Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Όχι αν δεν έχει ξεκινήσει το ματς..
δεν παιζει να μην δεν γινει εστω το πρωτο ημιχρονο
θα ειναι σκανδαλο
το γηπεδο μεσα ειναι καλουτσικο,μετα θα εχει προβλημα οπως γινεται παντα
βρεχει εδω κ 2 ωρες
με την λογικη αυτη ολα τα ματς θα πρεπει να μην γινονται

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
θα ειναι σκανδαλο
βρεχει εδω κ 2 ωρες
Μονο 2 ωρες βρεχει εκει?Ρε πουστη μου και ειπα μπας και το γλυτωναμε...

Επισκέπτης
θα ειναι σκανδαλο
βρεχει εδω κ 2 ωρες

Ναι ρε..σου είπα ότι γίνεται εαν..
Τώρα η πρακτική είναι να παιχτεί έστω και λίγο για να συνεχιστεί ακριβώς όπως σταμάτησε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Χαρηκε οπως χαρηκες κι εσυ με την Αρσεναλ,αν ειχες καναν ασπρουλιαρη Λονδρεζο εδω μεσα τα ιδια θα του ελεγες,και τι εγινε αν σου κανε καζουρα?Μαθετε να την δεχεστε οπως ακριβως κανετε κι εσεις στους αλλους.Τα ιδια κανατε και με τον γαυρο μετα απο μια νικη(ανευ ουσιας επισης)μετα απο τοσα χρονια.Μην σπαζεστε τοσο ευκολα...

AGNIUS τόσες μέρες που είμαι στο thread είδες να γίνω προκλητικός με κανέναν; Με εσένα, με το Γαμαικανο; Αλλά ρε φίλε με κάτι κομπλεξικούς σαν τον Bull & με κάτι κωλόπαιδα σαν τον pleasuregiver ναι, έχω πρόβλημα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
AGNIUS τόσες μέρες που είμαι στο thread είδες να γίνω προκλητικός με κανέναν; Με εσένα, με το Γαμαικανο; Αλλά ρε φίλε με κάτι κομπλεξικούς σαν τον Bull & με κάτι κωλόπαιδα σαν τον pleasuregiver ναι, έχω πρόβλημα.
Ρε φιλε,αν καποιος σε χαλαει,απλα μην του γραφεις,μην ασχολεισαι,μην απαντας στα μυνηματα του,η μην το γυριζεις στο προσωπικο,σιγα μην καθομαστε να χαλιομαστε εδω μεσα.Κι εγω ειχα χθες μια ψιλοδιενεξουλα με καποιον απο σας και το λυσαμε πολιτισμενα το ζητημα και δεν τρεχει κατι,σιγα μην δημιουργουμε εχθρες κι εδω μεσα...Δηλαδ τα φιλαρακια σου εκει κατω που μενεις λιγοτερο προκλητικοι γινονται οταν χανεται?Γιατι εμενα,οι φιλοι μου (κατα 80% παοκια) μου τα πρηζουν απο την ωρα που θα σφυριξει το κορακι για καμια βδομαδα,πρεπει να τους κυνηγαω στα σπιτια τους?(Οχι πως δεν εχει γινει :2funny: :2funny:)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ό,τι και να λέτε το Κύπελλο είναι του ΒΑΖΕΛΟΥ. Μόνο ο Π.Α.Ο.Κ. θα μπορούσε να το χτυπήσει. Και μη μου πείτε για την ομάδα του Ισραήλ γιατί αν δούμε την παράδοση τους σε χαμένους τελικούς κυπέλλου & δη τα τελευταία χρόνια θα ρίξουμε ΠΟΛΥ γέλιο. Εδώ έπαιξαν μες τη Θεσ/νίκη με το γάβρο & κατάφεραν να χάσουν & να σηκώσει ο γάβρος κύπελλο μες τη Θεσ/νίκη ντροπιάζοντας όλη την πόλη...

Συνημμένα

• n707340835_1246015_9938.jpg
    n707340835_1246015_9938.jpg
    105,3 KB · Εμφανίσεις: 7

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μεχρι κ  εγω λεω να κατσω να το δω γιατι θα εχει σασπενς η τσοντα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βασικα περα απο την πλακα,το κοβω στο 0-0 κ δυσκολα να κερδιζετε μεσα στο χαριλαου.δεν πιστευω πως μπορειτε να παρετε προκριση εκει μεσα
για πολλους λογους,κυριως λογω απωλειων

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ό,τι και να λέτε το Κύπελλο είναι του ΒΑΖΕΛΟΥ. Μόνο ο Π.Α.Ο.Κ. θα μπορούσε να το χτυπήσει. Και μη μου πείτε για την ομάδα του Ισραήλ γιατί αν δούμε την παράδοση τους σε χαμένους τελικούς κυπέλλου & δη τα τελευταία χρόνια θα ρίξουμε ΠΟΛΥ γέλιο. Εδώ έπαιξαν μες τη Θεσ/νίκη με το γάβρο & κατάφεραν να χάσουν & να σηκώσει ο γάβρος κύπελλο μες τη Θεσ/νίκη ντροπιάζοντας όλη την πόλη...
ειχαν μαζευτει πριν τον τελικο αυτοι στον λευκο τον πυργο και γιορταζαν απο νωρις εκεινη την ημερα...ηξεραν φαινεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom