ναι μιλαει η εδρα που πεταει πετρες και κυνηγαει ποδοσφαιριστες στο γηπεδο να τους σαπισει
Εεε όχι και να μιλάς για καφρίλες
ναι μιλαει η εδρα που πεταει πετρες και κυνηγαει ποδοσφαιριστες στο γηπεδο να τους σαπισει
ασε μας ρε φιλε τωρα..... θα μας το παιξετε και παρθενεςΕεε όχι και να μιλάς για καφρίλες
ασε μας ρε φιλε τωρα..... θα μας το παιξετε και παρθενες
«Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο. Ο Παναθηναϊκός ευνοείται απ' όλες τις πλευρές, την ώρα που ο Ολυμπιακός διώκεται απ' όλους. Αυτήν τη στιγμή στην Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει.
Αυτή η συνεχής εύνοια του Παναθηναϊκού δεν έχει ξαναγίνει. Πάντα οι μεγάλες ομάδες έπαιρναν σφυρίγματα, αλλά αυτό που γίνεται φέτος προκαλεί την κοινή γνώμη και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Άφησε ο Ολυμπιακός έναν ανύπαρκτο πρόεδρο να κάνει ό,τι θέλει... Αν βήξει ο Κόκκαλης, θα τον πιάσει πνευμονία».
ολες οι ομαδες την ιδια αντιμετωπιση εχουν στο συγκεκριμενο γηπεδο...Εξάλλου όποτε κατεβαίνουμε λιμάνι οι διαιτητές παίζουν 30-70
Ναι γιατί μακριά απ'το τηγάνι "υποφέρει"!ολες οι ομαδες την ιδια αντιμετωπιση εχουν στο συγκεκριμενο γηπεδο...
δες τι εγινε με εμας στο τελευταιο ματς..
φετος τα κοζια εχουν γινει πρασινα νατσο...ας ελπισουμε να μην το διαπιστωσεις αυριο... :-Ναι γιατί μακριά απ'το τηγάνι "υποφέρει"!
Για θυμήσου τι έγινε στο Βικελίδη.
Μην ακούμε τέτοια ρε μαλάκες γιατί γελάμε.
Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι αν το πάρουν οι βάζελοι κάτι θ'αλλάξει.
Πούτσες..την τελευταία ευκαιρία για καθαρό πρωτάθλημα την είχατε εσείς πρόπερσι.
Τώρα γάματα απλώς η χούντα αλλάζει χρώμα,ή αλλιώς:
Ο βασιλεύς πέθανε ζήτω ο βασιλεύς!
Το ξέρω κι όπως έχω γράψει και πριν κάποιες μέρες αν είμαι πολύ μάγκας όπως με γαύρο νικάω και αντίπαλο και διαιτησία,αν όχι μια απ'τα ίδια..φετος τα κοζια εχουν γινει πρασινα νατσο...ας ελπισουμε να μην το διαπιστωσεις αυριο... :-
συμφωνώγια να είμαστε δίκαιοι,ο ΠΑΟ φέτος δεν ευνοήθηκε...σε καμιά περίπτωση
ούτε καν πλησίασε στα όργια του γκέι τα 13 τελευταία χρόνια,δεν συγκρίνονται τα δύο μεγέθη
η μόνη περίπτωση που προκάλεσε ο βάζελος ήταν σε εκείνο το πρωτάθλημα με τα μαιμού πέναλτυ σε Δώνη και ΓΧ Γεωργιάδη πριν 20 χρόνια
[move][size=15pt][size=10pt]ΤΟΝ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΑΜΕ..........[/size][/size][/move]