You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Στρούγκα λέγεται άχρηστε...
Θα τα πούμε μετά το ματς...
φυσικά.. καλό ΣΚ.... αν και το βλέπω χλωμό
ΥΓ στρούγκα από ότι γνωρίζω είναι η καθημερινή έξοδος για βοσκή...
ΥΓ και μιά που είσαι ταυρί (ή τουλάχιστον λές ότι είσαι) ακου και ένα ωραίο..
τις αγελάδες δεν τις γονιμοποιούν πλέον με ταύρο αλλά με τεχνητή σπερματέγχυση .. αυτό που γονιμοποιεί τις αγελάδες λέγεται στα χωριάτικα "μπουγάς" (συνώνυμο του τάυρου)
σε ένα χωρίο λέει ο γιός στην γριά μάνα
"μάνα πάω στο χωράφι.. θα έρθει ο μπουγάς να φτιάξει την γελάδα.. κέρασε τον κάτι, να έχει ζεστό νερό και καμμιά πετσέτα"
"καλά γιόκα μ'"
φτάνει ο μπουγάς στο χωρίο και λέει στην γιαγια, βιαστικ΄ςο γιατί είχε να πάει και αλλού
"γιαγιά που έχεις την γελάδα?"
η γιαγιά τον οδηγεί στον σταύλο του δείχνει την γελάδα και το μουσουλούκι (παλιό σκεύος ημικυλινδρικό με βρυσάκι) και του λέει
"παιδάκι μ' να η γελάδα, να ζεστό νερό στο μουσουλούκι, να καρφί να κρεμάσεις τα ρουχα σ', να και πετσέτα να τον σκουπίσεις μετά"
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην τα λες τοσο αποτομαπαντως αν κερδίσουμε τον γάβρο την Κυριακή και ο φίλος μας ο κιτρινος θεός μας κάνει τη χάρη να πηδηξει τον βάζελο - πάμε και για πρωτάθλημα!! ;)
μου βγηκε ο καφες απο την μυτη
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εισητηρια θα παρουμε;Στρούγκα λέγεται άχρηστε...
Θα τα πούμε μετά το ματς...
ξερει κανεις;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
φυσικά.. καλό ΣΚ.... αν και το βλέπω χλωμό
ΥΓ στρούγκα από ότι γνωρίζω είναι η καθημερινή έξοδος για βοσκή...
Δεν τα γνωρίζεις καλά...
Αντε ας το έλεγες και στάνη...αλλά σταύλο???
Τέσπα...όλα μου τα ΣΚ ζάχαρη τα περνάω μη στεναχωριέσαι,ασχέτα από οποιοδήποτε αποτέλεσμα...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αν αναφέρεσαι για το ματς στα Γιάννενα...ΔΕΝ!!!εισητηρια θα παρουμε;
ξερει κανεις;
Μεμονομένα και χωρις διακριτικά ναι...
Κάντε όνειρα μπαόκια....
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γέλα πασά μ' γέλα...
εχει χιονια σημερα κ μεσα στην πολη εμαθα....Γέλα πασά μ' γέλα...
ειναι να μην γελασω με αυτα που ακουω?
δεν εβαλες γκολ στον ρουλη που εχει 5 φορες χειροτερη αμυνα απο μενα θα βαλεις σε μενα ρε θηριο?
δυσκολος εισαι
Αν περάσουμε όμως τον βάζελο γιατί κάτι μου λέει ότι θα πεις ότι ήταν στημένο και ότι μας το έδωσαν για ψίχουλο;;;;;;Ο πατερας τους θα τους το κοψει..... εκτος αν δεν προλαβουν να πανε στο "σπιτι" τους.... μπορει ο μεγας Αναστο να τους κανει την πλακιτσα.....
Είσαι και λίγο προβλέψιμος βλέπεις.
Επίσης μας λέτε ότι ο ναφτί είναι 2 κλάσεις ανώτερος από τον περσινό σας mvp. Να το δεχτώ. Γιατί όμως δεν παίζει με τον βάζελο:;;;;;;; Θα μου απαντήσει κάποιος;;;;;;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
γιατι κλανει το γατιΑν περάσουμε όμως τον βάζελο γιατί κάτι μου λέει ότι θα πεις ότι ήταν στημένο και ότι μας το έδωσαν για ψίχουλο;;;;;;
Είσαι και λίγο προβλέψιμος βλέπεις.
Επίσης μας λέτε ότι ο ναφτί είναι 2 κλάσεις ανώτερος από τον περσινό σας mvp. Να το δεχτώ. Γιατί όμως δεν παίζει με τον βάζελο:;;;;;;; Θα μου απαντήσει κάποιος;;;;;;
δυστυχως....γινεται γαργαρα αυτο το θεμα.και σεις ...γιατι χανετε χωρις αντισταση απο τους 3 μεγαλους τα τελευταια 3 χρονια?....Αν περάσουμε όμως τον βάζελο γιατί κάτι μου λέει ότι θα πεις ότι ήταν στημένο και ότι μας το έδωσαν για ψίχουλο;;;;;;Είσαι και λίγο προβλέψιμος βλέπεις.Επίσης μας λέτε ότι ο ναφτί είναι 2 κλάσεις ανώτερος από τον περσινό σας mvp. Να το δεχτώ. Γιατί όμως δεν παίζει με τον βάζελο:;;;;;;; Θα μου απαντήσει κάποιος;;;;;;
ελληνικο πρωταθλημα...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
πραγματικα πιστευεις οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινει αυτο??ποση??πανω απο 30%??Αν περάσουμε όμως τον βάζελο γιατί κάτι μου λέει ότι θα πεις ότι ήταν στημένο και ότι μας το έδωσαν για ψίχουλο;;;;;;
η ερωτηση ειναι καθαρα ποδσφαιρικη,χωρις την παραμικρη δοση ειρωνιας...
Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αν δούμε τους παίκτες των 2 ομάδων. Αλλά εστώ και 10% πιθανότητες να υπάρχουν δεν μπορείς να τις αποκλείσεις.πραγματικα πιστευεις οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινει αυτο??ποση??πανω απο 30%??
η ερωτηση ειναι καθαρα ποδσφαιρικη,χωρις την παραμικρη δοση ειρωνιας...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
πολυ παραπανω απο 10% ειναι οι πιθανοτητες...Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αν δούμε τους παίκτες των 2 ομάδων. Αλλά εστώ και 10% πιθανότητες να υπάρχουν δεν μπορείς να τις αποκλείσεις.
αν δε φας γκολ στην τουμπα,θα'χουν γλεντια..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πιο χίονι ωρέ???εχει χιονια σημερα κ μεσα στην πολη εμαθα....
ειναι να μην γελασω με αυτα που ακουω?
δεν εβαλες γκολ στον ρουλη που εχει 5 φορες χειροτερη αμυνα απο μενα θα βαλεις σε μενα ρε θηριο?
δυσκολος εισαι
μόνο βροχούλα...
Πες τ' αυτ'νου που σου το'πε να κόψ' τα τριάρια...θα καταλάβει αυτός!!!
Κατά τ'αλλα κάποια στιγμή θα το φας και το γκολ και ξερεις ποιος θα σου το παστελώσει...
Μπακαγιόκο...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ερχόμαστε για το 2πλο...ταυρε για να ετοιμαζεσαι σιγα-σιγα..
Λοιπόν,με σκυμμένο κεφάλι θα φύγει ο Πρίγκιπας...
Κουαξ κουαξ
Εεε όχι και χωρίς αντίσταση...δυστυχως....γινεται γαργαρα αυτο το θεμα.και σεις ...γιατι χανετε χωρις αντισταση απο τους 3 μεγαλους τα τελευταια 3 χρονια?....
ελληνικο πρωταθλημα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K