το ξερα ρε πουστη οτι θα το λεγες.....Γιατί?? Ήσουν με τη δικιά σου αυτή τη βδομάδα???
ημουν τοσο σιγουρος που τον εκοβα κιολας
το ξερα ρε πουστη οτι θα το λεγες.....Γιατί?? Ήσουν με τη δικιά σου αυτή τη βδομάδα???
Eιπαμε...Βαλτός είσαι ρε και μ'έχει θερίσει...
Eιπαμε...
οταν έρθεις ένα ταψί για την αφεντιά σου μόνο
Ρε φιλε,αν καποιος σε χαλαει,απλα μην του γραφεις,μην ασχολεισαι,μην απαντας στα μυνηματα του,η μην το γυριζεις στο προσωπικο,σιγα μην καθομαστε να χαλιομαστε εδω μεσα.Κι εγω ειχα χθες μια ψιλοδιενεξουλα με καποιον απο σας και το λυσαμε πολιτισμενα το ζητημα και δεν τρεχει κατι,σιγα μην δημιουργουμε εχθρες κι εδω μεσα...Δηλαδ τα φιλαρακια σου εκει κατω που μενεις λιγοτερο προκλητικοι γινονται οταν χανεται?Γιατι εμενα,οι φιλοι μου (κατα 80% παοκια) μου τα πρηζουν απο την ωρα που θα σφυριξει το κορακι για καμια βδομαδα,πρεπει να τους κυνηγαω στα σπιτια τους?(Οχι πως δεν εχει γινει )
Ετσι πουστράκο...AGNIUS τόσες μέρες που είμαι στο thread είδες να γίνω προκλητικός με κανέναν; Με εσένα, με το Γαμαικανο; Αλλά ρε φίλε με κάτι κομπλεξικούς σαν τον Bull & με κάτι κωλόπαιδα σαν τον pleasuregiver ναι, έχω πρόβλημα.
Τι να σου λέω τώρα...Λαμαρίνα απ'τις μεγάλες έτσι????
Πότε άνοιξα τα ποδαράκι μου ρε μουνίκακα στις ομάδες της Αθήνας????...αρρωστάκι οπαδό μιας ανύπαρκτης αγωνιστικά ομάδας να έχει γαμήσει το thread για 5 μέρες με post για την τεσσάρα "Σας γαμήσαμε, μπανάνα" κ.τ.λπ. Μέχρι & στο avatar του το έβαλε, τόσο ιστορικό αποτέλεσμα το θεώρησε. Και να σου πω τί μ' ενοχλεί πιο πολύ; Ο κομπλεξισμός ομάδων όπως Π.Α.Σ., Α.Ε.Λ., Ξάνθη κ.λπ. [size=20pt]που ξεσκίζονται μόνο με τον Π.Α.Ο.Κ. για να αποδείξουν δεν ξέρω κι εγώ τί & ανοίγουν τα ποδαράκια στις ομάδες της Αθήνας. [/size] Γι' αυτό λέω ότι το Κύπελλο είναι του βάζελου. Και να πω ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να χτυπήσει το κύπελλο, να του βγάλω το καπέλο. Αλλά πανηγυρίζει γιατί τσαλάκωσε τα όνειρα του Π.Α.Ο.Κ. & μόνο γι' αυτό, γιατί ξέρει ότι κύπελλο δε θα πάρει. Γι' αυτό & το θεωρούσε παιχνίδι της χρονιάς. Τέλος πάντων θ' ακολουθήσω τη συμβουλή σου & στο ΜΑΛΑΚΑ δεν ξαναπαντάω. Θα ποστάρω μόνο κάτι κατάλληλο το Σάββατο που θα φάει την ψωλιά...
Το λες σα να ειναι ο ρεφερι ο Νετο ρε φιλε...παιχτης μας ειναι,πως το ειδες το ματσακι?Το παλεψε ο Δαλουκας αλλα δεν του κατσε τελικα.Ασπόνδυλα φτηνά τη γλιτώσατε χάρη στο Νέτο!
Το λες σα να ειναι ο ρεφερι ο Νετο ρε φιλε...παιχτης μας ειναι,πως το ειδες το ματσακι?Το παλεψε ο Δαλουκας αλλα δεν του κατσε τελικα.
ΚλάψεΔεν το είδα γιατί διάβαζα, λίγο απ' το ράδιο άκουσα στο τέλος & έμαθα. Καλά που παίζετε μ' αυτήν την κωλοομάδα την Ξάνθη & πραγματικά δε με νοιάζει ποιος θα προκριθεί τελικά.
Πραγματικά είμασταν τυχεροί και όχι άτυχοι σαν εσάς που τύχατε να παίξετε με τα μεγαθήρια του ΠΑΣ. Ξανακλάψε τώραΚαλά που παίζετε μ' αυτήν την κωλοομάδα την Ξάνθη
παλι κλαις μωρη βουλγαρα τουρκογυφτισσα???με κάτι κωλόπαιδα σαν τον pleasuregiver ναι, έχω πρόβλημα.
οντως το παλεψε ο δαλουκας...Το λες σα να ειναι ο ρεφερι ο Νετο ρε φιλε...παιχτης μας ειναι,πως το ειδες το ματσακι?Το παλεψε ο Δαλουκας αλλα δεν του κατσε τελικα.
Έχουμε πολλούς ομορφάντρες με αρχηγό τον Χαβίτο. Ο πλανήτης των πιθίκων αχαχαχαχαχαχαοντως το παλεψε ο δαλουκας...
καλα ρε απο το δενδροποταμο ψωνιζετε?τι ειναι αυτος ο νετο?
ξαδερφος του ταμτακου?
τα τα πινω για μενα,τα τα σπαω για μενα,τα σκονταφτω για μενα,γιατι μεχρι σημερααααααααααααααααααααααααααααααααα ολα τα κανα για σενα
συνεχιζετε την παραδοση μετα απο εμας ετσι?Έχουμε πολλούς ομορφάντρες με αρχηγό τον Χαβίτο. Ο πλανήτης των πιθίκων αχαχαχαχαχαχα
συνεχιζετε την παραδοση μετα απο εμας ετσι?
εγκωμιτης,γιασουμη...