Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
το απλο.το 1.8 τ κατι παρα πανω
αν θελει σχετικο με τα γκαζια του κουπερ s

Ειχα ενα S3 για 3 εβδομαδες περιπου, ενος φιλου, πολυ καλο και αυτο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, αλλα και αυτα ρε γαμωτο υπερτιμημενα, πολλα λεφτα τα σχεδον 45.000 για το καινουριο με τα 265.... το Cooperακι πιο παιχνιδιαρικο ειναι, αλλα σαφως λιγοτερο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ειχα ενα S3 για 3 εβδομαδες περιπου, ενος φιλου, πολυ καλο και αυτο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, αλλα και αυτα ρε γαμωτο υπερτιμημενα, πολλα λεφτα τα σχεδον 45.000 για το καινουριο με τα 265.... το Cooperακι πιο παιχνιδιαρικο ειναι, αλλα σαφως λιγοτερο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.....
το γαμησαμε το θρεντ...παρε το α3 το 18αρι....πιο αργο απο το s3 αλλα επειδη το εχω κ το οδηγαω καθε μερα το πιο βασικο σε ενα αμαξι ειναι να μην το βαριεσαι....δεν θα το μετανοιωσεις κ δεν θα σου βγει 32 χιλιαρικα....για το καινουριο μιλαμε με τα ωραια φωτα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Χαμηλά πολύ για μένα  :2funny: :2funny:

Εγώ είμαι SUV-άκιας
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αν και λατρης της σπορ-γρηγορης οδηγησης, ακομα αναπολω το προηγουμενο αυτοκινητο μου...... πλεον και γω Suv-ακιας..... ανετα, ΨΗΛΑ, πολιτισμενα, με φοβερα κομφορ και πως να το κανουμε.... οδηγας αφ υψηλου!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πορσε καγιεν
ολεεεεεεεεε
αλλα μοδα ηταν μου φαινεται
και αρχιζει και περναει :-

Καγιέν?????????????

Όχι φίλε μου, όταν αποφοίτησα απ'τη Γεωπονική πρόλαβα το δικαίωμα για αδασμολόγητο diesel και πήρα ένα land rover 90άρι.
Τώρα έχω ένα xtrail που την 3η μέρα το ανέβασα στο Μαίναλο από ένα δρόμο που και με τα πόδια το σκέφτεσαι.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
το γαμησαμε το θρεντ...παρε το α3 το 18αρι....πιο αργο απο το s3 αλλα επειδη το εχω κ το οδηγαω καθε μερα το πιο βασικο σε ενα αμαξι ειναι να μην το βαριεσαι....δεν θα το μετανοιωσεις κ δεν θα σου βγει 32 χιλιαρικα....για το καινουριο μιλαμε με τα ωραια φωτα

Ελα ρε, καλυτερα απο να βριζομαστε!!!!!!!! ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ, δεν ψαχνω αμαξι, λογοπαιγνιο ηταν (ξερω θα πεις ανοστο αρειανιδικο χιουμορ) για τον πιθανο προπονητη μου!!

Για το καινουριο μιλουσα και γω, ωραιο, γρηγορο, ποιοτικο, αλλα πλεον αισθανομαι super εκει ψηλα στο tuareg μου... κιουσπα μεν... ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΔΕ..... και τα 180 στην εθνικη τα περπαταει απο ανετα εως ΠΟΟΛΥ ανετα.... αλλη αισθηση.....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αν και λατρης της σπορ-γρηγορης οδηγησης, ακομα αναπολω το προηγουμενο αυτοκινητο μου...... πλεον και γω Suv-ακιας..... ανετα, ΨΗΛΑ, πολιτισμενα, με φοβερα κομφορ και πως να το κανουμε.... οδηγας αφ υψηλου!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
τι suv λετε και πομφολυγες :headbang: :headbang:
πως θα μπει το γκομενακι μεσα..
εγω αυτο οδηγαω μονο που δεν το πληρωσα εγω
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :sunglasses:

Επισκέπτης
τι suv λετε και πομφολυγες :headbang: :headbang:
πως θα μπει το γκομενακι μεσα..
εγω αυτο οδηγαω μονο που δεν το πληρωσα εγω
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :sunglasses:
οταν ριχνω τα καθισματα στο pajero 7 γκομενακια ξαπλωνουν νεαρε..
ανετα κανεις παρτουζα για να μην σου πω gangbang..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
επειδη το γαμησαμε το θρεντ
εντα τελευταιο
σιγα ρε πλεζουρα να μην οδηγας τετοια αμαξια
αν οντως τα χεις
εγω αλλαζω ομαδα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καγιέν?????????????

Όχι φίλε μου, όταν αποφοίτησα απ'τη Γεωπονική πρόλαβα το δικαίωμα για αδασμολόγητο diesel και πήρα ένα land rover 90άρι.
Τώρα έχω ένα xtrail που την 3η μέρα το ανέβασα στο Μαίναλο από ένα δρόμο που και με τα πόδια το σκέφτεσαι.

Μην το υποτιμας το Cayenne...περα απο το οτι το πηραν πολλα ταγαρια στην Ελλαδα λογω porsche.... ειναι απιστευτο off-road.... δες βιντεακια στο youtube τι κανει....μαμα αμαξι.... απλα το λυπασαι και στην κωλοχωρα μας το πληρωνεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!!

Το xtrail σου δεν το ξερω καθολου.... το Land απλα ΚΟΡΥΦΗ για την εποχη του (και οχι μονο).... μαζι με το Wrangler  (που ειχα 4 χρονια) θεωρω οτι ειναι απο τα πιο cult στην κατηγορια τους!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πλεζουρα με το μερσεντικο σε βαζω μια κοντριτσα γιατι τα 250 τα εχω για πλακα η απο φαναρι σε φαναρι,με το αλλαο οταν μεγαλωσει το α3 μου κ γινει s3 τοτε κατι κανουμε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γαμαικανε,ποσοσ σου βγηκε?κανενα 40αρι?βασικα ποια πηρες?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πλεζουρα με το μερσεντικο σε βαζω μια κοντριτσα γιατι τα 250 τα εχω για πλακα η απο φαναρι σε φαναρι,με το αλλαο οταν μεγαλωσει το α3 μου κ γινει s3 τοτε κατι κανουμε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γαμαικανε,ποσοσ σου βγηκε?κανενα 40αρι?βασικα ποια πηρες?
c200 με τα εξτρα
γυρω στο 40αρι
υγ:δεν την πηρα εγω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom