Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
γαμησα αρκετα γιατι ειμαι μερες με την δικια μου κ βαρεθηκα κιολας.....κολλαει κ παρα κολλαει.αν εχεις παιξει μπαλα θα καταλαβαινες οτι αυτο που κανει ο σπαθας η ο καθε σπαθας κ σε κλεινει στα καρε σου οχι απλα γαμαει την ψυχολογια του παικτη.....δεν του δινει περιθωρια να κανει κατι.εκει κολλαει φιλτατε.εσυ εχεις γαμησει σημερα?γιατι αν ασχολειστε ολη τη μερα με τον Παοκ κ τον αρη δεν νομιζω να το εχεις κανει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω δεν γαμησα σημερα για να μην την βαρεθω...οσο για τον Σπαθα,θα επαναλαβω και παλι οτι δεν σε εβαλε αυτος στην περιοχη σου αλλα ο Σαντος,μην το συνεχισεις ομως γιατι δεν προκειται να συμφωνησουμε,κατα τη γνωμη σου ο Ηρακλης και ο ΠΑΣ πρεπει να χανουν απο τα αποδυτηρια γιατι ειναι αδυνατοι και εσεις χανετε παντα απο την διαιτησια στην Αθηνα αν και δικαουστε να παρετε το διπλο η το χ παιζοντας μπαλαρα και βαζοντας τον αντιπαλο στα καρρε του...οκ.Για μενα ο μονος που αδικηθηκε απο το αποτελεσμα αυτη την αγωνιστικη ηταν ο Εργοτελης που επαιξε οπως θα πρεπε να παιζετε κι εσεις...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γαμησα αρκετα γιατι ειμαι μερες με την δικια μου κ βαρεθηκα κιολας.....κολλαει κ παρα κολλαει.αν εχεις παιξει μπαλα θα καταλαβαινες οτι αυτο που κανει ο σπαθας η ο καθε σπαθας κ σε κλεινει στα καρε σου οχι απλα γαμαει την ψυχολογια του παικτη.....δεν του δινει περιθωρια να κανει κατι.εκει κολλαει φιλτατε.εσυ εχεις γαμησει σημερα?γιατι αν ασχολειστε ολη τη μερα με τον Παοκ κ τον αρη δεν νομιζω να το εχεις κανει

Αρα αυτα πρεπει να τα πεις και στα παιδια του ΠΑΣ που στο 44' τους κλεινει ο κορακας το σπιτι και μετα με τι ψυχολογια να παιξουν αυτοι........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αντε, φευγω, παω να γαμησω, να μη μας τη λεει και deker!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Καλη συνεχεια, καλο βραδυ παιδες!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οκ,καλο σας βραδυ.θα τα πουμε,εχω μια δουλεια κ πρεπει να την κανω

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μπορεί ο ΠΑΟΚ ζήτησε την εξαίρεση του διαιτητή Παπασταμάτη από την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου, αλλά από την ΕΠΟ δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Απορούν στον Δικέφαλο για τη στάση τόσο του Σοφοκλή Πιλάβιου, όσο και από αυτήν του Βασίλη Τεροβίτσα που όρισε τον συγκεκριμένο ρέφερι για το παιχνίδι του Ηρακλείου.
Μάλιστα, η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον κ. Παπασταμάτη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ήρθε σε μία στιγμή που υπήρχε ήδη η εχθρική απέναντι στον ΠΑΟΚ διαιτησία του Ηλία Σπάθα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει η αίσθηση πως προσπαθούν να κάνουν ζημιά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήδη μετρά δύο απώλειες σε διοικητικό επίπεδο λόγω της κρίσης που έφεραν τα αποτελέσματα. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης παραιτήθηκε αμέσως μετά την αλλοίωση αποτελέσματος κατά του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ενώ η φθορά Ζαγοράκη προήλθε σε μεγάλο βαθμό από την αντιμετώπιση που είχε ο Δικέφαλος.
Οι προθέσεις της ΕΠΟ και της ΚΕΔ είναι άγνωστες στους Θεσσαλονικείς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσία του Παπασταμάτη στο παιχνίδι του Ηρακλείου δεν είναι τυχαία. Το να υπάρχει ένα σχέδιο εξόντωσης του ΠΑΟΚ μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά, με τα όσα έχουν διαδραματιστεί μέχρι σήμερα στην τρέχουσα σεζόν, ο καθένας νομιμοποιείται να το πιστέψει.
Όσον αφορά τους οπαδούς, αναμένεται να υπάρξουν σύντομα τοποθετήσεις των οργανωμένων για όσα βιώνει η ομάδα, ακόμη και αντιδράσεις, ήπιας μορφής, κατά τη διάρκεια αγώνων του ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια ειλημμένη απόφαση από την πλευρά τους, όμως κατανοούν πλήρως ότι συμβαίνει και είναι έτοιμοι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

:new_shocked:
υπαρχουν ατομα που τα πιστευουν;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε ρε Παοκτσακη αρρωστο,καλη αρχη με τα γκολ σου...
ο Παοκ αρκετα μετριος αλλα ουσιαστικος πηρε αυτο που ηθελε.μακαρι να ερθει ο αρουλης στους 16 γιατι τον εχω κ πελατακο.....αντε τα αρειανα να παρουν θεση τωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αντε ρε Παοκτσακη αρρωστο,καλη αρχη με τα γκολ σου...
ο Παοκ αρκετα μετριος αλλα ουσιαστικος πηρε αυτο που ηθελε.μακαρι να ερθει ο αρουλης στους 16 γιατι τον εχω κ πελατακο.....αντε τα αρειανα να παρουν θεση τωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάτσε να περάσω πρώτα (ακόμα Μαζίνιο έχω μην ξεχνιόμαστε) και τα λέμε :P

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αντε ρε [glow=red,2,300]Παοκτσακη αρρωστο[/glow],καλη αρχη με τα γκολ σου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Άλλη μια απελπιστική εμφάνιση,μιλάμε για καδρόνια ολκής που δεν μπορούνε να αλλάξουνε δεύτερη πασά σωστή

Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ,πώς τον καταντήσανε έτσι...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο Νικόλας δεν νομίζω να ξέρει από κομπιούτερ και ίντερνετ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom