Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 375 άτομα (0 μέλη και 375 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπηκε τωρα ενας γαυρος κ 2-3 αρειανα να μας κανουν κουμαντο....βρε ουστ.....εσυ doriti χαλαρωσε,μπασκετ δεν επαιξες κ καποια σφυριγματα τα πηρες οταν επρεπε.....αν ησουν μαγκας ας εκανς τα μαγικα σου με το μυρια μπατζετ κ ας μην χρειαζοσουν βοηθεια.κ αν δεν την ειδες ε τοτε δεν εχουμε να πουμε κατι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ένα μεγάλο μπράβο στον Παπαδόπουλο που θα δωρίσει τα χρήματα της αμοιβής του. Αρκεί να τα δώσει το κωλοσωματείο
ειναι στο συμβολαιο....μην ακουω μαλακιες.θα τα δωσουν ετσι κ αλλιως αμεσως εκει,δεν μεσολαβει ο παπαδοπουλος

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μπηκε τωρα ενας γαυρος κ 2-3 αρειανα να μας κανουν κουμαντο....βρε ουστ.....εσυ doriti χαλαρωσε,μπασκετ δεν επαιξες κ καποια σφυριγματα τα πηρες οταν επρεπε.....αν ησουν μαγκας ας εκανς τα μαγικα σου με το μυρια μπατζετ κ ας μην χρειαζοσουν βοηθεια.κ αν δεν την ειδες ε τοτε δεν εχουμε να πουμε κατι
εχασες απο την διαιτησια αλλη μια φορα  :2funny:
παρακαλαγα να διακοπει οταν ημασταν 10 ποντους πισω αν και ηξερα την καταληξη,γιατι ηθελα να κλαιτε σημερα
αληθεια γιατι δεν διακοπηκε?τα αντικειμενα επεφταν βροχη και μετα τις συστασεις,καποτε στον κορυδαλλο για ενα μπουκαλι χασαμε το ματς στα χαρτια με τον βαζελο - 2 απο την επομενη χρονια και καμποσες αγωνιστικες κεκλεισμενων
αλλα ειπαμε τα χαιδεμενα παιδια του κρατους των αθηνων μια ζωη εχουν δικους τους κανονες
το σαββατο να πας θα εχει μπανανα  :pipa1:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχασες απο την διαιτησια αλλη μια φορα  :2funny:
παρακαλαγα να διακοπει οταν ημασταν 10 ποντους πισω αν και ηξερα την καταληξη,γιατι ηθελα να κλαιτε σημερα
αληθεια γιατι δεν διακοπηκε?τα αντικειμενα επεφταν βροχη και μετα τις συστασεις,καποτε στον κορυδαλλο για ενα μπουκαλι χασαμε το ματς στα χαρτια με τον βαζελο - 2 απο την επομενη χρονια και καμποσες αγωνιστικες κεκλεισμενων
αλλα ειπαμε τα χαιδεμενα παιδια του κρατους των αθηνων μια ζωη εχουν δικους τους κανονες
το σαββατο να πας θα εχει μπανανα  :pipa1:
καλα με δουλευεις?το διο ηταν με το ματς του βαζελου?βαλε γυαλια....δεν βλεπεις καλα....ποτε να παω?την κυριακη θα εννοεις μαλλον,οπως κ χθες,ετσι κ την κυριακη θα παω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα με δουλευεις?το διο ηταν με το ματς του βαζελου?βαλε γυαλια....δεν βλεπεις καλα....ποτε να παω?την κυριακη θα εννοεις μαλλον,οπως κ χθες,ετσι κ την κυριακη θα παω
οχι ηταν χειροτερα χθες
τοτε που παιζαμε κορυδαλλο ενα μπουκαλι πεταχτηκε το οποιο το επεστρεψε ο μποντιρογκα τιποτα αλλο
χθες γινοταν διαφημιση μαλαματινας στο παρκε και στη κερκιδα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι ηταν χειροτερα χθες
τοτε που παιζαμε κορυδαλλο ενα μπουκαλι πεταχτηκε το οποιο το επεστρεψε ο μποντιρογκα τιποτα αλλο
χθες γινοταν διαφημιση μαλαματινας στο παρκε και στη κερκιδα
ναι ναι....κ εγω ηπια κανα δυο.σε πειραζει η εταιρια η συγκεκριμενη εταιρια?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις δικιο.....εσυ η καημενη,κριμα....εφαγες προστιμα κ ποινες.
ειπαμε δεν εχουμε να πουμε κατι γιατι μαλλον δεν ειδες καλα το παιχνιδι.οταν σε παιρνουσα 12 ποντους σφυριζε για σενα ναι η οχι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
την κανω γιατι εχω αργησει αλλα κολλαει κ η μαλακια μου που λεγεται pc

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναι ναι....κ εγω ηπια κανα δυο.σε πειραζει η εταιρια η συγκεκριμενη εταιρια?
εχεις δικιο.....εσυ η καημενη,κριμα....εφαγες προστιμα κ ποινες.
ειπαμε δεν εχουμε να πουμε κατι γιατι μαλλον δεν ειδες καλα το παιχνιδι.οταν σε παιρνουσα 12 ποντους σφυριζε για σενα ναι η οχι?
:jerking: ρε μαλακιδη σε καθε παιχνιδι που παιζει μπαοκ το εεεεεεεεεεε απο τις κερκιδες ειναι σε καθε φαση
πατε προκατειλημενοι,σχεδον ολες οι φασεις ηταν σωστες,σε αλλες ευννοηθηκα σε αλλες εσυ
οταν εχω τετοια διαφορα σε ποιοτητα και μιλας για την διαιτησια γινεσαι γραφικος
σαν να λεω εγω τωρα οτι εχασα απο καβαλιερς και σπερς γιατι οι διαιτητες σφυριζαν εναντιον μου
ελεος
την κυριακη να πας γυμνη απο μεσα  :-* ο σοφοκλης δεν μπορει τα πολλα ρουχα,ουτε ο μιλος ο delije

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:jerking: ρε μαλακιδη σε καθε παιχνιδι που παιζει μπαοκ το εεεεεεεεεεε απο τις κερκιδες ειναι σε καθε φαση
πατε προκατειλημενοι,σχεδον ολες οι φασεις ηταν σωστες,σε αλλες ευννοηθηκα σε αλλες εσυ
οταν εχω τετοια διαφορα σε ποιοτητα και μιλας για την διαιτησια γινεσαι γραφικος
σαν να λεω εγω τωρα οτι εχασα απο καβαλιερς και σπερς γιατι οι διαιτητες σφυριζαν εναντιον μου
ελεος
την κυριακη να πας γυμνη απο μεσα  :-* ο σοφοκλης δεν μπορει τα πολλα ρουχα,ουτε ο μιλος ο delije
χαλαρωσε.....
οσο για το παιχνιδι την γαργαρα θα την εκανες οποτε τον μπουλο σου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χαλαρωσε.....
οσο για το παιχνιδι την γαργαρα θα την εκανες οποτε τον μπουλο σου
:2funny: :2funny:  :pipa2: :pipa2:
το σκ της κολασης θα ειναι αυτο
τα αφεντικα σου θα ασελγησουν πανω σου σε ποδοσφαιρο και μπασκετ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:  :pipa2: :pipa2:
το σκ της κολασης θα ειναι αυτο
τα αφεντικα σου θα ασελγησουν πανω σου σε ποδοσφαιρο και μπασκετ
να σαι σιγουρος......ρουφα τωρα το αυγο σου κ ξανακοιμησου.ποτε με κερδισε ο αρουλης τα τελευταια χρονια στην ΤΟΥΜΠΑ να το κανει κ τωρα?
πιπα κωλο θα ειναι κ φετος

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ο κυρ κωστας, η καρολινα κ η στεφανι ειναι τρελλα παοκτσακια για αυτο διαφιμοζονται εκει.παλια σερβιραμε ουζο12 με καναπεδακια μπετου κ κολοκοτρωνιδες.μετα ειχαμε τα παχιδερμα κοσκοτα-σαλιαρελη-κοκκαλη μπασταρδεψαν τα παντα στον αθλιτισμο κ μου γινατε κ μπασκετικοι.ουστ ρε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
να σαι σιγουρος......ρουφα τωρα το αυγο σου κ ξανακοιμησου.ποτε με κερδισε ο αρουλης τα τελευταια χρονια στην ΤΟΥΜΠΑ να το κανει κ τωρα?
πιπα κωλο θα ειναι κ φετος
επρεπε να με ρωτησεις ποτε σε κερδισα και εγω τα τελευταια χρονια αλλα το ξεχασες ε?
αντε εφευγες,περιμενω κανα παλιο παοκι να μπει να βριστω με σενα δεν μου βγαινει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ο κυρ κωστας, η καρολινα κ η στεφανι ειναι τρελλα παοκτσακια για αυτο διαφιμοζονται εκει.παλια σερβιραμε ουζο12 με καναπεδακια μπετου κ κολοκοτρωνιδες.μετα ειχαμε τα παχιδερμα κοσκοτα-σαλιαρελη-κοκκαλη μπασταρδεψαν τα παντα στον αθλιτισμο κ μου γινατε κ μπασκετικοι.ουστ ρε
ρε ειναι ο αιωνιος δευτερος τα τελευταια χρονια κ οταν εγω επαιρνα κουπες αυτος μπορει να επαιζε κ στη β.φαντασου ποσο μπασκετικος ειναι που νομιζει οτι παιζουμε σαββατο οπως ειπε αλλωστε σε ενα ποστ του λιγο πριν

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σου γιναμε μπασκετικοι?για τσεκαρε λιγο ιστορια μπασκετ να δεις τι λεει γιατι θυμασαι απο 80φευγα και επειτα μαλλον
οσο για τα καναπεδακια μπετου κτλ
αλαμανα σου λεει τιποτες ναουμε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επρεπε να με ρωτησεις ποτε σε κερδισα και εγω τα τελευταια χρονια αλλα το ξεχασες ε?
αντε εφευγες,περιμενω κανα παλιο παοκι να μπει να βριστω με σενα δεν μου βγαινει
ποσα χρονια ερχοσουν κ επαιρνες πιπες κ καλιγοσουν?
μεχρι να τα φτασεις ρουφα κ βουλωνε
με μενα μηπως σου μπαινει?
ποσο παλιο το θες,εναμιση χρονο ειμαι εδω μεσα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε ειναι ο αιωνιος δευτερος τα τελευταια χρονια κ οταν εγω επαιρνα κουπες αυτος μπορει να επαιζε κ στη β.φαντασου ποσο μπασκετικος ειναι που νομιζει οτι παιζουμε σαββατο οπως ειπε αλλωστε σε ενα ποστ του λιγο πριν
μπασκετικος δεν ειμαι και το προνομιο αυτο το εχουν μονο τα αρειανα
το θεμα ειναι οτι ειτε σαββατο ειτε κυριακη το πουλι θα μαδηθει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σου γιναμε μπασκετικοι?για τσεκαρε λιγο ιστορια μπασκετ να δεις τι λεει γιατι θυμασαι απο 80φευγα και επειτα μαλλον
οσο για τα καναπεδακια μπετου κτλ
αλαμανα σου λεει τιποτες ναουμε?
πολλα....ετρεχες στα σιταρια κ σου βαζαμε φωτια.....τα εχουμε χιλιοπει,μην γινεσαι μαλακαρας

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ποσα χρονια ερχοσουν κ επαιρνες πιπες κ καλιγοσουν?
μεχρι να τα φτασεις ρουφα κ βουλωνε
με μενα μηπως σου μπαινει?
ποσο παλιο το θες,εναμιση χρονο ειμαι εδω μεσα
μαλακες ληγμενα περνετε?πουθενα δεν εισαι πανω απο μενα σε νικες συνολικα,εδω σε λιγα χρονια δεν θα εισαι ουτε στην τουμπα
οταν λεω παλιους ξερουν οι υπολοιποι cucek

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom