Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στρούγκα λέγεται άχρηστε...
Θα τα πούμε μετά το ματς...
μην τα λες τοσο αποτομαπαντως αν κερδίσουμε τον γάβρο την Κυριακή και ο φίλος μας ο κιτρινος θεός μας κάνει τη χάρη να πηδηξει τον βάζελο - πάμε και για πρωτάθλημα!! ;)
εισητηρια θα παρουμε;Στρούγκα λέγεται άχρηστε...
Θα τα πούμε μετά το ματς...
φυσικά.. καλό ΣΚ.... αν και το βλέπω χλωμό![]()
![]()
![]()
ΥΓ στρούγκα από ότι γνωρίζω είναι η καθημερινή έξοδος για βοσκή...
Αν αναφέρεσαι για το ματς στα Γιάννενα...ΔΕΝ!!!εισητηρια θα παρουμε;
ξερει κανεις;
Γέλα πασά μ' γέλα...
εχει χιονια σημερα κ μεσα στην πολη εμαθα....Γέλα πασά μ' γέλα...
Αν περάσουμε όμως τον βάζελο γιατί κάτι μου λέει ότι θα πεις ότι ήταν στημένο και ότι μας το έδωσαν για ψίχουλο;;;;;;Ο πατερας τους θα τους το κοψει..... εκτος αν δεν προλαβουν να πανε στο "σπιτι" τους.... μπορει ο μεγας Αναστο να τους κανει την πλακιτσα.....![]()
![]()
γιατι κλανει το γατιΑν περάσουμε όμως τον βάζελο γιατί κάτι μου λέει ότι θα πεις ότι ήταν στημένο και ότι μας το έδωσαν για ψίχουλο;;;;;;
Είσαι και λίγο προβλέψιμος βλέπεις.
Επίσης μας λέτε ότι ο ναφτί είναι 2 κλάσεις ανώτερος από τον περσινό σας mvp. Να το δεχτώ. Γιατί όμως δεν παίζει με τον βάζελο:;;;;;;; Θα μου απαντήσει κάποιος;;;;;;
δυστυχως....γινεται γαργαρα αυτο το θεμα.και σεις ...γιατι χανετε χωρις αντισταση απο τους 3 μεγαλους τα τελευταια 3 χρονια?....Αν περάσουμε όμως τον βάζελο γιατί κάτι μου λέει ότι θα πεις ότι ήταν στημένο και ότι μας το έδωσαν για ψίχουλο;;;;;;Είσαι και λίγο προβλέψιμος βλέπεις.Επίσης μας λέτε ότι ο ναφτί είναι 2 κλάσεις ανώτερος από τον περσινό σας mvp. Να το δεχτώ. Γιατί όμως δεν παίζει με τον βάζελο:;;;;;;; Θα μου απαντήσει κάποιος;;;;;;
πραγματικα πιστευεις οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινει αυτο??ποση??πανω απο 30%??Αν περάσουμε όμως τον βάζελο γιατί κάτι μου λέει ότι θα πεις ότι ήταν στημένο και ότι μας το έδωσαν για ψίχουλο;;;;;;
Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αν δούμε τους παίκτες των 2 ομάδων. Αλλά εστώ και 10% πιθανότητες να υπάρχουν δεν μπορείς να τις αποκλείσεις.πραγματικα πιστευεις οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινει αυτο??ποση??πανω απο 30%??
η ερωτηση ειναι καθαρα ποδσφαιρικη,χωρις την παραμικρη δοση ειρωνιας...
πολυ παραπανω απο 10% ειναι οι πιθανοτητες...Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αν δούμε τους παίκτες των 2 ομάδων. Αλλά εστώ και 10% πιθανότητες να υπάρχουν δεν μπορείς να τις αποκλείσεις.
Πιο χίονι ωρέ???εχει χιονια σημερα κ μεσα στην πολη εμαθα....
ειναι να μην γελασω με αυτα που ακουω?
δεν εβαλες γκολ στον ρουλη που εχει 5 φορες χειροτερη αμυνα απο μενα θα βαλεις σε μενα ρε θηριο?
δυσκολος εισαι
Ερχόμαστε για το 2πλο...ταυρε για να ετοιμαζεσαι σιγα-σιγα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εεε όχι και χωρίς αντίσταση...δυστυχως....γινεται γαργαρα αυτο το θεμα.και σεις ...γιατι χανετε χωρις αντισταση απο τους 3 μεγαλους τα τελευταια 3 χρονια?....
ελληνικο πρωταθλημα...