Τι κιμάς είναι αυτός ρε παίδαρε??
από γαύρο....
Τι κιμάς είναι αυτός ρε παίδαρε??
ενώ εσύ μας έχεις ταπώσει όλους με τα επιχειρήματά σουως εκει φτανεις...μεχρι εκει ειναι το μυαλο σου...δεν εισαι για παραπανω!!!τι κακος που εισαι μου την ειπες για ενα λαθος βιασυνης...χαχαχαχαχαχαχαχα πολυ αστειο ξεκαρδιστικα...αλλα ετσι ειναι δεν εχεις να πεις τιποτα αλλο,να απαντησεις σε κατι απο αυτα που λεω!!!
ως εκει φτανεις...μεχρι εκει ειναι το μυαλο σου...δεν εισαι για παραπανω!!!τι κακος που εισαι μου την ειπες για ενα λαθος βιασυνης...χαχαχαχαχαχαχαχα πολυ αστειο ξεκαρδιστικα...αλλα ετσι ειναι δεν εχεις να πεις τιποτα αλλο,να απαντησεις σε κατι απο αυτα που λεω!!!
δεν συμφέρει ρε. Ολόκληρη γενοκτονία για να φτιάξεις δυο κεφτέδεςαπό γαύρο....
δεν συμφέρει ρε. Ολόκληρη γενοκτονία για να φτιάξεις δυο κεφτέδες
μου χει δώσει άδεια ο deker, που είναι το κορίτσι μου, να μπαίνω που και που και να ασχολούμαι και με κανένα άλλο πουστράκι. Καλώς ήρθες στην παρέα μαςστο θρεντ της δικιας μου ομαδας σε βλεπω συνεχεια ρε βλακακο με εμενα ασχολησε βλακακο...
ο αλλος εμαθε και αλλη λεξη?εντατικα μαθηματα κανει και εμαθε και το ετσι?
ακόμα δεν σε ξέκανε? άχρηστησας παραταω....παω να φαω
ο μπαμπας σαςδεν εβρισα απλα για να εχω να λεω οτι κατι ειπα...απλα μου εχουν σπασει τα αρχιδια ολοι αυτοι που μπαινουν μεσα στον θρεντ του παοκ και λενε οτι μαλακια τους κατεβει γιατι ειναι τοσο κομπλεξικοι που πιο πολυ τους νοιαζει τι κανουμε εμεις παρα οι ομαδουλες τους. αν τους ρωτησεις την 11αδα του παοκ η τα οικονοκιμα η ποσα διαρκειας εχουμε θα σου πουν...αμα τους ρωτησεις τιποτα για την ομαδα τους μαυρα μεσανυχτα εχουν
ΤΟυρκοι τελος και το κυπελλο,καληνυχτα...
ντεκερ η κοπελα δεν μαγιρευει ρε συ;οχι ρε ρεμαλια,φαι της μαμας....
στανταρακι δηλαδη.
τι ειπατε για το κυπελο?
ρε τραβατε τα βυζια σας ρε....
θελετε κ κυπελο
[glow=red,2,300]οχι ρε ρεμαλια,φαι της μαμας....
στανταρακι δηλαδη.[/glow]
τι ειπατε για το κυπελο?
ρε τραβατε τα βυζια σας ρε....
[glow=red,2,300]θελετε κ κυπελο[/glow]
μαξιμε και το ματς με την ξανθη δεν ειναι ευκολο.....Ετσι ρε φιλε, συμπασχων εδω, σαν το φαι της μαμας δεν εχει.....
Ποιος νομιζεις οτι ειναι πιο πιθανο να φτασει τελικο???? (Σοβαρα μιλαμε τωρα ετσι?)
σεμνα ρε πλεζουρα....ντεκερ σε αφηνω στα χερια των μονιμων γαμιαδων σου..
μολις σε βαρεθουν θα σε παρω παρτουζα μαζι με τον κλωνο..
μεχρι τοτε ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΕ..