talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
MIG.....ε...μά ξέρω γώ?μιά ζωή θυμάμαι να περιμένω απο τον ΜΠΑΟΚ να σας κάνει ζημιά και πάντα παίρνει τα αρχίδια μου.Λίγο εγωισμό δεν έχουνε ρε φούστη μου να σας κερδίσουν μιά φορά?
MIG.....ε...μά ξέρω γώ?μιά ζωή θυμάμαι να περιμένω απο τον ΜΠΑΟΚ να σας κάνει ζημιά και πάντα παίρνει τα αρχίδια μου.Λίγο εγωισμό δεν έχουνε ρε φούστη μου να σας κερδίσουν μιά φορά?
εδω εχουμε να νικησουμε εσας απο την εποχη του Αγγελουε...μά ξέρω γώ?μιά ζωή θυμάμαι να περιμένω απο τον ΜΠΑΟΚ να σας κάνει ζημιά και πάντα παίρνει τα αρχίδια μου.Λίγο εγωισμό δεν έχουνε ρε φούστη μου να σας κερδίσουν μιά φορά?
εδω εχουμε να νικησουμε εσας απο την εποχη του Αγγελου
μην διαβαζει πολυ πρωταθλητη ειναι βλαβερο
Κατσε ρε... ο Α-ρουλης ηταν πρωταθλητης πριν 3? χρονια...στην Β'εθνικη...βλαβερό είναι να είσαι μπαοκτζης ή αρειανός!Δε κατεβάινει κάτω αυτό το φαρμάκι αυτό..με τίποτα.....2 τίτλοι συνολικά(2001 & 2003 ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ) σε 24 χρόνια!Ανύπαρκτοι!
Κατσε ρε... ο Α-ρουλης ηταν πρωταθλητης πριν 3? χρονια...στην Β'εθνικη...
Καποτε ειχατε φαει 3 απο τις καρδουλες....αλλα τι να πρωτοθυμηθεις...και εσείς για εκεί είστε.Ούτε τη χερενφεν δεν ήσασταν άξιοι να περάσετε...
Καποτε ειχατε φαει 3 απο τις καρδουλες....αλλα τι να πρωτοθυμηθεις...
Εχεις απολυτο δικιο...εχουν περασει και 9 χρονια.... ;)κάνεις λάθος.Εμείς είχαμε ρίξει 3-1 εδώ και χάσαμε 1-0 εκεί.Αν ήταν ουέφα θα είχαμε περάσει.
Ο κλασσικος κομπλεξικος παοκ του σαντος,αντιποδοσφαιρο,κλωτσιες,μιση ευκαιρια και(φυσικα)αποβολη.Α,ενταξει,φετος εβαλε και ενα ωραιο γκολ,υπαρχει μια μικρη διαφορα,δε λεω...
Οχι,αν εχει αντιρηση κανα παοκι το συζηταμε,εδω ειμαστε...ακριβώς όπως τα λές.
καπου εκει θα ειστε κι εσεις και (θελω να ελπιζω)εμεις...παλι τριτοτεταροι θα βγουμε οποτε ουτε κρυο ουτε ζεστη
στο εχω ξαναπει,δεν περιμενα κατι αλλο απο εσενα.οταν κερδιζει ο Παοκ δεν λες κατι,οταν χανει βγαινεις κ βγαζεις τη χολη σου.προσεχε μονο μη παθεις τιποτα απο την κακια σου.συμφωνω οτι δεν παιξαμε,αλλα μας αφησαν για να παιξουμε?αν θεωρεις οτι ο Παοκ ειχε 50 50 διαιτησια τοτε δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο.δεν πιστευω πως θα επαιρνε το παιχνιδι αλλα τουλαχιστον μεχρι ενα σημειο θα μπορουσε να το χτυπησει.κ στην τελικη ο κολκας δεν ειπε κατι παραλογο στοα παραδειγματα που εφερε.αν προσεξεις κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου το ειπα κ εγω για το τοιχος...μεχρι κ απο το nova το ειπαν.για την κιτρινη του γκαρσια δεν θα μπω στη διαδικασια να πω αν ηταν η οχι αλλα κοκκινη σιγουρα δεν επρεπε να φαει ο Παοκ κ σε ενα σημειο που εδειχνε οτι ισως κανει κατι.Το γνωστό παπαγαλάκι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αβαναταδόρος του Σάντος Σταύρος Κόλκας την βρήκε την αιτία,η διαιτησία έφταιγε
και φυσικά από κάτω τα πρόβατα συμφωνούν.
Για το ότι δεν κάναμε ούτε μία ευκαιρία σε 90 λεπτά δεν λένε κουβέντα.Για το αντιποδόσφαιρο,για αυτό το οικτρό θέαμα που δείχνει η ομάδα σε κάθε ματς τίποτα.Ο Σπάθας φταίει.
Ζώα
Ντεκερ,συμφωνα με τη λογικη της προηγουμενης εβδομαδας που εβγαλες,δεν δικαιουστε να ομιλειτε για διαιτησια γιατι δεν παιξατε και μπαλα,ο αδυνατος πρεπει να χανει,στα θυμιζω,εσυ τα ελεγες,μην τα γυριζεις οπως σε συμφερει.ειχες μια ευκαιρια ενω ο βαζελος στο β' ειδικα σε ειχε συνεχεια στην περιοχη σου,αρα ο διαιτητης δικαιουται να σε παιξει κοντρα(λογικη ντεκερ της προηγουμενης εβδομαδας).Εχω αδικο??στο εχω ξαναπει,δεν περιμενα κατι αλλο απο εσενα.οταν κερδιζει ο Παοκ δεν λες κατι,οταν χανει βγαινεις κ βγαζεις τη χολη σου.προσεχε μονο μη παθεις τιποτα απο την κακια σου.συμφωνω οτι δεν παιξαμε,αλλα μας αφησαν για να παιξουμε?αν θεωρεις οτι ο Παοκ ειχε 50 50 διαιτησια τοτε δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο.δεν πιστευω πως θα επαιρνε το παιχνιδι αλλα τουλαχιστον μεχρι ενα σημειο θα μπορουσε να το χτυπησει.κ στην τελικη ο κολκας δεν ειπε κατι παραλογο στοα παραδειγματα που εφερε.αν προσεξεις κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου το ειπα κ εγω για το τοιχος...μεχρι κ απο το nova το ειπαν.για την κιτρινη του γκαρσια δεν θα μπω στη διαδικασια να πω αν ηταν η οχι αλλα κοκκινη σιγουρα δεν επρεπε να φαει ο Παοκ κ σε ενα σημειο που εδειχνε οτι ισως κανει κατι.
παλι τριτοτεταροι θα βγουμε οποτε ουτε κρυο ουτε ζεστη
Ε, αφούτα χαμε πει. ο παοκ ειναι ενα συνολο απο πουθεναδες.
μετα την ηττα απο το γαυρο στην τουμπα, οταν εχασε με κατεβασμενα παντελονια φανηκε η ξεφτιλα της ομαδας.
με τον παο το ειχα σιγουρο οτι θα χασει . με τον κωλο ποτε δεν γαμας.