Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε α ανα χαθεις.....σας παιζω μια μπαλιτσα ολους μαζι αν θελετε
χιχιχιχχιχιχ
ουτε να το σκεφτεσαι
δεν στο πα
ειμαι παικταρας
ημουν και στις ακαδημιες του ΑΡΗ
αμυντικη χαφαρα
κατι σαν το νεμπεγλερα
φοβερο πνευμονι
μεχρι που αρχισα το κρασακι :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοψε τις μαλαματινες..
τις εχω κοψει εδω κ καιρο.....κανα δυο βδομαδες εχω να πιω.....αυτον να μαζεψετε που εγινε βουλευτης κ λεει τα δικα του κ σας κανει ρεζιλι.αντε γεια σας κ παλι θα αργησω στην μπαλιτσα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χιχιχιχχιχιχ
ουτε να το σκεφτεσαι
δεν στο πα
ειμαι παικταρας
ημουν και στις ακαδημιες του ΑΡΗ
αμυντικη χαφαρα
κατι σαν το νεμπεγλερα
φοβερο πνευμονι
μεχρι που αρχισα το κρασακι :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
κ πως δεν σε πηρε ο ΠΑΟΚ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να κλασουν οι ακαδημιες?παμε για μπαλιτσα σε λεω

Επισκέπτης
τις εχω κοψει εδω κ καιρο.....κανα δυο βδομαδες εχω να πιω.....αυτον να μαζεψετε που εγινε βουλευτης κ λεει τα δικα του κ σας κανει ρεζιλι.αντε γεια σας κ παλι θα αργησω στην μπαλιτσα
τι μας κανει ρεζιλι ρε???θα μας τρελανεις???στο καυλι μου τι λεει..

Επισκέπτης
Μην το υποτιμας το Cayenne...περα απο το οτι το πηραν πολλα ταγαρια στην Ελλαδα λογω porsche.... ειναι απιστευτο off-road.... δες βιντεακια στο youtube τι κανει....μαμα αμαξι.... απλα το λυπασαι και στην κωλοχωρα μας το πληρωνεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!!

Το xtrail σου δεν το ξερω καθολου.... το Land απλα ΚΟΡΥΦΗ για την εποχη του (και οχι μονο).... μαζι με το Wrangler  (που ειχα 4 χρονια) θεωρω οτι ειναι απο τα πιο cult στην κατηγορια τους!!!

Πολύ καλό το Tuareg,kai to cayenne είναι σίγουρα γαμάτο αλλά έχει καταντήσει να το κυκλφορεί το κάθε γιδοτρόκανο.
Το xtrail μ'εχει εκπλήξει ευχάριστα ειδικά στις off road συνθήκες.
Το land το έχω κρατήσει,το έχω λιώσει,ακόμα περνάει τα πάνδεινα στα χέρια μου και ακόμα μετά από 14 χρόνια δεν καταλαβαίνει τον κώλο του.
Και για να μην ξεχνιόμαστε...............

[size=20pt]ΕΚΤΟΡ[/size]

[size=30pt]ΡΑΟΥΛ[/size]

[size=40pt]ΚΟΥΠΕΡ[/size]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πολύ καλό το Tuareg,kai to cayenne είναι σίγουρα γαμάτο αλλά έχει καταντήσει να το κυκλφορεί το κάθε γιδοτρόκανο.
Το land το έχω κρατήσει,το έχω λιώσει,ακόμα περνάει τα πάνδεινα στα χέρια μου και ακόμα μετά από 14 χρόνια δεν καταλαβαίνει τον κώλο του.

[size=20pt]ΕΚΤΟΡ[/size]

[size=30pt]ΡΑΟΥΛ[/size]

[size=40pt]ΚΟΥΠΕΡ[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1) Το ξερω....
2) Γεγονος...
3) Γραμμη φιλε, ΕΜΕΝΑ κανεις δε μπορει να μου δωσει, εκτος αν δε σου αρεσει το καλαμπουρι...
4) Το CooperS, αν και υπερτιμημενο, ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αυτοκινητακι, γκαζι τρελο, φρενο θεικο, στριψιμο απολαυση.....

Τον ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ ουτε σε πρωτοσελιδο των "σπορ που βρωμαν" δεν προκειται να τον δεις παντως, για να επανελθουμε στην κουβεντα μας!!!! Αλλα ειπαμε, αυτος ειναι "αμυντικογενης,χειροτερος κι απ τον Σαντος"....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Προσωπικά δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι καλός. Πάντως ότι είναι αμυντικογενής είναι. Μη ξεχνάς ότι δεύτερη ομάδα στην καρδιά έχω τη Βαλένθια (με εμπνέουν τα πτηνά  :grin: ) και τον ξέρω πολύ καλά... Ότι είναι προπονητάρας το ξέρουν όλοι οι γνώστες.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
724
Πόντοι
4.255
Ρεπορταζ απο ΕΤ3 Για τον ΘΡΙΑΜΒΟ!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
724
Πόντοι
4.255
Δειτε την συνεντευξη του Vladan Ivic στην TV100 την επομενη του ματς με την ξανθη(1-0){το οποιο γκολ το εβαλε ο Ivic στο 90').μιλαει για ολους και για ολα......{δεν την "επιασα" απ'την αρχη την συνεντευξη}

Mερος 1ο

Μερος 2ο

Μερος 3ο

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
724
Πόντοι
4.255
δειτε την συνεντευξη του Καυκη(Παιχτη του ΠΑΟΚ στο Basket και διακριθεντος στον ΘΡΙΑΜΒΟ επι του αρη στο Basket................35 points διαφορα!!!!!!!!!)

Μερος 1ο

Μερος 2ο

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

[size=20pt]ΕΚΤΟΡ[/size]

[size=30pt]ΡΑΟΥΛ[/size]

[size=40pt]ΚΟΥΠΕΡ[/size]

Αφου ξερετε οτι και με τον Κουπερ παλι :pipa1: θα εχει.
Οποτε αφηστε τις    :jerking: και μαζευτε βαθμους!!
Α και μην ξεχνιομαστε  :2on1: Χ 35 = ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πιπι......καλε πιπι....... οταν ο ζησης συναντησε τον ΚΟΥΠΕΡ...... αααααααααχχχχχαχαχααχχαχχααχαχαχχαχχαχχαχααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι ειναι αυτο αγορινα, δεν ανοιγει
Μου το ανοιγει εμενα ρε Πετρο,γιατι?Και δεν ειναι κανα βιντεο να πεις οτι δεν το αναπαραγει!Αρθρο απο οπαδικο σαιτ του Π.Α.Ο.Κ. ειναι ρε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μου το ανοιγει εμενα ρε Πετρο,γιατι?Και δεν ειναι κανα βιντεο να πεις οτι δεν το αναπαραγει!Αρθρο απο οπαδικο σαιτ του Π.Α.Ο.Κ. ειναι ρε
Α ρε τι υπολογιστή έχωωωωωωωωω. Ξερνάει οτιδήποτε μπαοκτζιδικο  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom