Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 418 άτομα (0 μέλη και 418 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
την κανω γιατι εχω αργησει αλλα κολλαει κ η μαλακια μου που λεγεται pc
ξαφνικα το pc ξεκολλησε και δεν βιαζεσαι τοσο  :2funny: :2funny: :2funny:
ποσο μ'αρεσει να σας γαμαω,μετα τους βαζελους παντα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
η χιονατη κ οι 7 νανοι σου λεει τιποτε?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε ειναι [glow=red,2,300]ο αιωνιος δευτερος[/glow] τα τελευταια χρονια κ [glow=red,2,300]οταν εγω επαιρνα κουπες [/glow]αυτος μπορει να επαιζε κ στη β.φαντασου ποσο μπασκετικος ειναι που νομιζει οτι παιζουμε σαββατο οπως ειπε αλλωστε σε ενα ποστ του λιγο πριν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θεε μου....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι διαβαζω?????? :2funny: :2funny: :2funny: Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα!!!!!!!!! Μιλησε αυτος που εχει τον τιτλο τιμης "αιωνιος δευτερος", πως λεμε Αρης ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του ελληνικου μπασκετ τον 20ο αιωνα, ετσι και μπαοκ ο αιωνιος ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!!!!!!!!

Κουπες ποτε ακριβως επαιρνες?????  :think:

Αυτος πηρε και μερικες κουπες πριν αρχισουν να σαρωνουν οι 2 κοντοι, εσυ ΠΟΤΕ πηρες κουπες????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Θεε μου....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι διαβαζω?????? :2funny: :2funny: :2funny: Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα!!!!!!!!! Μιλησε αυτος που εχει τον τιτλο τιμης "αιωνιος δευτερος", πως λεμε Αρης ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του ελληνικου μπασκετ τον 20ο αιωνα, ετσι και μπαοκ ο αιωνιος ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!!!!!!!!

Κουπες ποτε ακριβως επαιρνες?????  :think:

Αυτος πηρε και μερικες κουπες πριν αρχισουν να σαρωνουν οι 2 κοντοι, εσυ ΠΟΤΕ πηρες κουπες????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα σπας πλακα ετσι?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τωρα σπας πλακα ετσι?

Για πες, ειμαι περιεργος, απο το ενα και μοναδικο πρωταθλημα το '92 με το στησιμο σου μεσα στο ΣΕΦ, τη θυμασαι την ιστορια, ΠΟΙΕΣ ΚΟΥΠΕΣ πηρες μεχρι τωρα???????  :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Κάθε χρόνο έρχονται για το διπλό και φεύγουν με την όπισθεν...

Κάθε χρόνο υποσχέσεις,όρκοι νίκης,χρωστάμε κάτι κλπ φαιδρά

Κάθε χρόνο θα τα δώσουμε όλα,θα σκοράρω(Κόκε) κλπ

Φέτος έβαλαν μπροστά τον γραφικό βετεράνο Λαμπριάκο...

Εν τω μεταξύ δεν έχουν κάνει έστω και ένα σουτ εδώ και 10 χρόνια μέσα στην Τούμπα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για πες, ειμαι περιεργος, απο το ενα και μοναδικο πρωταθλημα το '92 με το στησιμο σου μεσα στο ΣΕΦ, τη θυμασαι την ιστορια, ΠΟΙΕΣ ΚΟΥΠΕΣ πηρες μεχρι τωρα???????  :think:
2 ευρωπαικα.....κ θυμισου κ κυπελα

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
"Goal" 08:29 19/11
Το ηγεμονικό συμβόλαιο του Σεμπαστιάν Αμπρέου

Ηταν γνωστό ότι ο Αρης τα «έσκασε» γερά το περασμένο καλοκαίρι για να εντάξει στο δυναμικό του τον Σεμπαστιάν Αμπρέου, αλλά πόσοι άραγε φαντάζονταν ότι οι πάγιες αποδοχές του "loco" ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ (για την ακρίβεια 999.087,56);

Μιλάμε δηλαδή για μια οικονομική υπέρβαση (τηρουμένων των αναλογιών) της διοίκησης Αθανασιάδη, μιας και ο 33χρονος Ουρουγουανός εξαργύρωσε το λαμπερό βιογραφικό του με ένα ηγεμονικό μονοετές συμβόλαιο το οποίο και τον καθιστά ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της συμπρωτεύουσας! Πρέπει δε να σημειωθεί ότι ο Αμπρέου μέχρι την 1 Δεκεμβρίου θα είναι προπληρωμένος σε μεγάλο βαθμό (781.041,56 ευρώ), αφού για το νέο έτος εκκρεμεί μόνο μία δόση των 218.046 (τον μήνα Μάρτιο).
Το ηγεμονικό συμβόλαιο του Σεμπαστιάν Αμπρέου

Πριμ για πρωτάθλημα και γκολ
Η συμφωνία, βέβαια, των δύο πλευρών συμπεριλαμβάνει και πολλά μπόνους, με πιο φιλόδοξα (δείχνουν ότι έχει ανέβει ο πήχης των στόχων του Αρη) αυτά που αφορούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος (100.000), αλλά και του Κυπέλλου (30.000).

Παράλληλα, αν ο Αρης εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο παίκτης θα λάβει 80.000 ευρώ, ενώ για το Γιουρόπα Λιγκ θα αρκεστεί στα 20.000. Από κει και πέρα υπάρχουν και πριμ για τις ατομικές επιδόσεις του Αμπρέου, ο οποίος άλλωστε κατέφθασε στη Θεσσαλονίκη με τη φήμη του δεινού σκόρερ. Αν, λοιπόν, πετύχει 15 γκολ θα λάβει 100.000, ενώ αν σκοράρει 22 φορές θα «καρπωθεί» 150.000! Να σημειώσουμε εδώ ότι μέχρι τώρα έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 5 γκολ σε 8 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Επιπλέον η ΠΑΕ του παρέχει μισθό 908,50 ευρώ, οικία, αυτοκίνητο και ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής για Ουρουγουάη σε θέση Business (μαζί με την οικογένειά του).

Κατά τ' άλλα, έχει συμπεριληφθεί και ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου (παρότι είναι μονοετές) ύψους 1 εκατ. ευρώ. Το ίδιο ποσό θα πρέπει να καταβάλει ο παίκτης στην ομάδα αν λυθεί η συνεργασία τους με δική του υπαιτιότητα, ενώ αν συμβεί το αντίστροφο ο Αμπρέου θα αποζημιωθεί με 400.000 ευρώ. Αξίζει δε να επισημανθεί ότι η ΠΑΕ Αρης εξασφάλισε και την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων που απορρέουν από την εικόνα του ποδοσφαιριστή.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γιατι γελας λουγκρακο;;;;;;;;
οταν θα το φας και θα σου κατεβασει τα πανια
θα γελας με τον κωλο υστερα....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το πριμ για πρωταθλημα ειναι μικρο
επρεπε να του δωσουν 5 εκατ. για το πρωταθλημα :grin:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατι γελας λουγκρακο;;;;;;;;
οταν θα το φας και θα σου κατεβασει τα πανια
θα γελας με τον κωλο υστερα....
Μπαααα...

ΑΛΛΟΙ φαινεται πηρανε ΛΟΚΟ και δωσανε ΚΩΛΟ...

Υ.Γ. τι λες...θα τα φτασει τα 22 γκολ για να παρει τα +150.000... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μπαααα...

ΑΛΛΟΙ φαινεται πηρανε ΛΟΚΟ και δωσανε ΚΩΛΟ...

Υ.Γ. τι λες...θα τα φτασει τα 22 γκολ για να παρει τα +150.000... :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξερω
ας κανει οτι θελει
εγω θα τα τσεπωσω ετσι και αλλιως τα φραγκα....
το μονο που ξερω ειναι οτι θα σας το καρφωσει στην ληξη και θα κατεβασει τα πανια
το ειδα αλλωστε σαν οραμα
σε εναν μεσημεριατικο υπνο μου

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ούτε τα 20.000 για το ΟΥΕΦΑ δεν πρόκειται να πάρει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξερω
ας κανει οτι θελει
εγω θα τα τσεπωσω ετσι και αλλιως τα φραγκα....
το μονο που ξερω ειναι οτι θα σας το καρφωσει στην ληξη και θα κατεβασει τα πανια
το ειδα αλλωστε σαν οραμα
σε εναν μεσημεριατικο υπνο μου
κατσε να παιξει πρωτα......κ σου ειπα,προσεχε τι βλεπεις πριν κοιμηθεις,δεν μ ακουσες.παλι μαλακιες ονειρα εβλεπες

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κόντρες στα FM
Μετά το Aris FM συζητιέται έντονα στη Θεσσαλονίκη και το ενδεχόμενο δημιουργίας ένας ραδιοφωνικού σταθμού που θα ρίξει το βάρος της ειδησεογραφίας του σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Το όνομα της συχνότητας -βέβαια- δεν θέλει και ρώτημα: PAOK FM.

Ως γνωστον.... στις αντιγραφες, εισαστε ΠΑΛΙ καλες!!!!!!!!!!! Κοοοοτεεεεεεςςςς

Deker, μπερδευεσαι με τα ευρωπαικα, ειπα απο το 92 και μετα που εχεις το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σου πρωταθλημα, περιμενω και τα κυπελλα να μου πεις........

Ρε καψα με τον Αμπρεου, τα ντορκς....... αφου ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ ρε αλανια.... τι καιγεστε?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κόντρες στα FM
Μετά το Aris FM συζητιέται έντονα στη Θεσσαλονίκη και το ενδεχόμενο δημιουργίας ένας ραδιοφωνικού σταθμού που θα ρίξει το βάρος της ειδησεογραφίας του σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Το όνομα της συχνότητας -βέβαια- δεν θέλει και ρώτημα: PAOK FM.

Ως γνωστον.... στις αντιγραφες, εισαστε ΠΑΛΙ καλες!!!!!!!!!!! Κοοοοτεεεεεεςςςς

Deker, μπερδευεσαι με τα ευρωπαικα, ειπα απο το 92 και μετα που εχεις το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σου πρωταθλημα, περιμενω και τα κυπελλα να μου πεις........

Ρε καψα με τον Αμπρεου, τα ντορκς....... αφου ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ ρε αλανια.... τι καιγεστε?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να το κανουμε το ραδιο αφου μας παιζουν ολα πιο πολυ απο εσας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κυπελο 95', 99' κ κυπελο κορατς το 94' κ αυτα μετα το 92' οπως λες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom