Επισκέπτης
φερετρα με ροδες..Πως τα οδηγείτε αυτά τα αυτοκίνητα ρε πούστη μου!
φερετρα με ροδες..Πως τα οδηγείτε αυτά τα αυτοκίνητα ρε πούστη μου!
για πες ρε πλεζουρα εσυ τι αμαξι οδηγεις?οχι παραμυθι,την αληθειαφερετρα με ροδες..
το απλο.το 1.8 τ κατι παρα πανω
αν θελει σχετικο με τα γκαζια του κουπερ s
ποσο χρονων εισαι?γιατι τα ιδια λεει κ ο πατερας μου
το γαμησαμε το θρεντ...παρε το α3 το 18αρι....πιο αργο απο το s3 αλλα επειδη το εχω κ το οδηγαω καθε μερα το πιο βασικο σε ενα αμαξι ειναι να μην το βαριεσαι....δεν θα το μετανοιωσεις κ δεν θα σου βγει 32 χιλιαρικα....για το καινουριο μιλαμε με τα ωραια φωταΕιχα ενα S3 για 3 εβδομαδες περιπου, ενος φιλου, πολυ καλο και αυτο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, αλλα και αυτα ρε γαμωτο υπερτιμημενα, πολλα λεφτα τα σχεδον 45.000 για το καινουριο με τα 265.... το Cooperακι πιο παιχνιδιαρικο ειναι, αλλα σαφως λιγοτερο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.....
Χαμηλά πολύ για μένα
Εγώ είμαι SUV-άκιας
σε ριχνει 8 χρονακια,με εκανε οταν ηταν μικροςΚοίτα το nick μου και υπολόγισε ;)
πορσε καγιεν
ολεεεεεεεεε
αλλα μοδα ηταν μου φαινεται
και αρχιζει και περναει :-
το γαμησαμε το θρεντ...παρε το α3 το 18αρι....πιο αργο απο το s3 αλλα επειδη το εχω κ το οδηγαω καθε μερα το πιο βασικο σε ενα αμαξι ειναι να μην το βαριεσαι....δεν θα το μετανοιωσεις κ δεν θα σου βγει 32 χιλιαρικα....για το καινουριο μιλαμε με τα ωραια φωτα
θα με πας & εμενα???Τώρα έχω ένα xtrail που την 3η μέρα το ανέβασα στο Μαίναλο από ένα δρόμο που και με τα πόδια το σκέφτεσαι.
τι suv λετε και πομφολυγες
Αν και λατρης της σπορ-γρηγορης οδηγησης, ακομα αναπολω το προηγουμενο αυτοκινητο μου...... πλεον και γω Suv-ακιας..... ανετα, ΨΗΛΑ, πολιτισμενα, με φοβερα κομφορ και πως να το κανουμε.... οδηγας αφ υψηλου!!!!!!!!
οταν ριχνω τα καθισματα στο pajero 7 γκομενακια ξαπλωνουν νεαρε..τι suv λετε και πομφολυγες
πως θα μπει το γκομενακι μεσα..
εγω αυτο οδηγαω μονο που δεν το πληρωσα εγω
Καγιέν?????????????
Όχι φίλε μου, όταν αποφοίτησα απ'τη Γεωπονική πρόλαβα το δικαίωμα για αδασμολόγητο diesel και πήρα ένα land rover 90άρι.
Τώρα έχω ένα xtrail που την 3η μέρα το ανέβασα στο Μαίναλο από ένα δρόμο που και με τα πόδια το σκέφτεσαι.
θα με πας & εμενα???
c200 με τα εξτραπλεζουρα με το μερσεντικο σε βαζω μια κοντριτσα γιατι τα 250 τα εχω για πλακα η απο φαναρι σε φαναρι,με το αλλαο οταν μεγαλωσει το α3 μου κ γινει s3 τοτε κατι κανουμε....
γαμαικανε,ποσοσ σου βγηκε?κανενα 40αρι?βασικα ποια πηρες?