maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
στα 5
παλερμο σε πιστεψαμε
αν ερθει ο γιοβανοβιτς στον παοκ
θα κοψω το γαμησι
προς το παρων φατε τον
στα 5
τον γιοβανοβιτς
αχχχχχαχαχαχααχαχααχαχααχα
ρε θα μας τρελανουν
μαξιμε
την κυριακη το βραδυ
εμεις θα ξαναφερουμε τον αναστασιαδη
Οοοοοοοοοοοοχιι ρε μαλακες...... ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ........ το σαντος να ουμ ....... ειναι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.........υπαρχει 3ετες πλανο κυριοι...... σε οσους δεν αρεσει.... να μην ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ζτουμπα..... στον καναπε τους.......
Πως τα μετράτε τα 3 χρόνια ρε σεις εκεί πάνω??
Γιατί στα μέρη μου τελειώνουν φέτος
(Ο πρωταθλητισμος το ξερει????)
DELORTE....
Mια απάντηση ταιριάζει στην μιζέρια σας
DELORTE....
Μη γίνεσαι ρατσιστής.Αντε φτανει, πολυ ασχοληθηκαμε με του gay!
ξανακυλησες στην πρεζα?«Στον ΠΑΟΚ ο Γιοβάνοβιτς!»
Τελευταίος, αλλά ορεξάτος κατέφθασε ο Ζήσης Βρύζας στο γεύμα που παρέθεσε ο ΠΑΟΚ στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τους επώνυμους φίλους του. «Μια που είστε όλοι εδώ συγκεντρωμένοι θέλω να σας κάνω μια ανακοίνωση» είπε με σοβαροφάνεια στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του "δικέφαλου" του Βορρά και συνέχισε: «Με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Ντ' Ονοφριό, συμφωνήσαμε και κλείσαμε μια μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Σταντάρ Λιέγης και θα φέρει στην Ελλάδα τον Γιοβάνοβιτς!». Κάτω από τη μύτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να υποθέσουμε;
Ποντάρει σε Ντ' Ονοφριό
Από τους τέσσερις φίλους, πάντως, του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τους Φερνάντο Κόουτο, Βίτορ Μπαΐα, Σα Πίντο και Λουσιέν Ντ' Ονοφριό, οι οποίοι βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, ο τελευταίος μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό (επικουρικό) ρόλο στη νέα καριέρα του τεχνικού διευθυντή του «δικέφαλου». Ο πρώην μάνατζερ και νυν αντιπρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης έχει -άλλωστε- πολλές άκρες με ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας και σε αυτόν προσβλέπει κυρίως ο Κονσεϊσάο, ώστε να φέρει στον ΠΑΟΚ κάποιο «λαβράκι», χωρίς να παρεκκλίνει από τον προϋπολογισμό της ομάδας.
αργησες ενα 2ωρακια αλλα το βρηκες ε?
ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Βιολίδης
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009, 17:02
Την παραίτησή του από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσής του, υπέβαλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο λόγος που τον ώθησε να προβεί σε αυτή την κίνηση είναι οι προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από τον Γιάννη Παπαδόπουλο.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Βιολίδης:
«Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή μου στα κοινά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δέχομαι στοχοποιημένες προσωπικές επιθέσεις από τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο.
Ο εν λόγω κύριος επιλέγει για δεύτερη φορά να εντείνει τις επιθέσεις αυτές, παραμονές κρίσιμου αγώνα για την ομάδα μας, εξυπηρετώντας τα προσωπικά του συμφέροντα και φιλοδοξίες.
Σεβόμενος λοιπόν την αξιοπρέπειά μου και την όποια προσφορά μου στο Σύλλογο, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση των μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο δίκιο είχε ο Θόδωρος Ζαγοράκης όταν έλεγε: «Kάποιοι προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στο όραμά μας για τον ΠΑΟΚ».
Πλέον ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΝΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Που σαι ρε ντεκεραργησες ενα 2ωρακια αλλα το βρηκες ε?
ρε τα αρειανα πως ψαχνουν τα site μας συνεχεια
το μπασκετ δεν το βλεπεις εσυ?