Η συζητηση για την μετακινηση οπαδων ειναι ατελειωτη..
Εγω ειμαι υπερ...Αλλα ειμαι παραλληλα σε θεση να καταλαβω καποιον που υποστηριζει το αντιθετο,με δεδομενη και την υψηλη επικινδυνοτητα καποιων ματς..,...
Απο εμας ζητησαν 5.000 εισητηρια για τον αγωνα στην αθηνα...Χωρις ομως να δινουν τιποτα...
Φαγανε τν πορτα και ησυχασανε...
Υ.Γ.Οσοι εχουν βρεθει σε εκτος εδρας καταλαβαινουν..καλο το εντος εδρας,αλλα το εκτος εχει αλλη χαρη..
Αν θελουμε να μιλησουμε ΟΠΑΔΙΚΑ, ειμαι καθετος στο θεμα οτι ΟΛΟΙ πρεπει να μπορουν να πηγαινουν ΠΑΝΤΟΥ, ειναι αλλο πραγμα το εκτος εδρας και γενικα το να υπαρχει η οπαδικη αντιπαραθεση στο γηπεδο, σε νορμαλ πλαισια, με συνθηματα και μπινελικια, αλλα μεχρι εκει, οχι τις υπολοιπες μαλακιες, σαν αυτο το τελευταιο φρουτο εδω και 3-4 χρονια με τα ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΤΥΛΟ, που ΚΑΙ οι δικοι σου προπερσι φερανε στο χαριλαου και ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ.....
Ορθολογιστικα (αγνωστη λεξη στο συγκεκριμενο thread
) καταννοω οτι με τις υπαρχουσες συνθηκες στην πολη,ειδικα με την ενταση τελευταια, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι ομαλη μια τετοια συνυπαρξη και καλως δε γινονται μετακινησεις, να προλαβουμε τα χειροτερα....
Το θεμα ειναι, πως καταληξαμε εδω περα.....
Στην πολη υπαρχει απο τη μια ενας λαος, που εφαγε σφαλιαρα χοντρη απο τις ψευτομαγκιες, εχασε κατηγορια, την πληρωσε τη βλακεια του, μετανοιωσε,πικραθηκε και με τη συμβολη ΕΝΟΣ μεγαλου συνδεσμου που μπορει να κοντρολαρει το οπαδικο, αλλαξε ροτα, λειτουργει πλεον δημιουργικα για την ομαδα του και φροντιζει το προφιλ των οπαδων του προς τα εξω, ειτε σε γηπεδο, ειτε σε αλλες παραπλευρες δραστηριοτητες....... χωρις βεβαια να λειπουν μεμονομενα περιστατικα, που οταν προκαλειται, φυσικα και αντιδραει, αλλα μονο οταν προκαλειται.....
Απο την αλλη, ενας λαος που εχει μεινει στη δεκαετια του 80, της πετρας, του μπουκαλιου, της ρετσινας, της ψευτομαγκιας, του οχλου, με ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, με προεδρους που ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και πανε με τα νερα τους, ειτε εχουν τους μεν ειτε τους δε απο κοντα και οταν καταλαβει ο εκαστοτε παραγοντας οτι δε μπορει να τους φερει βολτα, απλα την κανει..... ακομα και μετα απο απειλες.....
Η ατιμωρισια, ο ψευτοτσαμπουκας, η οπαδικη ΨΕΥΤΟμαγκια και οι φαντασμενοι οτι μονο αυτοι υπαρχουν και με ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ δηλαδη τους νομους της ΖΟΥΓΚΛΑΣ εχει σαν αποτελεσμα την τωρινη κατασταση.......
Μη σωσω και παω, μ' αυτες τις συνθηκες, στην τρουμπα, δε τους θελω ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ αυτους, οποιος ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ειναι και θα ειναι παντα ευπροσδεκτος και ευτυχως ειναι πολλοι πλεον, στο Βικελιδης, οι αλλοι ας συνεχισουν να ξεφτιλιζονται......
Οι δημοσιογραφοι-φερεφωνα τους δεν ειναι αμοιροι ευθυνων, εχουν και αυτοι το ρολο και την ευθυνη τους, ο αλλος, αυτος ντε που θα εκλεινε τον κυκλο βιας στην πολη
, σημερα οπως παρεθεσα πιο πριν, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ το γεγονος οτι παρανομα-παρατυπα καποιοι μετακινηθηκαν σε εκτος εδρας παιχνιδι, μπουκαραν σε γηπεδο, 1900 εισητηρια, πανω απο 4000 κοσμος γραφει, εβαψαν ολη την πολη, ποιος ξερει και τι αλλες ζημιες εκαναν και αυτο το γιδι με το μουστακι ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ και ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ στο βωμο της 'κονομας του........