doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
απο την γιορτη της θυρας 4
ειναι στο συμβολαιο....μην ακουω μαλακιες.θα τα δωσουν ετσι κ αλλιως αμεσως εκει,δεν μεσολαβει ο παπαδοπουλοςΈνα μεγάλο μπράβο στον Παπαδόπουλο που θα δωρίσει τα χρήματα της αμοιβής του. Αρκεί να τα δώσει το κωλοσωματείο
εχασες απο την διαιτησια αλλη μια φοραμπηκε τωρα ενας γαυρος κ 2-3 αρειανα να μας κανουν κουμαντο....βρε ουστ.....εσυ doriti χαλαρωσε,μπασκετ δεν επαιξες κ καποια σφυριγματα τα πηρες οταν επρεπε.....αν ησουν μαγκας ας εκανς τα μαγικα σου με το μυρια μπατζετ κ ας μην χρειαζοσουν βοηθεια.κ αν δεν την ειδες ε τοτε δεν εχουμε να πουμε κατι
καλα με δουλευεις?το διο ηταν με το ματς του βαζελου?βαλε γυαλια....δεν βλεπεις καλα....ποτε να παω?την κυριακη θα εννοεις μαλλον,οπως κ χθες,ετσι κ την κυριακη θα παωεχασες απο την διαιτησια αλλη μια φορα
παρακαλαγα να διακοπει οταν ημασταν 10 ποντους πισω αν και ηξερα την καταληξη,γιατι ηθελα να κλαιτε σημερα
αληθεια γιατι δεν διακοπηκε?τα αντικειμενα επεφταν βροχη και μετα τις συστασεις,καποτε στον κορυδαλλο για ενα μπουκαλι χασαμε το ματς στα χαρτια με τον βαζελο - 2 απο την επομενη χρονια και καμποσες αγωνιστικες κεκλεισμενων
αλλα ειπαμε τα χαιδεμενα παιδια του κρατους των αθηνων μια ζωη εχουν δικους τους κανονες
το σαββατο να πας θα εχει μπανανα
οχι ηταν χειροτερα χθεςκαλα με δουλευεις?το διο ηταν με το ματς του βαζελου?βαλε γυαλια....δεν βλεπεις καλα....ποτε να παω?την κυριακη θα εννοεις μαλλον,οπως κ χθες,ετσι κ την κυριακη θα παω
ναι ναι....κ εγω ηπια κανα δυο.σε πειραζει η εταιρια η συγκεκριμενη εταιρια?οχι ηταν χειροτερα χθες
τοτε που παιζαμε κορυδαλλο ενα μπουκαλι πεταχτηκε το οποιο το επεστρεψε ο μποντιρογκα τιποτα αλλο
χθες γινοταν διαφημιση μαλαματινας στο παρκε και στη κερκιδα
ρε μαλακιδη σε καθε παιχνιδι που παιζει μπαοκ το εεεεεεεεεεε απο τις κερκιδες ειναι σε καθε φασηναι ναι....κ εγω ηπια κανα δυο.σε πειραζει η εταιρια η συγκεκριμενη εταιρια?
εχεις δικιο.....εσυ η καημενη,κριμα....εφαγες προστιμα κ ποινες.
ειπαμε δεν εχουμε να πουμε κατι γιατι μαλλον δεν ειδες καλα το παιχνιδι.οταν σε παιρνουσα 12 ποντους σφυριζε για σενα ναι η οχι?
χαλαρωσε.....ρε μαλακιδη σε καθε παιχνιδι που παιζει μπαοκ το εεεεεεεεεεε απο τις κερκιδες ειναι σε καθε φαση
πατε προκατειλημενοι,σχεδον ολες οι φασεις ηταν σωστες,σε αλλες ευννοηθηκα σε αλλες εσυ
οταν εχω τετοια διαφορα σε ποιοτητα και μιλας για την διαιτησια γινεσαι γραφικος
σαν να λεω εγω τωρα οτι εχασα απο καβαλιερς και σπερς γιατι οι διαιτητες σφυριζαν εναντιον μου
ελεος
την κυριακη να πας γυμνη απο μεσα :-* ο σοφοκλης δεν μπορει τα πολλα ρουχα,ουτε ο μιλος ο delije
χαλαρωσε.....
οσο για το παιχνιδι την γαργαρα θα την εκανες οποτε τον μπουλο σου
να σαι σιγουρος......ρουφα τωρα το αυγο σου κ ξανακοιμησου.ποτε με κερδισε ο αρουλης τα τελευταια χρονια στην ΤΟΥΜΠΑ να το κανει κ τωρα?
το σκ της κολασης θα ειναι αυτο
τα αφεντικα σου θα ασελγησουν πανω σου σε ποδοσφαιρο και μπασκετ
επρεπε να με ρωτησεις ποτε σε κερδισα και εγω τα τελευταια χρονια αλλα το ξεχασες ε?να σαι σιγουρος......ρουφα τωρα το αυγο σου κ ξανακοιμησου.ποτε με κερδισε ο αρουλης τα τελευταια χρονια στην ΤΟΥΜΠΑ να το κανει κ τωρα?
πιπα κωλο θα ειναι κ φετος
ρε ειναι ο αιωνιος δευτερος τα τελευταια χρονια κ οταν εγω επαιρνα κουπες αυτος μπορει να επαιζε κ στη β.φαντασου ποσο μπασκετικος ειναι που νομιζει οτι παιζουμε σαββατο οπως ειπε αλλωστε σε ενα ποστ του λιγο πρινο κυρ κωστας, η καρολινα κ η στεφανι ειναι τρελλα παοκτσακια για αυτο διαφιμοζονται εκει.παλια σερβιραμε ουζο12 με καναπεδακια μπετου κ κολοκοτρωνιδες.μετα ειχαμε τα παχιδερμα κοσκοτα-σαλιαρελη-κοκκαλη μπασταρδεψαν τα παντα στον αθλιτισμο κ μου γινατε κ μπασκετικοι.ουστ ρε
σου γιναμε μπασκετικοι?για τσεκαρε λιγο ιστορια μπασκετ να δεις τι λεει γιατι θυμασαι απο 80φευγα και επειτα μαλλονο κυρ κωστας, η καρολινα κ η στεφανι ειναι τρελλα παοκτσακια για αυτο διαφιμοζονται εκει.παλια σερβιραμε ουζο12 με καναπεδακια μπετου κ κολοκοτρωνιδες.μετα ειχαμε τα παχιδερμα κοσκοτα-σαλιαρελη-κοκκαλη μπασταρδεψαν τα παντα στον αθλιτισμο κ μου γινατε κ μπασκετικοι.ουστ ρε
ποσα χρονια ερχοσουν κ επαιρνες πιπες κ καλιγοσουν?επρεπε να με ρωτησεις ποτε σε κερδισα και εγω τα τελευταια χρονια αλλα το ξεχασες ε?
αντε εφευγες,περιμενω κανα παλιο παοκι να μπει να βριστω με σενα δεν μου βγαινει
μπασκετικος δεν ειμαι και το προνομιο αυτο το εχουν μονο τα αρειαναρε ειναι ο αιωνιος δευτερος τα τελευταια χρονια κ οταν εγω επαιρνα κουπες αυτος μπορει να επαιζε κ στη β.φαντασου ποσο μπασκετικος ειναι που νομιζει οτι παιζουμε σαββατο οπως ειπε αλλωστε σε ενα ποστ του λιγο πριν
πολλα....ετρεχες στα σιταρια κ σου βαζαμε φωτια.....τα εχουμε χιλιοπει,μην γινεσαι μαλακαραςσου γιναμε μπασκετικοι?για τσεκαρε λιγο ιστορια μπασκετ να δεις τι λεει γιατι θυμασαι απο 80φευγα και επειτα μαλλον
οσο για τα καναπεδακια μπετου κτλ
αλαμανα σου λεει τιποτες ναουμε?
μαλακες ληγμενα περνετε?πουθενα δεν εισαι πανω απο μενα σε νικες συνολικα,εδω σε λιγα χρονια δεν θα εισαι ουτε στην τουμπαποσα χρονια ερχοσουν κ επαιρνες πιπες κ καλιγοσουν?
μεχρι να τα φτασεις ρουφα κ βουλωνε
με μενα μηπως σου μπαινει?
ποσο παλιο το θες,εναμιση χρονο ειμαι εδω μεσα