Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Κατα βαθος παντως, δε φταινε ΜΟΝΟ αυτοι, που ειναι ετσι..... ειναι ολος ο μηχανισμος που κινειται γυρω τους και τους εχει κανει τα μυαλα μαρμελαδα.... τους εχουν φουσκωσει τα μυαλα με ΨΕΜΑΤΑ..... τους πηγαινοφερνουν ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ αναλογα με τα προδωπικα τους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..... και στην τελικη.... ανα πασα στιγμη τους κανουν μπαχαλο.... ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ και ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ...... παρακολουθω την κοντρα ΜΟΥΣΤΑΚΟSPORT VS ΒΑΣΙΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣΠΟΡΠΟΥΒΡΩΜΑΝ.....  τα πρωην "φιλαρακια" πως σκοτωνονται ..... ποιος θα τους πρωτοπαραμυθιασει..... και εχει τρελο γελιο η ολη φαση.....
βγαλε την σκουφια σου και βαρα
εδω σας εχουν πεισει οτι ο Αρης ειναι μεγαλη ομαδα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
βγαλε την σκουφια σου και βαρα
εδω σας εχουν πεισει οτι ο Αρης ειναι μεγαλη ομαδα

Ο ΑΡΗΣ σ'αρεσει δε σ'αρεσει ειναι η δευτερη αρχαιοτερη ομαδα της πολης και η
ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, η 2η δε στην ΕΛΛΑΔΑ σε τιτλους, μετα τον γαυρο, ΣΥΝΟΛΙΚΑ...... εσυ πες οτι λεω ψεματα.....

Αυτοι απλα μου εχουν αποδειξει οτι δεν τους βολευει η κατασταση που υπαρχει στον Αρη, ενας μεγαλοσυνδεσμος, δε μπορουν να τον κουμανταρουν, προσπαθουν να τον κοντραρουν αλλα ΔΕΝ .... υπαρχει ΥΓΕΙΑ στον Αρη και δεν τους βολευει, προτιμουν η κατασταση στις ομαδες να ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...... στην αναμπουμπουλα οι ΛΥΚΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.... ιφ γιου νοου γουατ αι μιν.....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, η 2η δε στην ΕΛΛΑΔΑ σε τιτλους, μετα τον γαυρο, ΣΥΝΟΛΙΚΑ...... εσυ πες οτι λεω ψεματα.....

Αυτοι απλα μου εχουν αποδειξει οτι δεν τους βολευει η κατασταση που υπαρχει στον Αρη, ενας μεγαλοσυνδεσμος, δε μπορουν να τον κουμανταρουν, προσπαθουν να τον κοντραρουν αλλα ΔΕΝ .... υπαρχει ΥΓΕΙΑ στον Αρη και δεν τους βολευει, προτιμουν η κατασταση στις ομαδες να ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...... στην αναμπουμπουλα οι ΛΥΚΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.... ιφ γιου νοου γουατ αι μιν.....
και ο πανελληνιος και ο εθνικος τινγκα στα τροπαια ειναι
δεν νομιζω να τους θεωρει κανεις μεγαλες ομαδες

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
και ο πανελληνιος και ο εθνικος τινγκα στα τροπαια ειναι
δεν νομιζω να τους θεωρει κανεις μεγαλες ομαδες

Αλλο τιγκα στα τροπαια, αλλο 2ος ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ στα τροπαια και αλλο πρωτος στα "κλεμμενα" τροπαια..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, [size=30pt]η 2η δε στην ΕΛΛΑΔΑ σε τιτλους, μετα τον γαυρο, ΣΥΝΟΛΙΚΑ[/size]...... εσυ πες οτι λεω ψεματα.....

Καντο εντιτ asap επειδη γελανε και τα τσιμεντα.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε πλεζουρα σαν πολυ δεν ασχολεισαι με την ΠΑΟΚΑΡΑ.Τοσο πολυ μας φοβασε;
παει και ο Μπιζερα,εσπασε 3 πλευρα στην προπονηση!
αγιασμο χρειαζομαστε και επειγωντος
Καλά προπόνηση ποδοσφαίρου ή κατς κάνουμε;;;;

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αν τον εχει γαμησει χαμουτζης δεν ξερω.... οτι τον κερασε ΜΠΑΝΑΚΙ και στο θερμαικο και στο πασαλιμανι..... το ξερω....!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το παραπανω ποστ σε συναρτηση με το απιστευτο ψεμα σου προηγουμενως για τους τιτλους(ΚΑΙ για σενα ΚΑΙ για τον ''1ο πανελλαδικα'' γαυρο :2funny: :2funny:) ειναι τερμα γαμα τα.

Τωρα πανηγυριζεις και τις οπαδικες νικες του γαυρου(το να συμπαθεις τον ολυμπιακο ή απλα τους ολυμπιακους του φορουμ ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ)???? :2funny: :2funny:
Σου περναει απο το μυαλο οτι με τετοια σχολια μειωνεις πανω απ'ολα τον εαυτο σου ως οπαδο(ετσι τουλαχιστον παρουσιαζεσαι εδω μεσα,ως οπαδος και οχι απλα ως ενας φιλαθλος)?

Ψαξου καλυτερα μαγκα,μπορει να σου πανε πιο πολυ τα κοκκινα. ;) ;)

ΥΓ:Αν με το παραπανω ποστ σου θες να πεις κατι αλλο και οχι αυτο που καταλαβα εγω,ειμαι εδω για να παραδεχθω το λαθος μου. ;)

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1

μετρανε το πρωταθλημα στη β τη μια χρονια(την αλλη ανεβηκαν στις καθυστερησεις) και τ'αλλα με την μακαμπι και τη χαποελ.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το παραπανω ποστ σε συναρτηση με το απιστευτο ψεμα σου προηγουμενως για τους τιτλους(ΚΑΙ για σενα ΚΑΙ για τον ''1ο πανελλαδικα'' γαυρο :2funny: :2funny:) ειναι τερμα γαμα τα.

Τωρα πανηγυριζεις και τις οπαδικες νικες του γαυρου(το να συμπαθεις τον ολυμπιακο ή απλα τους ολυμπιακους του φορουμ ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ)???? :2funny: :2funny:
Σου περναει απο το μυαλο οτι με τετοια σχολια μειωνεις πανω απ'ολα τον εαυτο σου ως οπαδο(ετσι τουλαχιστον παρουσιαζεσαι εδω μεσα,ως οπαδος και οχι απλα ως ενας φιλαθλος)?

Ψαξου καλυτερα μαγκα,μπορει να σου πανε πιο πολυ τα κοκκινα. ;) ;)

ΥΓ:Αν με το παραπανω ποστ σου θες να πεις κατι αλλο και οχι αυτο που καταλαβα εγω,ειμαι εδω για να παραδεχθω το λαθος μου. ;)

Αν με το καθε post μου απαντω στον καθε ΜΑΛΑΚΑ αναλογα με το ΥΦΟς και τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που γραφει....το εχεις σκεφτει??? 'Η μηπως εισαι και συ φιλομπαοκ 'η απλα μπαοκ και το μυαλο σου δεν μπορει να προχωρησει λιγο πιο περα?? Γιατι μονο ενας γνησιος μπαοκ μπορει να φτασει σ' αυτο το συμπερασμα...... αρειανοι και γαυροι συμφωνουν στο bourdela.tv, ΑΡΑ γαυρος και Αρης ειναι αδελφα σωματεια........  ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ...... ΨΑΞΟΥ!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γραψε λαθος.....

4ος στην ελλαδα σε τιτλους, στα 3 ομαδικα αθληματα.......

1ος στην πολη.... μακραν του 2ου Ηρακλεως (βεβαιως βεβαιως)

Το παοκακι με τους..... κλεμμενους τιτλους 3ο και καταιδρωμενο (εκτος αν το περναει και η καλαμαρια, για καλαμαρια δεν εψαξα)........

ΑΥΤΑ......

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Στην μπάλα όταν παίρνατε τίτλους οι παππούδες μας πολεμούσαν.
Οπότε να μιλάς μόνο για το μπάσκετ. Εκεί δλδ που τελικά σε εκθρόνισα και απο αυτοκράτορας έγινες κλητήρας.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γραψε λαθος.....

4ος στην ελλαδα σε τιτλους, στα 3 ομαδικα αθληματα.......

1ος στην πολη.... μακραν του 2ου Ηρακλεως (βεβαιως βεβαιως)

Το παοκακι με τους..... κλεμμενους τιτλους 3ο και καταιδρωμενο (εκτος αν το περναει και η καλαμαρια, για καλαμαρια δεν εψαξα)........

ΑΥΤΑ......
Ιδιαίτερη σημασία αποκτά το γεγονός ότι αυτούς τους περισσότερους από τους δικούς μας τίτλους στο ποδόσφαιρο τους κατακτήσατε και με λιγότερες συμμετοχές στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία της χώρας. Εύγε

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα ΠΑΟΚΑΡΕΣ!Απιστευτα ποσταρισματα εχει παραπανω!Αλλος μιλαει για τιτλους εχοντας πεσει 2 φορες κατηγορια στο ποδοσφαιρο και ειναι ατιτλος 40 χρονια,αλλος εγινε οικονομικος αναλυτης και μιλαει για το λουκετο της Ασπις μη γνωριζοντας προφανως οτι εδω και 2 μηνες οι πελατες της εταιριας και της καθε εταιριας ειναι κατοχυρωμενοι νομικα τουλαχιστον για το αρχικο τους κεφαλαιο,αλλος συμπολιτης εχει βγαλει κανονικοτατα καρτα μελους στη θυρα 7,αλλος μιλαει για οπαδους του ΠΑΟΚ στη Σουρωτη ενω για το γεγονος της Κυριακης μαλλον ο...ανεμος εσπασε το ιχ....και αλλες παρομοιες παπαριες.
Εχετε λιγο το νου σας γιατι υπαρχει το ενδεχομενο το κυαλι που χρησιμοποιειτε εδω και χρονια,να το ξαναβγαλετε απο το ντουλαπι το Σαββατο το βραδυ!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα ΠΑΟΚΑΡΕΣ!Απιστευτα ποσταρισματα εχει παραπανω!Αλλος μιλαει για τιτλους εχοντας πεσει 2 φορες κατηγορια στο ποδοσφαιρο και ειναι ατιτλος 40 χρονια,αλλος εγινε οικονομικος αναλυτης και μιλαει για το λουκετο της Ασπις μη γνωριζοντας προφανως οτι εδω και 2 μηνες οι πελατες της εταιριας και της καθε εταιριας ειναι κατοχυρωμενοι νομικα τουλαχιστον για το αρχικο τους κεφαλαιο,αλλος συμπολιτης εχει βγαλει κανονικοτατα καρτα μελους στη θυρα 7,αλλος μιλαει για οπαδους του ΠΑΟΚ στη Σουρωτη ενω για το γεγονος της Κυριακης μαλλον ο...ανεμος εσπασε το ιχ....και αλλες παρομοιες παπαριες.
Εχετε λιγο το νου σας γιατι υπαρχει το ενδεχομενο το κυαλι που χρησιμοποιειτε εδω και χρονια,να το ξαναβγαλετε απο το ντουλαπι το Σαββατο το βραδυ!
Που σαι μωρη χαρχάλω? Καλά έτσι κάνουν οι φίλοι ρε? Που εξαφανιστήκατε όλες?

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Που σαι μωρη χαρχάλω? Καλά έτσι κάνουν οι φίλοι ρε? Που εξαφανιστήκατε όλες?
Ελα ρε Πετρο,ασε εχει γαμηθει η κατασταση φετος.Πολλα και σοβαρα προβληματα υγειας στην οικογενεια και εχω λαλησει.Ολα καλα ρε?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ελα ρε Πετρο,ασε εχει γαμηθει η κατασταση φετος.Πολλα και σοβαρα προβληματα υγειας στην οικογενεια και εχω λαλησει.Ολα καλα ρε?
Ωχ ελπίζω να είναι περαστικά. Καλά μωρέ, εργασία και χαρά και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Ψυχραιμία και καλό κουράγιο

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωχ ελπίζω να είναι περαστικά. Καλά μωρέ, εργασία και χαρά και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Ψυχραιμία και καλό κουράγιο
thx φιλε,το ελπιζω.Εχω χασει επεισοδια απ'οτι διαπιστωσα,αλλα στην ουσια ΤΙΠΟΤΑ!Σαν να μη περασε μια μερα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom