Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τα χαμε πει. ο παοκ ειναι ενα συνολο απο πουθεναδες.

μετα την ηττα απο το γαυρο στην τουμπα, οταν εχασε με κατεβασμενα παντελονια φανηκε η ξεφτιλα της ομαδας.

με τον παο το ειχα σιγουρο οτι θα χασει . με τον κωλο ποτε δεν γαμας.

το πουθενάδες είναι ολίγον τί βαρύ και δεν αντικατοπτρίζει επακριβώς την κατάσταση.Θε έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ υπολείπεται σε παίκτες που κάνουν τη διαφορά σε σχέση με γαύρο-βάζελο.Μόνο ο βιερίνια είναι πραγματικά καλός παίκτης και οι φιλόμενο-κουτσιανικούλης-λίνο-γκαρσία.Οι υπόλοιποι μέτριοι και κάποιοι κακοί...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η ομαδα ηταν πολυ καλυτερη απο οτι περιμενα
παιζαμε χωρις φορ,με αποντα το καλυτερο χαφ μας και με ενα σαβινι που απορω πως επαιζε μπαλα στο καμπιονατο
τριτοτεταρτοι θα βγουμε με μεγαλη διαφορα απο τον πεμπτο
αλλη ομαδα εαν ειχε να αντιμετωπισει τετοια διαιτησια θα ουρλιαζε ενα χρονο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
η ομαδα ηταν πολυ καλυτερη απο οτι περιμενα
παιζαμε χωρις φορ,με αποντα το καλυτερο χαφ μας και με ενα σαβινι που απορω πως επαιζε μπαλα στο καμπιονατο
τριτοτεταρτοι θα βγουμε με μεγαλη διαφορα απο τον πεμπτο
αλλη ομαδα εαν ειχε να αντιμετωπισει τετοια διαιτησια θα ουρλιαζε ενα χρονο
Ποια διαιτησια ρε φιλαρακι?Μονο στη φαση του Ιβιτς σε αδικησε και αυτη προς το τελος,ουδεποτε στο ματς απειλησες,ακομα και την ισοφαριση απο αντεπιθεση την πετυχες.Ο βαζελος στο β' σε εκλεισε στα καρε σου και δεν επαιρνες ανασα,επιστρατευσες παλι το σκληρο παιχνιδι μπας και τους εκνευρισεις,το πεναλτι ειναι αστειο να το συζηταμε,καποιος πρεπει να σφυριξει στον πιτσιρικο οτι δεν ειναι ολα τα ματς σαν της Τουμπας,τετοιο πεναλτι θα σου το δινε μονο ο Παμποριδης στην Τουμπα με αντιπαλο κανα Ατρομητο...λες οτιεπαιζες χωρις φορ,εγω θα σου πω οτι το χθεσινο σχημα μου φανηκε πιο λογικο απο αλλα ακομη κι αν προεκυψε απο απουσιες,ο Βιερινια κορυφη μου κανει περισσοτερο απο τον Μουσλιμοβιτς η τον (Θεε βοηθα)Παπαζογλου στα εκτος.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Κολοφυλλάδες και προβατοπαοκτσήδες την βρήκανε την αιτία,η διαιτησία

Σε παιχνίδι που κάναμε μία φάση(το γκολ δηλαδή)μας φταίει ο Σπάθας!

Δεν φταίει ο Σάντος,δεν φταίει ας πούμε πως 12 μεταγραφές είναι ΟΛΕΣ αποτυχημένες και άχρηστες

Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ,πώς τον καταντήσανε έτσι οι Ζαγοράκηδες...

Επισκέπτης

Δεν φταίει ο Σάντος,δεν φταίει ας πούμε πως 12 μεταγραφές είναι ΟΛΕΣ αποτυχημένες και άχρηστες

χωσεεεεεεεεεεεεεεε..

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαλακακο πλεζουρα παλι εδω εισαι?τι νεα απο τη χαβουζα?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

λυση δεν ακουω
μονο κριτικη
ειχες τα τελευταια 15 χρονια καλυτερη διοικηση απο τους Ζαγορακηδες;

Στο μπασκετ δεν εχουμε Ζαγορακηδες.Εκει ποιος φταιει;Ο Σαντος;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Καλα, εσυ 'η που εισαι κλωνος απο ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ τρελο 'η που εισαι στα αληθεια ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ μπαοκτσης......... τα λες ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..... αλλα ποιος σ' ακουει.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ντεκερ,συμφωνα με τη λογικη της προηγουμενης εβδομαδας που εβγαλες,δεν δικαιουστε να ομιλειτε για διαιτησια γιατι δεν παιξατε και μπαλα,ο αδυνατος πρεπει να χανει,στα θυμιζω,εσυ τα ελεγες,μην τα γυριζεις οπως σε συμφερει.ειχες μια ευκαιρια ενω ο βαζελος στο β' ειδικα σε ειχε συνεχεια στην περιοχη σου,αρα ο διαιτητης δικαιουται να σε παιξει κοντρα(λογικη ντεκερ της προηγουμενης εβδομαδας).Εχω αδικο??
ναι φιλε,εχεις αδικο....γιατι εγω θα μπορουσα να παρω εστω ενα χ,οσους ανεφερα την προηγουμενη εβδομαδα δεν θα μπορουσαν να παρουν τιποτα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ναι φιλε,εχεις αδικο....γιατι εγω θα μπορουσα να παρω εστω ενα χ,οσους ανεφερα την προηγουμενη εβδομαδα δεν θα μπορουσαν να παρουν τιποτα

Πως θα μπορουσες ρε ντεκερ να παρεις χ.... μας δουλευεις????? Καλο το συναισθημα, αλλα δειτε και λιγο πιο καθαρα τη μπαλα ρεεεεεεε..........

Εχεις την εντυπωση οτι αυτο που επαιξες στο οακα ηταν καλυτερο απο αυτο που επαιξε ο ηρακλακος μεσα στη τουμπα???????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πως θα μπορουσες ρε ντεκερ να παρεις χ.... μας δουλευεις????? Καλο το συναισθημα, αλλα δειτε και λιγο πιο καθαρα τη μπαλα ρεεεεεεε..........

Εχεις την εντυπωση οτι αυτο που επαιξες στο οακα ηταν καλυτερο απο αυτο που επαιξε ο ηρακλακος μεσα στη τουμπα???????
ναι.....εσυ πιστευεις οτι δικαιουσαι το χ που πηρες με την αεκ?οχι αλλα το πηρες.οποτε τι να λεμε?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ναι.....εσυ πιστευεις οτι δικαιουσαι το χ που πηρες με την αεκ?οχι αλλα το πηρες.οποτε τι να λεμε?

Πλλλλλακα μεεε κανεις τωρα, πες μου οτι αδικησα διαιτητικα την αεκ να μου πεσουν τα μαλλια....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πλλλλλακα μεεε κανεις τωρα, πες μου οτι αδικησα διαιτητικα την αεκ να μου πεσουν τα μαλλια....
αυτο καταλαβες?οτι ησουν πολυ λιγος εννοω κ δεν επαιξες μπαλα εννοω.οποτε γιατι να παρεις αυτο το αποτελεσμα?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αυτο καταλαβες?οτι ησουν πολυ λιγος εννοω κ δεν επαιξες μπαλα εννοω.οποτε γιατι να παρεις αυτο το αποτελεσμα?

Οπα, αλλαζουμε θεμα τωρα, το ποστ του agn ειχε να κανει με τη θεωρια σου και λογικη σου οτι επειδη ο ηρακλακος δεν επαιξε μπαλα στη τουμπα δε δικαιουται να διαμαρτυρεται για μια φαση, εστω κι αν αυτη τον οδηγησε σε ηττα..... εσυ μιλας για διαιτησια σε ενα παιχνιδι που ησουν εξισου λιγος, δεν εκανες ουτε φαση, μια μπαλια 40 μετρων που εκανε γκολ ο μοναδικος καλος παικτης που εχεις με το προσωπικο του ταλεντο........ ελπιζω να μην ειδες και συ "πεναλτυ" στον κουτς, ενω συμφωνω και γω οτι η φαση του ιβιτς, εστω κι αν μπερδευτηκε και τη σταματησε για χερι, δεν ειναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ= ΑΠΟΒΟΛΗ.

Αλλο ομως το να εισαι λιγος ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και να παιρνεις βαθμο-ους γιατι οι αλλοι δεν βαζουν γκολ και αλλο να εισαι λιγος και ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ να σπρωχνεται ο "πολυς" για να κερδισει....

Σιγα πια την αεκ, μπορει να μη βλεπομουν στο δευτερο ημιχρονο, αλλα και αυτοι εκτος απο το δοκαρι του μπλανκο και τη φαση του γιαχιτς, αν θυμαμαι καλα, δεν εκαναν τιποτα παραπανω..... μην τρελαθουμε κιολας που αξιζε η αεκ πολυ περισσοτερο την νικη συμφωνα με την αποδοση των ομαδων σε ΟΛΟ ΤΟ 90ΛΕΠΤΟ.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και για να κανω πιο απλο τον "προβληματισμο" σας περι διαιτησιας..... ποιος δικαιουται να φωναζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για σφαγη μεσα στο βαζελο.... εμεις 'η εσεις?????

Οχι οτι παιζει ρολο 'η εχει κανενα νοημα και λογικη, απλα για να σας θυμισω την εικονα των δυο παιχνιδιων....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε πλάκα κάνεις;
έπαιζες για περίπου 75 λεπτά με 10 παίκτες πίσω από τη σέντρα και σχολιάζεις το παίγνιο του βάζελου;
ρε τι γίνεται στην ελλάδα.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε πλάκα κάνεις;
έπαιζες για περίπου 75 λεπτά με 10 παίκτες πίσω από τη σέντρα και σχολιάζεις το παίγνιο του βάζελου;
ρε τι γίνεται στην ελλάδα.......

Εγω ρε φιλε????? Καταλαβες καθολου τη συζητηση 'η οτι να 'ναι????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω ρε φιλε????? Καταλαβες καθολου τη συζητηση 'η οτι να 'ναι????

εγώ σχολιάσα αυτό που έγραψες για τη μπάλλα του βάζελου..

ο ντέκερ ειναι ζμπάοκ; είμαι και κουρασμένος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom