Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
παλερμο σε πιστεψαμε
αν ερθει ο γιοβανοβιτς στον παοκ
θα κοψω το γαμησι
προς το παρων φατε τον

Ρε συ, μην τους το χαλας...... ο παλερμος ειπε και λαλησε (ως κοτοπουλο): ο μπαοκ τα τελευταια 3 χρονια εχει προπονητη........αααααααααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
στα 5
τον γιοβανοβιτς
αχχχχχαχαχαχααχαχααχαχααχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε θα μας τρελανουν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

Θα τον πληρωσει και θα τον φερει ο βαζελος για να μην υπογραψει αλλου και το καλοκαιρι θα τον παρει στην Αθηνα......ααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχαχααααααα
Υ.Γ. Δημοσιογραφικες πληροφοριες αναφερουν οτι ο Κ. Ροναλντο ειναι ενα βημα απο την τουμπα, ο νεος τεχν. διευθυντης κινηθηκε κατω απο ακρα μυστικοτητα, απομενουν οι τυπικες λεπτομερειες για να ντυθει ο πορτογαλος σουπερσταρ στα ασπρομαυρα. Πληροφοριες απο το στενο οικογενειακο περιβαλλον του παικτη αναφερουν οτι ειναι κατενθουσιασμενος με την μετακινηση του στο μεγαλυτερο κλαμπ(σαντουιτς) του συμπαντος, υπο τις οδηγιες του συμπατριωτη του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(εδω γελαμε) και επισης οτι δεν κρυβει την αγωνια του να συναντησει απο κοντα τη συζυγο του πρωην προεδρου που επαιξε καταλυτικο ρολο ( :pipa2: :knockinb: ) στην επιτευξη της συμφωνιας...........

Γ. ουγκ ουγκ Μινος!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μαξιμε
την κυριακη το βραδυ
εμεις θα ξαναφερουμε τον αναστασιαδη

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μαξιμε
την κυριακη το βραδυ
εμεις θα ξαναφερουμε τον αναστασιαδη

Οοοοοοοοοοοοχιι ρε μαλακες...... ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ........ το σαντος να ουμ ....... ειναι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.........υπαρχει 3ετες πλανο κυριοι...... σε οσους δεν αρεσει.... να μην ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ζτουμπα..... στον καναπε τους.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αντε φτανει, πολυ ασχοληθηκαμε με του gay!

Επισκέπτης
Οοοοοοοοοοοοχιι ρε μαλακες...... ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ........ το σαντος να ουμ ....... ειναι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.........υπαρχει 3ετες πλανο κυριοι...... σε οσους δεν αρεσει.... να μην ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ζτουμπα..... στον καναπε τους.......

Πως τα μετράτε τα 3 χρόνια ρε σεις εκεί πάνω??

Γιατί στα μέρη μου τελειώνουν φέτος :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πως τα μετράτε τα 3 χρόνια ρε σεις εκεί πάνω??

Γιατί στα μέρη μου τελειώνουν φέτος :2funny: :2funny:

Ε, ναι ρε συ πουλεν μου..... αφου περσι βγηκαν 2οι και φετος κανουν πρωταθλητισμο!!!! (Ο πρωταθλητισμος το ξερει????)

Καλα, μη βαρας, γραφουμε και καμια μαλακια που και που..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Mια απάντηση ταιριάζει στην μιζέρια σας

DELORTE....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και ενα βιντεακι αφιερωμενο στη λαμπρη Ευρωπαικη πορεια του τρισμεγιστου σωματειου

παλιο, αλλα καλο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μη γίνεσαι ρατσιστής.
Ρίξε μια ματιά.

Ψαχνω αυτον τον τσακαλο που εκτος οτι σκαρφιστικε να στησει αυτη τη σελιδα, πραγμα που δειχνει κατι αγνωστο για μπαοκτζη, εξυπναδα, για να γνωρισω τον πρωτο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ, εστω και σε επιπεδο χρησης Ηλ.Υπολογ.-internet...... μικρο γκεμπελισκο!!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
«Στον ΠΑΟΚ ο Γιοβάνοβιτς!»

Τελευταίος, αλλά ορεξάτος κατέφθασε ο Ζήσης Βρύζας στο γεύμα που παρέθεσε ο ΠΑΟΚ στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τους επώνυμους φίλους του. «Μια που είστε όλοι εδώ συγκεντρωμένοι θέλω να σας κάνω μια ανακοίνωση» είπε με σοβαροφάνεια στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του "δικέφαλου" του Βορρά και συνέχισε: «Με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Ντ' Ονοφριό, συμφωνήσαμε και κλείσαμε μια μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Σταντάρ Λιέγης και θα φέρει στην Ελλάδα τον Γιοβάνοβιτς!». Κάτω από τη μύτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να υποθέσουμε;

Ποντάρει σε Ντ' Ονοφριό
Από τους τέσσερις φίλους, πάντως, του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τους Φερνάντο Κόουτο, Βίτορ Μπαΐα, Σα Πίντο και Λουσιέν Ντ' Ονοφριό, οι οποίοι βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, ο τελευταίος μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό (επικουρικό) ρόλο στη νέα καριέρα του τεχνικού διευθυντή του «δικέφαλου». Ο πρώην μάνατζερ και νυν αντιπρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης έχει -άλλωστε- πολλές άκρες με ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας και σε αυτόν προσβλέπει κυρίως ο Κονσεϊσάο, ώστε να φέρει στον ΠΑΟΚ κάποιο «λαβράκι», χωρίς να παρεκκλίνει από τον προϋπολογισμό της ομάδας.

:2funny: :2funny: :2funny: ξανακυλησες στην πρεζα?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Βιολίδης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009, 17:02

Την παραίτησή του από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσής του, υπέβαλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο λόγος που τον ώθησε να προβεί σε αυτή την κίνηση είναι οι προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Βιολίδης:

«Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή μου στα κοινά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δέχομαι στοχοποιημένες προσωπικές επιθέσεις από τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο εν λόγω κύριος επιλέγει για δεύτερη φορά να εντείνει τις επιθέσεις αυτές, παραμονές κρίσιμου αγώνα για την ομάδα μας, εξυπηρετώντας τα προσωπικά του συμφέροντα και φιλοδοξίες.

Σεβόμενος λοιπόν την αξιοπρέπειά μου και την όποια προσφορά μου στο Σύλλογο, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση των μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο δίκιο είχε ο Θόδωρος Ζαγοράκης όταν έλεγε: «Kάποιοι προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στο όραμά μας για τον ΠΑΟΚ».
Πλέον ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΝΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Βιολίδης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009, 17:02

Την παραίτησή του από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσής του, υπέβαλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο λόγος που τον ώθησε να προβεί σε αυτή την κίνηση είναι οι προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Βιολίδης:

«Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή μου στα κοινά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δέχομαι στοχοποιημένες προσωπικές επιθέσεις από τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο εν λόγω κύριος επιλέγει για δεύτερη φορά να εντείνει τις επιθέσεις αυτές, παραμονές κρίσιμου αγώνα για την ομάδα μας, εξυπηρετώντας τα προσωπικά του συμφέροντα και φιλοδοξίες.

Σεβόμενος λοιπόν την αξιοπρέπειά μου και την όποια προσφορά μου στο Σύλλογο, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση των μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο δίκιο είχε ο Θόδωρος Ζαγοράκης όταν έλεγε: «Kάποιοι προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στο όραμά μας για τον ΠΑΟΚ».
Πλέον ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΝΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
αργησες ενα 2ωρακια αλλα το βρηκες ε?
ρε τα αρειανα πως ψαχνουν τα site μας συνεχεια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το μπασκετ δεν το βλεπεις εσυ?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αργησες ενα 2ωρακια αλλα το βρηκες ε?
ρε τα αρειανα πως ψαχνουν τα site μας συνεχεια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το μπασκετ δεν το βλεπεις εσυ?
Που σαι ρε ντεκερ
και σε ψαχνω ολη την βδομαδα
απο τωρα κρυφτηκες για τον επερχομενο βιασμο....
εκανε ημιχρονο ρε συ
ο αυτοκρατωρ ειναι μπροστα 20 πονταλακια
και ειμαστε χαλαρα....
εσυ τι λεει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom