Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε γυφτοι,ποσο θα κρατησει αυτη η κωλοφαρδια σας?Για ποσο ακομα θα κερδιζετε τα ματς με διαιτησια(εντος)και στραβοκλωτσιες με γλυστριματα?(εκτος).Παιξτε και λιγη μπαλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
κ εσυ που παιζεις οπως λες εσυ τουλαχιστον τι καταλαβες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
3 σκαλοπατια απο κατωβ μου εισαι κ παλι απο νωρις κ σε 2 βδομαδες θα γινουν 6

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άρχισαν τα γραφικά ενόψει Τούμπας

Ο Κόντης είπε στην Αθλητική Κυριακή ότι από την αρχή του πρωταθλήματος δεν μας δόθηκαν 13 πέναλτυ!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως ο πάοκ χθές σφάχτηκε...να λέμε την αλήθεια!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν παιξαμε μπαλα αλλα οτι μπορουσε να δωσει 2 πεναλτυ το μπορουσε

πάντως ο πάοκ χθές σφάχτηκε...να λέμε την αλήθεια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι πλακα εχετε..... ρε ταγαρια, εσεις δε χρειαζεται να κλαιγεστε και να κανετε προπαγανδα, οπως ο κοντης (ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ)...... στο μπαοκ-ΑΡΗΣ δεν εχετε σφαχτει ΠΟΤΕ... Π-Ο-Τ-Ε..... μια ζωη απο 60-40 ξεκινανε τα κορακια στο κοτετσι και οταν χρειαστει, η διαιτησια ειναι κανονισμενη απο τα αφεντικα σας......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι πλακα εχετε..... ρε ταγαρια, εσεις δε χρειαζεται να κλαιγεστε και να κανετε προπαγανδα, οπως ο κοντης (ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ)...... στο μπαοκ-ΑΡΗΣ δεν εχετε σφαχτει ΠΟΤΕ... Π-Ο-Τ-Ε..... μια ζωη απο 60-40 ξεκινανε τα κορακια στο κοτετσι και οταν χρειαστει, η διαιτησια ειναι κανονισμενη απο τα αφεντικα σας......
ελα ρε πελατη......μη μου λερωνεις το θρεντ
θα ερθει κ η σειρα σου οπως καθε χρονια....μην ανησυχεις
απο σημερα αρχισε ο κοντης,σας προιδεαζει για την πουτσα που θα φατε στην ΤΟΥΜΠΑ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ελα ρε πελατη......[glow=red,2,300]μη μου λερωνεις το θρεντ[/glow]
θα ερθει κ η σειρα σου οπως καθε χρονια....μην ανησυχεις
απο σημερα αρχισε ο κοντης,σας προιδεαζει για την πουτσα που θα φατε στην ΤΟΥΜΠΑ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κ εσυ που παιζεις οπως λες εσυ τουλαχιστον τι καταλαβες?
3 σκαλοπατια απο κατωβ μου εισαι κ παλι απο νωρις κ σε 2 βδομαδες θα γινουν 6
Μονο με κορακι με κερδιζεις και το ξερεις καλα,απο αποψη ομαδας εχουμε μεγαλη αποσταση,εισαι εκει που εισαι με πολυ σπρωξιμο και κωλοφαρδια που δε μπορει να κραταει για παντα,αν δεν παιξεις μπαλα συντομα θα βρεθεις εκει που αξιζεις...Το ακουσα και αυτο,παραπονα παοκ για την διαιτησια,χαχαχαχα,μπροστα σας ο γαβροι ειναι Παναγιες...

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μονο με κορακι με κερδιζεις και το ξερεις καλα,απο αποψη ομαδας εχουμε μεγαλη αποσταση,εισαι εκει που εισαι με πολυ σπρωξιμο και κωλοφαρδια που δε μπορει να κραταει για παντα,αν δεν παιξεις μπαλα συντομα θα βρεθεις εκει που αξιζεις...Το ακουσα και αυτο,παραπονα παοκ για την διαιτησια,χαχαχαχα,μπροστα σας ο γαβροι ειναι Παναγιες...
Δεν κοιτατε τα δικα σας τα ΧΑΛΙΑ, ο Αμπρεουστ ουτε να σουταρει δεν ξερει, 4 φορες ζεμπεκιά εκανε. :uglystupid:
Αφηστε ησυχο τον ΠΑΟΚ και στο τελος παλι το ταμειο θα δειξει ποσους βαθμους θα ειστε απο κατω μας. :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εσυ πρεπει να ζεις στον πλανητη παπαναστασιου
δες λιγο στις πρωτες αγωνιστικες ποσους βαθμους μου εκοψαν επειδη μου ακυρωναν γκολ κ μετα μιλα
τι να πω?παροπιδες σας βαζει ο σουπερ 3?
αντε γρηγορα να κανετε κλιμα για το ματσακι μεταξυ μας για να πονεσει περισσοτερο η πουτσα που θα φατε

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
εσυ πρεπει να ζεις στον πλανητη παπαναστασιου
δες λιγο στις πρωτες αγωνιστικες ποσους βαθμους μου εκοψαν επειδη μου ακυρωναν γκολ κ μετα μιλα
τι να πω?παροπιδες σας βαζει ο σουπερ 3?
αντε γρηγορα να κανετε κλιμα για το ματσακι μεταξυ μας για να πονεσει περισσοτερο η πουτσα που θα φατε
φατε και ελατεεεεεεεεεεεε

Συνημμένα

• url.jpg
    url.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 27

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ελαααα. Οχι σκατομαγκιες
ελα χωνεσαι κ εσυ μωρη πισωγλεντισσα.το παλικαρι εγινε ρομπα πριν καιρο κ παλι τα θελει ο κωλος του.τεσπα,γαμα το.τι κανεις?χαθηκες?σε γαμουσε κανενας κ δεν ειχες χρονο?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ελα χωνεσαι κ εσυ μωρη πισωγλεντισσα.το παλικαρι εγινε ρομπα πριν καιρο κ παλι τα θελει ο κωλος του.τεσπα,γαμα το.τι κανεις?χαθηκες?σε γαμουσε κανενας κ δεν ειχες χρονο?
Το οτι δεν συναντιεται μαζι σου σημαινει οτι εγινε ρομπα? Μην με κολλάζεις.
Υ.Γ. Με γαμούσε η σουφρίτσα σου, δεν σου έκανε παράπονα?  :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το οτι δεν συναντιεται μαζι σου σημαινει οτι εγινε ρομπα? Μην με κολλάζεις.
Υ.Γ. Με γαμούσε η σουφρίτσα σου, δεν σου έκανε παράπονα?  :grin:
να μαθει τοτε να μη μιλαει κ λεει πραγματα παραπανισια.τεσπα ειπαμε γαμα το.σε γαμουσε η ποια?
πλακα εχεις ρε μαλακα.εισαι απο κατω μου σε ολα τα αθληματα μεχρι τωρα το εχεις καταβει?μεχρι κ στο μπασκετακι που τοσο αγαπας κ σου μονο αυτο σου εχει μενει εισαι απο κατω μου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
να μαθει τοτε να μη μιλαει κ λεει πραγματα παραπανισια.τεσπα ειπαμε γαμα το.σε γαμουσε η ποια?
πλακα εχεις ρε μαλακα.εισαι απο κατω μου σε ολα τα αθληματα μεχρι τωρα το εχεις καταβει?μεχρι κ στο μπασκετακι που τοσο αγαπας κ σου μονο αυτο σου εχει μενει εισαι απο κατω μου
Ποιος μιλησε για αθληματα μωρη Άντζελα? Η σούφρα σου δεν εχει οπαδικές προτιμήσεις. Παει με ολους αχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom