Επισκέπτης
κοψε τις μαλαματινες..αφου τον φαγατε ρε πλεζουρα.....πως να το κανουμε?ο ανατολακης ειπε μαλιστα οτι ηταν η πιο δυσκολη στιγμη στην καριερα του.τον πονεσε περισσοτερο κ απο την 7αρα της γιουβε
κοψε τις μαλαματινες..αφου τον φαγατε ρε πλεζουρα.....πως να το κανουμε?ο ανατολακης ειπε μαλιστα οτι ηταν η πιο δυσκολη στιγμη στην καριερα του.τον πονεσε περισσοτερο κ απο την 7αρα της γιουβε
χιχιχιχχιχιχρε α ανα χαθεις.....σας παιζω μια μπαλιτσα ολους μαζι αν θελετε
τις εχω κοψει εδω κ καιρο.....κανα δυο βδομαδες εχω να πιω.....αυτον να μαζεψετε που εγινε βουλευτης κ λεει τα δικα του κ σας κανει ρεζιλι.αντε γεια σας κ παλι θα αργησω στην μπαλιτσακοψε τις μαλαματινες..
κ πως δεν σε πηρε ο ΠΑΟΚ?χιχιχιχχιχιχ
ουτε να το σκεφτεσαι
δεν στο πα
ειμαι παικταρας
ημουν και στις ακαδημιες του ΑΡΗ
αμυντικη χαφαρα
κατι σαν το νεμπεγλερα
φοβερο πνευμονι
μεχρι που αρχισα το κρασακι
τι μας κανει ρεζιλι ρε???θα μας τρελανεις???στο καυλι μου τι λεει..τις εχω κοψει εδω κ καιρο.....κανα δυο βδομαδες εχω να πιω.....αυτον να μαζεψετε που εγινε βουλευτης κ λεει τα δικα του κ σας κανει ρεζιλι.αντε γεια σας κ παλι θα αργησω στην μπαλιτσα
Μην το υποτιμας το Cayenne...περα απο το οτι το πηραν πολλα ταγαρια στην Ελλαδα λογω porsche.... ειναι απιστευτο off-road.... δες βιντεακια στο youtube τι κανει....μαμα αμαξι.... απλα το λυπασαι και στην κωλοχωρα μας το πληρωνεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!!
Το xtrail σου δεν το ξερω καθολου.... το Land απλα ΚΟΡΥΦΗ για την εποχη του (και οχι μονο).... μαζι με το Wrangler (που ειχα 4 χρονια) θεωρω οτι ειναι απο τα πιο cult στην κατηγορια τους!!!
Πολύ καλό το Tuareg,kai to cayenne είναι σίγουρα γαμάτο αλλά έχει καταντήσει να το κυκλφορεί το κάθε γιδοτρόκανο.
Το xtrail μ'εχει εκπλήξει ευχάριστα ειδικά στις off road συνθήκες.
Το land το έχω κρατήσει,το έχω λιώσει,ακόμα περνάει τα πάνδεινα στα χέρια μου και ακόμα μετά από 14 χρόνια δεν καταλαβαίνει τον κώλο του.
Και για να μην ξεχνιόμαστε...............
[size=20pt]ΕΚΤΟΡ[/size]
[size=30pt]ΡΑΟΥΛ[/size]
[size=40pt]ΚΟΥΠΕΡ[/size]
Προσωπικά δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι καλός. Πάντως ότι είναι αμυντικογενής είναι. Μη ξεχνάς ότι δεύτερη ομάδα στην καρδιά έχω τη Βαλένθια (με εμπνέουν τα πτηνά ) και τον ξέρω πολύ καλά... Ότι είναι προπονητάρας το ξέρουν όλοι οι γνώστες.1) Το ξερω....
2) Γεγονος...
3) Γραμμη φιλε, ΕΜΕΝΑ κανεις δε μπορει να μου δωσει, εκτος αν δε σου αρεσει το καλαμπουρι...
4) Το CooperS, αν και υπερτιμημενο, ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αυτοκινητακι, γκαζι τρελο, φρενο θεικο, στριψιμο απολαυση.....
Τον ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ ουτε σε πρωτοσελιδο των "σπορ που βρωμαν" δεν προκειται να τον δεις παντως, για να επανελθουμε στην κουβεντα μας!!!! Αλλα ειπαμε, αυτος ειναι "αμυντικογενης,χειροτερος κι απ τον Σαντος"....
Πολύ καλό το Tuareg,kai to cayenne είναι σίγουρα γαμάτο αλλά έχει καταντήσει να το κυκλφορεί το κάθε γιδοτρόκανο.
Το xtrail μ'εχει εκπλήξει ευχάριστα ειδικά στις off road συνθήκες.
Το land το έχω κρατήσει,το έχω λιώσει,ακόμα περνάει τα πάνδεινα στα χέρια μου και ακόμα μετά από 14 χρόνια δεν καταλαβαίνει τον κώλο του.
Και για να μην ξεχνιόμαστε...............
[size=20pt]ΕΚΤΟΡ[/size]
[size=30pt]ΡΑΟΥΛ[/size]
[size=40pt]ΚΟΥΠΕΡ[/size]
Τι ειναι αυτο αγορινα, δεν ανοιγειΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΜΕ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ....
Μου το ανοιγει εμενα ρε Πετρο,γιατι?Και δεν ειναι κανα βιντεο να πεις οτι δεν το αναπαραγει!Αρθρο απο οπαδικο σαιτ του Π.Α.Ο.Κ. ειναι ρεΤι ειναι αυτο αγορινα, δεν ανοιγει
Α ρε τι υπολογιστή έχωωωωωωωωω. Ξερνάει οτιδήποτε μπαοκτζιδικοΜου το ανοιγει εμενα ρε Πετρο,γιατι?Και δεν ειναι κανα βιντεο να πεις οτι δεν το αναπαραγει!Αρθρο απο οπαδικο σαιτ του Π.Α.Ο.Κ. ειναι ρε
Πληρεστατη εκπαιδευσηΑ ρε τι υπολογιστή έχωωωωωωωωω. Ξερνάει οτιδήποτε μπαοκτζιδικο
Φαίνεται ότι παίρνει γραμμή internet από τον κεντρικόΑ ρε τι υπολογιστή έχωωωωωωωωω. Ξερνάει οτιδήποτε μπαοκτζιδικο