Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Ρε φιλε,αν καποιος σε χαλαει,απλα μην του γραφεις,μην ασχολεισαι,μην απαντας στα μυνηματα του,η μην το γυριζεις στο προσωπικο,σιγα μην καθομαστε να χαλιομαστε εδω μεσα.Κι εγω ειχα χθες μια ψιλοδιενεξουλα με καποιον απο σας και το λυσαμε πολιτισμενα το ζητημα και δεν τρεχει κατι,σιγα μην δημιουργουμε εχθρες κι εδω μεσα...Δηλαδ τα φιλαρακια σου εκει κατω που μενεις λιγοτερο προκλητικοι γινονται οταν χανεται?Γιατι εμενα,οι φιλοι μου (κατα 80% παοκια) μου τα πρηζουν απο την ωρα που θα σφυριξει το κορακι για καμια βδομαδα,πρεπει να τους κυνηγαω στα σπιτια τους?(Οχι πως δεν εχει γινει :2funny: :2funny:)

Ναι, κάτι κατάλαβα για τη διένεξη, λες μ' έναν τύπο που ανταλλάξατε pm έτσι; Φίλε & με τους γάβρους τρελαίνομαι που δεν έχουν ιερό & όσιο. Γενικά οπαδοί με φασιστική νοοτροπία μου φέρνουν αλλεργία. Αλλά άλλο είναι να μου κάνει καζούρα ο γάβρος που πραγματικά υπάρχει βάση για να μου κάνει κι άλλο να βλέπω ένα αρρωστάκι οπαδό μιας ανύπαρκτης αγωνιστικά ομάδας να έχει γαμήσει το thread για 5 μέρες με post για την τεσσάρα "Σας γαμήσαμε, μπανάνα" κ.τ.λπ. Μέχρι & στο avatar του το έβαλε, τόσο ιστορικό αποτέλεσμα το θεώρησε. Και να σου πω τί μ' ενοχλεί πιο πολύ; Ο κομπλεξισμός ομάδων όπως Π.Α.Σ., Α.Ε.Λ., Ξάνθη κ.λπ. που ξεσκίζονται μόνο με τον Π.Α.Ο.Κ. για να αποδείξουν δεν ξέρω κι εγώ τί & ανοίγουν τα ποδαράκια στις ομάδες της Αθήνας. Γι' αυτό λέω ότι το Κύπελλο είναι του βάζελου. Και να πω ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να χτυπήσει το κύπελλο, να του βγάλω το καπέλο. Αλλά πανηγυρίζει γιατί τσαλάκωσε τα όνειρα του Π.Α.Ο.Κ. & μόνο γι' αυτό, γιατί ξέρει ότι κύπελλο δε θα πάρει. Γι' αυτό & το θεωρούσε παιχνίδι της χρονιάς. Τέλος πάντων θ' ακολουθήσω τη συμβουλή σου & στο ΜΑΛΑΚΑ δεν ξαναπαντάω. Θα ποστάρω μόνο κάτι κατάλληλο το Σάββατο που θα φάει την ψωλιά...

Επισκέπτης
Πάω να βάλω λιπαντικό :fuck2: :fuck2:

Τα λέμε μετά το παίγνιο..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
AGNIUS τόσες μέρες που είμαι στο thread είδες να γίνω προκλητικός με κανέναν; Με εσένα, με το Γαμαικανο; Αλλά ρε φίλε με κάτι κομπλεξικούς σαν τον Bull & με κάτι κωλόπαιδα σαν τον pleasuregiver ναι, έχω πρόβλημα.
Ετσι πουστράκο...
ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σας αφηνω τωρα,τα λεμε μετα απο 2 ωρες(ισως...)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
...αρρωστάκι οπαδό μιας ανύπαρκτης αγωνιστικά ομάδας να έχει γαμήσει το thread για 5 μέρες με post για την τεσσάρα "Σας γαμήσαμε, μπανάνα" κ.τ.λπ. Μέχρι & στο avatar του το έβαλε, τόσο ιστορικό αποτέλεσμα το θεώρησε. Και να σου πω τί μ' ενοχλεί πιο πολύ; Ο κομπλεξισμός ομάδων όπως Π.Α.Σ., Α.Ε.Λ., Ξάνθη κ.λπ. [size=20pt]που ξεσκίζονται μόνο με τον Π.Α.Ο.Κ. για να αποδείξουν δεν ξέρω κι εγώ τί & ανοίγουν τα ποδαράκια στις ομάδες της Αθήνας. [/size] Γι' αυτό λέω ότι το Κύπελλο είναι του βάζελου. Και να πω ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να χτυπήσει το κύπελλο, να του βγάλω το καπέλο. Αλλά πανηγυρίζει γιατί τσαλάκωσε τα όνειρα του Π.Α.Ο.Κ. & μόνο γι' αυτό, γιατί ξέρει ότι κύπελλο δε θα πάρει. Γι' αυτό & το θεωρούσε παιχνίδι της χρονιάς. Τέλος πάντων θ' ακολουθήσω τη συμβουλή σου & στο ΜΑΛΑΚΑ δεν ξαναπαντάω. Θα ποστάρω μόνο κάτι κατάλληλο το Σάββατο που θα φάει την ψωλιά...
Πότε άνοιξα τα ποδαράκι μου ρε μουνίκακα στις ομάδες της Αθήνας???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Οσο για τις άλλες μαλακιές που έγραψες...είσαι απλά ΓΕΛΟΙΟΣ!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοτάρα...κι έλα το Σάββατο να μου κλάσεις τα παπάρια!!!
18843_284844843562_107040613562_321.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Ασπόνδυλα φτηνά τη γλιτώσατε χάρη στο Νέτο!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ασπόνδυλα φτηνά τη γλιτώσατε χάρη στο Νέτο!
Το λες σα να ειναι ο ρεφερι ο Νετο ρε φιλε...παιχτης μας ειναι,πως το ειδες το ματσακι?Το παλεψε ο Δαλουκας αλλα δεν του κατσε τελικα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Το λες σα να ειναι ο ρεφερι ο Νετο ρε φιλε...παιχτης μας ειναι,πως το ειδες το ματσακι?Το παλεψε ο Δαλουκας αλλα δεν του κατσε τελικα.

Δεν το είδα γιατί διάβαζα, λίγο απ' το ράδιο άκουσα στο τέλος & έμαθα. Καλά που παίζετε μ' αυτήν την κωλοομάδα την Ξάνθη & πραγματικά δε με νοιάζει ποιος θα προκριθεί τελικά.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν το είδα γιατί διάβαζα, λίγο απ' το ράδιο άκουσα στο τέλος & έμαθα. Καλά που παίζετε μ' αυτήν την κωλοομάδα την Ξάνθη & πραγματικά δε με νοιάζει ποιος θα προκριθεί τελικά.
Κλάψε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά που παίζετε μ' αυτήν την κωλοομάδα την Ξάνθη
Πραγματικά είμασταν τυχεροί και όχι άτυχοι σαν εσάς που τύχατε να παίξετε με τα μεγαθήρια του ΠΑΣ. Ξανακλάψε τώρα

Υ.Γ. Σόρυ ρε Μπουλάκο αλλά με πιάνει αλεργία όταν διαβάζω μαλακίες

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
οντως το παλεψε ο δαλουκας...
καλα ρε απο το δενδροποταμο ψωνιζετε?τι ειναι αυτος ο νετο?
ξαδερφος του ταμτακου?
τα τα πινω για μενα,τα τα σπαω για μενα,τα σκονταφτω για μενα,γιατι μεχρι σημερααααααααααααααααααααααααααααααααα ολα τα κανα για σενα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οντως το παλεψε ο δαλουκας...
καλα ρε απο το δενδροποταμο ψωνιζετε?τι ειναι αυτος ο νετο?
ξαδερφος του ταμτακου?
τα τα πινω για μενα,τα τα σπαω για μενα,τα σκονταφτω για μενα,γιατι μεχρι σημερααααααααααααααααααααααααααααααααα ολα τα κανα για σενα
Έχουμε πολλούς ομορφάντρες με αρχηγό τον Χαβίτο. Ο πλανήτης των πιθίκων αχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom