φτυσεις δεν αξιζουν...
οσο για τον petrosyn συμφωνω και εγω παροτι αλοθρησκος οτι ειναι ενταξει ατομο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Προς AGNIUS & leleoura: Σας πιστεύω, ούτως ή άλλως δεν έχω τίποτα μαζί του ούτε τον προκάλεσα εγώ, διάβασε ένα μήνυμα που έστειλα στον Bull & άρχισε μια πολεμική απέναντί μου ότι είναι πρόστυχο αυτό που έκανα με την απειλή, ότι τον τρελαίνουν κάτι τέτοια & τα σχετικά, λες κι εγώ έχω μαλώσει μ' όλον τον κόσμο εδώ μέσα & είμαι σίγουρος πως ούτε τα μηνύματα τα προηγούμενα μου διάβασε που δείχνουν ότι μόνο καζούρα κάνω & πλάκα & τίποτα παραπάνω εκτός από ένα συγκεκριμένο άτομο, ούτε είδε τα μηνύματα του Bull για να δει πόσο προκάλεσε... Τέλος πάντων αφού εσύ AGNIUS λες ότι είναι εντάξει άτομο, εξήγησέ του αν συνεννοούμαστε μαζί ή όχι, δεν μπορεί ο καθένας που μπαίνει εδώ μέσα να χαλάει τη ζαχαρένια του με άτομα που δεν έχουν μέτρο. Όσο γι' αυτό που είπες leleoura ΜΕΓΑΛΟ το δίκιο σου, δική μου αδυναμία είναι που τρελαίνομαι μ' αυτά που λένε ορισμένοι & παίζω άθελά μου το παιχνίδι τους... Πάντως για να μη νομίζει κανείς ότι είμαι περίεργος δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με κανέναν εδώ μέσα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Προς AGNIUS & leleoura: Σας πιστεύω, ούτως ή άλλως δεν έχω τίποτα μαζί του ούτε τον προκάλεσα εγώ, διάβασε ένα μήνυμα που έστειλα στον Bull & άρχισε μια πολεμική απέναντί μου ότι είναι πρόστυχο αυτό που έκανα με την απειλή, ότι τον τρελαίνουν κάτι τέτοια & τα σχετικά, λες κι εγώ έχω μαλώσει μ' όλον τον κόσμο εδώ μέσα & είμαι σίγουρος πως ούτε τα μηνύματα τα προηγούμενα μου διάβασε που δείχνουν ότι μόνο καζούρα κάνω & πλάκα & τίποτα παραπάνω εκτός από ένα συγκεκριμένο άτομο, ούτε είδε τα μηνύματα του Bull για να δει πόσο προκάλεσε... Τέλος πάντων αφού εσύ AGNIUS λες ότι είναι εντάξει άτομο, εξήγησέ του αν συνεννοούμαστε μαζί ή όχι, δεν μπορεί ο καθένας που μπαίνει εδώ μέσα να χαλάει τη ζαχαρένια του με άτομα που δεν έχουν μέτρο. Όσο γι' αυτό που είπες leleoura ΜΕΓΑΛΟ το δίκιο σου, δική μου αδυναμία είναι που τρελαίνομαι μ' αυτά που λένε ορισμένοι & παίζω άθελά μου το παιχνίδι τους... Πάντως για να μη νομίζει κανείς ότι είμαι περίεργος δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με κανέναν εδώ μέσα.
Σκούξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Στην πορεια θα μπεις στο πνευμα του καθενα μας και θα μπουμε στο δικο σου και θα δεις πως δεν αξιζει να χαλιεσαι,χαβαλε κανουμε οσον αφορα τα αθλητικα ειδικα.Προσωπικα οταν ειμαι στην τσιτα προτιμω απλα να απεχω παρα να αρχισω τις βλαχομαγκιες με οποιονδηποτε απο εδω μεσα πισω απο τον υπολογιστη.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τελικα αυτος ο μπουλαρος ειναι εντελως καραχωριατος.τι να μας πουν τα γιαννενα ρε λαμογιο???ασχετε μιλας και για τον παοκ.πως πηρε η ελλαδα τ ευρωπαικο?ετσι κ σεις νικησατε τον παοκ μια φορα συμβαινουν αυτα στα 100000000 ετη ακους εκει ΠΑΣ.ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ ΑΙΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΝΕ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom